مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.
بچه ها یه گرافیکی بهم معرفی کنید که تا حد ممکن ارزون باشه و بشه باهاش بازی fifa 13 رو راحت اجرا کرد.:(
اگه باش بشه بازیای دیگه مثل اویل 6 هم بازی کرد که دیگه زندگی حسابی شیرین میشه.:d
مرسی از همه.

با توجه به اینکه قراره موتورش خیلی قویتر از بازی قبلی باشه کارت گرافیکی زیر GTS 450 DDR5 که حدود 250 تومن هست توصیه نمیشه، کارت 6770 به بالا هم خوبه.
بازی RE 6 رو هم جوابگو خواهد بود در تنظیمات متوسط یا خوب.
ممنون از راهنماییت.:x
اما دوست عزیز من اندازه یه بچه 2 ساله هم از کارت گرافیک سر در نمیارم.:-b(تا قبل از این xbox 360 داشتم که ترکید:(( و این که 720 تو راهه نمیخوام برم دوباره 360 بخرم).
تا همون 250 یا نهایتا 300 هزار چه گرافیکی برم بخرم(بهترینشون از لحاظ قدرت.نمی خوام پول مارک بدم.در واقع حداکثر استفاده از حداقل منابع:d).
لطف کنید مدل و مارک و قیمتشو بهم بگین و اینکه از کجا بخرم بهتره (تو تهران).;;)

مادر بورد من ASUS P5P43TD هست (نمیدونم گرافیک DDR5 ساپورت میکنه یا نه؟) و سی پی یو هم DUAL CORE E6500@2.93GHz هستش.
راستی رمم CORSAIR 4G DDR3
مرسی از همه بابت راهنمایی.>:d

آخرین ویرایش:
اما دوست عزیز من اندازه یه بچه 2 ساله هم از کارت گرافیک سر در نمیارم.:-b(تا قبل از این xbox 360 داشتم که ترکید:(( و این که 720 تو راهه نمیخوام برم دوباره 360 بخرم).
تا همون 250 یا نهایتا 300 هزار چه گرافیکی برم بخرم(بهترینشون از لحاظ قدرت.نمی خوام پول مارک بدم.در واقع حداکثر استفاده از حداقل منابع:d).
لطف کنید مدل و مارک و قیمتشو بهم بگین و اینکه از کجا بخرم بهتره (تو تهران).;;)

مادر بورد من ASUS P5P43TD هست (نمیدونم گرافیک DDR5 ساپورت میکنه یا نه؟) و سی پی یو هم DUAL CORE E6500@2.93GHz هستش.
راستی رمم CORSAIR 4G DDR3
مرسی از همه بابت راهنمایی.>:d
شما تا 330 میتونی HD6850 با برد SAPPHIRE یا XFX رو در نظر بگیری در غیر اینصورت همونطور که پیشنهاد شدGTS450 1GB DDR5 میتونه انتخاب خوبی باشه !
در آخر اگه پاور جوابگو باشه CPU برای کارتی مثل 6850 محدودیت ایجاد میکنه و شاید تا 25 30 درصد از کاراییش دیده نشه حالا تو کارتای ضعیفتر مثل 6770 یا 450 این درصد کمتره !

سلام.
من با توجه به راهنمایی هایی که دوستان انجام دادن و چرخ زدن تو نت این دو مدلو انتخاب کردم:
sapphire hd 7770 و sapphire hd 6790
با توجه به این که cpu من خیلی قوی نیست (DUAL CORE E6500@2.93GHz) کدومو پیشنهاد میدین؟ (مدل بهتری تو این رنج قیمتی سراغ دارین معرفی کنید)
من شنبه یا یکشنبه می خوام برم بخرم و سوال آخرمم اینه که آیا این کارتا میتونن FIFA 13 رو با تنظیمات خوب(بدون گیر و اذیت) اجرا کنن؟ (اگه بازیای دیگرم اجرا کنن که عالیه)
و اگه فروشگاه درست و حسابی سراغ دارین آدرسشو برام پخ کنید.
مرسی از همه.

سلام . من هرچی گشتم نتونستم اطلاعاتی در مورد کارت گرافیک geforce 210 بدست بیارم .
من بودجه محدودی دارم و می خوام این کارت رو بخرم . میشه بگید میشه باهاش بازی های امسال و سال دیگه رو با تنظیمات متوسط و قابل قبول اجرا کرد ؟
با این مشخصات دیگه چه پیشنهادی دارید ؟

ممنون

سلام.
من با توجه به راهنمایی هایی که دوستان انجام دادن و چرخ زدن تو نت این دو مدلو انتخاب کردم:
sapphire hd 7770 و sapphire hd 6790
با توجه به این که cpu من خیلی قوی نیست (DUAL CORE E6500@2.93GHz) کدومو پیشنهاد میدین؟ (مدل بهتری تو این رنج قیمتی سراغ دارین معرفی کنید)
من شنبه یا یکشنبه می خوام برم بخرم و سوال آخرمم اینه که آیا این کارتا میتونن FIFA 13 رو با تنظیمات خوب(بدون گیر و اذیت) اجرا کنن؟ (اگه بازیای دیگرم اجرا کنن که عالیه)
و اگه فروشگاه درست و حسابی سراغ دارین آدرسشو برام پخ کنید.
مرسی از همه.
7770 که از نظر رنج قیمت ربطی به 6790 نداره در کمترین حالت 370 تومن مایشه 6790 هم در صورتیکه گیر بیاد بین 280 تا 320 متغیره این از این اما در مورد افت کارایی تو پست قبلی هم گفتم شما هر کدوم از این مدلا رو بگیری حدودا 25 تا 35 درصد از کارایی دیده نمیشه FIFA رو هم راحت اجرا میکنه !
و در آخر اگه میخوای تا 370 تومن هزینه کنی یه 20 25 تومن دیگه بذار روش یدونه HD6870 با برد SAPPHIRE بگیر که نسبت به 2 مدل مد نظر کارت سریعتری هستش !
سلام . من هرچی گشتم نتونستم اطلاعاتی در مورد کارت گرافیک geforce 210 بدست بیارم .
من بودجه محدودی دارم و می خوام این کارت رو بخرم . میشه بگید میشه باهاش بازی های امسال و سال دیگه رو با تنظیمات متوسط و قابل قبول اجرا کرد ؟
با این مشخصات دیگه چه پیشنهادی دارید ؟

ممنون
Geforce 210 کارت بازی نیست به همین دلیله که اطلاعات خاصی هم ازش تو نت موجود نیست ، فقط به درد یه خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم HD میخوره نه چیز دیگه !
مشخصات سیستم شما چیه ؟ الان چه کارتی داری ؟

Geforce 210 کارت بازی نیست به همین دلیله که اطلاعات خاصی هم ازش تو نت موجود نیست ، فقط به درد یه خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم HD میخوره نه چیز دیگه !
مشخصات سیستم شما چیه ؟ الان چه کارتی داری ؟

راستش من زیاد با کامپیوتر بازی نمی کنم . بیشتر با کنسول بازی می کنم . فقط میخوام یه کارتی باشه که سیستم من ساپورت کنه .
مشخصات :
cpu : intel pentium 2180 @ 2 GHz
ram : 2 GB
main : gigabyte 945pl-s3p
تا دو سال پیش کارت گرافیک geforce 8500 داشتم . بعد از اینکه سوخت یه گرافیک 128 نصب کردم که فقط کارمو راه بندازه .
اصلا میشه با این سیستم و یه کارت گرافیک جدید و افزایش رم بازی کرد ؟
اگر بخوام 4 قطعه اصلی رو تعویض کنم و حداکثر تا 400 تومن هزینه کنم چه پیشنهادی دارید ؟ نمی خوام بازی ها در حداکثر کیفیت اجرا بشن . فقط می خوام تا 1 سال آینده بشه بازی ها در حد متوسط اجرا کرد.

سلام من تصمیم داشتم یه 6870 بگیرم بعد یه سری دوستان گیمر تو استیم پیشنهاد دادن که 6970 بگیرم ،سوال من اینه کارایی 6970 با قیمت 700 تومن تقریبا 2برابر 6870 هست؟ یعنی خرید کدوم یکی منطقی تره؟

راستش من زیاد با کامپیوتر بازی نمی کنم . بیشتر با کنسول بازی می کنم . فقط میخوام یه کارتی باشه که سیستم من ساپورت کنه .
مشخصات :
cpu : intel pentium 2180 @ 2 GHz
ram : 2 GB
main : gigabyte 945pl-s3p
تا دو سال پیش کارت گرافیک geforce 8500 داشتم . بعد از اینکه سوخت یه گرافیک 128 نصب کردم که فقط کارمو راه بندازه .
اصلا میشه با این سیستم و یه کارت گرافیک جدید و افزایش رم بازی کرد ؟
اگر بخوام 4 قطعه اصلی رو تعویض کنم و حداکثر تا 400 تومن هزینه کنم چه پیشنهادی دارید ؟ نمی خوام بازی ها در حداکثر کیفیت اجرا بشن . فقط می خوام تا 1 سال آینده بشه بازی ها در حد متوسط اجرا کرد.
تو پست قبلی یه توضیحاتی دادم ولی دقیقتر بخوام بگم تا 150 تومن هم هزینه کنی بازم اتفاق خاصی (افزایش کارایی محسوس) تو بازی ها نمیفته فقط و فقط پول شما نابود میشه !
قطعات فعلی هم به شدت ضعیفه حتی اگه 2GB رم و پاور مناسب هم داشته باشی بازم برای یه کارت 150 تومنی محدودیت ایجاد میکنه چه برسه به کارتای بالاتر !
برای اجرای بازیها با کیفیت متوسط حداقل به کارتی مثل GTS450 یا HD6770 نیازه که در کمترین حالت 230 235 تومن هزینه س ، اول قطعات اصلی شما باید ارتقا پیدا کنه بعد بریم سراغ VGA و متاسفانه با 400 تومن هم نمیشه کار خاصی کرد حداقل به 700 تومن بودجه نیازه اگه پاور هم نیاز به تعویض داشته باشه یه 130 135 تومن هم باز اضافه میشه !
سلام من تصمیم داشتم یه 6870 بگیرم بعد یه سری دوستان گیمر تو استیم پیشنهاد دادن که 6970 بگیرم ،سوال من اینه کارایی 6970 با قیمت 700 تومن تقریبا 2برابر 6870 هست؟ یعنی خرید کدوم یکی منطقی تره؟
با اینکه از نظر قیمت ربطی به هم ندارن ولی رو چه حسابی باید 2 برابر 6870 باشه ؟!
6970 حدودا 25 تا 30 درصد از 6870 سریعتر هستش حالا بسته به بازی این درصد بالا پایین میشه ، 6870 تو رنج 400 تومن و 6970 هم بین 650 تا 750 تومن هستش و 2 رنج مختلف به حساب میاد حالا اگه Resـی که میخوای بازی کنی 1080 هستش 6970 پیشنهاد بهتری میتونه باشه در غیر اینصورت 6870 جوابگوئه !
و در آخر مشخصات سیستم فعلی ت رو هم بگو ببینیم چی به چیه .

6970 حدودا 25 تا 30 درصد از 6870 سریعتر هستش حالا بسته به بازی این درصد بالا پایین میشه ، 6870 تو رنج 400 تومن و 6970 هم بین 650 تا 750 تومن هستش و 2 رنج مختلف به حساب میاد حالا اگه Resـی که میخوای بازی کنی 1080 هستش 6970 پیشنهاد بهتری میتونه باشه در غیر اینصورت 6870 جوابگوئه !
و در آخر مشخصات سیستم فعلی ت رو هم بگو ببینیم چی به چیه .
مرسی از راهنماییت
4GB 2x2GB 1600 DDR3
Main :Asus P5QC
CPU:Q6700
به خاطر ضعف CPU میخواستم 6870 بگیرم هزینه اش مهم نیست اگه 6970 میتونه با این سیستم راندمانش را نشون بده اونو بگیرم.
6950 هم میشه بگیرم؟

آخرین ویرایش:
اقا من یه e2200 رم 3 گیگ با پاور cooler master 600 w دارم اگه یه 560 ti روش بندازم می ارزه البته دست دوم بودجه من 320 تومنه پاورم میکشه میتونم بازی ها رو رو 720 high انجام بدم
با تشکر

این سوال رو قبل از خرید میپرسن نه بعدش ، از چه نظر خوب نیست اگه منظور بازی هستش که خوب مشخصه این کارت اصلا واسه بازی نیست که بخوایم تو رده بندی بیاریم و بگیم خوبه یا نه در حد یه خروجی و نهایت دیدن فیلم HD هستش !
Techpowerup
ممنون دوست من.حق با شماست.حالا چیکار کنیم؟ الان یه کارت گرافیک خوب درحد 300 هزار چی هست؟
در ضمن یه کارت گرافیک سفایر 1 گیگی دارم که خیلی بهتر از این کارت جواب میده.نمیدونم چرا انقدر ضعیفه این کارت؟!

مرسی از راهنماییت
4GB 2x2GB 1600 DDR3
Main :Asus P5QC
CPU:Q6700
به خاطر ضعف CPU میخواستم 6870 بگیرم هزینه اش مهم نیست اگه 6970 میتونه با این سیستم راندمانش را نشون بده اونو بگیرم.
6950 هم میشه بگیرم؟
خواهش
اگه پاور هم کافی باشه احتمالا با 6870 هم به مشکل بخوره (شاید 10 15 درصد از کاراییش دیده نشه) دیگه کارتای بالاتر بماند !
شدنش که میشه ولی هونطور که گفتم افت کارایی داره حالا نسبت به 6870 این افت کارایی بیشتر هم میشه !
اقا من یه e2200 رم 3 گیگ با پاور cooler master 600 w دارم اگه یه 560 ti روش بندازم می ارزه البته دست دوم بودجه من 320 تومنه پاورم میکشه میتونم بازی ها رو رو 720 high انجام بدم
با تشکر
GTX560Ti که کارت خوبیه میتونه اکثر بازیهارو تو Resـه 1600x1200 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه در مورد قیمت هم اگه کارت مشکلی نداشته باشه قیمت خیلی خوبه این از این اما مشکل اصلی سیستم شماس CPU به شدت ضعیفه شاید تا 65 درصد از کارایی 560Ti دیده نشه !
بهتره تو فکر تعویض هر 3 قطعه اصلی باشی بعد کارت گرافیک !
ممنون دوست من.حق با شماست.حالا چیکار کنیم؟ الان یه کارت گرافیک خوب درحد 300 هزار چی هست؟
در ضمن یه کارت گرافیک سفایر 1 گیگی دارم که خیلی بهتر از این کارت جواب میده.نمیدونم چرا انقدر ضعیفه این کارت؟!
خواهش
شما کارت رو خریدی و دیگه نمیشه کاری کرد ، تا رنج 300 هم میشه GTX550Ti یا HD6850 رو در نظر گرفت !
این مدل SAPPHIRE 1GB دقیقا چیه ؟
مشخصات دقیق سیستم رو هم بگو.

خواهش
اگه پاور هم کافی باشه احتمالا با 6870 هم به مشکل بخوره (شاید 10 15 درصد از کاراییش دیده نشه) دیگه کارتای بالاتر بماند !
شدنش که میشه ولی هونطور که گفتم افت کارایی داره حالا نسبت به 6870 این افت کارایی بیشتر هم میشه !
من الان یه 4890 دارم که مشکل فن داره یعنی فن خراب شد نتونستم گیربیارم ،با این سیستم چه گرافیکی میتونم بگیرم که کارایی خوبی داشته باشه و مثلا یه سال دیگه که خواستم کل سیستم را عوض کنم زیاد ضرر نکنم؟

سلام
دوستان به نضرتون 7970 بگیرم یا وایسم سری 8 که 3ماه دیگه میاد بگیرم (البته قیمت دلار اونموقع به 3000 تومان میرسه)قیمت 7970 lightning msi در هال هاضر چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or