مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نمی دونم منظورت رو درست گرفتم یا نه، اما:
اگر ATI داری و مدل X2 هست ،می تونی هم به عنوان CF و هم بعنوان کارتای جدا استفاده کنی با مانیتورای جدا
اگر Nvidia داری و GX2 یا SLI هست هم باید درایور 180.43 به بالا رو داشته باشی که هم بتونی از دو تا کارت با هم استفاده کنی ، هم به 2 تا مانیتور وصلشون کنی.

من کارتم 9800gx2 هستش و درایورم 175.16 یعنی منظورت اینه که من الان کارتم از دوهسته اش استفاده نمیکنه در کل اگه درایور جدید رو بگیرم پرفورمنسم چه قدر بالا میره چون من الان میتونم از حالت Multi display استفاده کنم ولی اگه بزارم رو حالت Multi-Gpu پرفورمنس هیچ تغییری نمیکنه واسه همین فکر کردم شاید یکی از GPU های کارت کار نمیکنه

من کارتم 9800gx2 هستش و درایورم 175.16 یعنی منظورت اینه که من الان کارتم از دوهسته اش استفاده نمیکنه در کل اگه درایور جدید رو بگیرم پرفورمنسم چه قدر بالا میره چون من الان میتونم از حالت Multi display استفاده کنم ولی اگه بزارم رو حالت Multi-Gpu پرفورمنس هیچ تغییری نمیکنه واسه همین فکر کردم شاید یکی از GPU های کارت کار نمیکنه
بله،فک میکنم همینطور باشه،الان از 1 هسته استفاده میکنه برای هر مانیتور.
شما درایور جدید-180.43- رو بگیر نصب کن،همزمان هم SLI رو داری هم Multi Display کار میکنه.

سلام اقا خسته نباشی
من میخواستم یه کارت خوب بگیرم ولی یکی بهم گفت که cpuضعیفه کارت خوبم بگیری cpu کم میاره
حالا من مشخصات کامپیوترم رو مینویسم ببینین چه جوریه
3 gig ram ddr
cpu دو هسته 3000
mather bord asus p5gd1
8500 gt xfx
اگه اشتباه تایپی بود ببخشید

سلام اقا خسته نباشی
من میخواستم یه کارت خوب بگیرم ولی یکی بهم گفت که cpuضعیفه کارت خوبم بگیری cpu کم میاره
3 gig ram ddr
cpu دو هسته 3000
mather bord asus p5gd1
8500 gt xfx
مدل دقیق cpuت رو بگو. (احتمالا پنتیوم d هستش)
اینکه کم بیاره یا نیاره بستگی به مدل کارت داره و در اصل بودجه ی شما چقدر میخوای خرج کنی بگو تا کمکت کنم.
البته اینم بگم که مین شما دیگه جای ارتقاء نداره و باید به فکر یه سیستم جدید باشی.
HD4850 ICEQ 4 چه مقدار جای اور داره؟
4850 یا 9800GTX ؟(تو اور؟)
4850 یا 9800GTX + ؟(تو اور؟)
بطور کلی میگم کارتای ati از نظر اور تعریف چندانی ندارن و در حالت عادی دمای چیپشون نسبت به همرده هاشون تو nvidia بالاتره اینه که قابلیت اور بالا و خوبی ندارن.
اخرین ورژن درایور که تو سایت www.nvidia.com زده 178.24

180.43 رو از کجا گیر بیارم؟
اینم لینک درایور 180.43 :

http://downloads.guru3d.com/GeForce-Forceware-180.43-XP-32-bit-download-2107.htmlGeForce Forceware 180.43 xp 32-bit
GeForce Forceware 180.43 vista 32-bit

آخرین ویرایش:
سلام اقا خسته نباشی
3 gig ram ddr
cpu دو هسته 3000
mather bord asus p5gd1
8500 gt xfx

شما کلا همه ی قطعاتت ضعیف هستن،دیگه جای ارتقا نداره،نتنها ضعیفه بلکه CPU ی جدیدی هم نمی تونی بندازی،نه RAM سیستمت که DDR هست جوابگوی عرض باند بیشتر هست،پس بیخیال خرید کارت جدید شو و اول بقیه ی قطعات رو کامل عوض کن.

ببین،خرید کارت جدید توی سرعت بازی هات تاثیر میزاره،اما روی سیستم شما شاید 50 60 درصد قدرت کارت استفاده نشه و افت فریم شدید توی صحنه های شلوغ حتما واست پیش میاد.

من سیستمم اینه :
cpu :4600 c2d
mail ep31-ds3l giga byte
ram : 2gb 800
الان کارت گرافیک 9500GT دارم ولی راضی نیستم.
با 180-190 چه کارتی بگیرم ؟
چقدر تاثیر داره
شما اگه بتونی 8800GT یا 9800GT بخری بهترین انتخابه واست،البته شاید 10 20 تومن بالاتر دربیاد.

شما اگه بتونی 8800GT یا 9800GT بخری بهترین انتخابه واست
بله این دوتا انتخاب خوبی هستن ، البته سعی کن 9800 رو بگیری چون در زمینه فیزیک قویتره .
9600 هم زیاد جواب بازیهای جدید رو نمیده .
به غیر از این دوتا ATI 3850 هم تو این رنج قیمت هست ولی نظر من روی همون 9800 هست .

بله این دوتا انتخاب خوبی هستن ، البته سعی کن 9800 رو بگیری چون در زمینه فیزیک قویتره .
9600 هم زیاد جواب بازیهای جدید رو نمیده .
به غیر از این دوتا ATI 3850 هم تو این رنج قیمت هست ولی نظر من روی همون 9800 هست .
نه خیر قربان، کوچکترین فرقی با هم ندارن، 9800GT همون 8800GT هست که بایوسش آپدیت شده فقط، هر دو تا هم مثل هم PhysX رو ساپورت دارن.به مدلهای اور شدشون کاری نداریم حالا.
کارت 3850 که هیچ،3870 هم بعضی وقتا به 9800 نمیرسه.

کوچکترین فرقی با هم ندارن
اگر اینطور باشه که خیلی مسخرست :confused:
تو سایت خود NVIDIA کارایی 9800 رو داخل بازی 22X نوشته و 8800 رو 18X
و فقط سری 9 تکنولوژی HybridPower رو ساپورت میکنه ، میتونید از این لینک ببینید .
البته من جریان فیزیک رو از یکی از دوستانم شنیده بودم ، یه نفر هم گفته بود سری 9 30 درصد از 8 قویتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or