تو Resـه 1024x768 با تنظیمات و جزئیات Medium (بدون AA) احتمالا بشه فریم قابل بازی گرفت در غیر اینصورت باید تنظیمات بره رو حالت Low !سلام
میشه یه خورده درباره GTX 550 Ti توضیح بدید؟
مثلا تو کرایسیس 3 حدودا گرافیک بازی رو چی میشه گذاشت؟
تو Resـه 1024x768 با تنظیمات و جزئیات Medium (بدون AA) احتمالا بشه فریم قابل بازی گرفت در غیر اینصورت باید تنظیمات بره رو حالت Low !سلام
میشه یه خورده درباره GTX 550 Ti توضیح بدید؟
مثلا تو کرایسیس 3 حدودا گرافیک بازی رو چی میشه گذاشت؟
GT555M ورژن های مختلفی داره (بین سریعترین و ضعیفترین مدل اختلاف زیادی هست که مشخصاتش باید دقیقا معلوم شه) با سریعترین مدلش (GDDR5 - 709MHz) هم بخوایم مقایسه کنیم 640 کمی سریعتر عمل میکنه (حدودا 5 یا 6 درصد) حالا اگه تو این 640 هم از حافظه های GDDR5 استفاده کرده باشن تفاوت بیشتر هم میشه !سلام
خواستم بدونم از بین gt 555 و 640 gt برای گیم کدوم یکی قویتره؟
ممنون.
مشخصه GTX560 سریعتر هستش !کدام گرافیک برای بازی بهتر است 550 یا 560 در مقابل 7770
gt 555m از gt 635m هم ضعیف تره ؟GT555M ورژن های مختلفی داره (بین سریعترین و ضعیفترین مدل اختلاف زیادی هست که مشخصاتش باید دقیقا معلوم شه) با سریعترین مدلش (GDDR5 - 709MHz) هم بخوایم مقایسه کنیم 640 کمی سریعتر عمل میکنه (حدودا 5 یا 6 درصد) حالا اگه تو این 640 هم از حافظه های GDDR5 استفاده کرده باشن تفاوت بیشتر هم میشه !
مشخصه GTX560 سریعتر هستش !
5970 دست دو با قیمت 750تومان خوب هست ؟
با 800تومان میشه کارت بهتری گرفت ؟
کاملا درسته رامین عزیز.پادشاه frame stutter هارو ميگي ؟ اگر كارت تكي گير اوردي حتي 7850 هم باشه اونو بردار اين holy crap رو فكرشم نكن
متاسفانه كارت عدد fps بسيار بالايي ميده اما درعمل بشدت لكنت و microstutter داره كه بايد قيد يك بازي نرم و smooth رو بزني
این میشه که یکی مثل من بعد از بیش از 3 سال کارت GTX 275 مونده واسش یا رامین که الان باید 680 داشته باشه هنوز 480 داره (البته تا اونجایی که من خبر دارم).GT635M به نوعی همون GT555M هستش و مثل 555 مدل های مختلفی داره ، تو این 2 لبتاب هم برای GPU از حافظه های DDR3 استفاده کردن (با توجه به مشخصات) در نتیجه فرق خاصی از نظر کارایی با هم ندارن !gt 555m از gt 635m هم ضعیف تره ؟
می خواستم از بین دو لب تاب n55sf و n55sl یکی رو انتخاب کنم
کدوم یکی برای بازی مناسب تره؟ n55sf با گرافیک gt 555 یا n55sl با گرافیک gt635?
500 تا ۵۵۰ میخرنسلام
دو تا سوال:
1-من گرافیک amd hd 6870 1gb ddr5 دارم.اگر بخوام بفروشم چند میخرن؟
2-با کدوم کارت گرافیک میتونم crysis3 رو با بالاترین تنظیمات بازی کنم؟رم 8 و سیپیوم corei5 3ghz.
یادم رفت بگم لطفا قیمت هم بگین.
خیر امکانش نیست ، برای SLI هر دو کارت باید از یه مدل ، سری و خانواده باشن !سلام دوستان
من یه سوال در مورد استفاده همزمان از 2 کارت گرفیک دارم
کارت گرافیک من gtx260 هست
کارت گرافیک برادرم gtx460
آیا میشه این دو تا رو باهم sli کرد؟؟؟
سلام
با این کارت گرافیکMSI GFORCE GTX 680 TWIN FROZER 4GIG تا چند سال دیگه میتونم بازی ها رو تا آخرین حد و کیفیت اجرا کنم؟
یکی جواب بده.MSI GFORCE GTX 680 TWIN FROZER 4GIG تا چند سال دیگه میتونم بازی ها رو تا آخرین حد و کیفیت اجرا کنم؟![]()