مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

درود

مادربورد من ایسوس TUF Z370 هست .

حداکثر گرافیک و سی پی یو که روش می شه قرار داد که با هم کاملا مچ باشند و گلوگاه نشه و بهترین خروجی بده چیه ؟؟؟

گرافیک و سی پی یو نو یا دست دوم فرقی ندارد . ماکزیمم چی می شه گذاشت؟؟؟
؟؟؟؟؟

------------------------------------------
بین گرافیک 3080 و 3080ti تفاوت فاحشی در خروجی هست ؟

چون قیمت دست دوم اینا تو بازار از یک برند مثلا msi حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون ناقابل تفاوته

؟؟؟؟؟

------------------------------------------
بین گرافیک 3080 و 3080ti تفاوت فاحشی در خروجی هست ؟

چون قیمت دست دوم اینا تو بازار از یک برند مثلا msi حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون ناقابل تفاوته

بله
ارزش خرید ti بیشتره چون 12 گیگ VRAM داره
ضمن اینکه قدرتش توی بازی ها از 3090 هم بیشتره

• Wow
Reactions: Thundersky
بله
ارزش خرید ti بیشتره چون 12 گیگ VRAM داره
ضمن اینکه قدرتش توی بازی ها از 3090 هم بیشتره
۲۰ میلیون بیشتره . به نظرم اون تفاوت ۱۰ درصدی با ۳۰۸۰ ساده این مبلغ توجیه نمی کنه

با این مبلغ یک سی پی یو خوب می شه ارتقا داد

۲۰ میلیون بیشتره . به نظرم اون تفاوت ۱۰ درصدی با ۳۰۸۰ ساده این مبلغ توجیه نمی کنه

با این مبلغ یک سی پی یو خوب می شه ارتقا داد

اونایی که 20 بالاتر گذاشتن که خب چرت و پرته

نهایت قیمتی که بیشتر میرزه 10 تومن هست

• Love
شما برند زوتک پیشنهاد می دی ؟

تو بازار زیاده
اگر حوصله توییک دور فن و ... رو داری با افتربرنر مشکل خاصی ندارند .
ولی یه حالت سایلنت دارند مدل های سه فنش که فن ها رو خاموش یا دورهای خیلی پایین نگه میداره تا برن زیر استرس که متاسفانه لحظه ای که ناگهان با دور بالا شروع میکنن صداش برای من به شخصه خوشایند نبود .
کلا دور فن رو گذاشتم همیشه رو حدود 50 درصد بمونه که خاموش و روشن های ناگهانی نداشته باشند . مشکل دیگه ای تا الان ندیدم بعد از چند سال و مدل های مختلفی که داشتم ازشون، کمی هم فرکانس هاشون از رقبا ممکنه پایین تر باشه که فاقد اهمیته .

• Like

تو بازار زیاده

ببین معمولا توی بازار سری 300 بیشترشون ماین شده هستن که اگه واقعا توی شرایط خوب ماین شده باشن و تست کامل بگیری سلامت باشن مشکلی نداره

.واسه دست دوم بیشتر از اینکه روی برند تمرکز کنی سعی کن یه تز تمیز و سالمشو گیر بیاری

اما زوتاک برند خوبیه و همه این سالها اتفاقا یکی از کمترین مشکلات رو بین برند ها داشته

دوستان یه سوال دارم کارت گرافیک مثلا 5070ti دارن میفروشن رو دلاری 1200 تقریبا اونم ازه بدون گارانتی با گارانتی که 1800 دلاره حالا این کارت تو اروپا تقریبا رفته قیمت msrp که 800 و حتی پایینتر انگار
میشه کارت گرافیک از آمازون سفارش داد یا گیر میدن ؟

• Like

تو بازار زیاده
زوتک کلا صدای فن هاش زیاده و صدای تیزی هم داره( دور فنش نه بلکه توی دور 1800 1900 به نسبت رقباش خیلی صداش بیشتره و ازاردهنده تره چون تیزه صداش)
توی نقدها هم همینه همیشه

آخرین ویرایش:
ببین معمولا توی بازار سری 300 بیشترشون ماین شده هستن که اگه واقعا توی شرایط خوب ماین شده باشن و تست کامل بگیری سلامت باشن مشکلی نداره

.واسه دست دوم بیشتر از اینکه روی برند تمرکز کنی سعی کن یه تز تمیز و سالمشو گیر بیاری

اما زوتاک برند خوبیه و همه این سالها اتفاقا یکی از کمترین مشکلات رو بین برند ها داشته
به سلام وحید جان یادش بخیر قدیم
باهات موافقم مخصوصا با این قیمت های عحیب غریب asus , gigaزوتک به شدت پیشنهاد میشه برند خوب یهم هست من داشتم

سلام،
یه کارت دست دوم ۳۰۸۰ ti گرفتم، asus tuf. چند روز مهلت تست گرفتم، چند دقیقه ای توی furmark بود دما زیر ۷۰ بود و مشکلی پیش نیومد. اما الان که دارم توی بازی تست میکنم، یهو کرش میکنه و از بازی میاد بیرون- توی last و forza. ولی تنظیمات یکم کم باشه و دما زیر ۶۵ باشه این اتفاق نمی افته. الان کارت صد در صد مشکل داره؟ برای last ارور داد و‌نوشت احتمالا تنظیمات گرافیک‌بالاتر از توان گرافیک شما بوده و ...
ممکنه بخاطر پاور باشه؟ وقتی تنظیمات زیاد باشه پاورکم‌بیاره؟
پاور 750 gx2 کولر مستر.
cpu هم i5 13400
ممنون میشم راهنمایی کنید که اگر کارت مشکل داره سریعتر مرجوعش کنم

• Wow
سلام،
یه کارت دست دوم ۳۰۸۰ ti گرفتم، asus tuf. چند روز مهلت تست گرفتم، چند دقیقه ای توی furmark بود دما زیر ۷۰ بود و مشکلی پیش نیومد. اما الان که دارم توی بازی تست میکنم، یهو کرش میکنه و از بازی میاد بیرون- توی last و forza. ولی تنظیمات یکم کم باشه و دما زیر ۶۵ باشه این اتفاق نمی افته. الان کارت صد در صد مشکل داره؟ برای last ارور داد و‌نوشت احتمالا تنظیمات گرافیک‌بالاتر از توان گرافیک شما بوده و ...
پاور 750 gx2 کولر مستر.
cpu هم i5 13400
DDU بزن

سلام،
پاور 750 gx2 کولر مستر.
cpu هم i5 13400

سلام

بلکه امکان داره خیلی زیاد به خاطر پاور باشه !

کارت 3080 من 400 وات موقع گیم برق مصرف میکنه !
اصلا 750 اونک gx2 واقعا ضعیفه
3080 مدل رفرنس و ومعمولی حداقل پاوری که نیاز داره 750 هست یعنی مینیموم ترین حالت

من تجربه شخصی میگم که عوض کردم و فیکس شد، ولی ممکنه برای شما فقط از پاور نباشه !

سلام

3080 مدل رفرنس و ومعمولی حداقل پاوری که نیاز داره 750 هست یعنی مینیموم ترین حالت

من تجربه شخصی میگم که عوض کردم و فیکس شد، ولی ممکنه برای شما فقط از پاور نباشه !
ممنون، حدس خودم هم همینه، پاور قدیمیه، ولی با cpu i5 که مصرفش پایینه، خیلی از سایتا، مثل msi و .. نوشته بودن ۷۵۰ کافیه براش( حداقل)

سلام

کارت قبلی ۳۰۷۰ بود و مشکلی پیش نیومد. الانم حس میکنم گرافیک رو کم میکنم( و به همین دلیل مصرف برق هم کم میشه) مشکلی پیش نمیاد. اگر پاور باشه ایرادی نداره، با تنظیمات کمتر بازی میکنم، بعدش میرم پاور میخرم. اما از کجا مطمئن بشم کارت خراب نیست؟ دیگه مهلت تستم تموم بشه نمیتونم‌کاری کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or