مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بنده قصد خرید دارم و جناب sadegh هم 6770 رو معرفی کردن که احتمالا همینو میگیرم. از دوستان و ناظم انجمن میخوام بپرسم اولا انتخاب منو (تو رنج 200) تایید میکنن یانه؟

دومی و مهمتر اینکه قبلا یه 4670 داشتم که کابل برق جدا بهش نمیخورد الان 6770 بگیرم با توجه به قطعات زیر پاور جواب میده یا نه؟

power:430w real, green
ram:4gb
cpu:core2duo 7300
mb:asus p5q se

بله، 6770 تایید میشه و بهترین انتخاب با 200 تا 250 تومن هست،
پاور شما هم جوابگو هست اما لب مرزه، چون که سازنده یه پاور 450 وات رو به عنوان حداقل توصیه کرده،

سلام

دوستان از 500 توامن تا 680 تومان چه کارتی پیشنهاد میشه یا بهتر بگم چه کارت هایی ؟ CPU سیستم میخوام AMD 8150 FX بندازم و اینکه اگر کارت Radeon باشه با توجه به مارک CPU تاثیری توی بازدهی داره یا فرقی نمی کنه.

اگر میشه تو این بازه هر چی کارت هست بنویسید و بگید کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه با توجه به قیمت و کارایی و عمر و ... .

ممنون. ققط عحله دارم، باز هم پیشاپیش ممنون.

سلام

دوستان از 500 توامن تا 680 تومان چه کارتی پیشنهاد میشه یا بهتر بگم چه کارت هایی ؟ CPU سیستم میخوام AMD 8150 FX بندازم و اینکه اگر کارت Radeon باشه با توجه به مارک CPU تاثیری توی بازدهی داره یا فرقی نمی کنه.

اگر میشه تو این بازه هر چی کارت هست بنویسید و بگید کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه با توجه به قیمت و کارایی و عمر و ... .

ممنون. ققط عحله دارم، باز هم پیشاپیش ممنون.
تا 780 میشه HD7870 رو در نظر گرفت که کاراییش در حد GTX580 هستش (به شدت توصیه میشه) در غیر اینصورت تا همون رنج 700 تنها انتخاب موجود HD6970 با برد MSI یا SAPPHIRE هستش در مورد مچ شدن (از یک برند) هم نه تاثیری نداره !
در مورد CPU و کلا MAIN هم اگه هنوز خرید نکردی بهتری بودجه تعیین کنی شاید بشه مدل بهتری پیشنهاد داد ! (البته تو تاپیک مشاوره)

تا 780 میشه HD7870 رو در نظر گرفت که کاراییش در حد GTX580 هستش (به شدت توصیه میشه) در غیر اینصورت تا همون رنج 700 تنها انتخاب موجود HD6970 با برد MSI یا SAPPHIRE هستش در مورد مچ شدن (از یک برند) هم نه تاثیری نداره !
در مورد CPU و کلا MAIN هم اگه هنوز خرید نکردی بهتری بودجه تعیین کنی شاید بشه مدل بهتری پیشنهاد داد ! (البته تو تاپیک مشاوره)
رامین جان دستت درد نکنه ولی من بین 500 تومان تا 680 تومان میخوام :دی

CPU هم هر جا پرسیدم تو رنج این بودجه گفتن 8150 FX. چطور مگه ؟ خوب نیست ؟

رامین جان دستت درد نکنه ولی من بین 500 تومان تا 680 تومان میخوام :دی

CPU هم هر جا پرسیدم تو رنج این بودجه گفتن 8150 FX. چطور مگه ؟ خوب نیست ؟
خواهش ، نه خوب گفتم بدونی با 100 تومن بالاتر تفاوت کارایی با مدل پایینتر خیلی محسوسه !
پس همون HD6970 یا GTX570 (البته این نایاب شده) پیشنهاد میشه !
در مورد CPU هم گفتم اگه مین نگرفتی ، متاسفانه نسبت به همرده ش از اینتل (تو یه رنج قیمت) کارایی به شدت ضعیفی داره !

آخرین ویرایش:
خواهش ، نه خوب گفتم بدونی با 100 تومن بالاتر تفاوت کارایی با مدل پایینتر خیلی محسوسه !
پس همون HD6970 یا GTX570 (البته این نایاب شده) پیشنهاد میشه !
در مورد CPU هم گفتم اگه مین نگرفتی ، متاسفانه نسبت به همرده ش از اینتل (تو یه رنج قیمت) کارایی به شدت ضعیفی داره !
قیمت این دو تا کارتی که گفتی چنده ؟ بعد اینکه مین هم انتخاب کردم : 970 FX msi

این دو تا از لحاظ کارایی چقدر با 560 Ti فزق داره ؟

Last edited by a moderator:
قیمت این دو تا کارتی که گفتی چنده ؟ بعد اینکه مین هم انتخاب کردم : 970 FX msi

این دو تا از لحاظ کارایی چقدر با 560 Ti فزق داره ؟
6970 بین 650 تا 750 ، GTX570 هم بین 680 تا 750 بسته به برند و مدل متغیره !
حدودا 10 تا 15 درصد سریعتر هستن حالا یجا کمتر یجا بیشتر !

دوستان یه سوال

مگه قابلیت physx فقط برای کارتای انویدیا نیست؟! من دو سه تا بنچمارک دیدم واسه کارتای amd زده بود physx on ، چطوریاست؟!

خوب منم خیلی جاها دیدم با diretx 11 بازیا رو تست میکنن در صورتی که هنوز ماکروسافت نسخه رسمی نداده بیرون :-o

خوب منم خیلی جاها دیدم با diretx 11 بازیا رو تست میکنن در صورتی که هنوز ماکروسافت نسخه رسمی نداده بیرون :-o

تا اونجا که من میدونم همین الان مثلا Metro 2033 رو میتونید با Directx 11 اگر GPU شما ساپورت بکنه و ویندوز سون یا ویستا (اینو مطمئن نیستم) باشه بازی کنید .

مثل اینکه میشه directx رو به 11 در ویندوز ویستا به روز کرد http://www.tomshardware.com/picturestory/518-directx-11-vista.html

DirectX 11 is the new generation of graphics technology, arrives with Windows 7

http://www.gainward.com/main/vgatech_detail.php?id=9

در مورد PhysX هم نمی دونم چرا رو AMD هم میشه ولی فکر کنم تاثیرش در افت سرعت بیشتر باشه نبست به Nvidia البته مطمئن نیستم

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------

اینطور که من دیدم در Benchmark ها 6790 تقریبا قویتره البته بسته به بازی هم داره (مثلا در Far Cry 2 اونطور که دیدم 6790 ضعیفتره ) و به سازنده یا نوع (مثلا چقدر اورکلاک شده) 6790 یا 550ti هم بستگی داره

Radeon HD 6790 review

برای 550ti
Minimum 400W or greater system power supply
(with a minimum 12V current rating of 22A)

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
مگه قابلیت physx فقط برای کارتای انویدیا نیست؟! من دو سه تا بنچمارک دیدم واسه کارتای amd زده بود physx on ، چطوریاست؟!
قابلیت PhysX در اختیار nVidia و کارتای ساخت خودش هستش اما این دلیل نمیشه که پردازش فیزیک فقط در اختیار کارتای nVidia باشه ، فیزیک در هر حالتی میتونه فعال باشه (چه کارت AMD باشه چه nVidia) فرقشون اینه که تو کارتای nVidia میشه پردازش فیزیک رو انداخت رو دوش کارت گرافیک (با توجه به مدل و بازی ، قابلیت پردازش فیزیک تو کارتای nVidia افزایش و نتیجه ی محسوسی نسبت به CPU داره) ولی تو کارتای AMD فقط CPU میتونه کار پردازش فیزیک رو انجام بده که خوب چون فشار سنگینی بهش وارد میشه (یجورایی تعریف نشده س واسه CPU به همین دلیل تو سریعترین مدلای موجود هم کارایی مطلوبی نداره) عملا این قابلیت در کنار کارتای AMD دیده نمیشه !
خوب شما اشتباه فک میکنی ، DX 11 یکی از قابلیت های مهم تو Windows 7 در زمان معرفی بوده و هستش لینک دانلودش هم بصورت جداگانه موجوده !
سلام.خسته نباشید.یه سوال از اساتید داشتم.میخاستم ببینم این گرافیکی که لینکشا در زیر میزارم بهتره یا 6790.و اینکه کسی میدونه چنده قیمته این گرافیک.و حداقل پاور مورد نیازش چیه؟ممنون پیشاپیش
Gainward GeForce GTX 550 Ti 1024MB "Golden Sample"–Supercharge your PC with amazing performance and more memory bandwidth!
حدودا در یه حد هستن حالا یجا 550 سریعتره جای دیگه 6790 ولی این اختلاف محسوس نیست !
در مورد پاور هم دوستمون تو پست قبل توضیح داد !
دوستان از بین VGA های موجود کدام مدل معماری Kepler داره؟ ترجیحا از نوع 2 گیگ ddr5 یا 1 گیگ ddr5 معرفی کنید.
در حال حاضر 3 مدل بیشتر نداره که میشه GTX670 , GTX680 و GTX690 که حداقل 2GB هستن و مدل 1GB ندارن !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من این مشخصات سیستمم هست
ولی بدترین بازی ها رو هم اجرا نمیکنه!!!
مثلا همین nfs hot prursuit رو هم باید تمام گرافیکش رو پایین بیارم تا بازی کنم
در ضمن من این گرافیکم رو تازه خریدم ولی باز هم این مشکل رو دارم و بازی ها رو صحنه ای نشون میده
باید چه چیزی به سیستمم دوباره اضافه بکنم؟
و اینکه آیا تنظیماتی گرافیک داره که باید دست کاری بشه؟
6ad8b5f42db4.jpg

سلام دوستان
من این مشخصات سیستمم هست
ولی بدترین بازی ها رو هم اجرا نمیکنه!!!
مثلا همین nfs hot prursuit رو هم باید تمام گرافیکش رو پایین بیارم تا بازی کنم
در ضمن من این گرافیکم رو تازه خریدم ولی باز هم این مشکل رو دارم و بازی ها رو صحنه ای نشون میده
باید چه چیزی به سیستمم دوباره اضافه بکنم؟
و اینکه آیا تنظیماتی گرافیک داره که باید دست کاری بشه؟
6ad8b5f42db4.jpg
دلیلش مشخصه سیستم شما به درد بازی نمیخوره ، همین که تا منوی بازی میره جای شکر داره دیگه ادامه ش بماند !
در مورد خرید کارت هم شما قبل از اینکه کارت جدید بگیری باید میومدی اینجا کمک میگرفتی بعد واسه خرید اقدام میکردی الان کارت جدید هم کاری واسه شما نمیکنه در اصل پول شما نابود شده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or