خیر چیپ گرافیک تو لبتاب رو نمیشه تعویض کرد ، ولی میشه کارت گرافیک External به لبتاب اضافه کرد بصورت یه باکس جداگانه حالا از طریق USB یا PCMCIA متصل میشه این از این قیمت این باکسا بالاس ، کارایی خوبی نداره (از کارتای ضعیف استفاده شده) ، نیاز به یه پاور جداگانه داره و...سلام می خواستم بپرسم که می شه کارت گرافیک لپتاپ رو هم عوض کرد و مدلی بالا تر گذاشت
نخندید بهم ولی من زیاد به این موضوع وارد نیستم
کارایی 4870 و 5770 نزدیک به همه حالا یجا 5770 سریعتر هستش یجا 4870 ولی تفاوتشون محسوس نیست ، 7770 هم از هر دو مدل سریعتره بدون شک !سلام اساتید گرافیک 4870 یک گیگ قوی تره یا 5770 .....میدونم البته 7770 قویتره اما فکر نکنم اون قدر زیاد باشه تفاوت درسته؟
من خودم 4870 دو سال پیش رو سیستم بستم تا الان همه بازی ها رو رو مانیتور 19 عالی جواب داده تقریبا الان که میخوام سیستم جدید ببندم با مانیتور فول اچ دی 7770 اینده داره یا چیز بهتری پیشهاد میدید به شرطی که زیاد از نظر پولی تفاوت نداشته باشند نهایتش 100 بالاتر از 7770 باشه . مممنون میشم
کارایی 4870 و 5770 نزدیک به همه حالا یجا 5770 سریعتر هستش یجا 4870 ولی تفاوتشون محسوس نیست ، 7770 هم از هر دو مدل سریعتره بدون شک !
در آخر اگه قصد خرید کارت جدید دارید بودجه و مشخصات سیستم فعلی تون رو بگید بقیه ش با ما و یا تو فکر ارتقاء کلی هستید درخواست و بودجه تون رو تو تاپیک مشاوره قطعات مطرح و همونجا پیگیری کنید !
می تونید کارت GTX 570 یا AMD 6970 رو خریداری کنید، کارت AMD 7870 با یکم بالاتر انتخاب خوبیه.اساتید نظرتون در باره این سیستم جدید چیه لنگه گرافیکه که میتونم تا 700 خرج کنم چند تا پیشنهاد بدید لطفا......ati
Cpu : AMD FX6 6200 3.8
Main : Asus M5A97
Ram : Corsair 1*8GB 1600
Power : Green 685b
Case : Green Falcon
من 2تا 560ti دست دوم پیشنهاد میکنم الان حدود 360/80 بسته به برند و کولر گیر میاد نتیجه اش از کارت 1 میلیونی gtx580 بهتر میشهمیگم دوستان برای کراس کردن دو کارت پیشنهاد شما چیه؟ که کل قیمت دو کارت بیشتر از 700 نشه اما نتیجه از یه کارت 700 تومنی بهتر باشه؟
دونه اییدست دوم از کجا گیر بیارم ؟ دونه ای 380 یا هردو حدود400؟ نظرتون در مورد 6970 چیه؟ از اون کراس فایر کردن اون دو کارت بهتر نیست؟
درود
دیروز بازار بودم برای کاری که خودت می دونی :d
با یکی از وارد کننده ها صحبت کردم می گفت قیمت ببین 710 تا 750 می افته با دلار 2100
البته خودت که می دونی رامین عمده می خرن تپل تخفبف می گیرن

سلامسلام به بچه های گل سایت مخصوصاً supra جان...
ممنون از جوابتون
من گرین تو شهرستان گیر نیاوردم بجاش tonb 650w گرفتم. خوبه بنظرتون؟؟
بعدش می خوام امروز هم کارت گرافیک تا رنج 550 هزار تومن بگیرم. خواهشاً راهنماییم کنین! چنتا کارت دیدم مثل Gainward gtx 560 2gb و 6870 و msi gtx 550-ti و ... پرسیدم و بهم حال ندادن!!
خواهشاً بگین که چه کارتی بگیرم که همه بازی ها رو فول بازی کنم ؟
radeon یا geforce فرق نمیکنه ! فقط قویترین کارت تو این رنج قیمت باشه!
ممنون... باز هم مشخصاته سیستم رو میذارم
cpu: e8400
motherboard:gigabyte_ga-p35-ds3l
این مینم کارت گرافیک رو ساپرت میکنه؟ بخدا دیگه بودجه مین ندارنم!
power:tonb 650w
ram:2x1gb ddr2
فقط اگه کارت گرافیکی مد نظرتونه دقیقاً اسمشو با برندشو ممنون میشم ذکر کنین آخه مثلاً msi هم ti داره هم twin froz و hawk و اینجور چیزا داره یکم گیج میشم!
از لحاظ قدرتی این کارت بهتره ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 یا
MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II/OC
اگه 1لینک هم ازش بذارید و قیمتش رو هم بگید دعاتون می کنم!
تا بعد از ظهر باید بگیرم کارتو...
با این قیمت طرف amd/ati نرو.سلام با 150 تومن چه کارتی میشه خرید واسه گیم خوب باشه