Refill
کاربر سایت
با اینکه فن کار نمیکنه نرماله
راضی هستی از tv به عنوان مانیتور استفاده میکنی؟ پنل تلویزیونت va هست درسته؟ زاویه دیدش اوکیه برات؟ واسه وبگردی و کار با افیس و اینجور برنامه ها مشکلی نداری؟ (تو بازی که میدونم خداست تلویزیونت)
اخه الان یه مانیتور داغون 10 میلیونه در حالی که میشه با این پول یه tv 4k خرید!
به به اقا امیر مبارک باشه چند سالی راحتی دیگهدرود بر همه .
بعد چندین سال دوری و مشغله کاری برگشتم!
View attachment 146226View attachment 146227View attachment 146229View attachment 146231View attachment 146232View attachment 146234View attachment 146235
مشخصات سیستم تو پروفایل و امضام هست .View attachment 146238View attachment 146239
اینجا چنبار صفحه سبز شد ولی تست furmark و ... درست بود ماله درایورای کارته؟ من بلد نیستم درایور و اینارو عوض کنم خود یارو همه چی و ست کرد اگه 260s بگیرم دیگه از این مشلات نداره؟
برو پسش بده یه 2070 بخر خیال خودتو راحت کن، این amd دردسر و عذاب هاش تموم نمیشن براتاینجا چنبار صفحه سبز شد ولی تست furmark و ... درست بود ماله درایورای کارته؟ من بلد نیستم درایور و اینارو عوض کنم خود یارو همه چی و ست کرد اگه 260s بگیرم دیگه از این مشلات نداره؟
احتمال زیاد مشکل از vram هست ایا vram اورکلاک کردین؟ کلاک vram کم کنید ببینید درست می شه کلاک منفی بدید؟ اگر بازم درست نشد کارت باید عوض کنید.اینجا چنبار صفحه سبز شد ولی تست furmark و ... درست بود ماله درایورای کارته؟ من بلد نیستم درایور و اینارو عوض کنم خود یارو همه چی و ست کرد اگه 260s بگیرم دیگه از این مشلات نداره؟
احتمال زیاد مشکل از vram هست ایا vram اورکلاک کردین؟ کلاک vram کم کنید ببینید درست می شه کلاک منفی بدید؟ اگر بازم درست نشد کارت باید عوض کنید.
داییم ازدواج کرد رفتیم شمال،داییم طلاق گرفت دیشب ازدواج با زن دومش بود هنوز نرفتم شمال
نتیجه:مایه دار نیستم از همه چی میزنم تا بتونم تهیه کنم
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk