مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

از وقتی پدیده ای بنام ریتریسینگ به دنیای [تنظیمات]گرافیک راه پیدا کرده دیگه نمیشه به آسونی به چنین پرسشهایی مقایسه ای پاسخ داد ! طبق اندک ریویوهایی که بنده ازین دو کارت دیدم در قدرت خام Raw Power یجورایی 9070 یه اندکی جلو هست اما تو بحث ریتریسینگ RayTracing با وجود بهبودهایی که ای ام دی نسبت به نسل پیش داشته اما همچنان کارت انویدیا جلوتر هس
درسته rt انویدیا جلوتره اما 16 گیگ بودن 9070 هم تنها دلیلیه نمیدونم کدوم انتخاب کنم .

کسی در مورد پاور مورد نیازش نمیدونه ؟

درسته rt انویدیا جلوتره اما 16 گیگ بودن 9070 هم تنها دلیلیه نمیدونم کدوم انتخاب کنم .

کسی در مورد پاور مورد نیازش نمیدونه ؟
به نظر من هم بین این دو تا ، کارت 9070 انتخاب بهتریه با توجه به همین ۱۶ گیگ بودنش.
ولی اگر بین 9070 و 5070ti بود میگفتم قطعا 5070ti

سلام
بین rx9070 و 5070 کدوم بهتره؟ تا حالا تجربه amd نداشتم اما قوی تر
واسه rx9070 چه پاوری نیاز داره ؟ با پاور فعلیم 800ged green نمیشه ؟
اگه نه یه پاور مناسب میشه معرفی کنید
سمت AMD نرو . مشکل هیتسینک و تلفات گرما و از این مقوله ها دارند . فن ها ضعیف

هیچ ارزونی بی حکمت نیست

اگر ری تریسینگ میخواید سمت amd نرید
تموم شد و رفت :D

البته واسه مدل های لوکال AI و مخصوصا تمرین دادنشون هم AMD زبالست(رو لینوکس ساپورتش بهتره باز) :D

تو پرفرمنس Raster و مخصوصا نسبتِ فریم/قیمت با اختلاف انتخاب بهتریه

پ.ن: ورق درایور هم برگشته الان انویدیاست که داره درایور بی ثبات میده بیرون :-"

من enermax سری platimax گرفتم فوق العاده با کیفیت بود
برند تایوانی قدیمی و خوبیه ولی خیلی وقته دیگه وارد ایران نمی شه یا اگرم شده من ندیدم
این برند خودش پاورهاش می زنه و مستقل هست هر چند از رقباش کمی عقبه اما کیفیت کاملا قابل قبولی داره پاورهاش

انقد بی تجربه و بی اطلاع درمورد amd نظر ندید :D
من سه تا کارت آخرم amd بود
همون نرم افزار آدرنالینش میرزه به کل نرم افزار انویدیا
اگر ری تریسینگ میخواید سمت amd نرید
من خودم جفتشون داشتم و طبیعتا ادم هر کدوم که داره ازش طرفداری می کنه غیر من که عاشق بد گفتن از چیزایی هستم که می خرم :D
انصافا AMD همچنان از نظر درایور توی دیواره توی همه ی زمینه ها اما به نسبت قبل که بلو اسکرین و سوختن توی برنامه هاشون بود الان خیلی بهتر شدن
من برنامه به قدرتمندی انویدیا ندیدم درسته که پنلش طرحش قدیمیه اما فوق العاده با جزئیات و کاربردیه و همه چیزشم درست کار می کنه
یک برنامه NVIDIA INS هم داره که بقیه تنظیمات کمی خطرناکشم اونجاس که کلی کارم اونجا می شه کرد
طبیعیه که بعد از این همه سال درایور دادن اونم زمان عرضه سری جدیدش درایورش به مشکل بر بخوره که به شخصه خودم مشکلیم برام پیش نیومد فقط HDR ش یک بار باعث کرش بازیم شد همین
الانم که هیچ مشکلی نداره
الان من دستگاه AMD هم دارم گاهی FLUILD MOTION ش کار نمی کنه گاهی VSYNC ار بیرون تنظیم بکنی کار نمی کنه گاهی توی شرایط خاصی چت می زنه کلا در کل همچنان هم مشابه قدیم بخوای زیاد باهاش ور بری مشابه من برای تمام بازی ها پروفایل جداگانه ست بکنی کارت تمومه AMD روزگارت سیاه می کنه
من همچنان امیدوارم توی گرافیک هاشم تکونی به خودش بده تا انویدیا کارت هاش 18 برابر قیمت توی پاچه ی مبارکمون نکرده با این حال شایعه گرافیک های نسل جدیدشم اش دهن سوزی نیست اصلا

آخرین ویرایش:
برند تایوانی قدیمی و خوبیه ولی خیلی وقته دیگه وارد ایران نمی شه یا اگرم شده من ندیدم
این برند خودش پاورهاش می زنه و مستقل هست هر چند از رقباش کمی عقبه اما کیفیت کاملا قابل قبولی داره پاورهاش

من خودم جفتشون داشتم و طبیعتا ادم هر کدوم که داره ازش طرفداری می کنه غیر من که عاشق بد گفتن از چیزایی هستم که می خرم :D
انصافا AMD همچنان از نظر درایور توی دیواره توی همه ی زمینه ها اما به نسبت قبل که بلو اسکرین و سوختن توی برنامه هاشون بود الان خیلی بهتر شدن
من برنامه به قدرتمندی انویدیا ندیدم درسته که پنلش طرحش قدیمیه اما فوق العاده با جزئیات و کاربردیه و همه چیزشم درست کار می کنه
یک برنامه NVIDIA INS هم داره که بقیه تنظیمات کمی خطرناکشم اونجاس که کلی کارم اونجا می شه کرد
طبیعیه که بعد از این همه سال درایور دادن اونم زمان عرضه سری جدیدش درایورش به مشکل بر بخوره که به شخصه خودم مشکلیم برام پیش نیومد فقط HDR ش یک بار باعث کرش بازیم شد همین
الانم که هیچ مشکلی نداره
الان من دستگاه AMD هم دارم گاهی FLUILD MOTION ش کار نمی کنه گاهی VSYNC ار بیرون تنظیم بکنی کار نمی کنه گاهی توی شرایط خاصی چت می زنه کلا در کل همچنان هم مشابه قدیم بخوای زیاد باهاش ور بری مشابه من برای تمام بازی ها پروفایل جداگانه ست بکنی کارت تمومه AMD روزگارت سیاه می کنه
من همچنان امیدوارم توی گرافیک هاشم تکونی به خودش بده تا انویدیا کارت هاش 18 برابر قیمت توی پاچه ی مبارکمون نکرده با این حال شایعه گرافیک های نسل جدیدشم اش دهن سوزی نیست اصلا
من اونقدر که کارت amd داشتم انویدیا نداشتم،کارتایی که داشتم اینا بوده 6600 5600 6700xt و الان هم برای سیستم آخرم 7600 عادی تهیه کردم
بغیر از 7600xt مابقی همه از برند سافایر بودن
واقعا کارت های خنکی بودن البته الان چون سیستم توی اتاق کویچک گذاشتم و هوا هم گرکه موقع بازی دمای کارت تا 80 هم میره
من رابط کاربری آدرنالین خیلی دوست دارم و احساس میکنم کامله
یه خوبی دیگه کارتهای amd قیمتشه که نسبت به همرده های خودش توی ایران قیمت بهتری دارن حالا خارج نمیدونم
ولی بخوای بری سراغ تکنولوژی های جدید نباید amd بگیری اگرم فقط قدرت خام میخوای amd گزینه بهتریه

من اونقدر که کارت amd داشتم انویدیا نداشتم،کارتایی که داشتم اینا بوده 6600 5600 6700xt و الان هم برای سیستم آخرم 7600 عادی تهیه کردم
بغیر از 7600xt مابقی همه از برند سافایر بودن
واقعا کارت های خنکی بودن البته الان چون سیستم توی اتاق کویچک گذاشتم و هوا هم گرکه موقع بازی دمای کارت تا 80 هم میره
من رابط کاربری آدرنالین خیلی دوست دارم و احساس میکنم کامله
یه خوبی دیگه کارتهای amd قیمتشه که نسبت به همرده های خودش توی ایران قیمت بهتری دارن حالا خارج نمیدونم
ولی بخوای بری سراغ تکنولوژی های جدید نباید amd بگیری اگرم فقط قدرت خام میخوای amd گزینه بهتریه
AMD توی سخت افزار خیلی خوب شده اما همچنان بخش گرافیکش که درحقیقت رادئون هست که خریدش باب میل عمل نمی کنه
بحث حرارت نیست خیلی از انویدیا جا مونده و اونم گیمرها داره می دوشه اخرین اخبار 92 درصد بازار گرافیک دست انویدیا هست طبیعیه قیمت کارت های AMD مناسب تر باشه

برا گیم کارت هایamdبه نسبت قیمت عالی هستن تو ری تری هم خیلی پیشرفت داشتن.
ولی برا ادیت و طراحی و کلا رندر سمتamdنرید فاجعست.
من خودم هیچوقتamdنداشتم یعنی از اولین کارتم fx5500تا الان انویدیا داشتم.
پارسال تو سفر مجبور شدم عکسامو با یه سیستم amdادیت کنم.
لایت روم نصب کردم کلا بعد یک دقیقه کرش کرد،فوتوشاپ نصب کردم اونم همینطور ،با کلی سرچ فهمیدم مشکل این درایور amdلایت روم رو به عنوان بازی میشناسه و قابلیت های مثل انتی لگ رو براش فعال کرده و موجب کرش میشه.
خاموش کردم کرش کمتر شد ولی به شدت کند بود و فوتوشاپ هم کلا درست نشد ارور vram میداد اخرش مجبور شدم کلا استفاده از کارت رو غیرفعال کنم.
شاید فقط با ادوبی مشکل داره ولی واقعا تجربه بدی بود.

به نظر دوستان مجرب و قدیمی قیمت کارت گرافیک ممکنه در هفته های آینده بالاتر بره آیا؟! چون قصد دارم یه 5090 astral بردارم ولی اصلا قیمت پایداری نداره و نگرانم چند وقت بعد خریدش با این قیمت یهو افت کنه

• Like
Reactions: Thundersky
به نظر دوستان مجرب و قدیمی قیمت کارت گرافیک ممکنه در هفته های آینده بالاتر بره آیا؟! چون قصد دارم یه 5090 astral بردارم ولی اصلا قیمت پایداری نداره و نگرانم چند وقت بعد خریدش با این قیمت یهو افت کنه
متاسفانه کسی اینجا پیش گو‌‌ نیست و نمیشه چیزی رو قطعی گفت داخل این کشور اما من بعد این همه سال زندگی یک چیز رو متوجه شدم که وسیله مصرفی رو باید هر‌ زمان که دوست داشتی بخری حالشو ببری بقیش مهم نیست دیگه.

آخرین ویرایش:
متاسفانه کسی اینجا پیش گو‌‌ نیست و نمیشه چیزی رو قطعی گفت داخل این کشور اما من بعد این همه سال زندگی یک چیز رو متوجه شدم که وسیله مصرفی رو باید هر‌ زمان که دوست داشتی بخری حالشو ببری بقیش مهم نیست دیگه.
چه تز مسخره ای که برخی از شماها دارید یعنی جنس 2000 دلاری بهتون 10000 دلارم بندازن می خرید؟
خوب همین کار ها رو می کنید که گرانی و قیمت های پرت بیداد می کنه دیگه
عامل برخی بدبختی ها مستقیما برخی مردم بی سواد خودمون هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or