ببینید کارت 2060 معمولی کارت زیاد خوبی نبود سری سوپرش عالی شد که خیلیم طرفدار داره در چارت استیم هم با 2070 سری سوپرش جز پر فروش ترین هاست
اینکه شما می گی کیفیت تصویر 580 بیشتر بوده اصلا همچین چیزی امکان نداره چون خروجی ها نهایت با یکم رنگ یا کنتراست کم یا زیاد بسته به درایورشون پردازش می شن شاید شما تنظیماتون یکی نبوده یعنی یکیش full rgb بوده یکیش نه یا یکیش 4.2.0 شاید بوده یا تنظیمات مانیتورتون یکی نبوده ده ها فیلم توی یوتیوب برای همین تستی که شما می گی هست که تفاوتشون با ذره بین هم نمی شه فهمید تازه اگرم باشه از توی درایور می شه کنتراست یا رنگ یا گاما تنظیم کرد اما چیزی که خودم دیدم هیچ فرقی بین 580 با 1070 نبود
برای اثبات ادعای من یا شما یا ردش صدها سایت یا فیلم یوتیوب هست که من لاقل بین معتبرهاش ندیدم کسی بگه کیفیت خروجی amd خیلی بهتر از انویدیا هست تنها ایرادی هم که به سری جدیدش گرفتن میزان vram کمش هست که ایراد به جایی هم هست هر چند خود من با داشتن تلویزیون 4k همچنان به بازی ای برنخوردم که مشکل ساز بشه حتی همین re8 که با amd مچ هست و پول گرفته رم الکی توش زیاد کنه یا فریم بهتری روی کارت های amd بده(کاری که انویدیا هم می کنه البته) بازم با اینکه 10 گیگ کامل پر می شه اما نه فریمم افت می کنه نه لگی چیزی دارم
بازم می گم شما بگرد ببین مشکل از کجاست هزاران ایراد هست که می تونه از سمت شما باشه که تستون غلط شده همین win 10 پر از باگ های عجیب هست که هر ماه دارم یکیش پیدا می کنم بر طرف می کنم حتی مشکلات تصویری یا استاترم داخلش به وفور هست
بعدم این حرف شما خیلی غلطه که برید هزار تا منبع بیارید اصلا دنیای علم بر اساس منابع معتبر می چرخه شما یک مقاله علمی بخواید بنویسید باید هر جمله ش با استناد به یک منبع معتبر ذکر کنید همین جا هر خبری که می ذارید باید حتما منبع معتبرشم ذکر بشه
اینم یک منبع معتبر دیگه که می گه نه تنها کیفیت یکی هست بلکه جزئیات بیشترم شده از سایت بسیار معتبر kitguru
Those with Nvidia RTX GPUs will certainly want to check out the game’s DLSS 2.0 options. We tested using the Quality DLSS mode, and visually it is very hard to spot any differences between native 4K and a DLSS upscaled 4K image. In fact, DLSS even helps certain objects, like text or fine edges, look
sharper than native 4K when using the game’s TAA implementation. It is highly impressive and is not something that can be ignored considering the performance improvements of between 40-50% we saw from our testing.
Death Stranding PC Performance Analysis - KitGuru
تازه از همه ی این ها گذشته ری تریسینگ چیزی نیست که بشه اصلا ازش گذشت واقعا کیفیت بازی ها زیر و رو می شن حالا اینکه بگید 3070 الان 12 ملیون گرون تره از 6700 منطقی نیست قیمتش بله درسته چون 20 دلار اختلافشون یا بگید سری غیر ری تریسینگ amd یا انویدیا مقایسه بشن باز چون قیمت amd در ایران بهتره منطق داره علتشم اینکه هم در ایران هم در دنیا انویدیا محبوبیت بیشتری داره طرفدارهای بیشتریم داره اما جدای از بحث قیمتی amd همچنان راه زیادی برای رسیدن به انویدیا داره