مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام می خواستم بپرسم که می شه کارت گرافیک لپتاپ رو هم عوض کرد و مدلی بالا تر گذاشت
نخندید بهم ولی من زیاد به این موضوع وارد نیستم

سلام

مدل لپتاپ رو بگید

ببخشید 660 ti وارد شده ؟ قیمتش چند هست ؟

7950 چطور ؟

باتشکر

آخرین ویرایش:
سلام

مدل لپتاپ رو بگید

ببخشید 660 ti وارد شده ؟ قیمتش چند هست ؟

7950 چطور ؟

باتشکر
خیر 660 موجود نیست یا حداقل من ندیدم.
7950 هم بسته به برند و مدل بین 890 تا 1.100 متغیره.
سلام !
یه گرافیک تا 450 میخوام ، چی بگیرم ؟

cpu : A8 3.0 Ghz AMD
مشخصات سیستم شما چیه ؟ (دقیق بگو)
تا 450 با 50 60 تومن بالاتر GTX560Ti با برد msi پیشنهاد میشه در غیر اینصورت GTX560 (با برد ASUS) یا HD6870 (با برد SAPPHIRE یا HIS) انتخاب خوبیه !

گرافیک 640 256 بیتی انویدیا چه طوره؟قیمتش چنده؟(2گیگ هستش.)
گرافیک 630 128 بیتی انویدیا چه طوره؟قیمتش چنده؟(2گیگ هستش.)
لطفا هر چه زود تر جواب بدین باید فردا به فروشنده جواب بدم.

سلام من یه سوال دارم دوست دارم دوستانی که اینجا هستند تخصصی جواب بدن . در حال حاضر بهترن انتخاب که تا اخر بازی های این نسل یعنی 1 سال دیگه هر بازی میاد را ساپورت کنه اونم با بهترین تنظیمات گرافیکی چه مدلیه هم از nvidia بگین هم از ati در ضمن پولشم مهمه برای همین بهترین گرافیکا نمیخوام معرفی کنید پس ملاک بهینه بودن برای 1 سال دیگه هست یعنی بازی های hitman 5 assisians creed 3 splinter cell 6 و غیره که تا ا سال دیگه میان

آقا ما یه کارت گرافیک 100 تا 150 تومان می خوایم چه مدلی خوبه؟!
با 10 15 تومن بالاتر GT440 1GB با برد ASUS پیشنهاد میشه !
سلام
کارت گرافیک 640 le برا بازی چطوره ؟ (لپ تاپ)
GT640M LE همون 640M هستش با فرکانس هسته ی کمتر و البته فقط با نوع حافظه DDR3 ، میتونه اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات متوسط رو به پایین تو Resـه 1366x768 خوب و روون اجرا کنه !
گرافیک 640 256 بیتی انویدیا چه طوره؟قیمتش چنده؟(2گیگ هستش.)
گرافیک 630 128 بیتی انویدیا چه طوره؟قیمتش چنده؟(2گیگ هستش.)
لطفا هر چه زود تر جواب بدین باید فردا به فروشنده جواب بدم.
اینجوری نه شما به نتیجه میرسی نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم ، شما فقط بگو تا چه اندازه میخوای هزینه کنی بقیه ش با ما !
سلام من یه سوال دارم دوست دارم دوستانی که اینجا هستند تخصصی جواب بدن . در حال حاضر بهترن انتخاب که تا اخر بازی های این نسل یعنی 1 سال دیگه هر بازی میاد را ساپورت کنه اونم با بهترین تنظیمات گرافیکی چه مدلیه هم از nvidia بگین هم از ati در ضمن پولشم مهمه برای همین بهترین گرافیکا نمیخوام معرفی کنید پس ملاک بهینه بودن برای 1 سال دیگه هست یعنی بازی های hitman 5 assisians creed 3 splinter cell 6 و غیره که تا ا سال دیگه میان
خوب وقتی بودجه مهمه ما چجوری باید نظر بدیم ؟ بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه پیشنهاد داد.

با 10 15 تومن بالاتر GT440 1GB با برد ASUS پیشنهاد میشه !

GT640M LE همون 640M هستش با فرکانس هسته ی کمتر و البته فقط با نوع حافظه DDR3 ، میتونه اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات متوسط رو به پایین تو Resـه 1366x768 خوب و روون اجرا کنه !

اینجوری نه شما به نتیجه میرسی نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم ، شما فقط بگو تا چه اندازه میخوای هزینه کنی بقیه ش با ما !

خوب وقتی بودجه مهمه ما چجوری باید نظر بدیم ؟ بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه پیشنهاد داد.
من ملاک برام اجرای بازی روی full hd با تنظیمات بالا هست ولی تا 1 میلیون بهم معرفی کنین

با سلام.
من یک سی پی یو a8-9870 apu دارم میخواستم بپرسم که ایا گرافیک داخل سی پی یو جوابگو بازی با بالا ترین تنظیمات هست یا خیر؟(اگر نیست چه کارت گرافیکی بخرم که با گرافیک سی پی یو کراس فایر بشه و بازی ها رو قشنگ اجرا کنه؟)
مشخصات فعلی سیستم:
main:msi a75
ram:8 gb corsair

سلام
سوالی که میپرسم زیاد ربطی به موضوع نداره ولی نمیخوم هم که یه تاپیک الکی بازی کنم
نظرتون راجع به GeForce GT 640M چیه ؟
یه لپتاپ میخوام بگیرم که گرافیکش اینه . خوب هست ؟ من خودم تو خونه یه 4870 دارم که واقعا راضیم و به هیچ بازی ای نه نگفته ! میخواستم ببینم در اون حد هست ؟ شبیه چه کارت گرافیکی از ati هست ؟ نهایتا چه بازی هایی میشه باهاش انجام داد ؟
کلا یه سایتی هست که معرفی کنید بتونم کارت گرافیک ها رو 2 به 2 مقایسه کنم ؟
و در آخر ! میتونی فیفا 12 رو با آخرین گرافیکش اجرا کنه ؟ :دی
اسم لپتاپ هم Acer V3 571G هستش
Acer V3 571G 78720 Specifications - مشخصات قيمت لپ تاپ ايسر V3 571G - Acer laptops جزئیات فنی لپ تاپ های
ممنون

سلام یک کارت گرافیک خوب برای گیم تا 230 هزار تومان میخوام؟
تا این رنج میشه GTS450 یا HD6770 رو در نظر گرفت یا پیشنهاد بهتر جمع کنی تا 300 یدونه HD6850 بگیری که به مراتب کارت سریعتری هستش !
من ملاک برام اجرای بازی روی full hd با تنظیمات بالا هست ولی تا 1 میلیون بهم معرفی کنین
مشخصات سیستم فعلی چیه ؟ (دقیق بگو)
در کل تا 1 تومن HD7950 با برد SAPPHIRE پیشنهاد میشه !
با سلام.
من یک سی پی یو a8-9870 apu دارم میخواستم بپرسم که ایا گرافیک داخل سی پی یو جوابگو بازی با بالا ترین تنظیمات هست یا خیر؟(اگر نیست چه کارت گرافیکی بخرم که با گرافیک سی پی یو کراس فایر بشه و بازی ها رو قشنگ اجرا کنه؟)
مشخصات فعلی سیستم:
main:msi a75
ram:8 gb corsair
9870 که نداریم احتمالا منظور 3870K بوده ، بالاترین تنظیمات که رویایی میشه میتونه اکثر بازیها رو با تنظمیات و جزئیات متوسط رو به پایین تو Resـه 1024x768 خوب و روون اجرا کنه البته موارد خاص هم هست که باز تنظیمات و یا حتی Res باید کاهش پیدا کنه تا به فریم قابل قبول رسید !
ارزش CF (البته HCF) هم نداره بهتره تو فکر یه کارت جدید باشی !
سلام
سوالی که میپرسم زیاد ربطی به موضوع نداره ولی نمیخوم هم که یه تاپیک الکی بازی کنم
نظرتون راجع به GeForce GT 640M چیه ؟
یه لپتاپ میخوام بگیرم که گرافیکش اینه . خوب هست ؟ من خودم تو خونه یه 4870 دارم که واقعا راضیم و به هیچ بازی ای نه نگفته ! میخواستم ببینم در اون حد هست ؟ شبیه چه کارت گرافیکی از ati هست ؟ نهایتا چه بازی هایی میشه باهاش انجام داد ؟
کلا یه سایتی هست که معرفی کنید بتونم کارت گرافیک ها رو 2 به 2 مقایسه کنم ؟
و در آخر ! میتونی فیفا 12 رو با آخرین گرافیکش اجرا کنه ؟ :دی
اسم لپتاپ هم Acer V3 571G هستش
Acer V3 571G 78720 Specifications - مشخصات قيمت لپ تاپ ايسر V3 571G - Acer laptops جزئیات فنی لپ تاپ های
ممنون
GT640M (البته GDDR5) میتونه اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات متوسط تو Resـه 1280x720 خوب و روون اجرا کنه ، از 4870 حدودا 17 18 درصد ضعیفتر هستش.
فیفا رو هم راحت اجرا میکنه.
این لبتاب گرافیکش از نوع DDR3 هستش (نسبت به مدل GDDR5 به مراتب ضعیفتره) بهتره دنبال مدلی باشی که حافظه گرافیکش از نوع GDDR5 باشه که خوب یه مقدار گرونتره ولی از اونطرف افزایش کارایی خوبی نسبت به نوع DDR3ش داره موقع خرید حتما روی این قضیه تاکید کن !

دوستان در مورد کارت گرافیک visiontek HD 5450 2GB میخواستم اطلاعاتی به من بدید که چطور کارت گرافیکی هست؟من چند وقیته این کارت گرافیک رو تهیه کردم.ولی به نظر کارت خوبی نیست!
اگر
بنچ مارکی هم از این کارت گرافیک دارید لطفا اطلاع بدید.ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or