مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

فقط یه سوال
dlss میتونه از 1440p اپ اسکیل بکنه به 4k؟
اگر اره پس فرقش با dsr چیه
کلا تفاوت این 2 تا رو توضیح بده دمت گرم :-?
بخوام به صورت مختصر و ساده بهت بگم DLSS فریمت رو 30-40 % افزایش میده بدون افت کیفیت !
شما اگر مثلا با 2070 در warzone فریمت 60 باشه با DLSS میشه 80 تا 90

DSR کلا یک چیز دیگس و رزلوشن بالاتر رو روی مانیتور ها ممکن میکنه
یعنی کیفیت 2k روی مانیتور HD تحویلت میده

• Like
Reactions: VENOMEM
منظور از اون ویژگی انویدیا dsr هستش؟
و اینکه فقط تو وارزون مقایسشون کردی؟ چون شنیدم بازی به بازی میزان تاثیرش فرق میکنه
یجا انویدیا بهتره یجا amd

========================

دوستان بین 3070 و 6700xt کدوم پیشنهاد میدین؟
من بیشتر افلاین پلی میدم بنابراين گرافیک و زیبایی بصری واسم مهم تره تا فریم
مانيتور هم 1440p
رو dlss خیلی حساب کرده بودم ولی اینجا با خاک یکسان شد :| :-??
بله، منظورم همون DSR هست. خب وقتی تو وارزون به این مهمی (چون آنلاینه) چنین افتضاحی به بار اورده، دیگه برای بازی های دیگه ازش انتظاری ندارم! :D بین 3070 و 6700xt بین مقایسه هائی که دیدم، 6700xt بهتر عمل کرده.

dlss 1.0 حتما شما دیدید از نسخه 2 به بعد نه تنها کیفیت کاهش پیدا نمی کنه بلکه افزایش هم پیدا می کنه کافیه مد quality انتخاب بشه

من به وضوح کیفیت بهتری ازش می گیرم و دیتل افزایش پیدا می کنه همه جا فیلم هاش هست خودمم عکس گرفتم مقایسه کردم تازه با حالت بدون aa مقایسه کردم بهتر شده چون بدون dlss تازه باید taa fxaa چیزی هم بزنید که کاملا کیفیت نابود می شه

نمی دونم شما پست قبلی بنده رو خوندید یا نه، اما یه نکته رو شما دقت کنید! :D من با کارت گرافیک RX 580 که برای سال 2007 ـه از RTX 2060 که برای سال 2019 ـه کیفیت و وضوحی بهتری می گرفتم!!! :D منی که الآن دارم این متن رو می نویسم، جفتشونو روی یک کِیس با مشخصات یکسان تست کردم!
اینجا دیگه صلابت مطرحه! :D شرکتی که کارت گرافیک 4 سال پیشش داره از کارت گرافیک 2 سال پیش یه شرکت دیگه بهتر عمل می کنه، برای من قابل اعتمادتره! :D اصلا فَن برند خاصی نیستم و همیشه دنبال برتری ام، چون می خوام پول بدم، اونم 50 میلیون تومن! :D پس، باید انتخابم درست باشه!
با پشتیبانی هایی که AMD بعدها از سری جدید کارت گرافیک هاش می کنه و با صحبت هائی که کرده، فکر می کنم AMD آینده درخشان تری نسبت به NVIDIA داره.

من تجربه جفتشون داشتم و انویدیا یک سر و گردن بهتره مخصوصا اگر بحث گرافیک بالاتر می خواید که ری تریسینگ با dlss بایدی هست گذشته از کیفیت ساخت و نرم افزار خیلی بهتر انویدیا

داداش، یک سر و گردن؟ :D اگر شما خودت با دستای خودت کارت های AMD و NVIDIA رو تست کردی، خب نظرت محترمه. اما اگر شخصا تست نکردی و خودت داری این احتمال رو می دی که NVIDIA یک سر و گردن بالاتره، بهتره برید و یک آزمون و خطا بکنید تا تفاوت رو ببینید! :D
توضحیات رو در پست های بالا دادم، می تونید مطالعه کنید.

بخوام به صورت مختصر و ساده بهت بگم DLSS فریمت رو 30-40 % افزایش میده بدون افت کیفیت !
شما اگر مثلا با 2070 در warzone فریمت 60 باشه با DLSS میشه 80 تا 90

DSR کلا یک چیز دیگس و رزلوشن بالاتر رو روی مانیتور ها ممکن میکنه
یعنی کیفیت 2k روی مانیتور HD تحویلت میده

وارزونو با 2060 تست کردم، تغییر خاصی ندیدم. کاش فیلم می گرفتم بهتون نشون می دادم! :D و مجددا عرض می کنم، وضوح تصویر با کارت گرافیک RX 580 راحـــــــــت دو برابر وضوح تصویر با 2060 بود!!!! :D حتی کیفیت علف های هرز تو RX 580 بالاتر از 2060 بود! :D:D:D با 33 سال سن فَن بوی بازی از ما گذشته و دارم حقیقت رو می گم! :D حالا ممکنه نسل جدید DLSS عملکرد خیلی بهتری داشته باشه، اما 2060 رو جدی نگیرید! :D
در کل، به این نتیجه رسیدم رو تبلیغات اینترنتی نباید زیاد حساب کرد! :D
بابت همین مواردی که دیدم، شرکت AMD برام قابل احترام شده و دوباره بهش اعتماد می کنم. :D

بله، منظورم همون DSR هست. خب وقتی تو وارزون به این مهمی (چون آنلاینه) چنین افتضاحی به بار اورده، دیگه برای بازی های دیگه ازش انتظاری ندارم! :D بین 3070 و 6700xt بین مقایسه هائی که دیدم، 6700xt بهتر عمل کرده.

نمی دونم شما پست قبلی بنده رو خوندید یا نه، اما یه نکته رو شما دقت کنید! :D من با کارت گرافیک RX 580 که برای سال 2007 ـه از RTX 2060 که برای سال 2019 ـه کیفیت و وضوحی بهتری می گرفتم!!! :D منی که الآن دارم این متن رو می نویسم، جفتشونو روی یک کِیس با مشخصات یکسان تست کردم!
اینجا دیگه صلابت مطرحه! :D شرکتی که کارت گرافیک 4 سال پیشش داره از کارت گرافیک 2 سال پیش یه شرکت دیگه بهتر عمل می کنه، برای من قابل اعتمادتره! :D اصلا فَن برند خاصی نیستم و همیشه دنبال برتری ام، چون می خوام پول بدم، اونم 50 میلیون تومن! :D پس، باید انتخابم درست باشه!
با پشتیبانی هایی که AMD بعدها از سری جدید کارت گرافیک هاش می کنه و با صحبت هائی که کرده، فکر می کنم AMD آینده درخشان تری نسبت به NVIDIA داره.

داداش، یک سر و گردن؟ :D اگر شما خودت با دستای خودت کارت های AMD و NVIDIA رو تست کردی، خب نظرت محترمه. اما اگر شخصا تست نکردی و خودت داری این احتمال رو می دی که NVIDIA یک سر و گردن بالاتره، بهتره برید و یک آزمون و خطا بکنید تا تفاوت رو ببینید! :D

وارزونو با 2060 تست کردم، تغییر خاصی ندیدم. کاش فیلم می گرفتم بهتون نشون می دادم! :D و مجددا عرض می کنم، وضوح تصویر با کارت گرافیک RX 580 راحـــــــــت دو برابر وضوح تصویر با 2060 بود!!!! :D حتی کیفیت علف های هرز تو RX 580 بالاتر از 2060 بود! :D:D:D با 33 سال سن فَن بوی بازی از ما گذشته و دارم حقیقت رو می گم! :D حالا ممکنه نسل جدید DLSS عملکرد خیلی بهتری داشته باشه، اما 2060 رو جدی نگیرید! :D
در کل، به این نتیجه رسیدم رو تبلیغات اینترنتی نباید زیاد حساب کرد! :D
بابت همین مواردی که دیدم، شرکت AMD برام قابل احترام شده و دوباره بهش اعتماد می کنم. :D
حساس تر از من به کیفیت بازیها و تکسچرها و آنتی آلیاژینگ و رزولیشن اسکیل و فریم تو این تاپیک فکر نکنم کسی پیدا بشه
یعنی تماما اونقدر تنظیماتو انگولک میکنم که آخر سر خودمم خسته میشم
dlss همونطور که اول گفتم ورژن جدیدترش که توی بازی cyberpunk بود تو کیفیت guality حالت شارپ و کدری و بی روحی و بیکیفیتی به بازی میده
در اصل dlss رزولیشن بازی میاره پایین آپ اسکیل میکنه به رزولیشن فول اچ دی
یعنی دو دو تا میشه چهارتا
اگه چیز بهتری بود فریم 10 فریم بالا نمیبرد
وقتی dlss روشنه عملا رزولیشن اسکیل رو هم نمیتونی بالا ببری و غیر فعال میشه
کلا من باهاش حال نکردم و بدردم نخورد
من نمیگم انویدیا بده خودم قبلا فن انویدیا بودم ولی الان قیمتهای amd بصرفه تره و برای ایرانیا خوبه
الان کارت 3060ti حدود 35 به بالا هستش 3070 هم 44 به بالا 6700xt قیمتش از 3060ti پایینتره ولی قدرتی در مابین 3060ti و 3070 داره
اینم سندش

Attachments

• assassins-creed-valhalla-1920-1080.png
    assassins-creed-valhalla-1920-1080.png
    46.6 KB · مشاهده: 19
  • cyberpunk-2077-1920-1080.png
    cyberpunk-2077-1920-1080.png
    46.2 KB · مشاهده: 17
  • red-dead-redemption-2-1920-1080.png
    red-dead-redemption-2-1920-1080.png
    46.6 KB · مشاهده: 19
  • performance-1920-1080.png
    performance-1920-1080.png
    55.9 KB · مشاهده: 34
  • Like
Reactions: Dr.Trax
منظور از اون ویژگی انویدیا dsr هستش؟
و اینکه فقط تو وارزون مقایسشون کردی؟ چون شنیدم بازی به بازی میزان تاثیرش فرق میکنه
یجا انویدیا بهتره یجا amd

========================

دوستان بین 3070 و 6700xt کدوم پیشنهاد میدین؟
من بیشتر افلاین پلی میدم بنابراين گرافیک و زیبایی بصری واسم مهم تره تا فریم
مانيتور هم 1440p
رو dlss خیلی حساب کرده بودم ولی اینجا با خاک یکسان شد :| :-??
ببین دوست عزیز اینجا هزینه مهمتره
در قبال هزینه کمتر راندمان بالا مهمه
من خودم 6700xt دارم و هر سوالی راجع به فریمش میخای بهت میگم
الان evil village رو با آخرین تنظیمات و resulation scale 2 در فول اچ دی زیر 60 نمیگیرم
در حالی که در کارت 3070 رفیقم فریمش زیر 60 اومد در همین تنظیمات
در کل 3070 قویتره اما در حد چند فریم ناقابل و قیمت 13 میلیون گرونتر
ارزششو نداره
من خودم از اول به شخصه عاشق 3070 بودم و دلم میخاست موقعی که asus 3070 dual قیمتی 24 تومن داشت بخرم اما قیمتها فضایی بالا رفتن
6700xt هم الان روز به روز قیمتش بالا میره و ماینرها شدیدا خریدارش شدن
کارت 12 گیگی در مقابل کارت 3070 که 8 گیگه کاملا منو راضی نگه داشته
اما میگم اگه هردوشون تو یه قیمت بودن حتما 3070 میخریدم ولی اصلا ارزش خرید رو بالای 45 یا 50 تومن نداره
باز حق انتخاب به خودتونه اگه واقعا شرایط مالیتون خوبه میتونین به یه کارت 50 میلیون بالاتر پول بدی 3070 در مقابل 6700xt بهتره اما از 6800xt خیلی ضعیفتره و حرفی در مقابلش نداره
من اگه میتونستم برای یه کارت 50 تومن پول بدم 100 درصد انتخابم کارت قدرتمند 6800xt بود چون واقعا غولیه برا خودش
کارت 6700xt در مقابل کارت 3060Ti و 3070 که قیمتهای فضایی دارن ارزش خرید داره و شکی درش نیست

• Like
Reactions: VENOMEM
ببین دوست عزیز اینجا هزینه مهمتره
در قبال هزینه کمتر راندمان بالا مهمه
خب انویدیا کاراییش توی RayTracing خیلی بالاتره و هم یک بخش سخت افزاری مخصوص DLSS 2.0 داره که در کنار RayTracing به شما یک فریم خیلی + کفیت تصویر خوب میده
الان تا جایی که من میدونم مترو و کنترل ری تریسنگ خیلی شاخی دارن (سایبرپانکم همینطور فکر کنم) و کیفیت تصویرشون توی حالت on/off رسما زیر و رو میشه، مطمئنا در آینده که تعداد عناوین این مدلی بیشترم بشه و ری تریسنیگم اجباری بشه (مثل نسخه بهبود یافته مترو) ضعف کارتای سری 6000 ای ام دی بیشتر نشون داده میشه
در کل AMD اگه ارزون تر کرده دلش به حال مصرف کننده نسوخته توی یک سری موارد عقب تره با کاهش قیمت جبرانش کرده که تقریبا همیشه سیاستش کم و بیش این بوده که از نظر من خریدار خیلیم خوبه (انویدیا هم صد در صد اگه احساس کنه کارتش Over Price ـه و رقیبش داره جلو میوفته قیمتاشو شل میکنه، مثل کاری که اینتل توی CPU ها با اومدن رایزن کرد)
توی مقطع زمانی فعلی سری 6000 ای ام دی خیلی گزینه خوبیه ولی به نظر من زیاد آینده نگرانه نیست

من خودم Rx580 این تابستان داشتم که فروختمش اصلا قابل مقایسه با 1070 هم که کنارش داشتم نبود قدرتی نمی گم از لحاظ نرم افزاری و تنظیمات و باگ هاش کاری با مقایسش با 2080ti که کناره اینا بود یا 3080 که بعدا خریدم ندارم چون اصلا مقایسه ش دیگه با اینا درست نیست

دیگه بی دلیل نیست که انویدیا خیلی فروشش بیشتره اما همیشه طرفدار اون سمتی هم هست اما برای من به شخصه حقیقت مهمه اصلا چیزی به اسم فن بازی داخل وجود من نیست سازگارم باهام نیست اگر حرف های منم قبول ندارید دیگه از دیجیتال فاندری دقیق تر نداریم بهتره بررسی dlss 2.0 اون رو مشاهده کنید

اینکه شرایط اقتصادی مجبور می کنه ادم رو که به سمتی که دوسش نداره بره باعث می شه با تلقین باورم کنیم که کارمون درست بوده این طبیعت ذهنه اما خودم به شخصه با اینکه 9900k دارم ازش راضی نیستم زمانی که می بینم 5600x هم ازش قوی تره هم خنک تره هم کم مصرف تره هم pcie 4.0 داره
amd با پیشرفتش از اینتل جلو زد بالاخره اما با انویدیا همچنان فاصله زیادی داره

خب انویدیا کاراییش توی RayTracing خیلی بالاتره و هم یک بخش سخت افزاری مخصوص DLSS 2.0 داره که در کنار RayTracing به شما یک فریم خیلی + کفیت تصویر خوب میده
الان تا جایی که من میدونم مترو و کنترل ری تریسنگ خیلی شاخی دارن (سایبرپانکم همینطور فکر کنم) و کیفیت تصویرشون توی حالت on/off رسما زیر و رو میشه، مطمئنا در آینده که تعداد عناوین این مدلی بیشترم بشه و ری تریسنیگم اجباری بشه (مثل نسخه بهبود یافته مترو) ضعف کارتای سری 6000 ای ام دی بیشتر نشون داده میشه
در کل AMD اگه ارزون تر کرده دلش به حال مصرف کننده نسوخته توی یک سری موارد عقب تره با کاهش قیمت جبرانش کرده که تقریبا همیشه سیاستش کم و بیش این بوده که از نظر من خریدار خیلیم خوبه (انویدیا هم صد در صد اگه احساس کنه کارتش Over Price ـه و رقیبش داره جلو میوفته قیمتاشو شل میکنه، مثل کاری که اینتل توی CPU ها با اومدن رایزن کرد)
توی مقطع زمانی فعلی سری 6000 ای ام دی خیلی گزینه خوبیه ولی به نظر من زیاد آینده نگرانه نیست
برادر ray tracing زمانی خوبه که همراه با resolution scale بالا باشه و دقیقا انعکاس نور رو با کیفیت بالا نشون بده
نه اینکه بیای ری رو فعال کنی از اونطرف آفتابه رو بگیری روی کیفیت رزولیشن با فعال کردن dlss
شما یه جوری میگین انگار من از اول amd داشتم
dlss هرچقدر هم پیشرفت کنه باز حرف آخر اینه که رزولیشن میاد پایین شما فکر کن dlss ۱۰ بیاد چه فرقی میکنه کیفیت رو فدای فریم میکنه
خودم تو بازی marvel avengers و سایبر و مترو و چند تا بازی دیگه دیدم واقعا کیفیت رو پایین میاره تازه dlss guality هم که فریمو نهایت ۵ الی ۷ فریم بالا میبره اونم کیفیت رو پایین میاره
من نمیدونم چرا یه سریا قبول نمیکنن خود انویدیا گفته رزولیشنو پایین میاره آپ اسکیل رو بالا میبره
شما با این پافشاریتون یه جوری میگین انگار یه آپشن افزایش دهنده گرافیکه تا افزایش دهنده فریم

شما با این پافشاریتون یه جوری میگین انگار یه آپشن افزایش دهنده گرافیکه تا افزایش دهنده فریم
خیلی منطقی و درست، مخصوصا این خط آخر :D
اگر قرار باشه DLSS بدون هیچ تغییری در ظاهر بازی، قدرت کارت گرافیک رو افزایش بده، چرا باید براش یک دکمه خاموش روشن بذارن؟ :D خب، NVIDIA بیاد به صورت پیشفرض DLSS رو همیشه روشنش کنه تا قدرت رو افزایش بده دیگه، درسته؟ :D پس، صد در صد شما در ازای افزایش فریم، داری یه چیزی می دی! :D به همین دلیل برات قدرت انتخاب گذاشته.

• Like
Reactions: tokio_hotel
برادر ray tracing زمانی خوبه که همراه با resolution scale بالا باشه و دقیقا انعکاس نور رو با کیفیت بالا نشون بده
نه اینکه بیای ری رو فعال کنی از اونطرف آفتابه رو بگیری روی کیفیت رزولیشن با فعال کردن dlss
dlss هرچقدر هم پیشرفت کنه باز حرف آخر اینه که رزولیشن میاد پایین شما فکر کن dlss ۱۰ بیاد چه فرقی میکنه کیفیت رو فدای فریم میکنه
خودم تو بازی marvel avengers و سایبر و مترو و چند تا بازی دیگه دیدم واقعا کیفیت رو پایین میاره تازه dlss guality هم که فریمو نهایت ۵ الی ۷ فریم بالا میبره اونم کیفیت رو پایین میاره
من نمیدونم چرا یه سریا قبول نمیکنن خود انویدیا گفته رزولیشنو پایین میاره آپ اسکیل رو بالا میبره
والا اگه پست من بخونی گفتم DLSS در کنار ری تریسنگ کمک میکنه فریم خوبی بگیری
اصل فلسفه DLSS دادن فریم بالاتر بدون کاهش رزولوشنه نه افزایش فریم با افزایش رزولوشن :D معجزه که نمیکنه
DLSS 2.0 (نه نسخه قبلش) همین الان کارایی خیلی خوبی داره و عملا خیلی نزدیک به نیتیوه
بعد مطمئن باش در آینده بازم بهتر میشه
اساسش هوش مصنوعیه ها جای پیشرفت خیلی زیادی داره
ان شالا تکنیک سوپر رزولوشن AMD در عمل از انویدیا هم بهتر باشه بخیل که نیستیم!
هر چی رقابت نزدیک تر به نفع خریدار

شما اگر نقد دیجیتا فاندری خونده باشید در بازی های wolf یا کنترل خودش می گه 4k native در کنار 4k dlss quality گزینه ی با dlss کیفیت تصویر بهتری رو به ما می ده و این باعث تعجب ما هم شده من خودمم عکس گرفتم حتی توی 1080p بازی قشنگ در حد 1440p کیفیت می شه به مراتب بهتر از حالت native می شه

dlss بله معجزه می کنه افزایش کیفیت تصویر در کنار افزایش فریم دقیقا برای همینم اینقدر سر و صدا کرده بالا هم توضیح دادم چرا شما 1080p که می ذاری با dlss q میاد بازی 720p می کنه بعد رزولوشن اگر بازی درست کار شده باشه 4 برابرش می کنه یعنی خروجی نهایی می شه 1440p

pc gamers کلی سایت معروف دیگه هم اعتراف کردن که dlss 2.0 نه تنها کیفیت کاهش نمی ده بلکه افزایش هم می ده اون بازی مترو هم نسخه 1 ش داره باید نسخه enhanced بگیرید تا نسخه 2 فعال بشه هر بازی که 3 تا کیفیت یا 4 تا داره نسخه جدید هست

Death Stranding PC: how next-gen AI upscaling beats native 4K

This...DLSS seems like magic. Games improve both in performance and visual quality. Its awesome. I first got to experience it on Death Stranding. The increased frames in and of itself is already awesome because that is one of the properties of good image quality, frame rate.

In some games/scenarios DLSS quality mode will add in detail that doesn't exist at native resolution, such as reconstructing a telephone wire between two telephone poles that was aliased and stair-stepish in the native resolution image.

بازم می گم حتی برای نسخه 2 خیلی بستگی به بازیش داره که چقدر کیفیت تصویر با پرفورمنس اضافه بشه اما در اینده قطعا اوضاع حتی از بهترین های الان هم که بازی کنترل یا ولف یا دث باشن هم بهتر می شه چون بازی های واچ یا سایبر تقریبا همون کیفیت با فریم بیشتر می دن که طبیعی هم هست این بازی ها کلا همین جوریش هم بهینه نیستن سراسر هم باگ هستن انتظاری از dlss هم نمی شه داشت

آخرین ویرایش:
شما اگر نقد دیجیتا فاندری خونده باشید در بازی های wolf یا کنترل خودش می گه 4k native در کنار 4k dlss quality گزینه ی با dlss کیفیت تصویر بهتری رو به ما می ده و این باعث تعجب ما هم شده من خودمم عکس گرفتم حتی توی 1080p بازی قشنگ در حد 1440p کیفیت می شه به مراتب بهتر از حالت native می شه

dlss بله معجزه می کنه افزایش کیفیت تصویر در کنار افزایش فریم دقیقا برای همینم اینقدر سر و صدا کرده بالا هم توضیح دادم چرا شما 1080p که می ذاری با dlss q میاد بازی 720p می کنه بعد رزولوشن اگر بازی درست کار شده باشه 4 برابرش می کنه یعنی خروجی نهایی می شه 1440p

pc gamers کلی سایت معروف دیگه هم اعتراف کردن که dlss 2.0 نه تنها کیفیت کاهش نمی ده بلکه افزایش هم می ده اون بازی مترو هم نسخه 1 ش داره باید نسخه enhanced بگیرید تا نسخه 2 فعال بشه هر بازی که 3 تا کیفیت یا 4 تا داره نسخه جدید هست

Death Stranding PC: how next-gen AI upscaling beats native 4K

This...DLSS seems like magic. Games improve both in performance and visual quality. Its awesome. I first got to experience it on Death Stranding. The increased frames in and of itself is already awesome because that is one of the properties of good image quality, frame rate.
داداش واقعا اینو خودتم قبول داری ؟

داداش واقعا اینو خودتم قبول داری ؟
عزیزم این حرف دیجیتال فاندری با پی سی گیمرز هست که لینکشم دادم زیرشم پست دادم بله عزیزم می شه چون شما نمی دونی تکنیکش چطوری عمل می کنه بله شدنی هست

07aVmzi5ZiBYzBVt0prWPU2-14.fit_lim.size_1296x.png

05.jpg

خوب شما رفتید amd خریدید نمی خواید قبول کنید که dlss چیز فوق العاده ای و فعلا amd ازش جا مونده
کسی رو که خوابه می شه بیدارش کرد کسی که خودش به خواب می زنه رو نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or