مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

580 چی ایا ازدو مدل دیگر بهتر است یا نه این فیزیک اصلا به چه کاری می اد

تفاوت 7870 با 7950 چقدر است

نه عزیز، 580 که برا نسل قبلی و از هر دو کندتر هست،
فیزیک یا بهتر بگم PhysX یه موتور شبیه ساز فیزیک بازیها و آبجکتها ساخت NVIDIA هست که روی گرافیک Geforce بهتر اجرا میشه، البته بازیهای معدودی فعلا ازش استفاده می کنن، بازی معروفی مثل HAWKEN با این قابلیت خیلی طبیعیتر و با افکتای بیشتری بنظر میرسه.
تفاوت 7870 با 7950 هم حدود 15 تا 20 درصدی تخمین زده میشه.

ممنون.
بنظرتون تو Resـه 1080/1200 مدل MSI GTX670 PE تو تنظیمات حداکثر تو چه بازی هایی دچار مشکل میشه؟:d (روون نیست)

مشکل دار که نمیشه اما بالاترین تنظیمات AA رو توی برخی عناوین نمیشه گذاشت:
فعلا فقط توی Crysis 3 که فقط میشه 2XSMAA گذاشت، بعدا که احتمالا توی METRO Lastnight ، با سابقه ای که از این بازی سراغ دارم و موتور سنگینش

البته فکر نکنی 680 این مشکلو نداره، اگه بخوای با تنظیمات AAی بالا و 60 فریم بازی کنی باید 690 داشته باشی!!

580 چی ایا ازدو مدل دیگر بهتر است یا نه این فیزیک اصلا به چه کاری می اد

تفاوت 7870 با 7950 چقدر است
580 هم کاراییش نزدیک به این 2 مدل هستش دقیقتر با یه تفاوت 2 یا 3 فریمی ضعیفتر به حساب میاد !
در مورد 7870 هم حدودا 10 تا 15 درصد بسته به بازی ضعیفتر هستش !
در آخر اگه شما تو فکر خرید کارت هستی بودجه ت رو مشخص کن بقیه ش با ما اینجوری به نتیجه نمیرسی ، در مورد کارایی کارت ها هم لطف کن هر سوالی داری همه رو تو یه پست بپرس !
ممنون.
بنظرتون تو Resـه 1080/1200 مدل MSI GTX670 PE تو تنظیمات حداکثر تو چه بازی هایی دچار مشکل میشه؟:d (روون نیست)
خواهش
دچار مشکل نمیشه ، توضیحات دقیقتر رو هم فرشید عزیز داد !

حقیقتش اینکه یک کارت 560ti دارم که به مبلغ 650 دارم می فروشم و یک کارت 7870 دست دوم سافایر هم پیدا کردم به مبلغ 850 تومان و کارت 7950 هم دست دومش رو 1 میلیون تومان پیدا کردم که نوش تو بازار 1100 قیمت کردم که با توجه به 100 تومان اختلاف قیمت 7950 نو بهتر است و چون تفاوت 7870 و 7950 150 تومان است البته بادرنظر گرفتن قیمت نو کارت پیشنهاد شما 7870 تاست یا 7950 متشکرم

حقیقتش اینکه یک کارت 560ti دارم که به مبلغ 650 دارم می فروشم و یک کارت 7870 دست دوم سافایر هم پیدا کردم به مبلغ 850 تومان و کارت 7950 هم دست دومش رو 1 میلیون تومان پیدا کردم که نوش تو بازار 1100 قیمت کردم که با توجه به 100 تومان اختلاف قیمت 7950 نو بهتر است و چون تفاوت 7870 و 7950 150 تومان است البته بادرنظر گرفتن قیمت نو کارت پیشنهاد شما 7870 تاست یا 7950 متشکرم

به نظر من 7950 رو بگیر، اما دست دومش رو سعی کن ارزونتر بگیری، فقط 100 تومن زیر قیمت آکبند یکم بالا بنظر میاد، اگرم که کار کرده نیست با کارت نو فرقی نمی کنه، همون رو بگیر.

تفاوت DVI و HDMI در چیه؟؟مانیتور(full hd) و گرافیک من هر دو تاشو داره.از کدوم یکی استفاده کنم؟؟؟!!
کاری به جزئیات نداریم ولی مهمترین تفاوتشون تو انتقال صدا برای HDMI هستش ، اگه Monitor ورودی HDMI داره شما هم از همین ورودی استفاده کن !

کاری به جزئیات نداریم ولی مهمترین تفاوتشون تو انتقال صدا برای HDMI هستش ، اگه Monitor ورودی HDMI داره شما هم از همین ورودی استفاده کن !
مرسی.
اینو خودم میدونستم.(انتقاله صدا) منظورم تفاوت در کیفیت تصویره.اگه از HDMI استفاده بکنم صدا رو باید از مانیتور بگیرم؟؟چون مانیتور ورودی صدا داره

سلام دوستان.
قیمت این چهارتا کارت گرافیک رو توی بازارهای داخل میخواستم.من تاحالا AMD نداشتم و اصلا باهاشون آشنایی ندارم.میشه Sort بندیشون کنید و بگید به ترتیب کدوما از همه بهترن.
چجور کارتایی اند؟خوبن؟! چجورین...
اصلا کلا این برند بیشتر پیشنهاد میشه یا Geforce؟
ممنون.
AMD Radeon HD 7970
AMD Radeon HD 7950
AMD Radeon HD 7870
AMD Radeon HD 7850

مرسی.
اینو خودم میدونستم.(انتقاله صدا) منظورم تفاوت در کیفیت تصویره.اگه از HDMI استفاده بکنم صدا رو باید از مانیتور بگیرم؟؟چون مانیتور ورودی صدا داره
خواهش
خیر تفاوتی نداره ، نه حتمی در کار نیست اگه الان صدا رو از Speakerها میگیری که مشکلی نیست اگر هم مانیتور خودش اسپیکر داره معمولا با نصب درایور کارت گرافیک (بسته به نوع کارت و سازنده) صدا از HDMI منتقل میشه به مانیتور ، اگر هم اسپیکر نداره و فقط صدا و تصویر رو جدا میکنه یا باید از هدفون استفاده کنی یا با یه کابل رابط (بسته به ورودی و خروجی های مانیتور و Speaker) بین مانیتور و Speaker یه پُل بزنی که با وجود خروجی صدای "3.5 رو Main کار استباهی هستش !
سلام دوستان.
قیمت این چهارتا کارت گرافیک رو توی بازارهای داخل میخواستم.من تاحالا AMD نداشتم و اصلا باهاشون آشنایی ندارم.میشه Sort بندیشون کنید و بگید به ترتیب کدوما از همه بهترن.
ممنون.
AMD Radeon HD 7970
AMD Radeon HD 7950
AMD Radeon HD 7870
AMD Radeon HD 7850
در مورد رده بندی به اینصورت میشه 7850 >> 7870 >> 7950 >> 7970 یعنی ضعیفترین 7850 و قویترین هم 7970 از نظر قیمت هم بسته به برند و مدل به اینصورته :

HD7850 : 880~1.100
HD7870 : 1150~1.300
HD7950 : 1.250~1.500
HD7970 : 1.600~1.900

در مورد پیشنهاد هم بستگی به بودجه شما داره که کدومش بدردت بخوره ، چون فرقشون از نظر کارایی زیاده از نظر قیمت هم که باز مشخصه !
در کل 7850 که ضعیفترین مدل باشه به غیر از چند بازی خاص میتونه اکثر بازیها رو تو Resـه 1080/1200 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه برای مدلای بالاتر (منظور 7870 و بالاتر) هم میشه Resهای بالاتر ، تغییرات بیشتر تو تنظیمات AA و اجرای بدون مشکل %95 بازیها تو تنظیمات حداکثر رو در نظر گرفت !

آخرین ویرایش:
مرسی.

اصلا تفاوتی در کیفیت تصویر ندارن و استاندارد انتقال تصویرشون یکی هست،
صدا رو برای هدفون یا اسپیکر دیگه میشه از خروجی صدای پشت مانیتور گرفت.

سلام دوستان.
ممنون.
AMD Radeon HD 7970
AMD Radeon HD 7950
AMD Radeon HD 7870
AMD Radeon HD 7850

همونجوری که نوشتین Sortهستن، معموله که 7970 قویتره و 7850 هم ضعیفترین هست، توضیح دیگه ای نداره
شما فقط کافیه بگی چقدر بودجه داری، ما مدل منتخب رو توصیه خواهیم کرد.

ممنون از آقا فرشید و آقا رامین
نه کیسم رو میخوام 1.5 خرج کنم.بقیه رو مانیتور و اسپیکر بخرم و اینا بخرم.
نه آقا فرشید از نظر Sort بندی که گفتم منظورم این بود که گفتم شاید مثل کارتای Nvidia باشند که عددشون هیچ ربطی به قدرتشون نداره.آخه همونطور که گفتم اصلا محصولات این شرکت رو زیاد نمیشناسم!
پس با توجه به بودجم هیچ 7850 رو هم فکر نکنم بتونم بخرم:d
خیلی دلم میخواست حداقل یکدوم از اینا رو بخرم.آخه چون من قیمتاشونو به دلار که دیدم،حساب کردم دیدم میشه دیگه اما متاسفانه من منصفانه حساب کرده بودم نه به مدل فروشندگی!
Res بازی کردنم هم 1920 در 1080 هست معمولا چون من با این نوع مانیتور ها کار میکنم که همچین رزولوشن هایی دارند.جزئیات هم حالا مهم نیست بتونم مثلا Witcher 2 رو با تنظیمات Ultra 60 فریم یا حول اون بگیرم.من میخوام یه کارتی بگیرم که بتونم لااقل همین ویچر رو با تنظیمات High حداقل 40 یا 50 فریم بگیرم.
ممنون از راهنماییاتون.

ممنون از آقا فرشید و آقا رامین
نه کیسم رو میخوام 1.5 خرج کنم.بقیه رو مانیتور و اسپیکر بخرم و اینا بخرم.
نه آقا فرشید از نظر Sort بندی که گفتم منظورم این بود که گفتم شاید مثل کارتای Nvidia باشند که عددشون هیچ ربطی به قدرتشون نداره.آخه همونطور که گفتم اصلا محصولات این شرکت رو زیاد نمیشناسم!
پس با توجه به بودجم هیچ 7850 رو هم فکر نکنم بتونم بخرم:d
خیلی دلم میخواست حداقل یکدوم از اینا رو بخرم.آخه چون من قیمتاشونو به دلار که دیدم،حساب کردم دیدم میشه دیگه اما متاسفانه من منصفانه حساب کرده بودم نه به مدل فروشندگی!
Res بازی کردنم هم 1920 در 1080 هست معمولا چون من با این نوع مانیتور ها کار میکنم که همچین رزولوشن هایی دارند.جزئیات هم حالا مهم نیست بتونم مثلا Witcher 2 رو با تنظیمات Ultra 60 فریم یا حول اون بگیرم.من میخوام یه کارتی بگیرم که بتونم لااقل همین ویچر رو با تنظیمات High حداقل 40 یا 50 فریم بگیرم.
ممنون از راهنماییاتون.
بازی The witcher 2 اگه Ubersampling رو فعال کنی حداقل 7970 یا GTX 670 میخوای تا میانگین حدود 35 تا 40 فریم اجراش کنه!
من خودم با رزولوشن 1920*1080 وقتی این فعاله با کارتم که 7970GHz Edition هست فریم اکثرا حدود 40 الی 45 هست و گاها تا 25 هم پایین میاد و گاها بالاتر!
اگه Ubersampling رو بی خیال بشی با یه 7870 هم میتونی بقیه تنظیمات رو بزاری بالاترین حد ممکن و راحت بین 50 الی 60 فریم بگیری.

بازی The witcher 2 اگه Ubersampling رو فعال کنی حداقل 7970 یا GTX 670 میخوای تا میانگین حدود 35 تا 40 فریم اجراش کنه!
من خودم با رزولوشن 1920*1080 وقتی این فعاله با کارتم که 7970GHz Edition هست فریم اکثرا حدود 40 الی 45 هست و گاها تا 25 هم پایین میاد و گاها بالاتر!
اگه Ubersampling رو بی خیال بشی با یه 7870 هم میتونی بقیه تنظیمات رو بزاری بالاترین حد ممکن و راحت بین 50 الی 60 فریم بگیری.
نمیدونم والا.آخه فقط بحث ویچر نیستش که آقا مصطفی.پس فردا ویچر 3 بیاد اونوقت چی؟ هر روز بازی ها که پیش رفت میکنند،بطبع گرافیک بالاتری رو هم میطلبند.
من با توجه به بودجم نظرم روی همین 7850 هستش.فقط اگر یه نفر لطف کنه بنچمارک هاشو بزاره یا لینکشونو بده خیلی خوشحال و ممنون میشم ازش.همینجوریش هم زحمت دادیم به همه دوستان گل.ممنون

نمیدونم والا.آخه فقط بحث ویچر نیستش که آقا مصطفی.پس فردا ویچر 3 بیاد اونوقت چی؟ هر روز بازی ها که پیش رفت میکنند،بطبع گرافیک بالاتری رو هم میطلبند.
من با توجه به بودجم نظرم روی همین 7850 هستش.فقط اگر یه نفر لطف کنه بنچمارک هاشو بزاره یا لینکشونو بده خیلی خوشحال و ممنون میشم ازش.همینجوریش هم زحمت دادیم به همه دوستان گل.ممنون
Techpowerup
GURU3D
Anandtech
TweakTown
X-bit labs

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من می خواستم بدونم که تو سایت hwbot.org تو کارت هایی که یه مدل هستن سی پی یو هاشونم یکی تقریبا شرایط یکسانی دارن ولی فاصله امتیازهاشون زیاده یعنی اون قطعات با هم مچ نیستن یا اینکه تو اورکلاک کردن ماهر هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or