این amp که می فرمایید منظورتون 9800 gtx+ amp هست یا 9800 gtx amp؟
قیمتش چنده؟
میشه در مورد نحوه عملکرد این physx یه توضیحی بدین.منظورم اینه ایا تو بازی هایی که از این فناوری پشتیبانی می کنن gpu علاوه بر پردازش تصاویر سه بعدی فیزیک بازی رو هم پردازش می کنه؟ایا این پردازش تو کارایی کارت گرافیک اثیر نمی ذاره؟
قیمت رو از اینجا و اینجا بپرس،راجع به PhysX هم قبلا توی یکی از پستای خودم توضیح کامل دادم ، به پردازش فیزیک و محاسبات دود، انفجار،نوع بافتها و ..... مربوط هست،معمولا پردازشش با پردازش گرافیک همزمان هست و اگه کارتت قوی باشه از راندمان بازی کم نمیشه.میشه یه کارت مجزا رو هم فقط به PhysX اختصاص داد!، دو تا کارت رو یه سیستم ، نیاز به مادربرد SLI هم نیست!
دوباره سلام
ممنون بابت جوابتون
یه سوالی که دارم اینکه این قیمتهایی که میگین میشه بگین با این قیمتها از کجا میتونم تهیه کنم؟ یه آدرسی شماره تماسی از جایی که میشه با این قیمتها تهیه کرد بدین ممنون میشم که بدونم راه تهیش چطوریه. چون اینجا مثلا 9600gt مال گیگا رو 305 تومن میگن یا مثلا 8800Gts مال ایسوس رو 345 تومن میگن. در ضمن این 9600gt میشه بگین AA رو بازیهای جدید فعال میکنه یا نه؟ چون با 7900 من که بازیهای جدید بیشترون غیر فعال هستن.
شما برای قیمت گرفتن هم می تونی آنلاین و روی اینترنت جستجو کنی و هم می تونی با نماینگی و فروشگاههای معتبر تهران تماس بگیری.
فقط این قیمتایی که گفتی نفهمیدم به تومن ایرانه یا جای دیگه!
9600GT از 140 تومن تا 180 تومن هست،8800GTS هم که یه مدل 640 مگابایتی داشت و یه مدل جدید هم 512 مگابایتی که هیچ کدوم دیگه خریدشون به صرفه نیست!،چون 9800GTX جاش اومده با قیمت پایینتر،همونی که توی جواب mahdysh گفتم.
در ضمن AA رو هم خود کاربر باید توی بازی فعال کنه،به مدل کارت بستگی نداره،اما خوب توی کارتای قویتر اگر فعال کنی سرعت بازی اونقدر گرفته نمیشه، 9600 هم اگر توی رزولوشن 1024 یا نهایت 1280 باهاش بازی کنی ، میشه توی بیشتر بازیها AA رو هم باهاش فعال کرد و فریم مناسب گرفت
بودجه هم حدودا 170~180 تومن بيشتر نيست . اگه ميشه يه چندتا پيشنهاد بكنيد و همينطور اسمشون رو هم كامل بنويسيد كه من اصلا هيچي از سخت افزار سرم نميشه . كارت الانم 8400gs 512 هست كه هيچ گزينه اي رو در قسمت تنظيمات مثل AA ، shadowing و ... رو نميشه زياد بالا گذاشت. يه كارتي بگيد كه بشه اينهارو رو high اجرا كرد و فريم ريت خوب هم بده
ممنون
شما بهترین کارتی که میتونی بگیری 9600GT هست که می تونی باهاش اون تنظیمات رو هم High کنی و سرعت خوب هم بگیری.
اگر 40 تومن بیشتر بتونی هزینه کنی،9800GT رو هم می تونی بخری که خوب سریعتر هست.
آخرین ویرایش: