مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت 650 که از 600 تومن هست، مدل 650Ti هم از 730 تومن به بالا هست.

1-من قبول ندارم، اگر بحث سر درایورهای بهینه ی شده ی جدید باشن که به فرض الان راندمانشون بهتر باشه که درایورهای NVIDIA هم همیشه بهینه سازی میشن و راندمانشون توی هر نسخه ی WHQL توی برخی عناوین بهتر میشه، بنابراین این ملاک نیست، ملاک راندمان زمان بررسی بوده و هست

2-قبول دارم، اما تفاوت زیاد نیست
3-همون 6870 هم بگیری ضرر نکردی، زیاد بینشون تفاوت نیست.

من در کل نفهمیدم چیکار می خوای بکنی شما.

من کار خاصی قرار نیست بکنم 7770 رو فرستادم گارانتی تعمیر نشد شنبه گفتن تازشو میفرستن بعد الان میگن موجود ندارن تو سفارش بعد یعنی 3 شنبه میفرستن حالا اونم مونده بفرستن یا نه ولی من به این فکرم که اگه ۳شنبه هم نفرستن من معطل نشم الان ۲هفتست یدون گرافیکم دارم با انبورد کار میکنم
بعد من اومدم اینجا ببینم 6870 از مال خودم پایینه و ضرر میکنم یا نه!
(خلاصش این میشه که 7770 oc به 6870 یه downgrade هستش یا upgrade)
بعد از اونجایی که دارن اکشو میدن گفتم یه زرنگی بکنم حالا که من گرفتم خوبشو بگیرم حدافل تا نسل بعدی بازی ها همشو روون باز کنه!
الن به نظر شما صبر کنم، یا 6870 رو همین الان بردارم یا پول بزارم بهنرشو بگیرم
و چون شما بهتر میدونید گفتم یه گرافیک با 200 تومن بیشتر رو مال هر کدوم از اونا( که حداقل 610 تومن میشه) میشه گفت که
بیشترین راندمان رو نسبت به پول من بده!

ممنون واسه وقتی که گذاشتید.

Sent from HELL via Devil

من کار خاصی قرار نیست بکنم 7770 رو فرستادم گارانتی تعمیر نشد شنبه گفتن تازشو میفرستن بعد الان میگن موجود ندارن تو سفارش بعد یعنی 3 شنبه میفرستن حالا اونم مونده بفرستن یا نه ولی من به این فکرم که اگه ۳شنبه هم نفرستن من معطل نشم الان ۲هفتست یدون گرافیکم دارم با انبورد کار میکنم
بعد من اومدم اینجا ببینم 6870 از مال خودم پایینه و ضرر میکنم یا نه!
(خلاصش این میشه که 7770 oc به 6870 یه downgrade هستش یا upgrade)
بعد از اونجایی که دارن اکشو میدن گفتم یه زرنگی بکنم حالا که من گرفتم خوبشو بگیرم حدافل تا نسل بعدی بازی ها همشو روون باز کنه!
الن به نظر شما صبر کنم، یا 6870 رو همین الان بردارم یا پول بزارم بهنرشو بگیرم
و چون شما بهتر میدونید گفتم یه گرافیک با 200 تومن بیشتر رو مال هر کدوم از اونا( که حداقل 610 تومن میشه) میشه گفت که
بیشترین راندمان رو نسبت به پول من بده!

ممنون واسه وقتی که گذاشتید.

Sent from HELL via Devil
در هر صورت 6870 سریعتر هستش !
کلی میگم تا 800 850 چیزی بهتر از 6870 گیر نمیاری چون نوی 6870 یا GTX560 که همرده ش میشه دیگه موجود نیست پس همین 6870 انتخاب خوبی هستش !
بین 550 تا 850 هم کارت مناسبی برای خرید تو بازار ما متاسفانه وجود نداره !

در هر صورت 6870 سریعتر هستش !
کلی میگم تا 800 850 چیزی بهتر از 6870 گیر نمیاری چون نوی 6870 یا GTX560 که همرده ش میشه دیگه موجود نیست پس همین 6870 انتخاب خوبی هستش !
بین 550 تا 850 هم کارت مناسبی برای خرید تو بازار ما متاسفانه وجود نداره !

اوکی ممنون

ولی هی سوال پیش میاد با این اوضاع شما میگید که 650 هم تقریبا با 6870 یکی و قیمتش 750 هستش

7870 هم 850 هستش درست؟!

Sent from HELL via Devil

اوکی ممنون

ولی هی سوال پیش میاد با این اوضاع شما میگید که 650 هم تقریبا با 6870 یکی و قیمتش 750 هستش

7870 هم 850 هستش درست؟!

Sent from HELL via Devil
خواهش
650 که نه ، GTX650 Ti همرده ش میشه کاراییشون هم نزدیک به همه حالا یجا 650 سریعتر جای دیگه 6870 !
نه 7850 تو رنج 850 قرار میگیره ، 7870 هم از 950 تا 1.200 فی خورده !

سلام.
دوستان عزیز نظرتون راجع به این دوتا کارت گرافیک چیه؟
GTX 560Ti , GTX 660Ti
قیمتاشون چنده؟
ممنون
نظر که مثبته ولی یه سری تفاوت دارن اینکه GTX560 Ti نوش دیگه موجود نیست از نظر کارایی هم اختلاف زیادی با GTX660 Ti داره !
GTX560 Ti میشه گفت %99 بازیهای موجود رو تو Resـه 1680x1050 با بالاترین تنظیمات و جزئیات خوب و روون اجرا میکنه !
GTX660 Ti هم از پس %90 بازیهای موجود تو Resـه 1080/1200 با تنظیمات و جزئیات حداکثر بر میاد (در بعضی موارد هم به همراه AA) کلا کاراییش شبیه به GTX580 هستش و در اکثر موارد هم سریعتر عمل میکنه (تفاوت جزئی) قیمت هم بین 1.300 تا 1.550 بسته به برند و مدل متغیره !

عذر میخوام gtx titan الان توی بازار چنده ؟ sli 670 بهتره یا gtx titan ؟ اگه پیشنهاد بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید

Titan یه کارت 999.99 دلاری هست و قدرتمندترین کارت دنیاست. چیزی حدود 4 تا 5 میلیون در میاد.

عذر میخوام gtx titan الان توی بازار چنده ؟ sli 670 بهتره یا gtx titan ؟ اگه پیشنهاد بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه گیر بیاد بین 3.600 تا 4 تومن بسته به برند متغیره !
SLIـه GTX670 بین 5 تا %10 بسته به بازی سریعتر هستش ، TITAN با توجه به قیمتش ارزش خرید نداره (چه بازار ما چه اونور آب) مشکلات SLI رو کنار بذاریم SLIـه 2 تا 670 پیشنهاد بهتری هستش چه از نظر قیمت و چه از نظر کارایی !
Titan یه کارت 999.99 دلاری هست و قدرتمندترین کارت دنیاست. چیزی حدود 4 تا 5 میلیون در میاد.
Titan سریعترین کارت تک هسته ای به حساب میاد ، سریعترین کارت موجود فعلا HD7990 هستش !

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی دوستان
مگه مشکلات sli چیه ؟ هفته پیش evga gtx titan رو 3.6 و نوع sc اون رو 3.8 گیرم اومد میارزید ؟
اگه ممکنه درباره مشکلات sli هم توضیح مختصری بدید که واقعا میارزه یا نه ؟

ممنون از راهنمایی دوستان
مگه مشکلات sli چیه ؟ هفته پیش evga gtx titan رو 3.6 و نوع sc اون رو 3.8 گیرم اومد میارزید ؟
اگه ممکنه درباره مشکلات sli هم توضیح مختصری بدید که واقعا میارزه یا نه ؟
مشکلش ناسازگاری با بعضی از بازیهاست که باید صبر کنید تا آپدیت گرافیک بده بیرون انودیا....در کل مشکلاتش به چشم نمیاد اونقدر

دوستان مشکلات sli رو گفتین در مورد کارت های دو جی پی یو مثل gtx 690 هم صدق می کنه ؟
یک کارت gtx 690 گیرم اومده بسیار ممنون میشم دوستان در مورد این کارت و خرید اون من رو راهنمایی کنن

آخرین ویرایش:
دوستان مشکلات sli رو گفتین در مورد کارت های دو جی پی یو مثل gtx 690 هم صدق می کنه ؟
یک کارت gtx 690 گیرم اومده بسیار ممنون میشم دوستان در مورد این کارت و خرید اون من رو راهنمایی کنن
از مشکلات 2 کارت جداگانه میشه گفت نیاز به Mainـه مخصوص ، پاور با توان بالاتر نسبت به حالت تک کارت ، CPU سریعتر و وابستگی شدید به درایور تو بازیها !
GTX690 هم به نوعی SLIـه 2 تا GTX680 رو یه PCB (منظور بُرد) هستش با مصرف کمتر و البته فرکانس هسته ی کمتر نسبت به GTX680 (یعنی یه 2 یا 3 درصدی حدودا ضعیفتر از 2 تا 680 عمل میکنه) ، در کل به غیر از Main و پاور در بقیه موارد مثل 2 تا 680 نیاز به CPU مناسب و ، وابستگی به درایور رو داره !
در کل پیشنهاد بهتری هستش تا 2 کارت جداگانه ی 680 !

آخرین ویرایش:
از مشکلات 2 کارت جداگانه میشه گفت نیاز به Mainـه مخصوص ، پاور با توان بالاتر نسبت به حالت تک کارت ، CPU سریعتر و وابستگی شدید به درایور تو بازیها !
GTX690 هم به نوعی SLIـه 2 تا GTX680 هستش با مصرف کمتر و البته فرکانس هسته ی کمتر نسبت به GTX680 (یعنی یه 2 یا 3 درصدی حدودا ضعیفتر از 2 تا 680 عمل میکنه) ، در کل به غیر از Main و پاور در بقیه موارد مثل 2 تا 680 نیاز به CPU مناسب و ، وابستگی به درایور رو داره !
در کل پیشنهاد بهتری هستش تا 2 کارت جداگانه ی 680 !

ممنون ، این طور که متوجه شدم پیشنهاد شما کارت گرافیک تک جی پی یو هست تا دو هسته ای ...... و همین طور sli هم با کارت دو هسته زیاد فرقی نداره...... این درسته ؟
مین من msi z77a-g45 و سی پی یو 3570K پاورم هم 1035گرین هست

و سوال دیگه اینکه اصلا به نظرتون الان بگیرم یا صبر کنم تا سری جدید تایتان وارد شه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or