Dr.Trax
Gold User
بببین تو درایور amd گزینه virtual super resolution رو که فعال میکنی در داخل بازیها که مثلا رزولیشن 4k رو روی مانیتور 1080p اجرا میکنی دقیقا همون رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
اما تو در درایور nvidia میای این گزینه وجود نداره اما custum رزولیشنو که فعال میکنی میای تو بازی افزایش رزولیشنو نسبت به مانیتور 1080p انجام میدی کیفیت تصویر نسبت به رزولیشن انتخابیتون خوب نیست اینو در خیلی از بازیها تجربه کردم حتی در بازی the evil within 2 در رزولیشن 4k فونت منوی بازیها خراب شد
من یادمه دقیقا همه رزولیشنهای بالاتر از 1080p رو که برای بازیها انجام میدادم کاملا کیفیت تصویر پایین میومد
من میدونم شما منظورتون چیه
تو درایور amd این بیکیفتی تصویر نسبت به رزولیشنهای بالاتر از 1080p وجود نداره و دقیقا رزولیشنی رو میده که مانیتور 4k میده
بخاطر همین امکانات amd من مانیتورمو عوض نکردم و راحت میتونم کیفیت 4k واقعی رو تو مانیتور 1080p تجربه کنم
این بحث dlss هم ادامه ندیم بهتره
چون اونایی که چشمشون به یه تصویری عادت میکنه زود متوجه کیفیت پایین یه چیزی میشن
الان من بنا به تجربه در بازی gta v در رزولیشن 1080p با آخرین تنظیمات و resolution scale 2.5 فکر میکردم کیفیت بالاییو تجربه کردم اما در رزولیشن 4k و resolution scale off کاملا برتری تصویرو نسبت به تنظیم قبلی حس کردم
میگم یه سری چیزا هستش که نمیشه به سایتها بسنده کرد باید تجربه کنی حتی فریم گرفتن
اگر اشتباه نکنم nvidia قبل amd این قابلیت اضافه کرده بود
View attachment 208931
البته خودتون گول نزنید هیچ کدام از این دو چه dsr و چه virtual super resolution رو مانیتور 1080p کیفیتی حتی نزدیک به native 4k نخواهند داد.
نمی شه گفت 4K واقعی. چنین چیزی محاله و ممکن نیست! اما قبول دارم AMD در بخش "سوپر رزولوشن" خیلی بهتر از Nvidia عمل کرده و تصویر شفاف تری میده.