مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام خدمت همه ی اساتید محترم
بنده میخوام 7870 بخرم ولی نمیدونم در خور سیستمی که الان دارم هست یا نه
می خواستم بپرسم مشکلی با سیستم من نداره؟
و اینکه مثل اینکه همه سافایر رو پیش نهاد میکنن، آیا پیشنهاد بهتری هم هست؟
و سوال دیگر اینکه GHz Edition یا XT یا به همین صورت حالت های ممکن دیگری که ممکنه داشته باشه و من ندونم، اساسا چه فرقی با هم میکنه
و کدوم بهتره؟ خلاصه اینکه بهترین حالتی که میشه یه 7870 خرید (بدون محدودیت بودجه) چی هست؟؟؟؟؟

i3 2120
Gigabyte H-61
2X2 Gb Memory
Green 530

ممنون ، این طور که متوجه شدم پیشنهاد شما کارت گرافیک تک جی پی یو هست تا دو هسته ای ...... و همین طور sli هم با کارت دو هسته زیاد فرقی نداره...... این درسته ؟
مین من msi z77a-g45 و سی پی یو 3570K پاورم هم 1035گرین هست

و سوال دیگه اینکه اصلا به نظرتون الان بگیرم یا صبر کنم تا سری جدید تایتان وارد شه
خواهش
درسته پیشنهاد اول تک کارت هستش حالا اگه User مشکل هزینه نداشته باشه ممکنه پیکربندی SLI هم پیشنهاد بشه (البته بستگی به نوع استفاده داره) ، SLI محدود به 2 کارت نیست میتونه بصورت 3 یا 4 کارت هم باشه (نهایت تا 4 GPU) ولی معمولا کارتای 2 هسته ای Nvidia مثل همین 690 یا 590 همونطور که قبلا هم گفتم به نوعی SLIـه 2 کارت (بسته به مدل) رو یه PCB به حساب میاد !
قطعات شما هم مشکلی با SLIـه 680 یا GTX690 نداره !
در مورد خرید هم نمیشه چیزی رو پیشبینی کرد در مورد سری جدید (منظور طبق اطلاعات موجود در نت Titan Ultra) هم هنوز چیزی بصورت رسمی تائید نشده ولی خوب قرار باشه عرضه بشه مدت زمان بیشتری طول میکشه تا به بازار ما برسه از اونطرف چون یه کارت جدید هستش اوایل قیمت بالاتری داره و همینطور ممکنه باز افزایش قیمت ارز هم در پیش باشه در کل نمیشه چیزی رو پیشبینی کرد !
و سوال دیگر اینکه GHz Edition یا XT یا به همین صورت حالت های ممکن دیگری که ممکنه داشته باشه و من ندونم، اساسا چه فرقی با هم میکنه
و کدوم بهتره؟ خلاصه اینکه بهترین حالتی که میشه یه 7870 خرید (بدون محدودیت بودجه) چی هست؟؟؟؟؟

i3 2120
Gigabyte H-61
2X2 Gb Memory
Green 530
7870 کلا 2 مدل داره GHz (مدل Ref یا مرجع به حساب میاد) و LE (یا همون Tahiti LE) ، تفاوت این 2 مدل اینه که تو سری LE از GPU خانواده ی 7900 یا Tahiti استفاده شده ولی با V-Ramـه کمتر ، پهنای باند حافظه ی کمتر و... یعنی در نگاه اول به نظر 7950 میاد ولی نسخه ی ضعیف شده ش ، دقیقتر بگم قرار بود فاصله ی بین 7870 و 7950 با کارت جدیدی به اسم 7930 پُر بشه ولی AMD همون 7870 رو به زبان ساده تقویت ، معرفی و به بازار عرضه کرد !
در کل شما میتونی Sapphire HD7870 GHz رو در نظر بگیری سری LEش موجود نیست ! (یا حداقل من ندیدم)
با سیستم هم مشکل خاصی نداره فقط پاور لب مرزِ یعنی الان جوابگو هستش ولی تو دراز مدت (به دلیل افت راندمان پاور) احتمالا به مشکل میخوره که باید در نظر داشته باشی !

آخرین ویرایش:
ممنون ، این طور که متوجه شدم پیشنهاد شما کارت گرافیک تک جی پی یو هست تا دو هسته ای ...... و همین طور sli هم با کارت دو هسته زیاد فرقی نداره...... این درسته ؟
مین من msi z77a-g45 و سی پی یو 3570K پاورم هم 1035گرین هست

و سوال دیگه اینکه اصلا به نظرتون الان بگیرم یا صبر کنم تا سری جدید تایتان وارد شه

برای بالاترین راندمان فابل ابتیاع چاره ای جز استفاده از دو کارت در حالت SLI یا یه کارت دو هسته ای نیست، اما اگر معادل تک هسته ای یه کارت دو هسته ای هم وجود داشته باشه همیشه اولویت با اون هست
الان کارت 690 یا 7990 معادل تک هسته ای ندارن ، بنابراین برای بالاترین سرعت-بدون توجه به قیمت- توصیه میشن، اما اگر 20 درصد راندمان کمتر در کنار تک هسته ای بودن معیار خرید باشه چیزی بجز GTX TITAN قابل تصور نیستو

سری جدید TITAN منظور چی هست؟! کارتای سری 7xx از NVIDIA همگی قراره بر اساس همین معماری Kepler معرفی بشن، اما بنظر نمیاد هیچ کدوم از TITAN قویتر باشن،مدلهای GTX 780/770/760Ti هر کدوم به ترتیب حدود 30 درصد از هم رده های سری 600 خودشون قویتر هستن.

i3 2120
Gigabyte H-61
2X2 Gb Memory
Green 530

با سیستم شما مشکلی نداره، اما پاور لب مرز هست، چون کارت شما یه 550 وات به بالا نیاز داره
سری Ghz Edition هم حدود 5 درصد از مدل معمولی سریعتر هست، اما مدلهای اورکلاک شده ی MSI هم فرقی با اونا ندارن و شاید سریعتر هم باشن،
مدل 7870 یی که سافایر داره هم خوبه، اما سیستم کولینگش از نظر کیفیت و راندمان مثل مدلای Twin Frozr از MSI نیست اما با مدل مرجع AMD تفاوت زیادی نداره.

دوستان ميخوام يه كارت خوب بخرم در حد ١٥٠٠ ! چي ميتونيد معرفي كنيد و به نظرتون از چه شركتي! در مورد پاورشم بهم اطلاعات بدين بيزحمت:d

دوستان ميخوام يه كارت خوب بخرم در حد ١٥٠٠ ! چي ميتونيد معرفي كنيد و به نظرتون از چه شركتي! در مورد پاورشم بهم اطلاعات بدين بيزحمت:d

می تونی کارت GTX 660Ti رو بخری که از 1300 تا 1600 قیمت داره بسته به برند
می تونی کارت قویتر GTX 670 رو بخری که 1700 تا 2200 قیمت داره یا AMD 7970 رو که همردش هست بخری که 1600 تا 1900 قیمت داره( بازم بسته به برند)

اما با توجه به وضعیت بازار از برند MSI بخری هم قیمت مناسبی داره و هم خنک کننده ی بهینه و کم صدا.

یه پاور 600 وات به بالای GREEN هم لازم دارن همشون. اینم حدود 230 تومن قیمت داره.

سلام دوستان

از اونجایی که مارد بورد من قدیمیه و از DDR2 بیشتر رو ساپورت نمیکنه ، میخواستم یه گرافیک خوب DDR2 بهم پیشنهاد بدید . قیمتش هم زیره 200 تومن باشه :d پول ندارم :(

گرافیک فعلیم هم ATI 3650 512 هست که از 6 7 سال پیش دارمش و تا الان 90 درصد بازی ها رو واسم جواب داده .

خیلی ممنون

سلام دوستان

از اونجایی که مارد بورد من قدیمیه و از DDR2 بیشتر رو ساپورت نمیکنه ، میخواستم یه گرافیک خوب DDR2 بهم پیشنهاد بدید . قیمتش هم زیره 200 تومن باشه :d پول ندارم :(

گرافیک فعلیم هم ATI 3650 512 هست که از 6 7 سال پیش دارمش و تا الان 90 درصد بازی ها رو واسم جواب داده .

خیلی ممنون
نوع و مدل کارت هیچ ارتباطی به نوع و مدل Main نداره میتونه هر چی باشه !
شما مشخصات سیستمت رو دقیق بگو تا ببینیم چی به چیه !

نوع و مدل کارت هیچ ارتباطی به نوع و مدل Main نداره میتونه هر چی باشه !
شما مشخصات سیستمت رو دقیق بگو تا ببینیم چی به چیه !

اوا ! یعنی ربطی نداره ؟ مثلا میتونم کارت گرافیک DDR5 بزارم ؟ شما مطمئنی ؟

مشخصات سیستمم اینه :

مادربرد : 775Dual-VSTA - ASRock

کارت گرافیک : ATI 3650 512m

سی پی سو : intel 3.00GHz ( 2 CPUs )

رم : 1 gig

اگر میتونم بزارم ؛ لطفا توی رنج قیمتی 100 تا 200 هزار تومن یه کارت گرافیک خوب بهم معرفی کنید .

در مورد رم چی ؟ میتونم رم DDr3 بزارم رو این مارد برد ؟

خیلی خــــــــــیلی ممنون :-*

آخرین ویرایش:
سلام
این مشخصات سیستم منه!
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
power 600w
می خوام 1 ماه دیگه یه کرت گرافیک براش بخرم
بودجم 800 تومنه و یه کارت دسته دوم یا نو بخرم که بین چندتا گزینه موندم
اولین گزینم برای خرید اینه ati
HD 7870.تفاوت این کارت با 7850 چقدره تو کارایی و به تفوت قیمت 100 تومنیش میرزه یا نه
دومین گزینه 6970!
سومین gtx 570 که دسته دوم بخرم!
چهارمی 7950 که دسته دوم میرزه 800 تومن یا کمی بیشتر بخرم!
و اخرین گزینم 660ti که بدجور چشمم رو گرفته ولی قیمتش همچنان ادم رو ازار میده اگه این کارت رو 850 تومن دسته دوم پیدا کردم بخرم یا نه!یا قیمت دسته دوم اینقدر نمیشه!
و یه چیزه دیگه این بنچمارک های جدید رو از کجا می تونم بگیرم!اخه یه بار amd یه اپدیتی داد یدفعه راندمان کلا کارتهاش از این رو به این رو شد می خوام ببینم مثلا با اخرین درایور بهینه شده که براش اومده راندمان کارت چجوری تا تفاوتشون رو خوب ببینم
کلا یه چیزی می خوام که جهاد3 رو راحت بکشه و مانیتور من هم 23 اینچه!
حالا دوستان یه راهنمایی کنن تا ببینم کدوم یکشیون برای خرید خوبه قیمت هم هرچه کمتر باشه کارایی بالا برام بهتره!بعد کنکوری باید کلی کتاب اینا بفروشم و... کلا من رو در نظر بگیرید دیگه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or