مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.یه کارت خوب تو رنج قیمت 90-110به هم پیشنهاد بدین.من خودم بین این کارتها موندم کدوم را انتخاب کنم.البته پیشنهاد بهتری دارید مطرح کنید.
ati 4650----ga-r4650oc-1gi
gia-8600gts 256 ddr3
9500+512
و اگه نظرتون در مورد9500 است قیمت تو رنج 100باشه رمش هم 512

سلام. دوستان و اساتید گرامی همیشه تکیه داشتن که رو برند زیاد حساس نباشین. به GPU توجه کنین و خنک کنندگی و قیمت. من سوالم اینه در مورد برند Connect3D و مثلا کارت گرافیک "Connect3D HD4850 Extreme OC" یه سرچ تو گوگل بکنین. چرا اینقدر گمنامه؟ چرا ازش review نیست؟ بجز یکی دوتا، فروشگاههای آنلاین تو جاهای دیگه دنیا چرا این کارت رو عرضه نمیکنن؟ برند مشابه همین Connect3D ، برند Force3D هستش که اونم همین وضعو داره. خلاصه منظورم اینه که این گمنامی و بی review یی تو نت آدم رو میترسونه، از طرفی قیمتشون ارزونه و آدم وسوسه میشه... واقعا تکلیف چیه؟!
:hurted1:
اصلا یه سرچ کنین connect3d ببینین از زمان رادئون 1650 یا 1900 یا حتی 9600!!! به بعد از محصولاتش review یی نیست! میترسم مثل قضیه مادربردهای سویو تو بازار باشه که در واقع آخرین مادربردی که سویو واقعا تولید کرد 5 الی 6 سال پیش بود اونهم برای سوکت 754 ای ام دی!!! و الان مینهایی که میبینین اسمشون سویو هست و کنارش یه tek کوچیک داره در اصل ریمارک فاکسکان هستش! ... بگذریم.... یا مثلا کارت گرافیکهای مازاراتی!!! که تو کیف های پاپکو بسته بندی شدن!!!:shrewd:
این هم جالبه:
http://ati.amd.com/products/certified/connect3d.html
از زمان Radeon X1950 Crossfire Edition به بعد اثری از کانکت تری دی در سایت ای ام دی نیست!!!
:horse:

آخرین ویرایش:
سلام
یه کارت گرافیک پیشنهاد کنین به من که خروجی hdmi داشته باشه
برای بازی نمیخوام فقط بتونه فایلهای ویدئویی رزولوشن 1080p رو براحتی اجرا کنه
خوب قیمتش هم هرچه کمتر بهتر :)

سلام. دوستان و اساتید گرامی همیشه تکیه داشتن که رو برند زیاد حساس نباشین. به GPU توجه کنین و خنک کنندگی و قیمت. من سوالم اینه در مورد برند Connect3D و مثلا کارت گرافیک "Connect3D HD4850 Extreme OC" یه سرچ تو گوگل بکنین. چرا اینقدر گمنامه؟ چرا ازش review نیست؟ بجز یکی دوتا، فروشگاههای آنلاین تو جاهای دیگه دنیا چرا این کارت رو عرضه نمیکنن؟ برند مشابه همین Connect3D ، برند Force3D هستش که اونم همین وضعو داره. خلاصه منظورم اینه که این گمنامی و بی review یی تو نت آدم رو میترسونه، از طرفی قیمتشون ارزونه و آدم وسوسه میشه... واقعا تکلیف چیه؟!
:hurted1:
اصلا یه سرچ کنین connect3d ببینین از زمان رادئون 1650 یا 1900 یا حتی 9600!!! به بعد از محصولاتش review یی نیست! میترسم مثل قضیه مادربردهای سویو تو بازار باشه که در واقع آخرین مادربردی که سویو واقعا تولید کرد 5 الی 6 سال پیش بود اونهم برای سوکت 754 ای ام دی!!! و الان مینهایی که میبینین اسمشون سویو هست و کنارش یه tek کوچیک داره در اصل ریمارک فاکسکان هستش! ... بگذریم.... یا مثلا کارت گرافیکهای مازاراتی!!! که تو کیف های پاپکو بسته بندی شدن!!!:shrewd:
این هم جالبه:
http://ati.amd.com/products/certified/connect3d.html
از زمان Radeon X1950 Crossfire Edition به بعد اثری از کانکت تری دی در سایت ای ام دی نیست!!!
:horse:

تا اونجایی که من یادم میاد دو نسل از گرافیکا اومدن و رفتن اما شما هنوز تصمیمت رو نگرفتی
اینایی که راجع به Connect3D و Soyo گفتی تقریبا درسته،اما خب استثناس و بقیه ی برندهای سازنده ی کارتای ATI این مشکلو ندارن و همه از برندای قدیمی و فعالن ، میتونی از برندای دیگه انتخاب کنی، مشکل اینجاس که فروشنده های داخلی دوس دارن برندای اختصصاصی خودشون رو کار کنن که سود بهتری ببرن.

سلام
خوب قیمتش هم هرچه کمتر بهتر :)

شما میتونی از کارتای با چیپ ATI مدلای 2600XT مثل Palit HD2600XT و یا ترجیحا 3850/4830 رو انتخاب کنی که خروجی HDMI واقعی دارن که صدا رو هم منتقل میکنه، این کارتا Aخروجی با کیفیتی دارن و قیمتشون هم مناسبه.

شما میتونی از کارتای با چیپ ATI مدلای 2600XT مثل Palit HD2600XT و یا ترجیحا 3850/4830 رو انتخاب کنی که خروجی HDMI واقعی دارن که صدا رو هم منتقل میکنه، این کارتا Aخروجی با کیفیتی دارن و قیمتشون هم مناسبه.

سلام
ممنون از شما این مدل 4830 چرا قیمتش این شکلی هستش ؟
تو لینکی که شما دادید 82یورو هستش
اونوقت یه نگاه به این لینک بندازید
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2825

سلام
خوب قیمتش هم هرچه کمتر بهتر
شما میتونی hd4670 رو هم در نظر بگیری asus ، giga یا sapphire فرقی نداره حدودا تو مایه های 128 130 تومن در میاد.
تو لینکی که شما دادید 82یورو هستش
اونوقت یه نگاه به این لینک بندازید
خوب وقتی i7 965 اونور 1100 دلار هستش و اینجا 1800 1900 به نظرت عجیبه ؟
اینجا ایران فراموش نکن.

سلام
من پاورم 230w هست . مي خوام ببينم آيا ميشه كارت ati 4670 يا geforce 9600 رو بخرم و نصب كنم ؟
سلام
فکر نمیکنم . تا اونجا که من میدونم حداقل پاوری که این دوتا کارت میخواد پاوری هست که دارای 430 وات خروجی باشه.
یا علی مدد

سلام
من پاورم 230w هست . مي خوام ببينم آيا ميشه كارت ati 4670 يا geforce 9600 رو بخرم و نصب كنم ؟
هر دو مدل (البته نگفتی کدوم 9600) حداقل یه 400w میخوان و پاور شما ضعیفه ، واسه ارتقاء باید پاورتو عوض کنی.

تا اونجایی که من یادم میاد دو نسل از گرافیکا اومدن و رفتن اما شما هنوز تصمیمت رو نگرفتی...

دوست گلم! من چند وقت قبل Zotac 9800 GTX Plus خریدم 250 تومن. برای خودم نمیگم که! برای مشتریام، دوستام، فامیل... مشتریام رو حرف من و نظرم حساب میکنن برا همین نمیخوام بهشون چیزی رو پیشنهاد کنم که بعدش فحشم بدن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or