8030v2
کاربر سایت
به عنوان کسی که دستی در تعمیرات کارت گرافیک دارهدمای مموری اونجوری نمی سنجن برنامه hw info می گیرید بازی re3 بدون dlss با رز 4k با اسکیل 150 درصد نیم درصد تست می کنید با فریم باز بعد بهتون می گم دما کجا وای می ایسته
بعدشم برای کسی که می خواد بخره چه می دونه قبلش به سر کارت چی گذشته نوشم که دیگه نیست باشه هم قیمتش ارزش خرید نداره
من این کارت داشتم دیگه حتی با اینکه کارتم دمای کارت به هیچ وجه بالای 65 درجه نمی رفت بازم مموریش به 100 می رسید
شما باید thermal pad مموری رو عوض میکردید
دمای ۱۰۰ برای مموری زیاد هست
دما زیر ۹۵ درجه از نظر ما مشکلی نداره و زیر 90 خوب هست
دمای gpu کلا مقوله جداست از دمای مموری
جنس thermalpad هایی که استفاده میکنید و ضخامتشون مبحث بسیار مهمیه برای کارت گرافیک مخصوصا سری ۳۰۰۰ به بعد
Thermalpad هایی که استفاده میکنید حتما دارای هدایت حرارتی بالایی باید باشند بالای ۱۲w/mk چون دمای مموری ربط مستقیم به ضریب هدایت ترمال پد داره
در ایران متاسفانه کمیاب و بسیار گران هستند ترمال پدهای خوب
۲ ماه پیش یک کارت گینوارد 3090 آوردن طرف خودش کارت رو باز کرده با اینکه دمای gpu در حد معقول بوده که مثلا دمای gpu کمتر بگیره خمیرش رو عوض کرده که مثلا کارت رو سرویس کرده باشه بعد مشکل دمای مموری پیدا کرده بود و دمای مموری تا ۱۱۰ بالا میرفت دلیلش هم اینه که بعد از یه مدت ترمال پدها سفت میشن و شما اگر کارت رو بی مورد باز کنید و ببندید دیگه خوب با چیپهای رم کانتکت پیدا نمیکنن و باید ترمال پدها عوض بشه
کارت(این مدل گینوارد) ۳ سایز مختلف ترمال پد مصرف میکرد
برای مموری سایز یک میلیمتر با سافتنس بالا میخواست و برای vrm ها سایز یک و نیم میلیمتر
و برای چک ها ۲ میلیمتر
اگر این سایزها رعایت نشن و مثلا روی رمها سایز ۱ و نیم بزنید gpu کامل با هیتسینک کانتکت نمیشه و دمای هات اسپات gpu سریع به ۱۱۰ درجه میرسه و سیستم شات دان میخوره اگر کمتر بزنید دمای gpu اوکی هست ولی دمای رمها به شدت بالا میره چون هیتسینک مانع کانتکت خوب رمها با پدهای با ضخامت کم میشه
همین ترمال پدها و یه خمیر خوب یک گرمی برای طرف ۳ میلیون و نیم آب خورد بدون هزینه دستمزد
ربطی به پستی که نقل قول کردم نداره ولی توصیه میکنم کارتی که تا حالا باز نشده مخصوصا کارتهای رده بالا رو اگه مشکل دمای gpu و مموری نداره به هیچ عنوان دست نزنید چون بعدا دچار مشکل بزرگی می شید.
کلا اگر دمای مموری در حد معقول باشه هیچ مشکلی برای چیپها و کارت گرافیک بوجود نمیاد میخواد جلو کارت باشه یا پشت کارت .
آخرین ویرایش: