مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با احترام به همه برندها، من پاور غیر از این 4 برند نمیخرم.

EVGA
Corsair
Cooler Master
Thermaltake

برای مطلع شدن از پاور مناسب گرافیک هم به نظرم Suggested Power Supply زیر صفحه هر گرافیک تو سایت Techpowerup خیلی کمک میکنه.
seasonic هم نمیخرید؟

seasonic هم خوبه
سیلوراستون هم خوبه Antec هم خوبه. ولی اولویت من اون 4 برند هست.
البته seasonic فکر نکنم تو ایران زیاد بیارن.
محدود توان بالا آورده بودن

آخرین ویرایش:

EVGA
Corsair
Cooler Master
Thermaltake

برای مطلع شدن از پاور مناسب گرافیک هم به نظرم Suggested Power Supply زیر صفحه هر گرافیک تو سایت Techpowerup خیلی کمک میکنه.
خوب شما از پاور هیچی نمی دونی اصلا این چهار تا تولید کننده OEM پاور نیستن اینا فقط سفارش دهنده هستن
درستش اینکه بگی من جز سیسونیک سوپر فلاور با CWT خرید نمی کنم
البته برخیشون سفارشی یک سری تغییرات می خوان که روش بدن بیشترینش برای سری فوق العاده عالی ثور ایسوس هست

seasonic هم خوبه

سیسونیک خوب نیست بهترینشونه و من تا الان نه از کابلش نه پاورش نمونه ذوب شدن 16 پین گرافیک نشنیدم

خوب شما از پاور هیچی نمی دونی اصلا این چهار تا تولید کننده OEM پاور نیستن اینا فقط سفارش دهنده هستن
درستش اینکه بگی من جز سیسونیک سوپر فلاور با CWT خرید نمی کنم
البته برخیشون سفارشی یک سری تغییرات می خوان که روش بدن بیشترینش برای سری فوق العاده عالی ثور ایسوس هست

seasonic هم خوبه

سیسونیک خوب نیست بهترینشونه و من تا الان نه از کابلش نه پاورش نمونه ذوب شدن 16 پین گرافیک نشنیدم
ممنون.
اوکی پس سیسونیک بهترینشونه، در صدر جدول.

زیر 800 وات گزینه های بعدی کدوم برندها هستن؟

• Like
Reactions: Thundersky
ممنون.
اوکی پس سیسونیک بهترینشونه، در صدر جدول.

زیر 800 وات گزینه های بعدی کدوم برندها هستن؟
بازم همین 3 برند خودم غیر از اینا با کیفیت برق ایران و قطعی ها پی در پیش سمت چیز دیگه ای نمی رم
پاور چون قدیمی نمی شه تعویضشم سخته و دوباره مدیریت کابل می خواد بهتره تا جایی که می تونید براش هزینه کنید
ترجیحا گلد یا پلت هم بخرید که کیفیت ساخت و نویز خیلی کمتری دارن توی لود بالا هم نویز فن کمتری دارن
کورسیر سری RM خودم به شخصه خیلی پیشنهادش می کنم قیمتی و کیفیتی همه چیزش ایده اله
استریکس گلد ایسوس هم پیشنهاد خوبیه

• Like
بهتره تا جایی که می تونید براش هزینه کنید
برای کسی که بودجه پایین داره هزینه بیش از حد روی پاور توجیه نداره. شما سیستم 200+ میلیونی میبندی طبیعیه بهترین پاور با رده بالا میگیری که از همه لحاظ خیالت راحت باشه ولی برای اکثر افراد با بودجه پایین همون برنز هم خیلیه.

• Like
برای کسی که بودجه پایین داره هزینه بیش از حد روی پاور توجیه نداره. شما سیستم 200+ میلیونی میبندی طبیعیه بهترین پاور با رده بالا میگیری که از همه لحاظ خیالت راحت باشه ولی برای اکثر افراد با بودجه پایین همون برنز هم خیلیه.
من نگفتم بیش از حد
پاور توی محافظت از سیستم خیلی موثره و چون می شه طولانی مدت ازش استفاده کرد هزینه شم انچنان زیاد نیست ارزشش داره که که سری گلد بخرید که المان های محافظتی و کیفیت جریانش که شامل چندین پارامتر می شه به مراتب بهتره که هم عمر قطعاتتون با این اوضاع افتضاح برق بیشتر می شه اما برای ارتقا در اینده دستتون باز تره

• Like

EVGA
Corsair
Cooler Master
Thermaltake

پاور کولر مستر ۱۲۰۰ وات خریدم سال ۱۳۹۴ که جنس ها با کیفیت تر بودند . سوخت . گارانتی داشت . یک نو گرفتم اونم سوخت . رفتم گرین خریدم . تکون نخورده

کولر مستر مفت نمی ارزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or