مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
میشه یه خورده درباره GTX 550 Ti توضیح بدید؟
مثلا تو کرایسیس 3 حدودا گرافیک بازی رو چی میشه گذاشت؟
تو Resـه 1024x768 با تنظیمات و جزئیات Medium (بدون AA) احتمالا بشه فریم قابل بازی گرفت در غیر اینصورت باید تنظیمات بره رو حالت Low !

سلام
خواستم بدونم از بین gt 555 و 640 gt برای گیم کدوم یکی قویتره؟
ممنون.
GT555M ورژن های مختلفی داره (بین سریعترین و ضعیفترین مدل اختلاف زیادی هست که مشخصاتش باید دقیقا معلوم شه) با سریعترین مدلش (GDDR5 - 709MHz) هم بخوایم مقایسه کنیم 640 کمی سریعتر عمل میکنه (حدودا 5 یا 6 درصد) حالا اگه تو این 640 هم از حافظه های GDDR5 استفاده کرده باشن تفاوت بیشتر هم میشه !
کدام گرافیک برای بازی بهتر است 550 یا 560 در مقابل 7770
مشخصه GTX560 سریعتر هستش !

GT555M ورژن های مختلفی داره (بین سریعترین و ضعیفترین مدل اختلاف زیادی هست که مشخصاتش باید دقیقا معلوم شه) با سریعترین مدلش (GDDR5 - 709MHz) هم بخوایم مقایسه کنیم 640 کمی سریعتر عمل میکنه (حدودا 5 یا 6 درصد) حالا اگه تو این 640 هم از حافظه های GDDR5 استفاده کرده باشن تفاوت بیشتر هم میشه !

مشخصه GTX560 سریعتر هستش !
gt 555m از gt 635m هم ضعیف تره ؟
می خواستم از بین دو لب تاب n55sf و n55sl یکی رو انتخاب کنم
کدوم یکی برای بازی مناسب تره؟ n55sf با گرافیک gt 555 یا n55sl با گرافیک gt635?

5970 دست دو با قیمت 750تومان خوب هست ؟

با 800تومان میشه کارت بهتری گرفت ؟

پادشاه frame stutter هارو ميگي ؟ اگر كارت تكي گير اوردي حتي 7850 هم باشه اونو بردار اين holy crap رو فكرشم نكن

متاسفانه كارت عدد fps بسيار بالايي ميده اما درعمل بشدت لكنت و microstutter داره كه بايد قيد يك بازي نرم و smooth رو بزني

پادشاه frame stutter هارو ميگي ؟ اگر كارت تكي گير اوردي حتي 7850 هم باشه اونو بردار اين holy crap رو فكرشم نكن

متاسفانه كارت عدد fps بسيار بالايي ميده اما درعمل بشدت لكنت و microstutter داره كه بايد قيد يك بازي نرم و smooth رو بزني
کاملا درسته رامین عزیز.
به طور کلی الان دیگه کسی نباید سراغ کارت های 2 یا 3 نسل قبل بره البته اگر می خواد از سری خیلی قدیمی ارتقاء بده یا قصد جمع کردن سیستم خوب رو داره این رو از این لحاظ گفتم که خیلی ها کارت های High End دو سه نسل قبل رو دارند چون به کارت های Middle End و پایینتر رضایت نمیدن و باز باید H End بگیرن :d البته از طرفی زیر بار قیمت وحشت ناک بازار هم نمیرن :| این میشه که یکی مثل من بعد از بیش از 3 سال کارت GTX 275 مونده واسش یا رامین که الان باید 680 داشته باشه هنوز 480 داره (البته تا اونجایی که من خبر دارم).
خلاصه ی کلام اینکه الان اگر کسی می خواد کارت برای بازی بگیره و از بازی کردن لذت ببره بنده به شخصه کارت های 550 و 650 به پایین رو توصیه نمیکنم سری 400 و 5000 AMD هم که کلا منقرض شده :d

gt 555m از gt 635m هم ضعیف تره ؟
می خواستم از بین دو لب تاب n55sf و n55sl یکی رو انتخاب کنم
کدوم یکی برای بازی مناسب تره؟ n55sf با گرافیک gt 555 یا n55sl با گرافیک gt635?
GT635M به نوعی همون GT555M هستش و مثل 555 مدل های مختلفی داره ، تو این 2 لبتاب هم برای GPU از حافظه های DDR3 استفاده کردن (با توجه به مشخصات) در نتیجه فرق خاصی از نظر کارایی با هم ندارن !

سلام
دو تا سوال:
1-من گرافیک amd hd 6870 1gb ddr5 دارم.اگر بخوام بفروشم چند میخرن؟
2-با کدوم کارت گرافیک میتونم crysis3 رو با بالاترین تنظیمات بازی کنم؟رم 8 و سیپیوم corei5 3ghz.

یادم رفت بگم لطفا قیمت هم بگین.

Last edited by a moderator:
سلام
دو تا سوال:
1-من گرافیک amd hd 6870 1gb ddr5 دارم.اگر بخوام بفروشم چند میخرن؟
2-با کدوم کارت گرافیک میتونم crysis3 رو با بالاترین تنظیمات بازی کنم؟رم 8 و سیپیوم corei5 3ghz.

یادم رفت بگم لطفا قیمت هم بگین.
500 تا ۵۵۰ میخرن
شما کمه کم ۱ تومن میزاری روش یه ۶۷۰ میگیری.اگه عیدیهات هم نری حله حوله بخری میتونی با ۲.۲۰۰ یه ۶۸۰ خوب بگیری

سلام دوستان
من یه سوال در مورد استفاده همزمان از 2 کارت گرفیک دارم
کارت گرافیک من gtx260 هست
کارت گرافیک برادرم gtx460
آیا میشه این دو تا رو باهم sli کرد؟؟؟

سلام دوستان
من یه سوال در مورد استفاده همزمان از 2 کارت گرفیک دارم
کارت گرافیک من gtx260 هست
کارت گرافیک برادرم gtx460
آیا میشه این دو تا رو باهم sli کرد؟؟؟
خیر امکانش نیست ، برای SLI هر دو کارت باید از یه مدل ، سری و خانواده باشن !
در آخر خواهشا سوالت رو یک جا مطرح کن !

یکی جواب بده.MSI GFORCE GTX 680 TWIN FROZER 4GIG تا چند سال دیگه میتونم بازی ها رو تا آخرین حد و کیفیت اجرا کنم؟:-/

اگه تو تونستی بگی طی 24 ساعت آینده چه اتفاقاتی تو جهان میوفته دوستان هم بهت میگن که این کارت چقدر میتونه دووم بیاره

الان اخر نسله و از سال دیگه بازیای نسل بعد میان ممکنه دووم بیاره ممکن هم هست کم بیاره اما در کل کارت قدرتمندیه و میتونه همه بازیارو با بالاترین جزئیات تو Resـه 1080 به راحتی اجرا کنه ...

پ.ن: همین سوال رو چند پست بالاتر هم پرسیدی پس منتظر بمون تا بچه ها بیان جوابت رو بدن با چند بار پرسیدن اتفاق خاصی نمیوفته ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or