مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
یکی از دوستام یه کارت asus tuf 3060 داره که وقتی به سیستم وصلش میکنه تصویر به صورت پیکسلی در میاد و بعد از مدتی سیستم ریست یا خاموش میشه

اینم بگم که وقتی کارت دیگه ای روی سیستم مینداره بدون مشکل هست و بازی ها راحت اجرا میشن

متوجه شدیم یکی از کانکتور یا پین ها شکسته
View attachment 361894

میخواستم بدونم کارتش قابل تعمیر هستش یا نه ؟
سلام
این پین دومی مدلشه، سالمه :D

ممکنه مشکل از VRAM باشه که تو ایران نمیدونم اصلا تعمیر میکنن یا نه

سلام
این پین دومی مدلشه، سالمه :D

ممکنه مشکل از VRAM باشه که تو ایران نمیدونم اصلا تعمیر میکنن یا نه
من فکر کردم شکسته حتما :D ... البته بهش شک داشتیم چون اصلا از جاش در نیومده بود تا حالا که بخواد بشکنه

گارانتی که تموم شده ولی اگر کسی تو تهران جای معتبری برای تعمیر گرافیک میشناسه بگه ببریم ببینیم درست میشه یا نه

سلام
یکی از دوستام یه کارت asus tuf 3060 داره که وقتی به سیستم وصلش میکنه تصویر به صورت پیکسلی در میاد و بعد از مدتی سیستم ریست یا خاموش میشه

متوجه شدیم یکی از کانکتور یا پین ها شکسته ... ممکنه مشکل از این باشه؟
View attachment 361894

میخواستم بدونم کارتش قابل تعمیر هستش یا نه ؟
اتفاقا یک گرافیک فروختم طرف زنگ زد که ای کارت ایراد دار برام فرستاد این یک دونه پینش کنده شده نصفه س
خلاصه نمی خواستم قبول کنه که طراحیش این شکلیه فکر می کرد دارم گولش می زنم تا اینکه بالاخره راضی شد یک سرچ زد اومد کلی عذرخواهی کرد

تصویر که شطرنجی می شه یعنی کارت مرخص شده البته مورد داشتیم یکی از دوستان به خاطر تنظیمات مانیتورش این شکلی شده بود حتما قبلش کابل با مانیتور هم چک کنید. کابل برند دار با طول کوتاه یا توی رزولوشن با ریفرش ریت های کمترم تست کنید

من فکر کردم شکسته حتما :D ... البته بهش شک داشتیم چون اصلا از جاش در نیومده بود تا حالا که بخواد بشکنه

گارانتی که تموم شده ولی اگر کسی تو تهران جای معتبری برای تعمیر گرافیک میشناسه بگه ببریم ببینیم درست میشه یا نه
متاسفانه این چیزی که شما تعریف میکنید visual artifact هست، معمولا کارت گرافیکی که اینجوری میشه قابل تعمیر نیست
حالا شما برای اطمینان یه خدمات کامپیوتری ببرش ببین چی بهت میگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or