مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این amp که می فرمایید منظورتون 9800 gtx+ amp هست یا 9800 gtx amp؟
قیمتش چنده؟

میشه در مورد نحوه عملکرد این physx یه توضیحی بدین.منظورم اینه ایا تو بازی هایی که از این فناوری پشتیبانی می کنن gpu علاوه بر پردازش تصاویر سه بعدی فیزیک بازی رو هم پردازش می کنه؟ایا این پردازش تو کارایی کارت گرافیک اثیر نمی ذاره؟

قیمت رو از اینجا و اینجا بپرس،راجع به PhysX هم قبلا توی یکی از پستای خودم توضیح کامل دادم ، به پردازش فیزیک و محاسبات دود، انفجار،نوع بافتها و ..... مربوط هست،معمولا پردازشش با پردازش گرافیک همزمان هست و اگه کارتت قوی باشه از راندمان بازی کم نمیشه.میشه یه کارت مجزا رو هم فقط به PhysX اختصاص داد!، دو تا کارت رو یه سیستم ، نیاز به مادربرد SLI هم نیست!

دوباره سلام
ممنون بابت جوابتون
یه سوالی که دارم اینکه این قیمتهایی که میگین میشه بگین با این قیمتها از کجا میتونم تهیه کنم؟ یه آدرسی شماره تماسی از جایی که میشه با این قیمتها تهیه کرد بدین ممنون میشم که بدونم راه تهیش چطوریه. چون اینجا مثلا 9600gt مال گیگا رو 305 تومن میگن یا مثلا 8800Gts مال ایسوس رو 345 تومن میگن. در ضمن این 9600gt میشه بگین AA رو بازیهای جدید فعال میکنه یا نه؟ چون با 7900 من که بازیهای جدید بیشترون غیر فعال هستن.

شما برای قیمت گرفتن هم می تونی آنلاین و روی اینترنت جستجو کنی و هم می تونی با نماینگی و فروشگاههای معتبر تهران تماس بگیری.
فقط این قیمتایی که گفتی نفهمیدم به تومن ایرانه یا جای دیگه!
9600GT از 140 تومن تا 180 تومن هست،8800GTS هم که یه مدل 640 مگابایتی داشت و یه مدل جدید هم 512 مگابایتی که هیچ کدوم دیگه خریدشون به صرفه نیست!،چون 9800GTX جاش اومده با قیمت پایینتر،همونی که توی جواب mahdysh گفتم.

در ضمن AA رو هم خود کاربر باید توی بازی فعال کنه،به مدل کارت بستگی نداره،اما خوب توی کارتای قویتر اگر فعال کنی سرعت بازی اونقدر گرفته نمیشه، 9600 هم اگر توی رزولوشن 1024 یا نهایت 1280 باهاش بازی کنی ، میشه توی بیشتر بازیها AA رو هم باهاش فعال کرد و فریم مناسب گرفت

بودجه هم حدودا 170~180 تومن بيشتر نيست . اگه ميشه يه چندتا پيشنهاد بكنيد و همينطور اسمشون رو هم كامل بنويسيد كه من اصلا هيچي از سخت افزار سرم نميشه . كارت الانم 8400gs 512 هست كه هيچ گزينه اي رو در قسمت تنظيمات مثل AA ، shadowing و ... رو نميشه زياد بالا گذاشت. يه كارتي بگيد كه بشه اينهارو رو high اجرا كرد و فريم ريت خوب هم بده
ممنون

شما بهترین کارتی که میتونی بگیری 9600GT هست که می تونی باهاش اون تنظیمات رو هم High کنی و سرعت خوب هم بگیری.
اگر 40 تومن بیشتر بتونی هزینه کنی،9800GT رو هم می تونی بخری که خوب سریعتر هست.

آخرین ویرایش:
قیمت رو از اینجا و اینجا بپرس،راجع به PhysX هم قبلا توی یکی از پستای خودم توضیح کامل دادم ، به پردازش فیزیک و محاسبات دود، انفجار،نوع بافتها و ..... مربوط هست،معمولا پردازشش با پردازش گرافیک همزمان هست و اگه کارتت قوی باشه از راندمان بازی کم نمیشه.میشه یه کارت مجزا رو هم فقط به PhysX اختصاص داد!، دو تا کارت رو یه سیستم ، نیاز به مادربرد SLI هم نیست
منظورتون کارت گرافیک قوی چیه؟مثلا 9800 gtx قویه؟
برای کارت physx (منظورم کارتی هست که جدا استفاده میشه)کارت باید در چه حدی باشه؟

شما ZOTAC 9800GT 512MB بگیر با این بودجه و قیمتش دقیقا 180 تومان هست.
این کارت بازی هایی که شما نام بردین رو به راحتی اجرا می کنه.

شما بهترین کارتی که میتونی بگیری 9600GT هست که می تونی باهاش اون تنظیمات رو هم High کنی و سرعت خوب هم بگیری.
اگر 40 تومن بیشتر بتونی هزینه کنی،9800GT رو هم می تونی بخری که خوب سریعتر هست.

خيلي ممنون از كمكتون. فقط اين كارتهايي كه اسم بردين ddr 2 هستن يا 3 ؟؟ و اگر ميشه اسم كاملشون رو بگين كه من دقيقا همون رو امروز به مغازه دار بگم. در ضمن اين كارتهاي 8800 gt از نظر كارايي و قيمت چجوري هستند نسبت به اين 2 كارت ؟؟ و همينطور بورد اين كارتها از نظر كارايي خيلي متفاوت هستند؟؟ من الان inno3d داشتم زياد مشكلي نديدم توش . بخشيد كه سوالها زياد شد .

ممنون

دوست عزیز آقای فرشید استار عزیز من قیمتها رو که گفتم برام فروشنده ها به تومن ایران گفتن منهم همونو گفتم. من خودم وقتی اینجا قیمتهایی که شما دوستان مینویسین رو دیدم شوکه شدم که اینقدر هم اختلاف قیمت میشه؟ خودم قبلا اینترت هم گشته بودم ولی اونها که یا به روز نیست قیمتهاشون یا به روز هم باشه بالاست میخوام بدونم این قیمتهایی که شما میگین و میشه با این قیمت اون مدل کارتهاا رو خرید کجا هستن؟
امیر آقا هم یه لینکی دادن اونجا هم باید بزنگم پرس و جو کنم ممنونم که وارد جوی شدم که همه به هم کمک میکنن من دو سال بود اخبار بازی سنتر رو میخوندم ولی تازه عضو شدم و خوشحالم وارد جمع شما دوستان شدم امیدوارم همیشه اینطور برادرانه کنار هم باشیم. :smile:

این amp که می فرمایید منظورتون 9800 gtx+ amp هست یا 9800 gtx amp؟
قیمتش چنده؟

میشه در مورد نحوه عملکرد این physx یه توضیحی بدین.منظورم اینه ایا تو بازی هایی که از این فناوری پشتیبانی می کنن gpu علاوه بر پردازش تصاویر سه بعدی فیزیک بازی رو هم پردازش می کنه؟ایا این پردازش تو کارایی کارت گرافیک اثیر نمی ذاره؟
نه منظورم gtx amp هستش نه gtx+ amp .
دوباره سلام
ممنون بابت جوابتون
یه سوالی که دارم اینکه این قیمتهایی که میگین میشه بگین با این قیمتها از کجا میتونم تهیه کنم؟ یه آدرسی شماره تماسی از جایی که میشه با این قیمتها تهیه کرد بدین ممنون میشم که بدونم راه تهیش چطوریه. چون اینجا مثلا 9600gt مال گیگا رو 305 تومن میگن یا مثلا 8800Gts مال ایسوس رو 345 تومن میگن. در ضمن این 9600gt میشه بگین AA رو بازیهای جدید فعال میکنه یا نه؟ چون با 7900 من که بازیهای جدید بیشترون غیر فعال هستن.
این قیمتا همه مال تهرانه شما برای تهیه کارت با توجه به برندش باید ببینی نمایندگیش چیه بعد زنگ بزنی بهشون یا حضوری مراجعه کنی و ازشون بپرسی.
شما الان تو کدوم شهری ؟
giga 9600gt رو کی بهت 305 :eek::confused::o قیمت داده ؟ هر کی بوده.....
aa و af هم ربطی به کارت نداره یا باید از تو خود بازی (با توجه به تنظیمات بازی) یا از کنترل پنل درایور کارت تو ویندوز فعالش کنی.
دوستان عزيز اگر ميشه يه راهنمايي بكنين كه من چه كارتي بگيرم كه با اين سيستم جور باشه و بازيي مثل farcry2 رو فريم خوب بده. بگم كه من اكثرا بازي رو 1024*768 و 800*600 بازي ميكنم و از اين بيشترم اصلا مانيتورم جواب نميده .
intel core 2 dou 4600 2.4 GHz
ram :simpletech 2*1G 667

بودجه هم حدودا 170~180 تومن بيشتر نيست . اگه ميشه يه چندتا پيشنهاد بكنيد و همينطور اسمشون رو هم كامل بنويسيد كه من اصلا هيچي از سخت افزار سرم نميشه . كارت الانم 8400gs 512 هست كه هيچ گزينه اي رو در قسمت تنظيمات مثل AA ، shadowing و ... رو نميشه زياد بالا گذاشت. يه كارتي بگيد كه بشه اينهارو رو high اجرا كرد و فريم ريت خوب هم بده

ممنون
شما با 180 میتونی 9600gt رو در نظر بگیری biostar یا inno3d و با 20 25 تومن بالاتر 8800gt رو در نظر بگیری.
با هرکدوم از این دو مدل شما میتونی اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنی.
خيلي ممنون از كمكتون. فقط اين كارتهايي كه اسم بردين ddr 2 هستن يا 3 ؟؟ و اگر ميشه اسم كاملشون رو بگين كه من دقيقا همون رو امروز به مغازه دار بگم. در ضمن اين كارتهاي 8800 gt از نظر كارايي و قيمت چجوري هستند نسبت به اين 2 كارت ؟؟ و همينطور بورد اين كارتها از نظر كارايي خيلي متفاوت هستند؟؟ من الان inno3d داشتم زياد مشكلي نديدم توش . بخشيد كه سوالها زياد شد .
اون مدلا ddr3 هستن اسم کاملش هم همون 9600gt یا 9800gt هست حالا یه geforceم اولش بذاری بد نیست:cheesygri شما بگو 9600gt یا 9800gt طرف خودش میفهمه و با توجه به برندش به شما پیشنهاد میده.
8800gt هم همون 9800gtـه و از نظر کارایی هیچ فرقی با هم ندارن فقط میگن 9800gt خنک کننده ی بهتری داره. (ما که چیزی ندیدیم)
واسه تفاوتشون هم بهتره که بنچاشونو ببینی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز آقای فرشید استار عزیز من قیمتها رو که گفتم برام فروشنده ها به تومن ایران گفتن منهم همونو گفتم. من خودم وقتی اینجا قیمتهایی که شما دوستان مینویسین رو دیدم شوکه شدم که اینقدر هم اختلاف قیمت میشه؟ خودم قبلا اینترت هم گشته بودم ولی اونها که یا به روز نیست قیمتهاشون یا به روز هم باشه بالاست میخوام بدونم این قیمتهایی که شما میگین و میشه با این قیمت اون مدل کارتهاا رو خرید کجا هستن؟
گفتم شما باید زنگ بزنی به نمایندگیشون از اونا بپرسی این قیمتا هم مال تهرانه. (بازار کامپیوتر)

میدونم aa رو از اونجا باید فعال کرد ولی وقتی تو بازی مثال مدال افتخار وقتی فعال میکردم هنگ میکرد و به بازی نمیرفت و خیلی بازی های دیگه جدید اصلا تغییری نمیکردن

منظورتون کارت گرافیک قوی چیه؟مثلا 9800 gtx قویه؟
برای کارت physx (منظورم کارتی هست که جدا استفاده میشه)کارت باید در چه حدی باشه؟

منظورم کارتای 8800،9800وGTX 260/280 هست،توی این کارتا همزمان با بازی میشه PhysX رو هم بدون افت فریم فعال کرد،اما با کارتای ضعیفتر یه مقدار فریم کمتر میشه،البته به نسبت وقتی که PhysX بجای کارت گرافیک روی CPU اجرا بشه،باز هم فریم بیشتری می گیری،در کل بهتره فعال باشه.

خيلي ممنون از كمكتون. فقط اين كارتهايي كه اسم بردين ddr 2 هستن يا 3 ؟؟ و اگر ميشه اسم كاملشون رو بگين كه من دقيقا همون رو امروز به مغازه دار بگم.
ممنون
همه ی این کارتا DDR3 هستند،شما اینا رو به فروشنده بگو:8800GT،9800GT 512MB،9800GTX 512MB
امیر آقا هم یه لینکی دادن اونجا هم باید بزنگم پرس و جو کنم ممنونم که وارد جوی شدم که همه به هم کمک میکنن من دو سال بود اخبار بازی سنتر رو میخوندم ولی تازه عضو شدم و خوشحالم وارد جمع شما دوستان شدم امیدوارم همیشه اینطور برادرانه کنار هم باشیم. :smile:
قیمتهایی که من و دوستان می دیم مشخصا قیمت مراکز فروش در تهرانه،یعنی پایین تر جای دیگه پیدا نمی کنی،بعضی کارتا اینجا قیمتشون خیلی پایین اومده این چند روزه،برای همین ممکنه یک مقدار برای بقیه ی دوستان یا شهرستان ها که قیمتای قدیم رو هنوز بهشون اعلام می کنن عجیب باشه.

میدونم aa رو از اونجا باید فعال کرد ولی وقتی تو بازی مثال مدال افتخار وقتی فعال میکردم هنگ میکرد و به بازی نمیرفت و خیلی بازی های دیگه جدید اصلا تغییری نمیکردن
ببین عزیزم،بسته به بازی و موتور گرافیکیش بعضی وقتا از منوی داخل بازی باید AA رو فعال کرد،بعضی وقتا از Control Panel درایور گرافیک و بعضی وقتا هم تحت شرایطی خاص فعال میشه!،مثلا فقط توی Vista و مد DX 10 مثل Gears Of war
دیگه اینو باید توی تاپیکای بازی بپرسی که هر بازی قلقش چیه.

به نظر شما iceq4 4850 یا 9800gtx+amp از برند زوتک کدوم انتخاب بهتری هست ؟
برند zotac معتبر هست ؟
سلام
من دو روز پیش از لیون کامپیوتر 9800gtx پلاس رو گرفتم 275.
کارتش حرف نداره.کریسیس 2 رو با آخرین تنظیمات با aa 4 و رزولوشن 1400X900 راحت میاره و میشه بازی کرد.
استالکر و cod4 رو که قورت میده.:biggrin1:

آقا ما موندیم چی بخریم
با350بودجه 4850 بگیریم،4870،9800gtx plus بگیریم یا زور بزنیم 2تا 8800gt sli کنیم البته یه نکته اینکه powerمن اینهhttp://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa
و با توجه به سیستمم الان باهاش مشکلی ندارم اما اگه بخوام sli کنم بنظرم نمیکشه و منم نمیخوام دیگه خرج Power کنم بعد اینکه کلا کارتهای ATI یه مقدار از لحاظ درایور و دماوپشتیبانی از فیزیک نسبت به NVIDIA ضعف دارن اما از طرفی هم تو بنچمارکها حتی فریم بالاتری هم میدن منم همچین خیالیم نیست که حالا مثلا اگه قرار شد بین 4850و4870 حتما 4870بگیرم ،اما میگم خوب اگه واقعا میرزه خوب من که بودجشو کنار گذاشتم... خلاصه سرتون درد نمیارم خواهشا بادلایل منطقی مارو راهنماییی کنید

آقا ما موندیم چی بخریم
با350بودجه 4850 بگیریم،4870،9800gtx plus بگیریم یا زور بزنیم 2تا 8800gt sli کنیم البته یه نکته اینکه powerمن اینهhttp://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st50ef-plus&area=usa
و با توجه به سیستمم الان باهاش مشکلی ندارم اما اگه بخوام sli کنم بنظرم نمیکشه و منم نمیخوام دیگه خرج Power کنم بعد اینکه کلا کارتهای ATI یه مقدار از لحاظ درایور و دماوپشتیبانی از فیزیک نسبت به NVIDIA ضعف دارن اما از طرفی هم تو بنچمارکها حتی فریم بالاتری هم میدن منم همچین خیالیم نیست که حالا مثلا اگه قرار شد بین 4850و4870 حتما 4870بگیرم ،اما میگم خوب اگه واقعا میرزه خوب من که بودجشو کنار گذاشتم... خلاصه سرتون درد نمیارم خواهشا بادلایل منطقی مارو راهنماییی کنید
با توجه به توضيحاتي كه دادي ، بين اين كارتهايي كه گفتي 4870 پيشنهاد ميشه ! در مورد 8800GT SLi هم تفاوت خيلي زيادي با 4870 نميكنه ولي خب تو بعضي بازيها كه براي كارتهاي Nvidia بهينه شدن شايد 5-6 فريم بالاتر بده

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or