مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اوا ! یعنی ربطی نداره ؟ مثلا میتونم کارت گرافیک DDR5 بزارم ؟ شما مطمئنی ؟

مشخصات سیستمم اینه :

مادربرد : 775Dual-VSTA - ASRock

کارت گرافیک : ATI 3650 512m

سی پی سو : intel 3.00GHz ( 2 CPUs )

رم : 1 gig

اگر میتونم بزارم ؛ لطفا توی رنج قیمتی 100 تا 200 هزار تومن یه کارت گرافیک خوب بهم معرفی کنید .

در مورد رم چی ؟ میتونم رم DDr3 بزارم رو این مارد برد ؟

خیلی خــــــــــیلی ممنون :-*
خوب طبق توضیح شما پیش میریم ، الان کارت گرافیک با حافظه ی اختصاصی DDR5 خیلی وقته که موجوده در صورتیکه حافظه ی سیستم (Ram) در حال حاضر DDR3 هستش حالا تکلیف این کارت گرافیک ها چیه ؟!
همونطور که گفتم هیچ ارتباطی به سیستم نداره ، حافظه ی اختصاصی کارت گرافیک فقط با GPU در ارتباطه به همین دلیل نوع و مدلش هیچ ارتباطی به Main و تشکیلاتش نداره !
با 200 هم میشه GT630 1GB یا بالاتر در حد 230 240 تومن HD6670 رو در نظر گرفت این از این ولی سیستم ضعیفه (Ram ,CPU و احتمالا Power) یعنی برای همچین کارتی (630 کارت چندان قدرتمندی نیست) هم افت کارایی شدید ایجاد میکنه ، مدل یا خروجی Power هم مشخص نیست ولی خوب اگر ضعیف باشه به مراتب این افت کارایی بیشتر هم میشه !
در مورد Ram هم خیر فقط از DDR2 پشتیبانی میکنه.
در کل این سیستم دیگه ارزش ارتقاء نداره بهتره جمع کنی به فکر تعویض هر 3 قطعه اصلی و بعد کارت گرافیک باشی !
در مورد قطعات دیگه (غیر از کارت گرافیک) هم سوالی داشتی میتونی تو تاپیک مشاوره قطعات مطرح و پیگیری کنی.
خواهش میکنم
سلام
این مشخصات سیستم منه!
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
power 600w
می خوام 1 ماه دیگه یه کرت گرافیک براش بخرم
بودجم 800 تومنه و یه کارت دسته دوم یا نو بخرم که بین چندتا گزینه موندم
اولین گزینم برای خرید اینه ati
HD 7870.تفاوت این کارت با 7850 چقدره تو کارایی و به تفوت قیمت 100 تومنیش میرزه یا نه
دومین گزینه 6970!
سومین gtx 570 که دسته دوم بخرم!
چهارمی 7950 که دسته دوم میرزه 800 تومن یا کمی بیشتر بخرم!
و اخرین گزینم 660ti که بدجور چشمم رو گرفته ولی قیمتش همچنان ادم رو ازار میده اگه این کارت رو 850 تومن دسته دوم پیدا کردم بخرم یا نه!یا قیمت دسته دوم اینقدر نمیشه!
و یه چیزه دیگه این بنچمارک های جدید رو از کجا می تونم بگیرم!اخه یه بار amd یه اپدیتی داد یدفعه راندمان کلا کارتهاش از این رو به این رو شد می خوام ببینم مثلا با اخرین درایور بهینه شده که براش اومده راندمان کارت چجوری تا تفاوتشون رو خوب ببینم
کلا یه چیزی می خوام که جهاد3 رو راحت بکشه و مانیتور من هم 23 اینچه!
حالا دوستان یه راهنمایی کنن تا ببینم کدوم یکشیون برای خرید خوبه قیمت هم هرچه کمتر باشه کارایی بالا برام بهتره!بعد کنکوری باید کلی کتاب اینا بفروشم و... کلا من رو در نظر بگیرید دیگه!!
تا 900 میتونی Sapphire HD7850 رو در نظر بگیری کمتر از این کارت بدرد بخوری وجود نداره البته همرده ش که GTX650 Ti Boost باشه عرضه شده ولی هنوز تو بازار خودمون ندیدم !
7870 حدودا 7 یا %8 سریعتره اختلاف قیمتش هم 100 تومن نیست در کمترین حالت 170 180 تومنه !
6970 و 570 هم اگه گیر بیاد انتخاب خوبیه !
7950 یا GTX660 Ti هم که تفاوت قیمتش با بودجه شما زیاده یعنی دست 2 هم بخوایم در نظر بگیریم شما حداقل رو 960 970 تومن (که باز بعیده طرف بخواد با این قیمت بفروشه) باید حساب کنی !
در مورد BF3 هم 7850 تو Resـه 1080 با بالاترین تنظیمات و جزئیات حدودا 46 47 فریم میده !
با قطعات فعلی هم مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه ! (البته اگه خروجی واقعی پاور 600w باشه)

سيستمم اينه:
main MSI 970A G46
AMD Phenom X4 955 Black
Geil 4gig 1600
Green 535A
Club 4670
قطعاتم به غير از گرافيك چطورن؟
ميخوام گرافيكم رو تعويض كنم و حدود 300 بودجه دارم چي بردارم؟نو و دست دوم فرقي نداره{دنبال 1080 و ultra high هم نيستم}در حد متوسط بازيهاي روز رو اجرا كنه كافيه!

Last edited by a moderator:
سيستمم اينه:
main MSI 970A G46
AMD Phenom X4 955 Black
Geil 4gig 1600
Green 535A
Club 4670
قطعاتم به غير از گرافيك چطورن؟
ميخوام گرافيكم رو تعويض كنم و حدود 300 بودجه دارم چي بردارم؟نو و دست دوم فرقي نداره{دنبال 1080 و ultra high هم نيستم}در حد متوسط بازيهاي روز رو اجرا كنه كافيه!

با 300 تومن می تونی GT630یا 7750بخری اونم به زور!

Last edited by a moderator:
با عرض سلام و خسته نباشین
برای این سی پی یو AMD Phenom X4 955 بالاترین گرافیکی که میشه کنارش گذاشت که سی پی یو قدرت گرافیک رو محدود نکنه چیه؟(محدودیت بودجه ای نیست) و بنا بدلایلی امکان تعویض cpu هم نیست.
مرسی

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشین
برای این سی پی یو AMD Phenom X4 955 بالاترین گرافیکی که میشه کنارش گذاشت که سی پی یو قدرت گرافیک رو محدود نکنه چیه؟(محدودیت بودجه ای نیست) و بنا بدلایلی امکان تعویض cpu هم نیست.
مرسی
اگه محدودیت بودجه نداری میتونی GTX660 Ti یا HD7950 رو در نظر بگیری هر دو مدل بین 1.300 تا 1.500 بسته به برند و مدل متغیره !
جهت اطلاع 7950 حداقل یه 500w و GTX660 Ti هم حداقل یه 450w میخواد که پاور فعلی ت باید تو همین حدود یا بالاتر باشه در غیر اینصورت نیاز به تعویض پاور هست !
حالا دوستان این جا به شک افتادم که 7950 بهتره یا 660Ti؟
با توجه به اینکه تقریبا در قیمت هم رده اند!
از نظر کارایی هم همرده به حساب میان ، صفحات قبل مفصل بحث شده میتونی از این پست استفاده کنی !

بستگی به قیمتش داده، اگه مناسب باشه انتخاب خوبیه و به 7770 ارجحیت داره، اگر خیلی گرونتر باشه که خرید 7770 اولویت داره.

توی بازار تهران که سراغ گرفتم برند گیگا و ایسوز رو حدود 600 میدادن. یه سرچ کردم یه سایت بود توی شیراز برند ام اس ای رو اور کلاک شده رو 430 میداد حالا خرید قدیم بود یا طرف با انصاف بود خدا میدونه. سفارش دادم تا به دستم برسه. فعلا توی راهه

سلام دوستان
شب خوش
یه سوال
تا قیمت 1 میلیون تومن بهترین کارت گرافیکی که میتونم گیر بیارم چیه ؟
برای کارهای ادیت فیلم میخوام مثل ادیوس
یعنی بیشتر برای رندر فیلم های HD هستش

دوستان 7950 تو ایران چه برندهایی هست و کدومش از همه بهتره ؟

از برندهای ASUS,MSI,XFX,HIS و سافایر و برندهای متفرقه
بستگی به مدلش داره، به برند نیست، مدلهای ASUS و MSI معمولا خنک کننده های اختصاصی ودارن و اورکلاک شده هستند که باعث میشه سرعتشون از کارت مرجع سازنده ی اصلی حدود 5 تا 10 درصد بیشتر باشه، در عین اینکه حرارت و نویز کمتری هم دارند.

سلام دوستان
شب خوش
یه سوال
تا قیمت 1 میلیون تومن بهترین کارت گرافیکی که میتونم گیر بیارم چیه ؟
برای کارهای ادیت فیلم میخوام مثل ادیوس
یعنی بیشتر برای رندر فیلم های HD هستش

اگر برای تدوین بخوای که احتیاج نیست حتما کارت مدل بالایی باشه، یا مدل گیمینگ باشه
اما اگر از برنامه های ادیت دارای GPGPU یا CUDA Core Acceleration مثل ADOBE Premiere استفاده کنی می تونی مدلی مثل GTX 660 رو برداری که حدود 1 تومن قیمت داره اگه پیدا بشه.
اینم بگم فقط کارتای سری QUADRO بصورت رسمی توی این نرم افزارها کار می کنن، کارتای دیگه احتیاج به ترفند نرم افزاری برای فعال سازی دارند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or