مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام اساتید گرافیک 4870 یک گیگ قوی تره یا 5770 .....میدونم البته 7770 قویتره اما فکر نکنم اون قدر زیاد باشه تفاوت درسته؟
من خودم 4870 دو سال پیش رو سیستم بستم تا الان همه بازی ها رو رو مانیتور 19 عالی جواب داده تقریبا الان که میخوام سیستم جدید ببندم با مانیتور فول اچ دی 7770 اینده داره یا چیز بهتری پیشهاد میدید به شرطی که زیاد از نظر پولی تفاوت نداشته باشند نهایتش 100 بالاتر از 7770 باشه . مممنون میشم

سلام می خواستم بپرسم که می شه کارت گرافیک لپتاپ رو هم عوض کرد و مدلی بالا تر گذاشت
نخندید بهم ولی من زیاد به این موضوع وارد نیستم
خیر چیپ گرافیک تو لبتاب رو نمیشه تعویض کرد ، ولی میشه کارت گرافیک External به لبتاب اضافه کرد بصورت یه باکس جداگانه حالا از طریق USB یا PCMCIA متصل میشه این از این قیمت این باکسا بالاس ، کارایی خوبی نداره (از کارتای ضعیف استفاده شده) ، نیاز به یه پاور جداگانه داره و...
در کل جز ضرر هیچ منفعتی نداره !
سلام اساتید گرافیک 4870 یک گیگ قوی تره یا 5770 .....میدونم البته 7770 قویتره اما فکر نکنم اون قدر زیاد باشه تفاوت درسته؟
من خودم 4870 دو سال پیش رو سیستم بستم تا الان همه بازی ها رو رو مانیتور 19 عالی جواب داده تقریبا الان که میخوام سیستم جدید ببندم با مانیتور فول اچ دی 7770 اینده داره یا چیز بهتری پیشهاد میدید به شرطی که زیاد از نظر پولی تفاوت نداشته باشند نهایتش 100 بالاتر از 7770 باشه . مممنون میشم
کارایی 4870 و 5770 نزدیک به همه حالا یجا 5770 سریعتر هستش یجا 4870 ولی تفاوتشون محسوس نیست ، 7770 هم از هر دو مدل سریعتره بدون شک !
در آخر اگه قصد خرید کارت جدید دارید بودجه و مشخصات سیستم فعلی تون رو بگید بقیه ش با ما و یا تو فکر ارتقاء کلی هستید درخواست و بودجه تون رو تو تاپیک مشاوره قطعات مطرح و همونجا پیگیری کنید !

کارایی 4870 و 5770 نزدیک به همه حالا یجا 5770 سریعتر هستش یجا 4870 ولی تفاوتشون محسوس نیست ، 7770 هم از هر دو مدل سریعتره بدون شک !
در آخر اگه قصد خرید کارت جدید دارید بودجه و مشخصات سیستم فعلی تون رو بگید بقیه ش با ما و یا تو فکر ارتقاء کلی هستید درخواست و بودجه تون رو تو تاپیک مشاوره قطعات مطرح و همونجا پیگیری کنید !

سیستم اینه که لنگ گرافیکه:

Cpu : AMD FX6 6200 3.8
Main : Asus M5A97
Ram : Corsair 1*8GB 1600
Power : Green 685b
Case : Green Falcon

سقف بودجه برای گرافیک هم نهایتش تا 700 تومن البته ati باشه چند تا پیشنهاد بدید با توجه به سیستم تاتحقیق کنم با کمک شما اساتید

آخرین ویرایش:
این جواب شماس :arrowd:
اساتید نظرتون در باره این سیستم جدید چیه لنگه گرافیکه که میتونم تا 700 خرج کنم چند تا پیشنهاد بدید لطفا......ati

Cpu : AMD FX6 6200 3.8
Main : Asus M5A97
Ram : Corsair 1*8GB 1600
Power : Green 685b
Case : Green Falcon
می تونید کارت GTX 570 یا AMD 6970 رو خریداری کنید، کارت AMD 7870 با یکم بالاتر انتخاب خوبیه.

در کل تنها مشکل قیمتش تو بازار ما خواهد بود میشه در کمترین حالت 780T رو براش پیشبینی کرد !

درود
دیروز بازار بودم برای کاری که خودت می دونی :d
با یکی از وارد کننده ها صحبت کردم می گفت قیمت ببین 710 تا 750 می افته با دلار 2100
البته خودت که می دونی رامین عمده می خرن تپل تخفبف می گیرن

میگم دوستان برای کراس کردن دو کارت پیشنهاد شما چیه؟ که کل قیمت دو کارت بیشتر از 700 نشه اما نتیجه از یه کارت 700 تومنی بهتر باشه؟
من 2تا 560ti دست دوم پیشنهاد میکنم الان حدود 360/80 بسته به برند و کولر گیر میاد نتیجه اش از کارت 1 میلیونی gtx580 بهتر میشه
البته پاور مناسب هم نیاز دارید

من 2تا 560ti دست دوم پیشنهاد میکنم الان حدود 360/80 بسته به برند و کولر گیر میاد نتیجه اش از کارت 1 میلیونی gtx580 بهتر میشه
البته پاور مناسب هم نیاز دارید

دست دوم از کجا گیر بیارم ؟ دونه ای 380 یا هردو حدود400؟ نظرتون در مورد 6970 چیه؟ از اون کراس فایر کردن اون دو کارت بهتر نیست؟

دست دوم از کجا گیر بیارم ؟ دونه ای 380 یا هردو حدود400؟ نظرتون در مورد 6970 چیه؟ از اون کراس فایر کردن اون دو کارت بهتر نیست؟
دونه ایی
gtx580 از 6970 قوی تره و 2تا 560ti از 1 دونه 580 قوی تره
6970 اگه 2 تاشو cf کنی از 2تا 560ti قوی تره ولی خوب گرون تر هم هست فکر نمی کنم دسته 2شو زیر 450 گیر بیاری
الان از نظر قیمت برای sli به نظر من به صرفه ترین کارت همین 560ti هست

درود
دیروز بازار بودم برای کاری که خودت می دونی :d
با یکی از وارد کننده ها صحبت کردم می گفت قیمت ببین 710 تا 750 می افته با دلار 2100
البته خودت که می دونی رامین عمده می خرن تپل تخفبف می گیرن

حسین جان اگه این قیمتی حتی 750 تومنم بدن,دو تاشو sli کنیم,از یک 680 هم بهتر میشه! ولی قیمت دو تاش تقریبا معادل با یک 670 میشه که تازه تو بازارم گیر نمیاد! فکر کن با یه 3930k این سیستم هم خدا میشه و هم قیمت مناسب!
آق خدا پولو برسون که بد تو کفیم!:x

سلام به بچه های گل سایت مخصوصاً supra جان...
ممنون از جوابتون
من گرین تو شهرستان گیر نیاوردم بجاش tonb 650w گرفتم. خوبه بنظرتون؟؟
بعدش می خوام امروز هم کارت گرافیک تا رنج 550 هزار تومن بگیرم. خواهشاً راهنماییم کنین! چنتا کارت دیدم مثل Gainward gtx 560 2gb و 6870 و msi gtx 550-ti و ... پرسیدم و بهم حال ندادن!!
خواهشاً بگین که چه کارتی بگیرم که همه بازی ها رو فول بازی کنم ؟
radeon یا geforce فرق نمیکنه ! فقط قویترین کارت تو این رنج قیمت باشه!
ممنون... باز هم مشخصاته سیستم رو میذارم
cpu: e8400
motherboard:gigabyte_ga-p35-ds3l
این مینم کارت گرافیک رو ساپرت میکنه؟ بخدا دیگه بودجه مین ندارنم!
power:tonb 650w
ram:2x1gb ddr2
فقط اگه کارت گرافیکی مد نظرتونه دقیقاً اسمشو با برندشو ممنون میشم ذکر کنین آخه مثلاً msi هم ti داره هم twin froz و hawk و اینجور چیزا داره یکم گیج میشم!
از لحاظ قدرتی این کارت بهتره ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 یا
[URL="http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-OC.html#?div=Specification"]MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II/OC[/URL]

اگه 1لینک هم ازش بذارید و قیمتش رو هم بگید دعاتون می کنم!
تا بعد از ظهر باید بگیرم کارتو...

آخرین ویرایش:
سلام به بچه های گل سایت مخصوصاً supra جان...
ممنون از جوابتون
من گرین تو شهرستان گیر نیاوردم بجاش tonb 650w گرفتم. خوبه بنظرتون؟؟
بعدش می خوام امروز هم کارت گرافیک تا رنج 550 هزار تومن بگیرم. خواهشاً راهنماییم کنین! چنتا کارت دیدم مثل Gainward gtx 560 2gb و 6870 و msi gtx 550-ti و ... پرسیدم و بهم حال ندادن!!
خواهشاً بگین که چه کارتی بگیرم که همه بازی ها رو فول بازی کنم ؟
radeon یا geforce فرق نمیکنه ! فقط قویترین کارت تو این رنج قیمت باشه!
ممنون... باز هم مشخصاته سیستم رو میذارم
cpu: e8400
motherboard:gigabyte_ga-p35-ds3l
این مینم کارت گرافیک رو ساپرت میکنه؟ بخدا دیگه بودجه مین ندارنم!
power:tonb 650w
ram:2x1gb ddr2
فقط اگه کارت گرافیکی مد نظرتونه دقیقاً اسمشو با برندشو ممنون میشم ذکر کنین آخه مثلاً msi هم ti داره هم twin froz و hawk و اینجور چیزا داره یکم گیج میشم!
از لحاظ قدرتی این کارت بهتره ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 یا
MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II/OC

اگه 1لینک هم ازش بذارید و قیمتش رو هم بگید دعاتون می کنم!
تا بعد از ظهر باید بگیرم کارتو...
سلام
خواهش
Tonb ؟! اولین باره یه همچین چیزی میبینم ! خوب شما نیازی نیست حتما از شهر خودتون بگیرید میتونستید سفارش بدید از تهران براتون بفرستن ! به نظر میاد پاوری که گرفتید متفرقه و خروجی ش خیلی کمتر از 650w باشه بهتر بگم شما پولتو ریختی دور !
تا 500 (البته الان شده 550) بهترین انتخاب موجود GTX560Ti با برد msi هستش ، تو پست قبلی توضیح دادم ولی شما باز همین سوال رو تکرار کردی !
جهت اطلاع با توجه به اینکه 2GB رم دیگه هم اضافه کنی ، CPU تو بعضی موارد ضعیف عمل میکنه !
نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه فقط قطعات دیگه مهمه که همین بالا در مورد سیستم شما توضیح دادم.
بین اون دو کارت هم مدل ASUS کمی سریعتر هستش ولی خوب در کمترین حالت 570 580 تومن در میاد !

سلام با 150 تومن چه کارتی میشه خرید واسه گیم خوب باشه
با این قیمت طرف amd/ati نرو.
تو این رنج قیمت GeForce GTS 450 حتما gddr5 باشه.یکمی بیشتر از 150 هم هست بستگی به شرکتش داره.

تو این رنج بهترین همینه.قدرتش خوبه برای رزلوشنهای معمولی .رو dx11 هم هم با تظیمات بالا و رزلوشن 1280 در 720 فریم بدی نمیده 30 رو میده.
تو این رنج اینا هم هستن اگر بالایی گیر نیومد ولی قدرتشون کمتره:
GeForce GT 545 GDDR5

GeForce GT 630

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or