یه 5450 اومده دستم اونو بندازم یا همون 9500 خودم خوبه؟
برای قطعات دیگه تو تاپیک مشاوره قطعات سوالتون رو مطرح کنید !نه بابا
چ خبره فقط کارت گرافیک
کلا سیستم دیه
مادربورد - رم - گرافیک - سی پی یو و پاور
باید یه بودجه ای تعیین کنید تا بشه نظر داد !لطفا بهترین کارت گرافیک های رنج متوسط قیمت را برای اس ال ای و یا کراس فایر کردن معرفی کنید. تنکس
موجود نیست ، میتونی GAINWARD GTX670 2GB رو در نظر بگیری !درود
ASUS GTX 670 DC2T تو بازار پیدا میشه اگه نمیشه تو همین رنج چه کارتی پیشنهاد میشه
خوب به غیر از CPU بقیه قطعات مناسبه ، CPU برای 2 تا 6950 محدودیت ایجاد میکنه شاید تا 20 25 درصد از کاراییشون دیده نشه !ram.4*4.16gb
cpu.amd 1090 3.6 6 core
vga .6950 saphire 2gb
mb.asrock crossfire support مدلشو یادم نمیاد:d
و پاوری که میخام بگیرم 770w top thermaltake هستش.
شما پستای قبلی رو خوندی ؟!این مدل خوبه
NVIDIA Geforce 9400 gt
اگه خوب نیست چه مدلی تو رنج قیمت 400 تا 500 تومن خوبه
خیر با تعویض به 5450 اتفاق خاصی نمیفته بهتره همون 9500 رو نگه دارید !یه 5450 اومده دستم اونو بندازم یا همون 9500 خودم خوبه؟
برای کارتهای انویدیا تا 1 میلیون بودجه برای اس ال آی
برای کارتهای ای تی آی تا 800 هزار تومان بودجه حالا پیشنهاد شما عزیز چیه؟ تنکس
میشه در مورد sli و crossfire توضیح بدین
فرقشون چیه؟
یه سوال ایا تفاوتش با ASUS GTX 670 DC2T محسوسه؟ اخه یه جورایی خیلی به دلم نشسته این کارت:d حتی حاضرم یه مدت صبر کنم تا پیدا بشه بنظرتون ارزش صبر کردن را داره ؟موجود نیست ، میتونی GAINWARD GTX670 2GB رو در نظر بگیری !
اینی که می پرسم، خیلی ربطی به تاپیک نداره ولی می خواستم بدونم این قیمت های عجیبی که بعضی قطعات دارن ( حتی با حساب دلار 2100 ) بیشتر به خاطر گمرکه یا خود بازار؟
یه سوال ایا تفاوتش با ASUS GTX 670 DC2T محسوسه؟ اخه یه جورایی خیلی به دلم نشسته این کارت:d حتی حاضرم یه مدت صبر کنم تا پیدا بشه بنظرتون ارزش صبر کردن را داره ؟
فرشیدجان اختلاف قیمت ASUS GTX 680 2GD5 و ASUS GTX670 TOP 2GB GDDR5 در حال حاضر چقدره؟
و آیا در مانیتور رز full hd میشه تمام بازی ها را با ultra و ورتیکال روشن با GTX670 TOP بازی کرد یا لگ داره؟