مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقا ما موندیم چی بخریم
با350بودجه 4850 بگیریم،4870،9800gtx plus بگیریم یا زور بزنیم 2تا 8800gt sli کنیم البته یه نکته اینکه powerمن اینهhttp://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa
و با توجه به سیستمم الان باهاش مشکلی ندارم اما اگه بخوام sli کنم بنظرم نمیکشه و منم نمیخوام دیگه خرج Power کنم بعد اینکه کلا کارتهای ATI یه مقدار از لحاظ درایور و دماوپشتیبانی از فیزیک نسبت به NVIDIA ضعف دارن اما از طرفی هم تو بنچمارکها حتی فریم بالاتری هم میدن منم همچین خیالیم نیست که حالا مثلا اگه قرار شد بین 4850و4870 حتما 4870بگیرم ،اما میگم خوب اگه واقعا میرزه خوب من که بودجشو کنار گذاشتم... خلاصه سرتون درد نمیارم خواهشا بادلایل منطقی مارو راهنماییی کنید

اولا که SLI نکنی بهتره،چون CPU ی شما همینطوریشم ضعیفه، اگر SLI کنی چون بار بیشتری رو CPU میزاره، نمی تونی راندمان کامل رو ازش بگیری.

دوما حالا که خودت کارت Nvidia داری و داستانای درایور ودما و اینا رو می دونی،بهتره که بازم از بین کارتای 4870 و GTX 260 که الان قیمتش هم تقریبا توی همون محدوده هست یکی رو انتخاب کنی و اصلا به سراغ 4850 نری.

سلام دوستان
قیمت 4870 الان چقدره؟
از 335 داره تا 380 تومن.
آقا ما موندیم چی بخریم
با350بودجه 4850 بگیریم،4870،9800gtx plus بگیریم یا زور بزنیم 2تا 8800gt sli کنیم البته یه نکته اینکه powerمن اینهhttp://www.silverstonetek.com/produc...-plus&area=usa
و با توجه به سیستمم الان باهاش مشکلی ندارم اما اگه بخوام sli کنم بنظرم نمیکشه و منم نمیخوام دیگه خرج Power کنم بعد اینکه کلا کارتهای ATI یه مقدار از لحاظ درایور و دماوپشتیبانی از فیزیک نسبت به NVIDIA ضعف دارن اما از طرفی هم تو بنچمارکها حتی فریم بالاتری هم میدن منم همچین خیالیم نیست که حالا مثلا اگه قرار شد بین 4850و4870 حتما 4870بگیرم ،اما میگم خوب اگه واقعا میرزه خوب من که بودجشو کنار گذاشتم... خلاصه سرتون درد نمیارم خواهشا بادلایل منطقی مارو راهنماییی کنید
sli کردن اول یه مین درست و حسابی میخواد بعد یه پاور قوی و مناسب که شما هیچ کدوم رو نداری (البته مینت رو نمیدونم) و باید خرج اضافه کنی پس بیخیال sli شی بهتره.
با 350 من 4870 رو پیشنهاد میکنم.

قیمت 4870 الان چقدره؟
من دیروز بازار بود :
force 3d 350
سافایر 400
Club 430

در مورد crossfire , SLI باید خدمتتون عرض کنم که اصلا طرفش نرید . به چه دلیل :
1- گرمایی که تولید میکنه خیلی زیاده
2-صدایی که تولید میکنه بیشتر از یک کارته
3- دو تا کارت به معنای دو برابر شدن قدرت نیست چون حدود 30 الی 40 درصد سوخت میشه
4- میزان برقی که لازم داره شما رو مجبور میکنه تا یک پاور گرانقیمت بخرید
5- ممکنه پدر و مادر شما دچار مشکل قلبی بشن ( وقتی قبظ برق رو میبینن )

راه حل :
خیلی سادست یه کارت دو هسته ای بخرید نه دوتا کارت

آخرین ویرایش:
فک کن دو تا 9600gt رو sli کنیم حداقل یه 550 میخواد خوب این که رقمی نیست گرماشون رو هم (بستگی به مدلشون داره) میشه با یه فن ردیف کنترل کرد یا اصلا در کیس رو باز گذاشت یا بخوایم رویایی فک کنیم یه water cool براش ردیف میکنیم.
و حالا در مورد قبض برق حتما که sli نباید همیشه فعال باشه موقع نیاز فعال میشه خیلی ساده.
این حرف شما وقتی اهمیت پیدا میکنه که دو تا 4870x2 رو cf کنیم اونوقت دیگه میشه به اون مشکل بیشتر توجه کرد.:cheesygri

من دیروز بازار بود :

در مورد crossfire , SLI باید خدمتتون عرض کنم که اصلا طرفش نرید . به چه دلیل :
1- گرمایی که تولید میکنه خیلی زیاده
2-صدایی که تولید میکنه بیشتر از یک کارته
3- دو تا کارت به معنای دو برابر شدن قدرت نیست چون حدود 30 الی 40 درصد سوخت میشه
4- میزان برقی که لازم داره شما رو مجبور میکنه تا یک پاور گرانقیمت بخرید
5- ممکنه پدر و مادر شما دچار مشکل قلبی بشن ( وقتی قبظ برق رو میبینن )
راه حل :
خیلی سادست یه کارت دو هسته ای بخرید نه دوتا کارت
اشتباه می کنی شما،
یک کارت دو هسته ای هم همین مسائل رو داره و فقط مصرف برقش یکم کمتره، از نظر راندمان و حرارت فرق زیادی نمیکنن.

ما به خاطر ضعیف بودن CPU و Power سیستم hessam72 بود که SLI رو پیشنهاد ندادیم،نه اینکه کلا نشه پیشنهاد کرد، خیلی ها دارن استفاده می کنن و مشکلی هم از این نظرها باهاش ندارن.

آخرین ویرایش:
دوما حالا که خودت کارت Nvidia داری و داستانای درایور ودما و اینا رو می دونی،بهتره که بازم از بین کارتای 4870 و GTX 260 که الان قیمتش هم تقریبا توی همون محدوده هست یکی رو انتخاب کنی و اصلا به سراغ 4850 نری.
مگه 260 الان چقدره؟
اونوقت دوستان 4870 با پاور من مشکلی نداره؟
http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa

4870 حداقل یه 500w میخواد که احتمالا نباید با این پاور مشکلی براش پیش بیاد.(لبه مرز:cheesygri)
gtx260 الان از 400 داره تا 470 480 تومن.

اشتباه می کنی شما،
یک کارت دو هسته ای هم همین مسائل رو داره و فقط مصرف برقش یکم کمتره، از نظر راندمان و حرارت فرق زیادی نمیکنن.
فکر کنم مورد 2 و 3 که شکی درش نیست کافی باشه برای صرف نظر از خرید دو کارت

فن ردیف کنترل کرد یا اصلا در کیس رو باز گذاشت یا بخوایم رویایی فک کنیم یه water cool براش ردیف میکنیم.
خب منم واسه همین چیزا میگم طرفش نرید . شما به خوتون که تو این کار وارد هستید نگاه میکنید .
یه نفر که وارد نباشه و این کارها رو نکنه ممکنه به سیستمش صدمه بزنه
تو این لینک میتونید ببینید که تمام x2 ها از SLI , CF قویترن ( حالا هر چقدر هم که اختلاف کم باشه )

فکر کنم مورد 2 و 3 که شکی درش نیست کافی باشه برای صرف نظر از خرید دو کارت

تو این لینک میتونید ببینید که تمام x2 ها از SLI , CF قویترن ( حالا هر چقدر هم که اختلاف کم باشه )
اینا هم مزیتاشن:
توی همین لینک خودتم مشخصه که راندمانشون فرق محسوسی نداره،پس دلیل نمیشه،
همیشه برای همه ی کارتها هم مدل X2 وجود نداره،
توی SLI یا CF میشه با هزینه ی کم کارت تکی گرفت،بعدا کارت دوم رو هر وقت لازم شد و پولش بود، اضافه کرد.همه که از اول دو تا کارت نمیگیرن.

اگه کارتی رو روی Use Multi display mode بزاریم و اگه کارت multi-Gpu باشه از هر هسته به عنوان یک کارت جدا استفاده میکنه ؟

نمی دونم منظورت رو درست گرفتم یا نه، اما:
اگر ATI داری و مدل X2 هست ،می تونی هم به عنوان CF و هم بعنوان کارتای جدا استفاده کنی با مانیتورای جدا
اگر Nvidia داری و GX2 یا SLI هست هم باید درایور 180.43 به بالا رو داشته باشی که هم بتونی از دو تا کارت با هم استفاده کنی ، هم به 2 تا مانیتور وصلشون کنی.

سلام من یه کارت 8600 1 GB خریدم ازشم راضی هستم چون نمیخوام با Pc حرفه ای بازی کنم کنسول میگیرم !
حالا یه سوال دارم این مشخصات سیستم من هست !
CPU= 6750 Core II Duo
MB = Asus P5K Deluxe Wifi
Ram = 2*1 Gb OCZ 800
Power = 1030 B Green
Case = Touiq 3 Green
ect ...

قبلا من یه 7300 GT داشتم و یه سری مشکل باهاش داشتم از جمله اختلال در OS کم اوردن در بازی البته نامحسوس
سوال من اینه
1) من با این مادربرد که Crossfire هست می تونم SLI کنم 2 تا گرافیکمو ؟؟
2) یه 8600 و یه 7300 کارایی بالاتری نصبت به 8600 نشون میده ؟
3) من پل SLI ندارم از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟؟
ممنون اگه ریز جواب بدید و تک تک کسانی که این رو میخونن نظر بدن تا به یه نتیجه درست برسیم
بازم ممنون !

1-نه برای ساپورت sli چیپ مین باید از چیپهای nvidia باشه و شما نمیتونی رو این مین پیکر بندی sli بکنی البته چیپ x58 که رو مین های جدید هست و قراره که به بازار بیاد هم sli ساپورت هست هم cf ساپورت البته یه محدودیتهایی داره. (با توجه به برند مین)
2-واسه sli هر دو کارت باید عین هم باشن و مثل cf نمیشه از دو کارت متفاوت استفاده کرد اینم بگم که شما اگه دوتا 8600gts رو هم sli کنی اندازه ی یدونه 9600gt کارایی ندارن sli تو کارتای ضعیف کارایی جالبی نداره.
3-پل sli رو هم تا اونجایی که من میدونم بصورت جدا نمیدن و همراه خود مین هستش.
فقط یه چیز خیلی جالبه شما چجوری نتیجه گرفتی که برای این سیستم اون پاور رو (1030) انتخاب کنی ؟

دوستان عزيز من پنجشنبه رفتم بازار رضا تا 8800gt يا 9800 gt رو بگيرم .با توجه به اينكه توي همين فروم ديده بودم كه 8800 gt رو قيمتي در حدود 180 گفته بودن با همين حساب رفتم كه بخرم يكي رو . ولي در كمال ناباوري همين 8800 gt رو 1gig ddr3 رو با بورد XfX به قيمت 90 تومن ميدادن . , 9800gt 512 رو به قيمت 150 تومن . يك مغازه ي ديگه هم رفتم همين قيمت ها رو بهم دادن . به قدري شك كردم كه كلا منصرف شدم . خواستم ببينم قيمت ها تفاوتي كرده يا درستشون همينه ؟؟؟ و اگر درستشون همينه مي ارزه كه 9800 gt رو با اين تفاوت قيمت خريد . چون فروشندهه مي گفت كه تنها فرقش با 8800gt فقط تو خنك كنندگيشون هست . و درضمن اگريه نفر لطف كنه يه چندتا مقايسه كارت روي بازي برام بزاره خيلي ممنون ميشم. رفتم تو tomshardware زياد چيزي دستگيرم نشد.

ممنون

1-نه برای ساپورت sli چیپ مین باید از چیپهای nvidia باشه و شما نمیتونی رو این مین پیکر بندی sli بکنی البته چیپ x58 که رو مین های جدید هست و قراره که به بازار بیاد هم sli ساپورت هست هم cf ساپورت البته یه محدودیتهایی داره. (با توجه به برند مین)
2-واسه sli هر دو کارت باید عین هم باشن و مثل cf نمیشه از دو کارت متفاوت استفاده کرد اینم بگم که شما اگه دوتا 8600gts رو هم sli کنی اندازه ی یدونه 9600gt کارایی ندارن sli تو کارتای ضعیف کارایی جالبی نداره.
3-پل sli رو هم تا اونجایی که من میدونم بصورت جدا نمیدن و همراه خود مین هستش.
فقط یه چیز خیلی جالبه شما چجوری نتیجه گرفتی که برای این سیستم اون پاور رو (1030) انتخاب کنی ؟
چون اون موقع من میخواستم برای این سیستم 2 تا 4850 یا یه دونه 4870 x2 بگیرم که نمیخواستم بعد از 4 5 ماه برم دوباره پول پاور بدم !
بعد از این اون موقع من زیاد به کنسول توجه نمیکردم ولی الان فهمیدم یه Xbox360 or PS3 بگیری دیگه دقدقیه گرافیک رم سی پی یو پاور و این جور چیزارو نداری !
به خاطر همین رفتم یه 8600 گرفتم که یه .Xbox360 بگیرم خیالم راحت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or