مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگر اینطور باشه که خیلی مسخرست :confused:
تو سایت خود NVIDIA کارایی 9800 رو داخل بازی 22X نوشته و 8800 رو 18X
و فقط سری 9 تکنولوژی HybridPower رو ساپورت میکنه ، میتونید از این لینک ببینید .
البته من جریان فیزیک رو از یکی از دوستانم شنیده بودم ، یه نفر هم گفته بود سری 9 30 درصد از 8 قویتره .

برای مقایسه ی دقیق اطلاعاتی تبلیغاتی شرکت سازنده هیچ وقت ملاک نیست، ما بر اساس مقاله های تخصصی سایت های معتبر اینجا اعلام نظر می کنیم.
2qi8y0y.jpg

قبل از اینکه اصلا این کارت توی بازار باشه،اخبار دقیق راجع به مشخصات 9800GT در اختیار بود که حاکی از این بود Nvidia کارتای 8800GT رو با اسم جدید 9800 میخواد بده بازار،به دلایل تجاری و نتیجه هم همین هست که خیلیها فکر می کنن که واقعا اینا با هم فرق دارن.

اون HybridPower هم که میگی اصلا کاربردی نیست و فقط روی 2 تا از چیپ ست های مادربرد خود Nvidia کار می کنه.از نظر PhysX هم یکیند.

اگه ممکنه سریع به این سوال جواب بدید><

بالا ترین و کمترین قیمت کارت گرافیک 8600gt.512mb.ddr3 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
90 در کمترین حالت و 110 در بالاترین حالت (ddr3)
از این سریعتر.:cheesygri

این 9800 که لیون داره amP هست یا معمولیه ؟
من اگه 9800GT بگیرم چه پاوری میخوام. برای 9600 چطور ؟
از کجا بفهمم پاور الانم واقعا چند واته ؟ ونه برچسب روش.
مارک و قیمت حدودی پاور رو هم لطف کنید.

فرمایش شما متین . من یه نمونه از سایت خود NVIDIA گفتم
به غیر از اون هم هر بنچمارکی که دیدم سری 9 از 8 قوی تر بوده ( البته با تفاوت خیلی کم ) :
لینک 1
لینک 2
لینک 3
خلاصه ما نفهمیدیم این NVIDIA داره چیکار میکنه ! ولش میکنی GPU جدید میسازه :-"

حالا یه سوال کسی قیمت 4670 رو داره ؟

یکی از دوستای من میخواد یه سیستم خیلی قوی ببنده .سوالی که داشتم اینه که دوتا کارت gtx 280 ببنده بهتره یا سه تا gtx 260 یا اینکه بهتره دو تا 4870 X2 ببنده.
سوال دیگم اینه که یه فروشنده ای به ما گفت که دوتا gtx280 رو پاوری نیست که ساپورت کنه میخوام بدونم که واقعا همینطوره؟

یکی از دوستای من میخواد یه سیستم خیلی قوی ببنده .سوالی که داشتم اینه که دوتا کارت gtx 280 ببنده بهتره یا سه تا gtx 260 یا اینکه بهتره دو تا 4870 X2 ببنده.
سوال دیگم اینه که یه فروشنده ای به ما گفت که دوتا gtx280 رو پاوری نیست که ساپورت کنه میخوام بدونم که واقعا همینطوره؟
یه دونه 4870X2 هم ببنده تا چند سال بازیها رو جواب میده. حالا اگه واجبه دوتا ببنده.
چرت گفته. الان 1030 وات گرین 3 تا 4870X2 رو هم راحت جواب میده. تازه تا 1400 وات هم من دیدم. (یه مارک دیگه بود)

سلام
من درایور جدید رو واسه کارتم 9800gtx plus از لینک توی همین سایت گرفتم ولی موقعی که نصب میکنم و کامپیوتر ریست میشه دوباره که میخواد بیاد تو ویندوز صفحه آبی میاد.و وقتی درایور را پاک میکن درست میشه.درایور مشکل داره.فکر کنم نسخه بتا هست واسه همین مشکل داره.درایور جدید چقدر تو کارایی کارت تاثیر داره؟
180.43_geforce_winxp_32bit_english_beta
راجع به اورکلاک Q6600 باید کجا سوال کنم و از کی بپرسم؟

بالاخره کارت گرافیکxfx.9500gt.dd3.512.mb رو خریدم 130000 . به نظر شما خوب خریدم؟
يه ذره گرون خريدي ولي بازم خوبه. XFX به نظر من معتبرترين برند nVIDIA است.
درایور جدید چقدر تو کارایی کارت تاثیر داره؟
180.43_geforce_winxp_32bit_english_beta
آپديت درايور بعضي اوقات كمي از قدرت كارت بيشتر استفاده ميكنه و باگهاي بازيها رو برطرف ميكنه.

چرت گفته.
چرت تابلویی هم گفته ، اینطوری باشه 4WAY SLI کارت GTX280 باید غیر ممکن باشه :laughing:
یه دونه 4870X2 هم ببنده تا چند سال بازیها رو جواب میده.
بله بهترین کار همینه یه 4870x2 ببنده یکی دو سال بعد 5870 بخره بندازه تنگش ( به این میگن اینده نگری :biggrin1: )
بالاخره کارت گرافیکxfx.9500gt.dd3.512.mb رو خریدم 130000 . به نظر شما خوب خریدم؟
واسه بازی گرفتی ؟ :confused: بهترین 9500 رو خریدی ( از نظر من ) ولی واسه بازی کمه

بهترین حالت 2 تا کارت 280 در مد SLI هست،بهترین راندمان رو میده ، به شرطی که CPU ی خیلی قوی هم بندازه.
هر پاوری که بالای 800 وات Real قدرت داشته باشه اینا رو ساپورت میکنه.
دو تا کارت 4870X2 اصلا پیشنهاد نمیشه،چون برای مد QuadFire درایورهای ATI پر ایراد هستن و هنوز بهینه نشدن.

اینطوری باشه 4WAY SLI کارت GTX280 باید غیر ممکن باشه :laughing:
بله،غیر ممکنه!
هنوز 4SLI یا دقیق تر Quad SLI رو Nvidia نساخته و 260/280 رو میشه در بهترین حالت با 3 تا کارت Triple SLI کرد،فقط با 2 تا از کارتای 9800GX2 هست که میشه همزمان 4 تا هسته ی گرافیکی رو استفاده کرد.

برای مد QuadFire درایورهای ATI پر ایراد هستن و هنوز بهینه نشدن.
این ATI هنوز مشکل درایور داره .. زرشک :-"
هنوز 4SLI یا دقیق تر Quad SLI رو Nvidia نساخته
منظورم از لحاظ توان مصرفی بود ;)

فرشید جان خودمونیم اطلاعاتت از من بیشتره :thinking: ( تا حالا سابقه نداشته :shifty: )
:smoke1:

این 9800 که لیون داره amP هست یا معمولیه ؟
من اگه 9800GT بگیرم چه پاوری میخوام. برای 9600 چطور ؟
از کجا بفهمم پاور الانم واقعا چند واته ؟ ونه برچسب روش.
مارک و قیمت حدودی پاور رو هم لطف کنید.
کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟

ضمنا اگه پاور کم بیاره سیستم بالا نمیاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or