Quarantine
کاربر سایت
سلام خدمت همگی.
دوستان من میخوام یه ارتقا کلی بدم،الان حدودا یک و دویست دارم.این لیست مورد نظر منه.
متاسفانه توی شیراز یا قطعه مورد نظرو ندارن یا اصلا نمیدونن چیه!به همین خاطر منم از این سایت استفاده کردم واسه دراوردن قیمتا...دیگه نمیدونم قیمتا منصفانه هس یا نه.
فقط مادربرد میخواسم صبر کنم تا سری B3 وارد بازار بشن،که مسکه شدن:d...مادربرد مورد نظر من اینه
GA-P67A-UD7
که از همین تبلیغات سایت پیداش کردم(بعضی موقع ها به درد میخورن)ولی قیمتشو پیدا نکردم ولی فک نمیکنم بیشتر 350 باشه...
بقیه هم اینا:
Intel i5 2500k 1155
EVGA GTX 570 HD
Patriot V.II.S.5 4GB 1600
POWER GREEN GP685B
Case Green Falcon
دیگه چیزای دیگه ،مانیتور و کیبورد و غیره رو دارم...
کلا روی هم رفته حدودا 1.450 درمیاد،به نظرتون اگه صبر کنم تا یکی دو ماه دیگه قیمتا پایین تر میان یا نه؟
پیشنهاد بهتری هم اگه دارید دوستان ممنون میشم.
دوستان من میخوام یه ارتقا کلی بدم،الان حدودا یک و دویست دارم.این لیست مورد نظر منه.
متاسفانه توی شیراز یا قطعه مورد نظرو ندارن یا اصلا نمیدونن چیه!به همین خاطر منم از این سایت استفاده کردم واسه دراوردن قیمتا...دیگه نمیدونم قیمتا منصفانه هس یا نه.
فقط مادربرد میخواسم صبر کنم تا سری B3 وارد بازار بشن،که مسکه شدن:d...مادربرد مورد نظر من اینه
GA-P67A-UD7
که از همین تبلیغات سایت پیداش کردم(بعضی موقع ها به درد میخورن)ولی قیمتشو پیدا نکردم ولی فک نمیکنم بیشتر 350 باشه...
بقیه هم اینا:
Intel i5 2500k 1155
EVGA GTX 570 HD
Patriot V.II.S.5 4GB 1600
POWER GREEN GP685B
Case Green Falcon
دیگه چیزای دیگه ،مانیتور و کیبورد و غیره رو دارم...
کلا روی هم رفته حدودا 1.450 درمیاد،به نظرتون اگه صبر کنم تا یکی دو ماه دیگه قیمتا پایین تر میان یا نه؟
پیشنهاد بهتری هم اگه دارید دوستان ممنون میشم.

. همونطور که قبلا هم پرسیدم, اگر کسی رو سراغ دارید که فروشنده این مانیتور (حتی دسته دوم تمیز) هستش یا میتونه وارد کنه بهم خبر بدید! :-* >:d< :d
)، در مورد هر دو سایز راهنماییم کن