هم قبل از عید و هم بعد از عید بخاطر کم شدن قطعات و کاهش میزان فروش عمده ی قطعات ، قیمتها بالاس، یا باید تا اواسط اسفند خرید کنی یا سال بعد تا اردیبهشت ماه صبر کنی تا واردات جدید انجام بشه و قیمتهای جدید اعمال بشه.دوست من عجله اصلا ندارم چون فعلا بودجه کافی ندارم . من می خوام بعدز عید 2تومنی خرج کیس کنم:biggrin1:البته امیدوارم که جور بشه . بچه ها به نظر شما این 295 بعد از عید چند می شه؟ و اصلا بعد از عید سیستم جمع کردن بهتر هست یا قبلش؟ از لحاظ افت قیمت کل قطعات .چون می دونید دیگه هر کاری یه فصلی افت قیمت داره به خاطر کمبود مشتری
یا حق
اگه از مشاوره ی بچه ها استفاده کرده بودی که مشخصات سیستمت باید غیر از اینا می بود!،هر چند که قطعاتت بروزه.بالاخره من حدودا 10 روز پیش این قطعات رو از پاساز رضا خریدم، مشاوره های شما واقعا بهم کمک کرد
ازتون ممنونم! حالا به نظرتون سیستم خوبی شده؟(قیمت های تک تک هر قطعه هم می نویسم)
CPU: AMD Phenom x3(2.1) 8450----102Toman
VGA: Geforce 9600GT GDDR3 1GB XFX----180T
MB: Asus M2N68----80T
Ram: 2*1GB Corsair XMS2---50T
Power: AcBel E2 510W----70T
که جمعا شد 482 تومن، به نظر من کارش خوبه! تا حالا هر بازی که نصب کردم با آخرین تنظیمات آورده
نه 3470 سرعت اونچنانی داره، نه اگه به گرافیک مادربرت اضافه بشه سرعت خوبی میده، پس از خیر این کار بگذر و یه گرافیک قویتر بگیر و گرافیک Onboard رو غیر فعال کن.ببخشید من میخوام یه کارت گرافیک ati 3470 hdبگیرم به نظرتون کدوم برند خوبه؟ و اگه میشه یه اطلاعاتی در بارش بدید ممنون میشم.

شما از نظر cf مشکلی با کارتای ati نداری میتونی هر دو کارتی از ati رو ، رو مینت بندازی و cf کنی این لینک رو ببین متوجه میشی ولی واسه hybrid cf همونطور که فرشید گفت حتما باید از سریه 2400 یا 3400 باشه.ببینید بچه ها یه تحقیقی میکنید که آیا این مادر بورده من با بقیه ی کارتای ati کراس فایر میشه یا نه؟ مثلا 4350 یا اصلا شما چی پیشنهاد میکنید با قیمته مناسب.؟ممنون از جوابتون.
http://my.ocworkbench.com/2008/biostar/TA790GX-A2+/g1.htm
در ضمن من far cry رو به طور متوسط با 25 فریم روی dx9 و high اجرا کردم با همین 3300 خوده مادر برد. البته امروز cpu رو از 4600 دو هسته 1 مگ به 7750 3مگ کش
ارتقا دادم.