این سری کارتا سالهاس که به تاریخ پیوسته در نتیجه قیمت مشخصی نداره ، مدل خاصی مد نظر هست بگو تا بشه قیمت حدودی براش در نظر گرفت !درود گرافیک جیفورس 8600 و 8800 کارکرده الان تو بازار حول و حوش چنده؟
آخرین ویرایش:
این سری کارتا سالهاس که به تاریخ پیوسته در نتیجه قیمت مشخصی نداره ، مدل خاصی مد نظر هست بگو تا بشه قیمت حدودی براش در نظر گرفت !درود گرافیک جیفورس 8600 و 8800 کارکرده الان تو بازار حول و حوش چنده؟
تو پست قبلی هم گفتم قیمت مشخصی نداره ، فقط یادمه چند ماه پیش یدونه 9800GT با برد ZOTAC تو PT به قیمت 120 تومن معامله شد !می دونم قدیمی شده ولی لازم شون دارم . به مدل شونم زیاد وارد نیستم ، هر مدلی بود بود . (GT , GS و ...)
تا پارسال فکر کنم 30 الی 50 تومن بودن این کارت ها ، قیمت الان رو ندارم
تا 1.300 میتونی GX660 Ti با برد MSI یا Inno3d رو در نظر بگیری ، حداقل یه 450w میخواد در نتیجه حداقل پاور پیشنهادی باید 500w باشه حالا با توجه به قطعات دیگه ی سیستم این عدد بالاتر هم میره !سلام دوستان
من یه کار گرافیک می خوام که بازی های جدیدو و بازی هایی که تا چند سال آینده میاد رو رون اجرا کنم
تا حدود 1/200 تا 1/300 باشه لطفا و اینکه اون کارتی که معرفی میکنید تا چه حدی میتونه بازیهارو اجرا کنه و اینکه برای اون کارت چه چیزای دیگری مثل : پاور چند و ... لازمه
با تشکر
توصیه میکنم این یکی دو صفحه قبل رو بخونی تا سوالاتت در مورد دو کارتی که با این پول میتونی بخری برطرف بشه!سلام دوستان
من یه کار گرافیک می خوام که بازی های جدیدو و بازی هایی که تا چند سال آینده میاد رو رون اجرا کنم
تا حدود 1/200 تا 1/300 باشه لطفا و اینکه اون کارتی که معرفی میکنید تا چه حدی میتونه بازیهارو اجرا کنه و اینکه برای اون کارت چه چیزای دیگری مثل : پاور چند و ... لازمه
با تشکر
سلام ممنونم داداشتو پست قبلی هم گفتم قیمت مشخصی نداره ، فقط یادمه چند ماه پیش یدونه 9800GT با برد ZOTAC تو PT به قیمت 120 تومن معامله شد !
تا 1.300 میتونی GX660 Ti با برد MSI یا Inno3d رو در نظر بگیری ، حداقل یه 450w میخواد در نتیجه حداقل پاور پیشنهادی باید 500w باشه حالا با توجه به قطعات دیگه ی سیستم این عدد بالاتر هم میره !
در مورد کارایی هم آینده رو که دقیق نمیشه پیش بینی کرد ولی بخوایم با همین روند پیشرفت بازیها (مثل Crysis 3) در نظر بگیریم احتمالا تا 1 سال آینده بدون مشکل اکثر بازیهارو تو Resـه 1080/1200 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا میکنه !
شما مشخصات سیستم فعلی ت رو دقیق بگو ببینیم چی به چیه !
سلام ممنونم داداش
من سیستم الانم اینه :
مادربورد : Gigabyte P31-DS3L فکر کنیم همین مدل مادربوردمه دیگه اگه این چیز دیگست بگین چون من زیاد وارد نیستم
سی پی یو : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00GHz دو هسته ای
رم : 2GB
گرافیک : Nvidia Geforce GT430 2GB DDR3
میخوام اینارو بعضیا شو ارتقا بدم بعد اون بودجه ای که دارم حدود 1300 برا گرافیک میزارم
بعد زیاد بازیهارو رو آخرین تنظیمات هم نبود اشکالی نداره بازیهای خیلی پیشرفته رو رو نرمال رو به بالا هم اجرا کنه خوبه الان با همین کارت گرافیکی که دارم کرایسیس 3 رو رو نرمال با فریم حدود 30 تموم کردم
بعد یه سوال دیگه اون کارتایی که پیشنهاد کردید میشه با همین کارتم با هم باشن و بهتر کار کنن یا فقط باید یکیشون باشه چون نمیخوام کارت قبلیم رو بفروشم
با تشکر
این سیستم دیگه به تاریخ پیوسته.درکل یه کیس کامل باید جمع بشه....4 تومن افتادی تو خرجسلام ممنونم داداش
من سیستم الانم اینه :
مادربورد : Gigabyte P31-DS3L فکر کنیم همین مدل مادربوردمه دیگه اگه این چیز دیگست بگین چون من زیاد وارد نیستم
میخوام اینارو بعضیا شو ارتقا بدم بعد اون بودجه ای که دارم حدود 1300 برا گرافیک میزارم
بعد زیاد بازیهارو رو آخرین تنظیمات هم نبود اشکالی نداره بازیهای خیلی پیشرفته رو رو نرمال رو به بالا هم اجرا کنه خوبه الان با همین کارت گرافیکی که دارم کرایسیس 3 رو رو نرمال با فریم حدود 30 تموم کردم
بعد یه سوال دیگه اون کارتایی که پیشنهاد کردید میشه با همین کارتم با هم باشن و بهتر کار کنن یا فقط باید یکیشون باشه چون نمیخوام کارت قبلیم رو بفروشم
با تشکر
شما همون فروشندگیتون رو بکنید بهتره...قصد توهین نداشتم.عاخه داشتی مشاوره قلت میدادیرم رو به 8 ببر. پردازنده هم مشخصه چیا به درد میخورن.
کارت هم 660ti با توجه به بودجه بهترین گزینه هست.
کارت های که مثل هم هستن رو میتونی باهم روی سیستم ببندی. یدونه کارت 660ti با توجه به توقعی که داری حالا حالاها جواب میده.

سلام ممنونم داداش
من سیستم الانم اینه :
با تشکر
دوست عزیز برای بازی نمی خوام یعنی زیاد تو نخ بازی نیستم ولی مانیتور هم سامسونک [h=3] Samsung S27A950D[/h]هست که 120 هرتز و با گرافیک آنبرد که HD intel هست اصلاً نمیاره !اگه برای بازی می خوای کارت گرافیک بخری اینا هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن، اصلا برای بازی طراحی نشدن و توی این محدوده قیمت نمیشه کار مناسب گیمینگ خرید.
توی Geforce ها فقط کارتای GT650 به بالا و توی AMD RADEON ها هم فقط مدل 7770 به بالا مناسب بازی هستن اونم تازه بعضی بازیها با تنظیمات متوسط و نه بالا.
دوست عزیز برای بازی نمی خوام یعنی زیاد تو نخ بازی نیستم ولی مانیتور هم سامسونک Samsung S27A950D
هست که 120 هرتز و با گرافیک آنبرد که HD intel هست اصلاً نمیاره !
و می خوام یه گرافیک متوسط خوب بگیرم که فیلم و ... خوب نشون بده (یعنی با همون 120 هرتز)
بین 6570 amd با 2g 620 geforce کدوم بهتره ؟خب اگه برای این کار میخوای که همون 610 یا 430 و از مدل AMD یه 5450 کارتو راه میندازه
دوست عزیز برای بازی نمی خوام یعنی زیاد تو نخ بازی نیستم ولی مانیتور هم سامسونک Samsung S27A950D
هست که 120 هرتز و با گرافیک آنبرد که HD intel هست اصلاً نمیاره !
و می خوام یه گرافیک متوسط خوب بگیرم که فیلم و ... خوب نشون بده (یعنی با همون 120 هرتز)
بین 6570 amd با 2g 620 geforce کدوم بهتره ؟
سلام
من برای خریدن گرافیک سر دو مدل و نوع موندم ، از بین دو مدل ASUS GT440 1GB DDR3 و Geforce 630 1GB DDR3 کدوم یک بهتر هستند ؟ قیمت هر دو مدل را هم اگه میشه برام بگید.
نکته : کمپانی سازنده گرافیک دومی => ::Products - GT 630 (1024MB DDR3) ::