مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

امکانپذیر هست فرشید جان
روش های مختلفی هست
Hybrid PhysX Mod Information!
و
[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards
و
*HowTo*: ATI + NVIDIA PhysX Guide

براي پردازش physx نيازي به كارت قدرتمندي نيست يه كارت 460 يا 550 هم كارتو راه ميندازه
ولي خب اون درايورهايي كه براي اين كار يعني همون قرار دادن كارت amd كنار كارت انويديا به عنوان فيزيكس وجود دارن ديگه قديمي شدند و ممكنه توي بازيهاي جديد به مشكل بخوري ولي خب يادمه باهاش ميشد بازيهاي مثل mafia2 رو راحت بازي كرد

من میخوام کارت گرافیک 6870 gddr5 1gig saphire به نظرتون کارت حوبیه؟(البته دست دومه ولی تا 2014 گارانتی داره)
در اینکه کارت خوبیه شکی نیست ولی بستگی به انتظارات شما هم داره !
در کل از نظر کارایی بین GTX560 و GTX560 Ti قرار میگیره دقیقتر به غیر از چند بازی خاص در اکثر موارد میتونه تو Resـه 1080 با بالاترین تنظیمات و جزئیات از پس هر بازی بر بیاد و فریم قابل قبولی بده !

5970 دست دو با قیمت 750تومان خوب هست ؟

با 800تومان میشه کارت بهتری گرفت ؟
5970 رو از نظر کارایی بخوایم با کارتای روز مقایسه کنیم کمی سریعتر از GTX580 یا GTX660 Ti عمل میکنه و کارت قدرتمندی هستش ولی نسبت به کارتای دیگه تو حالت DX11 ضعیف عمل میکنه کلا سری 5000 همین وضعیت رو دارن (همینطور چون یه کارت 2 هسته ای هستش و به نوعی CFـه 2 تا 5850 میشه در نتیجه با توجه به سابقه ی AMD تو مشکلات درایور یه همچین کارتی تو بازیهای آینده ممکنه به مشکل بخوره) از اونطرف این کارت برای 2 نسل قبل هستش و قاعدتا کارت مورد نظر کارکرد بالایی هم داره که باید در نظر داشته باشی !
در کل قیمت مناسبه ولی من باشم نمیرم سمتش !
تا 900 هم چیزی بهتر از 7850 نمیشه در نظر گرفت تو رنج 550 تا 900 هم کارت خاصی موجود نیست !
گارت گرافیک 6870
کدوم برند بهتره و قیمتش چند هست
و اگه گرافیک بهتری توی رنج قیمتش هست بگین ممنون میشم
دوست عزیز تو تاپیک مشاوره قطعات این سوال رو پرسیدی جواب هم داده شد دیگه تکرارش چه معنی داره ؟!
ببخشید هرچی می گردم پیداش نمی کنم
این سوال و این هم جواب !
البته سوال دقیقا به همین شکل نبوده ولی منظور یکسان هستش !

آخرین ویرایش:
5970 رو از نظر کارایی بخوایم با کارتای روز مقایسه کنیم کمی سریعتر از GTX580 یا GTX660 Ti عمل میکنه و کارت قدرتمندی هستش ولی نسبت به کارتای دیگه تو حالت DX11 ضعیف عمل میکنه کلا سری 5000 همین وضعیت رو دارن (همینطور چون یه کارت 2 هسته ای هستش و به نوعی CFـه 2 تا 5850 میشه در نتیجه با توجه به سابقه ی AMD تو مشکلات درایور یه همچین کارتی تو بازیهای آینده ممکنه به مشکل بخوره) از اونطرف این کارت برای 2 نسل قبل هستش و قاعدتا کارت مورد نظر کارکرد بالایی هم داره که باید در نظر داشته باشی !
در کل قیمت مناسبه ولی من باشم نمیرم سمتش !
تا 900 هم چیزی بهتر از 7850 نمیشه در نظر گرفت تو رنج 550 تا 900 هم کارت خاصی موجود نیست !

دوست عزیز تو تاپیک مشاوره قطعات این سوال رو پرسیدی جواب هم داده شد دیگه تکرارش چه معنی داره ؟!
ببخشید هرچی می گردم پیداش نمی کنم

ببخشید من دیروز گرافیک asus gt610 2g ddr3 خریدم گرافیک قبلیم gt 240 xfx اما تغیری ایجاد نشده تازه بدتر شده تو قسمت امتیازدهی rate ویندوز 8 از 5.9 به 4.4 رفت کلا همچی خیلی بد شده آخرین درایور هم نصبه می خواستم بدونم بدرد بازی می خوره یا نه

ببخشید من دیروز گرافیک asus gt610 2g ddr3 خریدم گرافیک قبلیم gt 240 xfx اما تغیری ایجاد نشده تازه بدتر شده تو قسمت امتیازدهی rate ویندوز 8 از 5.9 به 4.4 رفت کلا همچی خیلی بد شده آخرین درایور هم نصبه می خواستم بدونم بدرد بازی می خوره یا نه
شما به چه منظور کارت قبلی رو با GT610 عوض کردی ؟! GT240 به مراتب سریعتر از 610 هستش !
سیستم امتیاز دهی ویندوز هم اصول و قواعد مشخصی نداره در نتیجه مرجع خوبی برای سنجش قدرت قطعات و کلا سیستم نیست !
در کل 610 فقط به درد خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم میخوره ، بازی رو باید به کل فراموش کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or