برند تایوانی قدیمی و خوبیه ولی خیلی وقته دیگه وارد ایران نمی شه یا اگرم شده من ندیدم
این برند خودش پاورهاش می زنه و مستقل هست هر چند از رقباش کمی عقبه اما کیفیت کاملا قابل قبولی داره پاورهاش
من خودم جفتشون داشتم و طبیعتا ادم هر کدوم که داره ازش طرفداری می کنه غیر من که عاشق بد گفتن از چیزایی هستم که می خرم

انصافا AMD همچنان از نظر درایور توی دیواره توی همه ی زمینه ها اما به نسبت قبل که بلو اسکرین و سوختن توی برنامه هاشون بود الان خیلی بهتر شدن
من برنامه به قدرتمندی انویدیا ندیدم درسته که پنلش طرحش قدیمیه اما فوق العاده با جزئیات و کاربردیه و همه چیزشم درست کار می کنه
یک برنامه NVIDIA INS هم داره که بقیه تنظیمات کمی خطرناکشم اونجاس که کلی کارم اونجا می شه کرد
طبیعیه که بعد از این همه سال درایور دادن اونم زمان عرضه سری جدیدش درایورش به مشکل بر بخوره که به شخصه خودم مشکلیم برام پیش نیومد فقط HDR ش یک بار باعث کرش بازیم شد همین
الانم که هیچ مشکلی نداره
الان من دستگاه AMD هم دارم گاهی FLUILD MOTION ش کار نمی کنه گاهی VSYNC ار بیرون تنظیم بکنی کار نمی کنه گاهی توی شرایط خاصی چت می زنه کلا در کل همچنان هم مشابه قدیم بخوای زیاد باهاش ور بری مشابه من برای تمام بازی ها پروفایل جداگانه ست بکنی کارت تمومه AMD روزگارت سیاه می کنه
من همچنان امیدوارم توی گرافیک هاشم تکونی به خودش بده تا انویدیا کارت هاش 18 برابر قیمت توی پاچه ی مبارکمون نکرده با این حال شایعه گرافیک های نسل جدیدشم اش دهن سوزی نیست اصلا