Pzt_Kami
کاربر سایت
تو داستان ری تریسینگ به عنوان کسیکه تستش کردم ، از دید من مدافعین و مخالفین یجورایی از اینور بوم و اونور بوم میافتن ! قطعا تاثیر داره و همونطور که برخی از دوستان گفتن بویژه زمانیکه از نزدیک تو مانیتور خودتون ببینید بهتر قابل درک میشه. البته من حقیقتا یکم تشخیص تاثیر ریتریس معمولی کمی برام دشواره مگر اینکه تو محیط بخوام دقیق شم ، اما Path Tracing با وضوح بیشتری خودشون رو نشون میده که البته اونم من تا اینجا فقط در دو بازی دیدم و تست کردم یعنی Cyberpunk 2077 و Alan Wake 2
با توجه به اینکه که هنوز قالب سخت افزارها به میزان کافی برای اجرای این فناوری توانمند و همینطور پر تعداد نشدن ازاینرو من فعلا ریتریسینگ رو یک فن آوری لاکچری میدونم ! تمثیلش هم میشه مانند تفاوت خرید یک کاسه توالت معمولی (البته همچنان با کیفیت) با یه مدل از جنس طلا و از یک برند خاص (مثلا ایتالیایی!). بی شک این دو با هم فرق دارن و به احتمال خیلی از شما اگه پولتون از پارو بالا بره کاسه توالت برند رو خریداری میکنید اما در آخر هر دو برای انجام یک کار خاص ساخته شدن که بخوبی هم از پس انجامش بر میان (که همانا انجام قضای حاجت جهت رفع تنش عصبی از بابت انباشت مواد زائد در بخش تحتانی سیستم گوارش هست
)
با توجه به اینکه که هنوز قالب سخت افزارها به میزان کافی برای اجرای این فناوری توانمند و همینطور پر تعداد نشدن ازاینرو من فعلا ریتریسینگ رو یک فن آوری لاکچری میدونم ! تمثیلش هم میشه مانند تفاوت خرید یک کاسه توالت معمولی (البته همچنان با کیفیت) با یه مدل از جنس طلا و از یک برند خاص (مثلا ایتالیایی!). بی شک این دو با هم فرق دارن و به احتمال خیلی از شما اگه پولتون از پارو بالا بره کاسه توالت برند رو خریداری میکنید اما در آخر هر دو برای انجام یک کار خاص ساخته شدن که بخوبی هم از پس انجامش بر میان (که همانا انجام قضای حاجت جهت رفع تنش عصبی از بابت انباشت مواد زائد در بخش تحتانی سیستم گوارش هست

باندل رایزن بخرم مادربرد هاش خیلی گرونن، رم DDR5 هم میخوان خیلی میرم تو خرج حدود 15 تومن بیشتر... حالا قیمت رایزن 5 7600 با13400 یکی هست حدودا هر دو 9500 مهم اینه واسه باندل اینتل میشه رم DDR4 هم استفاده کرد و مادبردش هم اروزنه...
تو چند روز آینده باید کیس رو باز کنم تمیز کنم اون موقع عکس میگیرم میفرستم