مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

چند مدت پیش داشتم تو نت می چرخیدم همینطوری از روی بیکاری به ذهنم زد داخل کیس رو نگاه کنم چون درب کیسم شیشه ایی هست گاهی وقت داخل یه نگاهی ميندازم با نور موبایل
متوجه شدم کارت گرافیک بعد از تقریبا ۵ ماه انحنا برداشته و سر کارت اومده پایین
وسط کارت کمی شکم کرده
یه سرچ تو نت کردم و متوجه شدم به دلیل بلند بودن کارت گرافیک و نصب نبودن براکت این اتفاق افتاده و اتفاق شایع یی هست
گفتم شاید برای کارت مشکلی پیش بیاد و یه تحقیق کردم داخل نت دیدم مشکل مهمی هست و چند تا کانال تعمیرات کارت گرافیک داخل یوتیوب که یکیشون بسیار کانال خوبیه و خیلی حرفه ایی هستن این مورد رو خطرناک دونستن و تاکید دارن حتما برای کارتهای بلند از براکت استفاده بشه
چون به دلیل خم شدن کارت به برد کارت هم فشار میاد و باعث میشه چیپ هایی مموری مخصوصا دو تای پایین کارت نزدیک درگاه اتصال از برد جدا بشه و کلا کارت دیگه تصویر نده
گشتم تو نت یه براکت معمولی پیدا کردم قیمتش هم حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هست خریدم امروز بدستم رسید و نصبش کردم
20240109_143123.jpg
گفتم اطلاع رسانی کنم

آخرین ویرایش:
چند مدت پیش داشتم تو نت می چرخیدم همینطوری از روی بیکاری به ذهنم زد داخل کیس رو نگاه کنم چون درب کیسم شیشه ایی هست گاهی وقت داخل یه نگاهی ميندازم با نور موبایل
متوجه شدم کارت گرافیک بعد از تقریبا ۵ ماه انحنا برداشته و سر کارت اومده پایین
وسط کارت کمی شکم کرده
یه سرچ تو نت کردم و متوجه شدم به دلیل بلند بودن کارت گرافیک و نصب نبودن براکت این اتفاق افتاده و اتفاق شایع یی هست
گفتم شاید برای کارت مشکلی پیش بیاد و یه تحقیق کردم داخل نت دیدم مشکل مهمی هست و چند تا کانال تعمیرات کارت گرافیک داخل یوتیوب که یکیشون بسیار کانال خوبیه و خیلی حرفه ایی هستن این مورد رو خطرناک دونستن و تاکید دارن حتما برای کارتهای بلند از براکت استفاده بشه
چون به دلیل خم شدن کارت به برد کارت هم فشار میاد و باعث میشه چیپ هایی مموری مخصوصا دو تای پایین کارت نزدیک درگاه اتصالشون از برد جدا بشه و کلا کارت دیگه تصویر نده
گشتم تو نت یه براکت معمولی پیدا کردم قیمتش هم حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هست خریدم امروز بدستم رسید و نصبش کردم
View attachment 324391
گفتم اطلاع رسانی کنم
خطر که بستگی داره شدت GPU Sag چقدر باشه ولی عموما مشکلی پیش نمیاد، با این حال منم دلم راضی نیست برای ظاهر هم که شده آدم باید یه کاری بکنه :D

من یه چوب بامبو چسب برق مشکی زدم دورش گذاشتم زیر GPU عالی شده :> تو چند روز آینده باید کیس رو باز کنم تمیز کنم اون موقع عکس میگیرم میفرستم :D

@8030v2
این قضیه نگهدارنده گرافیک بتازگی خیلی مهم شده چون اکثر کارتهای جدید هم حجیمتر هم سنگینتر شدن و بنظر میاد این روند افزایشی در آینده هم ادامه داشته باشه. بنظر من جدا از خود کارت میتونه به اسلات روی مادربرد هم تا حدودی آسیب برسونه برای همین من هم برای یکی از سیستمها که 6800XT داره نیاز داشتم اما چون چیز بدردبخوری پیدا نکردم به آشنایان سفارش دادم برام یکی بیارن. امیدوارم در آینده شمار بیشتر با تنوع بیشتری ازین اکسسوری در ایران داشته باشیم

@8030v2
این قضیه نگهدارنده گرافیک بتازگی خیلی مهم شده چون اکثر کارتهای جدید هم حجیمتر هم سنگینتر شدن و بنظر میاد این روند افزایشی در آینده هم ادامه داشته باشه. بنظر من جدا از خود کارت میتونه به اسلات روی مادربرد هم تا حدودی آسیب برسونه برای همین من هم برای یکی از سیستمها که 6800XT داره نیاز داشتم اما چون چیز بدردبخوری پیدا نکردم به آشنایان سفارش دادم برام یکی بیارن. امیدوارم در آینده شمار بیشتر با تنوع بیشتری ازین اکسسوری در ایران داشته باشیم
توی کارت های سری 4000 انویدیا همشون دارن اما مشکل زمانی پیش میاد که نصبش می کنید حد فاصل این زمان چیزی زیرش نیست و ممکنه برد ترک برداره
برای همین من عمودی نصبش کردم هم این مشکل دیگه پیش نمیاد هم اینکه زیبا تره هم کارت خنک تر کار می کنه هم اینکه کابل سری جدید نیازی به خم کردن نداره دیگه مستقیم از بالا فرو می کنید

2 سوال
من CYBERPUNK رو 4070 TI رو آخرین تنظیمت از 89-98% درد قدرت کارت استفاده میکنه و دما حدود 68 به پایین هست
مشکل پیش نمیاد ؟
دوم اینکه من چون کیسم کوچیکه براکت کارت زیرش جا نشد کارت هم TUF هست که اگه اشتباه نکنم نسبت به رقیباش سبک تره
مسئله ساز نمیشه به مرور ؟

توی کارت های سری 4000 انویدیا همشون دارن ...
البته فقط انویدیا نیست بلکه کارتهای ای ام دی هم سری جدیداش اکثرا دارن. بطور کلی گمان نکنم این داستان به طراح چیپ مربوط باشه هرچند که ممکنه توصیه اش رو کرده باشن اما بنظر میاد این تصمیم که نگدارنده گرافیک در پکیج کارت شامل بشه رو خود سازنده های کارت میگیرن. تا اینجا که اکثر برندها رو چک کردم برای کارتهای سری جدید حداقل برای های اندهاشون که معمولا سنگینتر هستن نگهدارنده رو تو پکیج گزاشته بودن. البته هر کدوم متد خاص خدشون رو اجرا کردن که من شخصا بهترینش رو راهکار ایسوس میدونم که نگهدارنده رو بشکل یه پیچ گوشتی طراحی کرده که جدای از انجام وظیفه اصلیش عملا شما رو بی نیاز از پیچ گوشتی حداقل برای امورات ساده درون کیستون میکنه.
...
دوم اینکه من چون کیسم کوچیکه براکت کارت زیرش جا نشد کارت هم TUF هست که اگه اشتباه نکنم نسبت به رقیباش سبک تره
مسئله ساز نمیشه به مرور ؟
عجیبه که میگی جا نشده چون اسلاتی که باید گرافیک درش نصب بشه معمولا بالاترین PCIe هست برای همین منطقا باید جا برای نگهدارنده باشه (مگه اینکه مادربرد مینی-چیزی باشه). من چون همین کارت رو داشتم (یجورایی دارم!) بنظر من که لازم هست. برای اینکه لزومش رو متوجه بشید من قبلا یه ROG GTX1060 داشتم که تقریبا وزنش نصف این بود و این آخریا (بعد از 4-5 سال استفاده) قشنگ میشد خم شدگی رو درش دید. البته خوشبختانه مشکلی براش پیش نیومد اما مطمئنم اگه اندکی سنگینتر میبود شانس حداقل ترک برداشتن رو داشت. خلاصه بهتره این قضیه رو جدی بگیرید !

بچه ها یه سوال داشتم
من تازگی مانیتورمو عوض کردم میخاستم بدونم چجوری میتونم تو بازی refresh rate رو از 75 به 60 پایین بیارم
تو محیط ویندوز رفرش ریت 60 هرتزه ولی تو بازی میره رو 75 و عملا فریم زیر 75 لگ میاره

عجیبه که میگی جا نشده چون اسلاتی که باید گرافیک درش نصب بشه معمولا بالاترین PCIe هست برای همین منطقا باید جا برای نگهدارنده باشه (مگه اینکه مادربرد مینی-چیزی باشه). من چون همین کارت رو داشتم (یجورایی دارم!) بنظر من که لازم هست. برای اینکه لزومش رو متوجه بشید من قبلا یه ROG GTX1060 داشتم که تقریبا وزنش نصف این بود و این آخریا (بعد از 4-5 سال استفاده) قشنگ میشد خم شدگی رو درش دید. البته خوشبختانه مشکلی براش پیش نیومد اما مطمئنم اگه اندکی سنگینتر میبود شانس حداقل ترک برداشتن رو داشت. خلاصه بهتره این قضیه رو جدی بگیرید !
من چون مادربردم و کیسم mATX هست جا نمیشه
البته انگار یه کوچولو گرافیک افتاده رو کابلی چیزی

• Like
Reactions: Mohsen GT
بچه ها یه سوال داشتم
من تازگی مانیتورمو عوض کردم میخاستم بدونم چجوری میتونم تو بازی refresh rate رو از 75 به 60 پایین بیارم
تو محیط ویندوز رفرش ریت 60 هرتزه ولی تو بازی میره رو 75 و عملا فریم زیر 75 لگ میاره
تو منوی هر بازی جداگانه تنظیمات ریفرش ریت با رزولوشن هست

تو منوی هر بازی جداگانه تنظیمات ریفرش ریت با رزولوشن هست
مشکل اینه من با روشن کردن virtual super reso تو تنظیمات amd کلا رزولیشن بالای 1080p رو برای من روی 75 هرتز قفل میکنه مانیتورم فول اچ دی هستش
روی رزولیشن 1080p میتونم هرتز رو پایین بیارم اما بالای اون نمیشه روی 75 قفله

خطر که بستگی داره شدت GPU Sag چقدر باشه ولی عموما مشکلی پیش نمیاد، با این حال منم دلم راضی نیست برای ظاهر هم که شده آدم باید یه کاری بکنه :D

من یه چوب بامبو چسب برق مشکی زدم دورش گذاشتم زیر GPU عالی شده :> تو چند روز آینده باید کیس رو باز کنم تمیز کنم اون موقع عکس میگیرم میفرستم :D
1704896573592.png
توپ تکونش نمیده :D

محل تماس بالای چوب بامبو با پلاستیک GPU هم یه تیکه فوم گذاشتم

ظاهرش هم ساید پنل که باشه اصلا دیده نمیشه، حتی بازش هم در این حد نیست، گوشی روشن انداخته :D

پ.ن: چقدر این مش های مغناطیسی خوبن، تصمیم گرفتم زوده برای تمیز کردن داخل کیس فقط مش هارو تمیز کردم :>
اصلا هم به خاطر تنبلی نیست :-"

دوستان به تازگی ی دونه rtx 3060 پلیت dual-oc خریدم
سی پی یوم هم i7-10700عه
بنظرتون کمبوی خوبیه برای گیم های ۲۰۲۳ اینا؟
نظرتون راجب کارته چیه؟ بخاطر ۱۲ گیگ بودنش گرفتم. و اینکه نسبتا جدیده .
IMG_20240109_221930.jpg

من ps5 هم دارم البته ولی نمیتونم از pc دل بکنم.معتاد ش شدم

• Like
Reactions: Mohsen GT
مشکل اینه من با روشن کردن virtual super reso تو تنظیمات amd کلا رزولیشن بالای 1080p رو برای من روی 75 هرتز قفل میکنه مانیتورم فول اچ دی هستش
روی رزولیشن 1080p میتونم هرتز رو پایین بیارم اما بالای اون نمیشه روی 75 قفله
دیه اون مشکل amd هست که بالاترش روی مکس ریفرش ریتت می ذاره شما می تونی اگه فریم نمی گیری اون بازی برای حالت vsync half بذاری که نصفش ملاک قراره یعنی بازیش روی 37 فریم قفل می کنه
کلا سوپر رزولوشن چیز جالبی نیست فقط برای حذف بیشتر لبه ها کارایی داره و الا روی شفافیت تصویر تاثیری نداره برای شفاف تر شدن از taa استفاده نکن fsr بزن با شارپنس بیشتر همین
دوستان به تازگی ی دونه rtx 3060 پلیت dual-oc خریدم
سی پی یوم هم i7-10700عه
بنظرتون کمبوی خوبیه برای گیم های ۲۰۲۳ اینا؟
نظرتون راجب کارته چیه؟ بخاطر ۱۲ گیگ بودنش گرفتم. و اینکه نسبتا جدیده .
View attachment 324561

من ps5 هم دارم البته ولی نمیتونم از pc دل بکنم.معتاد ش شدم
جا داشت تا 3080 هم بالا بیای 10700 پردازنده بدی نیست اگه 1080 بازی می کنی فعلا 8 گیگ وی رم جوابگو برات

• Like
Reactions: tokio_hotel
View attachment 324486
توپ تکونش نمیده :D

محل تماس بالای چوب بامبو با پلاستیک GPU هم یه تیکه فوم گذاشتم

ظاهرش هم ساید پنل که باشه اصلا دیده نمیشه، حتی بازش هم در این حد نیست، گوشی روشن انداخته :D

پ.ن: چقدر این مش های مغناطیسی خوبن، تصمیم گرفتم زوده برای تمیز کردن داخل کیس فقط مش هارو تمیز کردم :>
اصلا هم به خاطر تنبلی نیست :-"
تو که سیستم گیمینگ بستی رم خاص کرستالی ترایندت هم بستی که گرون ترین نوعه رمه 500 بده یک gpu sag هم بگیر دیگه این حرکت برای کسی هست که پی سی اقتصادی داره الان حتی مدل های ار جی بی دارش 700 800 دارن می دن به نسبت قیمت سیستمت رقمی نیست که از این حرکتا روش بکنی:D

البته اینم بگم کارتت اصلا نیازی به نگهدارنده نداره حساسیت بی خودی داری یا اگه لنگر می ندازه تهش روی مخته براش بذار از لحاظ سیف بودن بدون اونم سیفه چون وزنی نداره که نگران باشی

• Smile
Reactions: NHM
تو که سیستم گیمینگ بستی رم خاص کرستالی ترایندت هم بستی که گرون ترین نوعه رمه 500 بده یک gpu sag هم بگیر دیگه این حرکت برای کسی هست که پی سی اقتصادی داره الان حتی مدل های ار جی بی دارش 700 800 دارن می دن به نسبت قیمت سیستمت رقمی نیست که از این حرکتا روش بکنی:D

البته اینم بگم کارتت اصلا نیازی به نگهدارنده نداره حساسیت بی خودی داری یا اگه لنگر می ندازه تهش روی مخته براش بذار از لحاظ سیف بودن بدون اونم سیفه چون وزنی نداره که نگران باشی
زمانی که خریدم به نسبت خیلی ارزون بود :D

بعد کلا کار DIY دوست دارم :D

آره سیفه ولی اون چند درجه رو مخم بود :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or