drak
کاربر سایت
شرمنده دیر دیدم اینو، مشکل دما داره کارتت. این نمونه ی بارز thermal throttle عه که من همیشه ازش صحبت میکنم؛ دما رسیده به 105c و هم مموری کلاک هم gpu clock تا جایی که تونسته اومده پایین که بدتر از این نشهاین دما تو گیم چطوره؟
کلا سقف دمای کارت گرافیک همین 105c هات اسپاته و بیشتر از این نمیشه هیچوقت، چون به محض رسیدن به اون دما پله پله خود کارت گرافیک سرعتشو میاره پایین که آسیب نبینه و در نهایت به یه فرکانسی میرسه که بتونه تو همون دما نگهش داره
اگه ساید پنل های کیس ات بسته اس باز کن ببین دمای هات اسپات پایین میاد یا نه، اگه نیومد احتمالا باید باز کنی خمیر عوض کنی و اگه بازم پایین نیومد باید پد هم عوض کنی
دمای مموری رو نشون نداده کهدمای مموری کارت گرافیک بالاست
به خاطر همین thermal throttle عه قضیه 900mhzاین چه مدل کارت گرافیکیه رمش ۸ مموری کلاک ۹۰۰
اون مقدار 8 گیگ مموری هم مقدار استفاده شده اس، ماکسیمومشو نشون نمیده تو این تب
چگونه 13700k خود را به 12700k تبدیل کنیمرپتور لیک کلا داغ هست
بنده 13700k دارم با مین برد asus rog z690 ولی ماکسیموم دما تو بنچمارک رسید به ۸۰ و داخل گیم هم ۶۰ الی ۶۵(سایبرپانک حداکثر تنظیمات)و داخل گیم های نسل قبل رنج دما ۵۰ الی ۵۵ هست،داخل بازیای xbox 360 که xenia استفاده میکنم دما ۴۷~۴۸ هست
کارایی که انجام دادم:
از خمیر ناکتوا nt-h2 استفاده کردم
از داخل بایوس ولتاژ رو لیمیت کردم به 1.4 و pl1 و pl2 رو گذاشتم رو 253,از پروفایل خود asus استفاده کردم به جای اینتل و همچنین از میکروکد 0x129 استفاده میکنم
برای پردازنده anti bending ترمالرایت گرفتم تا سطح کاملا صاف بشه تقریبا برای من ۷ درجه دما رو کاهش داد