بله، منظورم همون DSR هست. خب وقتی تو وارزون به این مهمی (چون آنلاینه) چنین افتضاحی به بار اورده، دیگه برای بازی های دیگه ازش انتظاری ندارم!

بین 3070 و 6700xt بین مقایسه هائی که دیدم، 6700xt بهتر عمل کرده.
نمی دونم شما پست قبلی بنده رو خوندید یا نه، اما یه نکته رو شما دقت کنید!

من با کارت گرافیک RX 580 که برای سال 2007 ـه از RTX 2060 که برای سال 2019 ـه کیفیت و وضوحی بهتری می گرفتم!!!

منی که الآن دارم این متن رو می نویسم، جفتشونو روی یک کِیس با مشخصات یکسان تست کردم!
اینجا دیگه صلابت مطرحه!

شرکتی که کارت گرافیک 4 سال پیشش داره از کارت گرافیک 2 سال پیش یه شرکت دیگه بهتر عمل می کنه، برای من قابل اعتمادتره!

اصلا فَن برند خاصی نیستم و همیشه دنبال برتری ام، چون می خوام پول بدم، اونم 50 میلیون تومن!

پس، باید انتخابم درست باشه!
با پشتیبانی هایی که AMD بعدها از سری جدید کارت گرافیک هاش می کنه و با صحبت هائی که کرده، فکر می کنم AMD آینده درخشان تری نسبت به NVIDIA داره.
داداش، یک سر و گردن؟

اگر شما خودت با دستای خودت کارت های AMD و NVIDIA رو تست کردی، خب نظرت محترمه. اما اگر شخصا تست نکردی و خودت داری این احتمال رو می دی که NVIDIA یک سر و گردن بالاتره، بهتره برید و یک آزمون و خطا بکنید تا تفاوت رو ببینید!

توضحیات رو در پست های بالا دادم، می تونید مطالعه کنید.
وارزونو با 2060 تست کردم، تغییر خاصی ندیدم. کاش فیلم می گرفتم بهتون نشون می دادم!

و مجددا عرض می کنم، وضوح تصویر با کارت گرافیک RX 580 راحـــــــــت دو برابر وضوح تصویر با 2060 بود!!!!

حتی کیفیت علف های هرز تو RX 580 بالاتر از 2060 بود!

با 33 سال سن فَن بوی بازی از ما گذشته و دارم حقیقت رو می گم!

حالا ممکنه نسل جدید DLSS عملکرد خیلی بهتری داشته باشه، اما 2060 رو جدی نگیرید!

در کل، به این نتیجه رسیدم رو تبلیغات اینترنتی نباید زیاد حساب کرد!

بابت همین مواردی که دیدم، شرکت AMD برام قابل احترام شده و دوباره بهش اعتماد می کنم.