مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

فدای شما بشم، داداش گلم، این DLSS بسیار بسیار مناسبه و به بسیاری از پلیرها برای افزایش فریم کمک می کنه! اما شما چطوری می خوای با این عکس، شفافیت تصویر رو به ما نشون بدی؟ :D داداشم، وقتی من درباره شفافیت تصویر صحبت می کنم، چیزی نیست که بتونی با یک ویدئو و یک عکس در اینترنت اون رو ببینی! :D می دونم این عکس رو خود شما گرفتی، اما در کل، چیزی که شما داری پشت سیستم می بینی رو ما نمی تونیم تو عکس متوجه بشیم! چون منم همینجوری فریب خوردم و رفتم برای رفیقم 2060 گرفتم! :D
امــــا، اما به این موضوع دقت کنید که من DLSS کارت گرافیک 2060 رو تست کردم! ممکنه نسل 3000 خیـــلی بهتر باشه، چون من شخصا تست نکردم و اطلاعی در موردش ندارم.
به نظر خودم صد در صد باید بهبودی صورت گرفته باشه. ولی حرف هائی که من تا به اینجا در این تاپیک زدم، مقایسه نسل 2000 با کارت های نسل قبل AMD بود.
یه نکته دیگه رو هم فاکتور کنید که شما چه ورژنی از dlss رو قبلا تست کردین. نسبت به قبلا پیشرفت خیلی زیادی داشته. ویدئو های مقایسه ورژن 1 و 2 هست و تفاوت خیلی زیادی داره

• Like
Reactions: mjmk
دوستان من 3060ti خریدم ولی وقتی تو بازی واچ داگز ray tracing فعال میکنم و همچنین dlss فرم افزایش پیدا نمیکنه و افت پیدا میکنه تا ۳۵ فرم احتمالش هست بخاطر پردازنده باشه cpu من i5 7400 هست به نظر دوستان گلوگاه شده من تو یوتیوب مقایسه دیدم فرم بیشتر میداد

تو هیچ کدوم اون بنچ مارکهایی که گذاشتم rt فعال نیست من اولشم گفتم ۳۰۷۰ بهتر از 6700xt هست ولی نه اختلاف قیمت ۱۵ تومنی مگه من غیر از این چیزی گفتم
بعدشم بارها گفتم هزینه کمتر راندمان بهتر
شما داری کارت ۵۰ تومنی رو با کارت ۳۵ تومنی مقایسه میکنی در حالی که همین کارت ۳۵ تومنی تو خیلی از بازیهای جدید از ۳۰۷۰ برتر بوده
raytracing کارت ۶۷۰۰xt چیزی مابین ۲۰۸۰ و ۲۰۸۰ سوپر هستش
هر کی یه سلیقه ای داره من خودم شخصا با rt حال نمیکنم چون بیش از اندازه فریمو نابود میکنه و حتی ۳۰۷۰ هم در بیشتر بازیها نمیتونه ۶۰ فریم رو بگیره نمونش همین بازی واچ داگز
فریم زیر ۶۰ هم برای ۴۰ تا ۵۵ فریم فرقی نمیکنه همش افت فریمه و لذت بازی میره
اون تصاویری هم که فرستادی با عکس مشخص نیست برادر من از این تصاویر زیاد دیدم نمونش همین لینکی که میزارم
Cyberpunk 2077 Benchmark Test & Performance Review
برو قشنگ ببین خودت
اصلا تو تصاویر بین dlss quality و performance که پایینترین کیفیت dlss داره تو عکس مشخص نمیشه
اینو باید عینی و دقیق پای سیستم جلوی مانیتور ببینی تا مشخص بشه
میگم هرکی سلیقه ای داره من حتی از dlss 2 هم حال نکردم چون کیفیت تصویرو پایین آورد حالا اینجا ۱۰۰ نفر هم بگن من خودم چون اونی کا دیدمو میگم شاید یکی متوجه نشه یا یکی براش مهم نباشه حالا هر چی به هر حال این قضیه dlss رو کش نمیدم
حتی برای amd هم این تکنولوژی dlss بیاد همین کارایی رو داشته باشه من استفاده نمیکنم
البته تفاوت DLSS روی quality و performance به خصوص برای وقتی در حال حرکت هستی کاملا واضح هست ولی همون طور که تو عکس هایی که تو پست اول گذاشتم DLSS تو حالت quality خروجیش بسیار نزدیک به Native هست یا تو بعضی موارد حتی Aliasing بهتری به شما نسبت به Native تحویل میده!
نمونه بدون DLSS
Control Screenshot 2021.05.31 - 22.22.01.18.png
نمونه DLSS Quality
Control Screenshot 2021.05.31 - 22.22.18.31.png
نمونه DLSS Performance
Control Screenshot 2021.05.31 - 22.22.27.51.png

انویدیا به جز قیمت از همه لحاظ جلوتره . طبق تجربه شخصی خودم انویدیا رو ترجیح میدم . با اینکه 1660ti از کیفیت تصویرش زده شدم چون وقتی با R9 290x مقایسه اش کردم واقعا 290x یک سر و گردن چه عرض کنم دو سر و گردن کیفیت تصویرش بالاتر از 1660ti بود . قدیما انویدیا وضوح بیشتری رو نسبت به ATI میداد . با اینکه گرافیک انویدیام 128 مگ بود اما از گرافیک ati که 512 مگ بود وضوح بیشتری میداد ! الان فکر کنم برعکس شده AMD داره بهتر عمل میکنه در وضوح تصویر ! ولی سری 3000 انویدیا و سری 2000 تجربه نکردم .

البته تفاوت DLSS روی quality و performance به خصوص برای وقتی در حال حرکت هستی کاملا واضح هست ولی همون طور که تو عکس هایی که تو پست اول گذاشتم DLSS تو حالت quality خروجیش بسیار نزدیک به Native هست یا تو بعضی موارد حتی Aliasing بهتری به شما نسبت به Native تحویل میده!
نمونه بدون DLSS
View attachment 208837
نمونه DLSS Quality
View attachment 208836
نمونه DLSS Performance
View attachment 208838
الان داری به حرفی که گفتم میرسی
دقیقا حالت آلیاژینگ یا شارپ به بازی میده من خودم اصلا از این حالت خوشم نمیاد چون شفافیت بازی رو از بین میبره درسته لبه های تیز رو آلیاژینگ میکنه اما شفافیت رو کاملا کاهش میده
برا من اصلا فرقی نمیکنه من طرفدار هیچ برندی نیستم هرکدوم بصرفه تر و قیمت مناسب تری داشته باشه همون سو و جهت میرم که قیمت مناسب با بازدهی بالا داشته باشه
amd جدیدا خیلی پیشرفت کرده واقعا تو این تاپیک هیشکی اندازه من فن nvidia نبود و بحثهای زیادی اینجا راجع به برتری انویدیا کردم اما دیگه واقعا قیمتاش سرسام اوره

همین خط که نوشتی نشون میده یکم داری فَن بازی در میاری ?
دوست عزیز، قبل از اینکه بنده خودم کارت گرافیک RX 580 رو با RTX 2060 مقایسه، تمام این مطالبی که شما فرمودید رو مطالعه کرده بودم. با چنین تفکری به رفیقم پیشنهاد کردم که RX 580 رو بفروشه، بره RTX 2060 بخره! پیشنهاد خود من بود، چون 2060 هم فروش بالایی داشت، هم سر DLSS و چیزای دیگه خیلی تبلیغ کردن!
دو تا پست بالاتر اومدی گفتی من قبلا RX 580 داشتم و حسابی نقدش کردی! من سکوت کردم و چیزی نگفتم تا یه وقت کِش پیدا نکنه این قضیه!
اما بابت این چیزی که نوشتی، واجب شد دوباره جواب شما رو بدم! ?
دوست من، بنده خودم با دست های خودم کارت گرافیک RX 580 رو از دل کِیس کشیدم بیرون و RTX 2060 رو چپوندم توش!!! با همین دو تا چشم های خودم در بازی COD WZ وضوح تصویر جفتشون رو دیدم! ? شما بالا بری پائین بیای، بی هیچ عنوان قبول نمی کنم در سری 2000 قابلیت DLSS باعث افزایش کیفیت می شه! چون آنچنان تصاویر در کارت 2060 نسبت به RX 580 بی کیفیت تر بود که رفیقم می خواست همون روز بفروشه کارت رو ?
دقت کنید، موضوع بحث کیفیت و شفافیت تصویر در بازی COD WZ هست، نه تعداد فریم! چون مسلما کارت 2060 قوی تره!
یک بار به شما گفتم، از سن و سال من فن بوی بازی گذشته و تا چیزی رو به چشم خودم نبینم و در مورد تحقیق نکنم. باور نمی کنم!
حالا شما اگر دوست داری، رو حرف خودت پا فشاری کن، اما فرق من و شما اینه که بنده جفت کارت گرافیک ها رو داشتم و در فاصله زمانی نیم ساعت، هر دو رو توی یک بازی مشترک تست کردم! ?
حالا شاید نسل 3000 کارت های Nvidia خیلی فراتر از سری 2000 عمل کنه. ولی بازم تکرار می کنم، کارت سال 2007 شرکت AMD کارت سال 2019 شرکت Nvidia رو جلوی چشم های من لِه کرد ???
هرگز فروش و تبلیغ زیاد دلیل برتری نیست! بعضی چیزهارو خودت باید تجربه کنی تا بهت ثابت بشه! ?
حالا بازم برید سایت های مختلف رو برای اثبات حرفتون زیر و رو کنید! ?
شنیدن، کِی بُود مانند دیدن! ?
ببینید کارت 2060 معمولی کارت زیاد خوبی نبود سری سوپرش عالی شد که خیلیم طرفدار داره در چارت استیم هم با 2070 سری سوپرش جز پر فروش ترین هاست
اینکه شما می گی کیفیت تصویر 580 بیشتر بوده اصلا همچین چیزی امکان نداره چون خروجی ها نهایت با یکم رنگ یا کنتراست کم یا زیاد بسته به درایورشون پردازش می شن شاید شما تنظیماتون یکی نبوده یعنی یکیش full rgb بوده یکیش نه یا یکیش 4.2.0 شاید بوده یا تنظیمات مانیتورتون یکی نبوده ده ها فیلم توی یوتیوب برای همین تستی که شما می گی هست که تفاوتشون با ذره بین هم نمی شه فهمید تازه اگرم باشه از توی درایور می شه کنتراست یا رنگ یا گاما تنظیم کرد اما چیزی که خودم دیدم هیچ فرقی بین 580 با 1070 نبود

برای اثبات ادعای من یا شما یا ردش صدها سایت یا فیلم یوتیوب هست که من لاقل بین معتبرهاش ندیدم کسی بگه کیفیت خروجی amd خیلی بهتر از انویدیا هست تنها ایرادی هم که به سری جدیدش گرفتن میزان vram کمش هست که ایراد به جایی هم هست هر چند خود من با داشتن تلویزیون 4k همچنان به بازی ای برنخوردم که مشکل ساز بشه حتی همین re8 که با amd مچ هست و پول گرفته رم الکی توش زیاد کنه یا فریم بهتری روی کارت های amd بده(کاری که انویدیا هم می کنه البته) بازم با اینکه 10 گیگ کامل پر می شه اما نه فریمم افت می کنه نه لگی چیزی دارم

بازم می گم شما بگرد ببین مشکل از کجاست هزاران ایراد هست که می تونه از سمت شما باشه که تستون غلط شده همین win 10 پر از باگ های عجیب هست که هر ماه دارم یکیش پیدا می کنم بر طرف می کنم حتی مشکلات تصویری یا استاترم داخلش به وفور هست

بعدم این حرف شما خیلی غلطه که برید هزار تا منبع بیارید اصلا دنیای علم بر اساس منابع معتبر می چرخه شما یک مقاله علمی بخواید بنویسید باید هر جمله ش با استناد به یک منبع معتبر ذکر کنید همین جا هر خبری که می ذارید باید حتما منبع معتبرشم ذکر بشه

اینم یک منبع معتبر دیگه که می گه نه تنها کیفیت یکی هست بلکه جزئیات بیشترم شده از سایت بسیار معتبر kitguru

Those with Nvidia RTX GPUs will certainly want to check out the game’s DLSS 2.0 options. We tested using the Quality DLSS mode, and visually it is very hard to spot any differences between native 4K and a DLSS upscaled 4K image. In fact, DLSS even helps certain objects, like text or fine edges, look sharper than native 4K when using the game’s TAA implementation. It is highly impressive and is not something that can be ignored considering the performance improvements of between 40-50% we saw from our testing.
Death Stranding PC Performance Analysis - KitGuru

تازه از همه ی این ها گذشته ری تریسینگ چیزی نیست که بشه اصلا ازش گذشت واقعا کیفیت بازی ها زیر و رو می شن حالا اینکه بگید 3070 الان 12 ملیون گرون تره از 6700 منطقی نیست قیمتش بله درسته چون 20 دلار اختلافشون یا بگید سری غیر ری تریسینگ amd یا انویدیا مقایسه بشن باز چون قیمت amd در ایران بهتره منطق داره علتشم اینکه هم در ایران هم در دنیا انویدیا محبوبیت بیشتری داره طرفدارهای بیشتریم داره اما جدای از بحث قیمتی amd همچنان راه زیادی برای رسیدن به انویدیا داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sir Daniel
یه نکته ای که هست اینه که dlss رو در اصل برا resolution های بالا ساختن و حتی اون اوایل فقط وقتی رزولوشن رو بالا انتخاب می کردید می تونستید روشنش کنید. برا FFXV که قشنگ یادمه همینطوری بود و فقط رو 4K میشد انتخابش کرد. بعد از طرفی تا قبل از نسخه 2.0 واقعا کیفیت خوبی نداشت.
مورد جالبی که من خودم ازش استفاده کردم اینه که وقتی یه بازی رو با همون رزولوشن 1080 مانیتورم فریم بالای 60 می گیرم، میام بازی رو با DSR تو رزولوشن بالاتر از مانیتورم اجرا می کنم و بعد DLSS رو روشن می کنم اینطوری عملا از اون قسمت افزایش فریم بهره ای نمی برم اما انگار سنگین ترین AA که همون SSAA هست رو بدون افت فریم دارم تجربه می کنم. یعنی بازی همون 1080 رندر میشه بعد با dlss افزایش پیدا میکنه به 1440 یا 2160 و بعد downsample میشه دوباره به 1080 یا به زبان ساده تر انگار resolution scale رو بدون افت فریم بردم بالا.
به نظرم الان تاثیرش در رزولوشن های پایین تر بهترم هست اما به جاش افزایش فریمش کمتره حداقل چنتا بازی تست کردم 1080p قشنگ بهتر از نیتیو می شد اما 4k تقریبا همون کیفیت می موند یکم بهتر می شد

دوستان من 3060ti خریدم ولی وقتی تو بازی واچ داگز ray tracing فعال میکنم و همچنین dlss فرم افزایش پیدا نمیکنه و افت پیدا میکنه تا ۳۵ فرم احتمالش هست بخاطر پردازنده باشه cpu من i5 7400 هست به نظر دوستان گلوگاه شده من تو یوتیوب مقایسه دیدم فرم بیشتر میداد
شما میتونی به 7700k ارتقا بدی یا به نسل 10 و 11 یا رایزن سری 5000
در صورت نبود بودجه 7700k تنها راه حل

• Like
Reactions: Erebor
ببینید کارت 2060 معمولی کارت زیاد خوبی نبود سری سوپرش عالی شد که خیلیم طرفدار داره در چارت استیم هم با 2070 سری سوپرش جز پر فروش ترین هاست
اینکه شما می گی کیفیت تصویر 580 بیشتر بوده اصلا همچین چیزی امکان نداره چون خروجی ها نهایت با یکم رنگ یا کنتراست کم یا زیاد بسته به درایورشون پردازش می شن شاید شما تنظیماتون یکی نبوده یعنی یکیش full rgb بوده یکیش نه یا یکیش 4.2.0 شاید بوده یا تنظیمات مانیتورتون یکی نبوده ده ها فیلم توی یوتیوب برای همین تستی که شما می گی هست که تفاوتشون با ذره بین هم نمی شه فهمید تازه اگرم باشه از توی درایور می شه کنتراست یا رنگ یا گاما تنظیم کرد اما چیزی که خودم دیدم هیچ فرقی بین 580 با 1070 نبود

برای اثبات ادعای من یا شما یا ردش صدها سایت یا فیلم یوتیوب هست که من لاقل بین معتبرهاش ندیدم کسی بگه کیفیت خروجی amd خیلی بهتر از انویدیا هست تنها ایرادی هم که به سری جدیدش گرفتن میزان vram کمش هست که ایراد به جایی هم هست هر چند خود من با داشتن تلویزیون 4k همچنان به بازی ای برنخوردم که مشکل ساز بشه حتی همین re8 که با amd مچ هست و پول گرفته رم الکی توش زیاد کنه یا فریم بهتری روی کارت های amd بده(کاری که انویدیا هم می کنه البته) بازم با اینکه 10 گیگ کامل پر می شه اما نه فریمم افت می کنه نه لگی چیزی دارم

بازم می گم شما بگرد ببین مشکل از کجاست هزاران ایراد هست که می تونه از سمت شما باشه که تستون غلط شده همین win 10 پر از باگ های عجیب هست که هر ماه دارم یکیش پیدا می کنم بر طرف می کنم حتی مشکلات تصویری یا استاترم داخلش به وفور هست

بعدم این حرف شما خیلی غلطه که برید هزار تا منبع بیارید اصلا دنیای علم بر اساس منابع معتبر می چرخه شما یک مقاله علمی بخواید بنویسید باید هر جمله ش با استناد به یک منبع معتبر ذکر کنید همین جا هر خبری که می ذارید باید حتما منبع معتبرشم ذکر بشه

اینم یک منبع معتبر دیگه که می گه نه تنها کیفیت یکی هست بلکه جزئیات بیشترم شده از سایت بسیار معتبر kitguru

Those with Nvidia RTX GPUs will certainly want to check out the game’s DLSS 2.0 options. We tested using the Quality DLSS mode, and visually it is very hard to spot any differences between native 4K and a DLSS upscaled 4K image. In fact, DLSS even helps certain objects, like text or fine edges, look sharper than native 4K when using the game’s TAA implementation. It is highly impressive and is not something that can be ignored considering the performance improvements of between 40-50% we saw from our testing.
Death Stranding PC Performance Analysis - KitGuru

تازه از همه ی این ها گذشته ری تریسینگ چیزی نیست که بشه اصلا ازش گذشت واقعا کیفیت بازی ها زیر و رو می شن حالا اینکه بگید 3070 الان 12 ملیون گرون تره از 6700 منطقی نیست قیمتش بله درسته چون 20 دلار اختلافشون یا بگید سری غیر ری تریسینگ amd یا انویدیا مقایسه بشن باز چون قیمت amd در ایران بهتره منطق داره علتشم اینکه هم در ایران هم در دنیا انویدیا محبوبیت بیشتری داره طرفدارهای بیشتریم داره اما جدای از بحث قیمتی amd همچنان راه زیادی برای رسیدن به انویدیا داره
اولا ممنون که نظرت رو اینقدر محترمانه گفتی :Rose:
دوم اینکه، من در مورد مقایسه "سوپر رزولوشن" کارت AMD و Nvidia صحبت کردم. نه اینکه بگم در حالت معمولی خروجی AMD بهتره. من بازی COD WZ که الان خیلی پلیر داره رو مبنا قرار دادم و جفت کارت ها رو روش تست کردم! به طرز باورنکردنی RX 580 بهتر بود! :D الان چیزی رو که با چشم خودم دیدم انکار کنم؟؟ :D اگر شما باور نمی کنید، پس بهتره ادامه ندیم...! :D
ببینید، کسی که مدت هاست داره با کارت گرافیک خودش پلی میده، چشمش به اون وضوح و شفافیت عادت می کنه! به همین دلیل، تغییر در وضوح تصویر رو کاملا لمس کردم! :D کارت 2060 رو روی دو تا سیستم و مانتیور تست کردیم من و رفیقم، هیچ تفاوتی نداشت! وضوح تصویر RX 580 خیلی بهتر بود! :D
چون بازی COD WZ آنلاینه، شفافیت تصویر خیلی مهمه، واس همین اینقدر روش حساسیت به خرج دادیم! :D کسی که وارزون پلی داده می دونه، دیدن فاصله های دور چقدر اهمیت داره! :D اون DLSS رو هم کلی انگول منگول زدیم، هیچ فایده ای نداشت! :D ولی خب، 2060 نسبت به RX 580 فریم بیشتری می داد، چون قوی تره.
خلاصه اینکه، من هدفم دادن اطلاعاته و طرفدار هیــــچ برندی نبودم، نیستم و نخواهم بــــود.
خسته شدم دیگه، بهتره تمومش کنیم! :D

اولا ممنون که نظرت رو اینقدر محترمانه گفتی :Rose:
دوم اینکه، من در مورد مقایسه "سوپر رزولوشن" کارت AMD و Nvidia صحبت کردم. نه اینکه بگم در حالت معمولی خروجی AMD بهتره. من بازی COD WZ که الان خیلی پلیر داره رو مبنا قرار دادم و جفت کارت ها رو روش تست کردم! به طرز باورنکردنی RX 580 بهتر بود! :D الان چیزی رو که با چشم خودم دیدم انکار کنم؟؟ :D اگر شما باور نمی کنید، پس بهتره ادامه ندیم...! :D
ببینید، کسی که مدت هاست داره با کارت گرافیک خودش پلی میده، چشمش به اون وضوح و شفافیت عادت می کنه! به همین دلیل، تغییر در وضوح تصویر رو کاملا لمس کردم! :D کارت 2060 رو روی دو تا سیستم و مانتیور تست کردیم من و رفیقم، هیچ تفاوتی نداشت! وضوح تصویر RX 580 خیلی بهتر بود! :D
چون بازی COD WZ آنلاینه، شفافیت تصویر خیلی مهمه، واس همین اینقدر روش حساسیت به خرج دادیم! :D کسی که وارزون پلی داده می دونه، دیدن فاصله های دور چقدر اهمیت داره! :D اون DLSS رو هم کلی انگول منگول زدیم، هیچ فایده ای نداشت! :D ولی خب، 2060 نسبت به RX 580 فریم بیشتری می داد، چون قوی تره.
خلاصه اینکه، من هدفم دادن اطلاعاته و طرفدار هیــــچ برندی نبودم، نیستم و نخواهم بــــود.
خسته شدم دیگه، بهتره تمومش کنیم! :D
پای وارزون کشیده شد وسط... دقیقا دلیل بد نشون دادن محیط های دور تو اسکوپ اسنایپها چیه؟
در مورد کیفیت تصویر بازی من با تغییر sharpening مشکلم رفع میشه 1060 6 گیگ :D

Attachments

• Screenshot (28).png
    Screenshot (28).png
    50.2 KB · مشاهده: 16
پای وارزون کشیده شد وسط... دقیقا دلیل بد نشون دادن محیط های دور تو اسکوپ اسنایپها چیه؟
در مورد کیفیت تصویر بازی من با تغییر sharpening مشکلم رفع میشه 1060 6 گیگ :D
من تمام این تنظیمات رو انجام دادم روی 2060، ولی باز هم RX 580 شفاف تر بود! :D

من تمام این تنظیمات رو انجام دادم روی 2060، ولی باز هم RX 580 شفاف تر بود! :D
بببین تو درایور amd گزینه virtual super resolution رو که فعال میکنی در داخل بازیها که مثلا رزولیشن 4k رو روی مانیتور 1080p اجرا میکنی دقیقا همون رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
اما تو در درایور nvidia میای این گزینه وجود نداره اما custum رزولیشنو که فعال میکنی میای تو بازی افزایش رزولیشنو نسبت به مانیتور 1080p انجام میدی کیفیت تصویر نسبت به رزولیشن انتخابیتون خوب نیست اینو در خیلی از بازیها تجربه کردم حتی در بازی the evil within 2 در رزولیشن 4k فونت منوی بازیها خراب شد
من یادمه دقیقا همه رزولیشنهای بالاتر از 1080p رو که برای بازیها انجام میدادم کاملا کیفیت تصویر پایین میومد
من میدونم شما منظورتون چیه
تو درایور amd این بیکیفتی تصویر نسبت به رزولیشنهای بالاتر از 1080p وجود نداره و دقیقا رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
بخاطر همین امکانات amd من مانیتورمو عوض نکردم و راحت میتونم کیفیت 4k واقعی رو تو مانیتور 1080p تجربه کنم
این بحث dlss هم ادامه ندیم بهتره
چون اونایی که چشمشون به یه تصویری عادت میکنه زود متوجه کیفیت پایین یه چیزی میشن
الان من بنا به تجربه در بازی gta v در رزولیشن 1080p با آخرین تنظیمات و resolution scale 2.5 فکر میکردم کیفیت بالاییو تجربه کردم اما در رزولیشن 4k و resolution scale off کاملا برتری تصویرو نسبت به تنظیم قبلی حس کردم
میگم یه سری چیزا هستش که نمیشه به سایتها بسنده کرد باید تجربه کنی حتی فریم گرفتن

• Smile
بببین تو درایور amd گزینه virtual super resolution رو که فعال میکنی در داخل بازیها که مثلا رزولیشن 4k رو روی مانیتور 1080p اجرا میکنی دقیقا همون رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
اما تو در درایور nvidia میای این گزینه وجود نداره اما custum رزولیشنو که فعال میکنی میای تو بازی افزایش رزولیشنو نسبت به مانیتور 1080p انجام میدی کیفیت تصویر نسبت به رزولیشن انتخابیتون خوب نیست اینو در خیلی از بازیها تجربه کردم حتی در بازی the evil within 2 در رزولیشن 4k فونت منوی بازیها خراب شد
من یادمه دقیقا همه رزولیشنهای بالاتر از 1080p رو که برای بازیها انجام میدادم کاملا کیفیت تصویر پایین میومد
من میدونم شما منظورتون چیه
تو درایور amd این بیکیفتی تصویر نسبت به رزولیشنهای بالاتر از 1080p وجود نداره و دقیقا رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
بخاطر همین امکانات amd من مانیتورمو عوض نکردم و راحت میتونم کیفیت 4k واقعی رو تو مانیتور 1080p تجربه کنم
این بحث dlss هم ادامه ندیم بهتره
چون اونایی که چشمشون به یه تصویری عادت میکنه زود متوجه کیفیت پایین یه چیزی میشن
الان من بنا به تجربه در بازی gta v در رزولیشن 1080p با آخرین تنظیمات و resolution scale 2.5 فکر میکردم کیفیت بالاییو تجربه کردم اما در رزولیشن 4k و resolution scale off کاملا برتری تصویرو نسبت به تنظیم قبلی حس کردم
میگم یه سری چیزا هستش که نمیشه به سایتها بسنده کرد باید تجربه کنی حتی فریم گرفتن
اگر اشتباه نکنم nvidia قبل amd این قابلیت اضافه کرده بود
Untitled.jpg
البته خودتون گول نزنید هیچ کدام از این دو چه dsr و چه virtual super resolution رو مانیتور 1080p کیفیتی حتی نزدیک به native 4k نخواهند داد.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or