کدوم سوپر رزولوشن؟ XDD
یه VSR داریم که رزولوشن بالاتر از مانیتور تو بازی انتخاب میکنی
یه RSR داریم که رزولوشن پایین تر از مانیتور انتخاب میکنی این Upscale ـش میکنی
احتمالا RSR رو میگی، که در این صورت دستی باید تو تنظیمات بازی رزولوشن رو پایین بذاری بعد ALT + R بزنی باید بنویسه از چی به چی Upscale کرده
منظورم نسخه اول بود، یعنی رزولوشن بیشتر از مانیتور که 1080 هست
احساس میکنم توطئه ای چیزی در کاره
، بعضی بازی ها رو مثل RE2R و RE4R و DMC 5 و DIRT 5 و انچارتد 4 کالکشن و GOD 2018 رو با رزولوشن 5K و 4K و 8K و 2K تست کردم سرعت کلاک جی پی یو رو 2250 مگاهرتز و توان برق 220 وات و ویرم استفاده شده کل 16 گیگ سطح های و سطح رندر رزولوشن هم رو 200 ! دما هم بین 37 تا 40 درجه واقعا با عقل جور در نمیاد این همه قدرت و هنوز فریم رو 68 باشه مگه میشه این همه قدرت؟
کمی بازی ها قدیمی هستن ولی رو این سطح کیفیت مثلا 5K انگار دوربین های 1 میلیاردی دارن فیلم پخش میکنن بطور زنده اصلا کیفیت رنگ بندی و جز<یات ماورای تصور هست...
انکار نا پدیره این همه قدرت ، باور کردنی نیست، حالا ببین 6900XT و 7700XTX که 50 و 24 ترافلاپس هستن چطوریه...
عکس های که از DMC 5 گرفتم رزلوشن 4K و بعدش 2 برابر 4K بازم فریم رو 50 یا 60 بود
البته این بازی های که گفتم جز بهترین پورت های تاریخ کامپیوتر هستن و با سیستم های عادی هم میشه به بهترین کیفیت ( الترا و 1080 بازیشون کرد ) ولی این فریم و این رزولوشن ها و مخصوصا این دما واقعا حیرت انگیزه.... !
یک بازی دیگه که خیلی خرکی رو هر سیستمی فریم بالا میده DOOM ETERNAL هست..ایشون هم با تمام اپشن ها تا الترا نایتمر+ رزولوشن 8K
عکس ها رو دانلود کنید تا به کیفیت واقعی روزولوشن ها پی ببرید، اینم بگم چیزی که تو عکس میبیند 40 درصد داخل بازی هم نیست نمیدوم چرا نمیشه اون کیفیتی که تو داخل بازی هست رو با عکس نشون داد...
بعضی بازی هم از سوپر روزولوشن پشتیبانی نکردن...
واقعا قابلیت خدایی هست برای کسایی که پردازنده ضعیف دارن با بالا بردن رزولوشن قشنگ میشه از قابلیت 100 درصد گرافیک استفاده کرد که تو 1080 برای شخص بنده رو 40 درصد از توان گرافیک هست :/ البته با پردازنده مزخرف و 60 دلاری 9100 :/
عکس های حجم بالا رو نتوستم تو فروم اپلود کنم لینکشون رو اینجا میزارم ، همشون رو هم خودم از بازی ها گرفتم ..
عکس های دوم رو دانلود کنید و زوم کنید روشون، این چیزی که میبینید به جرعت میگیم 40 درصد داخل بازی نیست، روزولوشن هم 8 کا
https://www.uplooder.net/img/image/52/e59e15eeb9e960eb28a93ccf45e1b1a0/20240109014918-1.jpg