Arash-S212
کاربر سایت
برای پاور ها با بررسی های دقیق این سایت عالیه :
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
بیشتر پاور هارو هم پوشش میده
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
بیشتر پاور هارو هم پوشش میده
خوب شما از پاور هیچی نمی دونی اصلا این چهار تا تولید کننده OEM پاور نیستن اینا فقط سفارش دهنده هستنبا احترام به همه برندها، من پاور غیر از این 4 برند نمیخرم.
EVGA
Corsair
Cooler Master
Thermaltake
برای مطلع شدن از پاور مناسب گرافیک هم به نظرم Suggested Power Supply زیر صفحه هر گرافیک تو سایت Techpowerup خیلی کمک میکنه.
ممنون.خوب شما از پاور هیچی نمی دونی اصلا این چهار تا تولید کننده OEM پاور نیستن اینا فقط سفارش دهنده هستن
درستش اینکه بگی من جز سیسونیک سوپر فلاور با CWT خرید نمی کنم
البته برخیشون سفارشی یک سری تغییرات می خوان که روش بدن بیشترینش برای سری فوق العاده عالی ثور ایسوس هست
seasonic هم خوبه
سیلوراستون هم خوبه Antec هم خوبه. ولی اولویت من اون 4 برند هست.
البته seasonic فکر نکنم تو ایران زیاد بیارن.
سیسونیک خوب نیست بهترینشونه و من تا الان نه از کابلش نه پاورش نمونه ذوب شدن 16 پین گرافیک نشنیدم
بازم همین 3 برند خودم غیر از اینا با کیفیت برق ایران و قطعی ها پی در پیش سمت چیز دیگه ای نمی رمممنون.
اوکی پس سیسونیک بهترینشونه، در صدر جدول.
زیر 800 وات گزینه های بعدی کدوم برندها هستن؟
برای کسی که بودجه پایین داره هزینه بیش از حد روی پاور توجیه نداره. شما سیستم 200+ میلیونی میبندی طبیعیه بهترین پاور با رده بالا میگیری که از همه لحاظ خیالت راحت باشه ولی برای اکثر افراد با بودجه پایین همون برنز هم خیلیه.بهتره تا جایی که می تونید براش هزینه کنید
من نگفتم بیش از حدبرای کسی که بودجه پایین داره هزینه بیش از حد روی پاور توجیه نداره. شما سیستم 200+ میلیونی میبندی طبیعیه بهترین پاور با رده بالا میگیری که از همه لحاظ خیالت راحت باشه ولی برای اکثر افراد با بودجه پایین همون برنز هم خیلیه.
پاور کولر مستر ۱۲۰۰ وات خریدم سال ۱۳۹۴ که جنس ها با کیفیت تر بودند . سوخت . گارانتی داشت . یک نو گرفتم اونم سوخت . رفتم گرین خریدم . تکون نخوردهبا احترام به همه برندها، من پاور غیر از این 4 برند نمیخرم.
EVGA
Corsair
Cooler Master
Thermaltake
برای مطلع شدن از پاور مناسب گرافیک هم به نظرم Suggested Power Supply زیر صفحه هر گرافیک تو سایت Techpowerup خیلی کمک میکنه.
گرین جای اینکه خودش بسوزه قطعات می سوزونه برید دعا کنید پاور بسوزه چون پاور خوب موقع نوسان خودش فدا می کنهپاور کولر مستر ۱۲۰۰ وات خریدم سال ۱۳۹۴ که جنس ها با کیفیت تر بودند . سوخت . گارانتی داشت . یک نو گرفتم اونم سوخت . رفتم گرین خریدم . تکون نخورده
کولر مستر مفت نمی ارزه
این شکلی هر چی بخری توی پاچه ت رفته مگه طرف حاضر بشه بذاره تست های حرفه ای طولانی همون جا بگیری که بعیده بذارنسلام
جایی سراغ دارید توی تهران برای فروش کارت گرافیک دست دوم
جایی که معتبر باشه یا خودتون ازش خرید کرده باشید
منکه گرین داشتم ، مرگ نداره . فقط گرینگرین جای اینکه خودش بسوزه قطعات می سوزونه برید دعا کنید پاور بسوزه چون پاور خوب موقع نوسان خودش فدا می کنه
من پلت گرین داشتم غیر پرواز به خاطر صدای بیش از حد فنش قطعاتم هم زد سوزوند دیگه سمتش نرفتم
اینا همه شرکت هایی هستن که سفارش می دن بسته به مدلش ممکنه دیفالت به ممکنه سفارشی بشه
در کل سیسونیک CWT با SUPER FLOWER اکثرا هر چی می زنن خوبه
اما ایراد دار از لحاظ طراحی هم داشتن حتی ممکنه نسخه سفارشی به سفارش یکی از همین ها مشابه کولر مستر دریافت کنن که یک سری چیزهاش بی کیفیت تر یا با کیفیت تر بشن
در کل خرید یک پاور خوب نیاز به یک سری دانش هایی داره که با داشتنش و یک نقد حرفه ای که با دستگاه های دقیق تست شده به دست میاد
این شکلی هر چی بخری توی پاچه ت رفته مگه طرف حاضر بشه بذاره تست های حرفه ای طولانی همون جا بگیری که بعیده بذارن
بهتره از افراد معتبر سایت ها که امتیاز خوبی دارن خرید کنید احتمال اینکه گرافیک خونگی کم کار گیرتون بیاد خیلی بیشتره
ترجیحا سری 4000 بخرید بهتره چون اصلا قابلیت ماین نداشتن هنوزم چیزی از پایان تولیدشون نگذشته فریم جنریشن هم دارن
من خودم ثور ایسوس دارم که سیسونیک می سازه اما زیاد پیشنهادش نمی کنم چون قیمتش بالاست بیشتر برای های اند مناسبه اما اگر بحث قیمت نباشه بهترین ایرانهمنکه گرین داشتم ، مرگ نداره . فقط گرین
کولر مستر دوبار سوخت و هم به مادربوردم آسیب زد هم دی وی دی رایتر منو سوزوند
من enermax سری platimax گرفتم فوق العاده با کیفیت بودگرین جای اینکه خودش بسوزه قطعات می سوزونه برید دعا کنید پاور بسوزه چون پاور خوب موقع نوسان خودش فدا می کنه
من پلت گرین داشتم غیر پرواز به خاطر صدای بیش از حد فنش قطعاتم هم زد سوزوند دیگه سمتش نرفتم
اینا همه شرکت هایی هستن که سفارش می دن بسته به مدلش ممکنه دیفالت به ممکنه سفارشی بشه
در کل سیسونیک CWT با SUPER FLOWER اکثرا هر چی می زنن خوبه
اما ایراد دار از لحاظ طراحی هم داشتن حتی ممکنه نسخه سفارشی به سفارش یکی از همین ها مشابه کولر مستر دریافت کنن که یک سری چیزهاش بی کیفیت تر یا با کیفیت تر بشن
در کل خرید یک پاور خوب نیاز به یک سری دانش هایی داره که با داشتنش و یک نقد حرفه ای که با دستگاه های دقیق تست شده به دست میاد
این شکلی هر چی بخری توی پاچه ت رفته مگه طرف حاضر بشه بذاره تست های حرفه ای طولانی همون جا بگیری که بعیده بذارن
بهتره از افراد معتبر سایت ها که امتیاز خوبی دارن خرید کنید احتمال اینکه گرافیک خونگی کم کار گیرتون بیاد خیلی بیشتره
ترجیحا سری 4000 بخرید بهتره چون اصلا قابلیت ماین نداشتن هنوزم چیزی از پایان تولیدشون نگذشته فریم جنریشن هم دارن
از وقتی پدیده ای بنام ریتریسینگ به دنیای [تنظیمات]گرافیک راه پیدا کرده دیگه نمیشه به آسونی به چنین پرسشهایی مقایسه ای پاسخ داد ! طبق اندک ریویوهایی که بنده ازین دو کارت دیدم در قدرت خام Raw Power یجورایی 9070 یه اندکی جلو هست اما تو بحث ریتریسینگ RayTracing با وجود بهبودهایی که ای ام دی نسبت به نسل پیش داشته اما همچنان کارت انویدیا جلوتر هستسلام
بین rx9070 و 5070 کدوم بهتره؟ تا حالا تجربه amd نداشتم اما قوی تر
واسه rx9070 چه پاوری نیاز داره ؟ با پاور فعلیم 800ged green نمیشه ؟
اگه نه یه پاور مناسب میشه معرفی کنید
جنس ایرونی خریدن و کلا حمایت از تولید داخل خیانته.منکه گرین داشتم ، مرگ نداره . فقط گرین
کولر مستر دوبار سوخت و هم به مادربوردم آسیب زد هم دی وی دی رایتر منو سوزوند