اگه منظورت تو یه بازی و با Res ، تنظیمات و جزئیات یکسان هستش خیر فرقی ندارن !دوستان یک سوال حیاتی داشتم فرق کارت های گرافیک مثلا gtx 590 -680 -6990-7970 و .... فقط در سرعت و مصرف هست یا در کیفیت تصویری بازی ها هم فرق میکنن ..؟؟؟
اگه منظورت تو یه بازی و با Res ، تنظیمات و جزئیات یکسان هستش خیر فرقی ندارن !دوستان یک سوال حیاتی داشتم فرق کارت های گرافیک مثلا gtx 590 -680 -6990-7970 و .... فقط در سرعت و مصرف هست یا در کیفیت تصویری بازی ها هم فرق میکنن ..؟؟؟
هیچکدوم موجود نیست !سلام دوستان قیمت این کارت گرافیک ها را می خواستم
GeForce GTX 560 Ti 448 Cores Classified Ultra
GeForce GTX 560 Ti 2Win EVGA Edition
GeForce GTX 560 Ti 2Win EVGA Edition
GeForce GTX 670 Zotac AMP Edition
GeForce GTX 660 Ti Zotac AMP Extreme Edition
GeForce GTX 670 DirectCU II Top Edition
نه هنوز پس میشه لطفا بگویید برای هر کدوم از این کارت ها چه برند هایی موجود است با قیمت لطفاهیچکدوم موجود نیست !
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟
خوب شما خیلی ساده بگو نهایت چقدر میخوای هزینه کنی تا دیگه انقدر سوال و جواب رد و بدل نشه !نه هنوز پس میشه لطفا بگویید برای هر کدوم از این کارت ها چه برند هایی موجود است با قیمت لطفا
690 بسته به برند و مدل بین 4.600 تا 4.900 متغیره Titan هم موجود نیست !سلام میشه قیمت gtx 690 چنده؟
و titan
تا 950 میشه HD7850 رو در نظر گرفت از 6970 سریعتر و از 570 ضعیفتر عمل میکنه در کل نسبت به 7770 کاراییش محسوسه دقیقتر یه 40 45 درصدی حدودا سریعتره ! !سلام...من الان 7770 دارم.....میخوام ببینم اگه یه کارت گرافیکی تو رنج 700-900 بگیرم خیلی با این تفاوت داره؟
اگه اره که چی پیشنهاد میشه رامین جان؟
اگه منظورت 7970 و7950 هست بله موجودن.قیمت به ترتیب حدود 1.800 و 1.350سلام کارت گرافیک های AMD 7900 به بالا تو ایران موجوده ؟
قیمتهاشون چطوریه ؟
آقا فرشید یه کارت انویدیا برای فیزیکس چی پیشنهاد می کنی؟ می خوام کنار کارت اصلیم بزارمش 7970
2 تا گرافیک که نصب بشن بعدا از توی ویندوز میشه مشخص کرد که بار پردازش فیزیکس روی دوش اون کارت باشهچجوری میذاری کنارش؟
2 تا گرافیک که نصب بشن بعدا از توی ویندوز میشه مشخص کرد که بار پردازش فیزیکس روی دوش اون کارت باشه
کارت اضافی برای PhysX فقط برای کارت اصلی NVIDIA کار می کنه، نمی تونی بزاریش کنار کارت AMD!! تا اونجا که من خبر دارم البته
در ضمن الان بازی مطرحی نیست که برای PhysX کارت جداگانه نصب کنی.