meysam_gamer
کاربر سایت
درود به نظرم فعلا این کار نکن کارت خودت فعلا خیلی خوب هست و جواب کارت را حت می ده
درود
مرسی دوست من ولی اگه دقت کرده باشین میخام crossfire کنم من بنچمارکایی که ازش دیدم در هد 670 و یا حتی 680 میشه.
درود به نظرم فعلا این کار نکن کارت خودت فعلا خیلی خوب هست و جواب کارت را حت می ده
این فقط و فقط به بودجه ی شما بستگی داره !یه کارت قوی برای اتصال به ال ای دی 40 اینچ با رزولوشن بالا 1080 تو رنج قیمت در حد چی پیشنهاد میکنید؟
ATI RADEON HD 7770
GTX560TI
نظرتون در مورد این دو کارت چیه و کدوم برای کار من مناسبتره؟
تا 500 با 25 30 تومن بالاتر HD6950 با برد SAPPHIRE یا تو همون رنج 500 ، GTX560Ti با برد EVGA یا ASUS DCII پیشنهاد میشه این از این !دوستان بازی خوررررررررررررررر![]()
monitor>>> flatron L1752s LG
ram>>>>2x2 G kingmax
motherboard>>>> p5p4ITLE asus
power >>>> ST-750W Storm
cpu>>>>Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
VGA>>>>>8400 GS
یه کارت گرافیک قوی و نمکی !!! سقفش هم 500T
درودسلام این مشخصات سیستم منه :
Ram : 4 gig
CPU : Core I3
VGA : ATI Radeon hd 5670
میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم و یه Nvidia بگیرم ... تا حدود 200 هم میتونم هزینه کنم! به نظرتون بهترین انتخاب با این مبلغ چیه که با سیستمم ماچ باشه ...
ممنون ...
پیشنهاد رامین عزیز خیلی خوبه ولی متاسفانه مشکل اینجاست که خودتون هم متوجه شدید CPUسی پی یو اوضاعش چطوره؟ بخوام از این کارت گرافیکا کیفیت مطلوب بگیرم چی پیشنهاد میدید ؟
کلا 500 بودجه دارم چقدرشو بدم کارت چقدرشو سی پی یو؟
تو پست قبلی که واضح توضیح دادم ، یعنی ضعیفه !سی پی یو اوضاعش چطوره؟ بخوام از این کارت گرافیکا کیفیت مطلوب بگیرم چی پیشنهاد میدید ؟
کلا 500 بودجه دارم چقدرشو بدم کارت چقدرشو سی پی یو؟
خوب دوستمون چند مدل پیشنهاد داد ولی در کل تا رنج 200 دو کارت GTS450 و HD6770 قرار میگیره که به نظر من نسبت به کارت خودتون افزایش کارایی محسوسی نداره بهتره بودجه رو افزایش بدید برای کارتی مثل HD6850 یا کمتر HD6790 که ارزش بالاتری نسبت به کارایی واسه خرید دارن !سلام این مشخصات سیستم منه :
میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم و یه Nvidia بگیرم ... تا حدود 200 هم میتونم هزینه کنم! به نظرتون بهترین انتخاب با این مبلغ چیه که با سیستمم ماچ باشه ...
ممنون ...
برای 1080 حداقل به کارتی مثل HD6970 یا GTX570 نیازه که هر دو مدل بالای 600 در میان !پس من چه کار کنم چی بگیرم که تو رزولوشن 1080 به مشکل نخوره ؟
سلام این مشخصات سیستم منه :
ممنون ...
GTX680 بسته به برند و مدل بین 1.680 تا 2 تومن متغیره ، GTX590 هم اگه گیر بیاد در کمترین حالت 1.600 1.650 هزینه شه !سلام
ببخشید حدودا حداقل قیمت GTX 680 چند هست یا GTX 590 ؟
باتشکر
اینجا تاپیک مشاوره کارت هستش نه قطعات !دوستان من دل زدم به دریا با توجه به نظرات دوستان کل قطعات سیستم اصلی باید عوض بشه
چی پیشنهاد میدید دور بر 1 ملیون تومن؟
تا 300 میشه HD6850 رو در نظر گرفت 6790 تا 250 ارزش خرید داره بالاتر نه !با سلام و خسته نباشید از زحمات شما . من می خواستم کارت گرافیک ati readon hd 6790 را با بودجه ی 300 هزار تومن تهیه کنم . ولی قبل از ان می خواستم ببینم که این کارت گرافیک در سیستم من اجرا می شود ؟ سیستم من این است مادر برد .msi p41-c31 (ddr3) و . cpu. intel pentuim dual_core E5700 3gh
ram . pariot 2gb ddr 3 ضمنا کارت گرافیک فعلی من این است ati readon hd 5450
خوب 1 یا 2 مدل نیستن که بشه قیمت داد رنج وسیعی دارن ، باید مدل دقیق یا بودجه مشخص شه تا بشه قیمت یا پیشنهاد داد !دوستان قیمت و محل فروش کارت های QUADRO یا FIREGL رو می دونین؟
اگر مدلی هم پیشنهاد می دین بی زحمت بگین که با کدوم یک از کارت های معمولی تو اجرای گیم برابرن.