مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام

در پاسخ به m.sarsh

6770 حدود 230 فکر کنم باشه و به نظرم نسبت به قیمتش خوب هست البته سری جدید منظورم سری 7 هم هست که مثلا 7750 هست که حدود 280 هست ولی از لحاظ قدرت تفاوت خاصی تقریبا نداره با 6770 و حتی شاید مقدار کمی ضعیفتر باشه اما مصرف برقش احتمالا کمتره ( البته خواستید میتونید بازم تحقیق کنید )

برای مثال برای بنچمارک 6770 مثلا ASUS Radeon HD 6770 DirectCU Silent review رو ببینید.

فکر کنم بهتره Power رو تعویض کنید (البته بازم بپرسید به نظرم )

آخرین ویرایش:
یه کارت قوی برای اتصال به ال ای دی 40 اینچ با رزولوشن بالا 1080 تو رنج قیمت در حد چی پیشنهاد میکنید؟
ATI RADEON HD 7770
GTX560TI
نظرتون در مورد این دو کارت چیه و کدوم برای کار من مناسبتره؟

دوستان بازی خوررررررررررررررر :دی

monitor>>> flatron L1752s LG
ram>>>>2x2 G kingmax
motherboard>>>> p5p4ITLE asus
power >>>> ST-750W Storm
cpu>>>>Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
VGA>>>>>8400 GS

یه کارت گرافیک قوی و نمکی !!! سقفش هم 500T

یه کارت قوی برای اتصال به ال ای دی 40 اینچ با رزولوشن بالا 1080 تو رنج قیمت در حد چی پیشنهاد میکنید؟
ATI RADEON HD 7770
GTX560TI
نظرتون در مورد این دو کارت چیه و کدوم برای کار من مناسبتره؟
این فقط و فقط به بودجه ی شما بستگی داره !
بین اون 2 کارت هم به غیر از چند مورد خاص در بقیه موارد بدون شک GTX560Ti سریعتر هستش ، البته 560Ti در اکثر موارد تو Resـه 1080 به مشکل میخوره !
دوستان بازی خوررررررررررررررر
biggrin1.gif

monitor>>> flatron L1752s LG
ram>>>>2x2 G kingmax
motherboard>>>> p5p4ITLE asus
power >>>> ST-750W Storm
cpu>>>>Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
VGA>>>>>8400 GS

یه کارت گرافیک قوی و نمکی !!! سقفش هم 500T
تا 500 با 25 30 تومن بالاتر HD6950 با برد SAPPHIRE یا تو همون رنج 500 ، GTX560Ti با برد EVGA یا ASUS DCII پیشنهاد میشه این از این !
اما نکته اینجاس که CPU شما برای یه همچین کارتایی به شدت محدودیت ایجاد میکنه یعنی ممکنه تا 50 60 درصد از کاراییشون دیده نشه !

سی پی یو اوضاعش چطوره؟ بخوام از این کارت گرافیکا کیفیت مطلوب بگیرم چی پیشنهاد میدید ؟
کلا 500 بودجه دارم چقدرشو بدم کارت چقدرشو سی پی یو؟

آخرین ویرایش:
سلام این مشخصات سیستم منه :
Ram : 4 gig
CPU : Core I3
VGA : ATI Radeon hd 5670

میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم و یه Nvidia بگیرم ... تا حدود 200 هم میتونم هزینه کنم! به نظرتون بهترین انتخاب با این مبلغ چیه که با سیستمم ماچ باشه ...
ممنون ...

میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم و یه Nvidia بگیرم ... تا حدود 200 هم میتونم هزینه کنم! به نظرتون بهترین انتخاب با این مبلغ چیه که با سیستمم ماچ باشه ...
ممنون ...
درود
اگه حتما قصد خرید Nvidia دارید پیشنهاد اول 550 Ti که کمی بالاتر از بودجه شماست حدود 220 تا 230 باید باشه و پیشنهاد ارزان تر GTS 450 که حدود 180 اینا هست!

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

سی پی یو اوضاعش چطوره؟ بخوام از این کارت گرافیکا کیفیت مطلوب بگیرم چی پیشنهاد میدید ؟
پیشنهاد رامین عزیز خیلی خوبه ولی متاسفانه مشکل اینجاست که خودتون هم متوجه شدید CPU
به احتمال 99 درصد حین بازی افت فریم شدید خواهید داشت و گرافیک محدود میشه برای رفعش که بودجه کمتری خرج کنید میتونید از سری Quad Core استفاده کنید
که البته نسبت به حال کمی گران هستند ولی از آپدیت کل قطعات ارزان تر برای شما تموم میشه حدود 200 تا 250 سی پی یو هست!
با بقیه پول هم میتونید یه 6850 با کمی افزایش بودجه تهیه کنید!
اگه جایی اشتباه شد ممنون میشم دوستان عزیز اصلاح کنند!
موفق باشید!

تو پست قبلی که واضح توضیح دادم ، یعنی ضعیفه !
متاسفانه سیستم فعلی شما ارزش ارتقاء نداره یعنی اصلا CPU این سوکت موجود نیست که بخواد پیشنهاد شه (باشه هم با توجه به از رده خارج شدن این سوکت قیمت فضایی خواهد داشت) ، باید هر سه قطعه اصلی تعویض شه که همین سه قطعه در کمترین حالت 440 450 تومن در میاد به احتمال زیاد پاورتون هم باید تعویض شه اینم حداقل 110 115 تومن هزینه شه !

ممنون ...
خوب دوستمون چند مدل پیشنهاد داد ولی در کل تا رنج 200 دو کارت GTS450 و HD6770 قرار میگیره که به نظر من نسبت به کارت خودتون افزایش کارایی محسوسی نداره بهتره بودجه رو افزایش بدید برای کارتی مثل HD6850 یا کمتر HD6790 که ارزش بالاتری نسبت به کارایی واسه خرید دارن !
پس من چه کار کنم چی بگیرم که تو رزولوشن 1080 به مشکل نخوره ؟
برای 1080 حداقل به کارتی مثل HD6970 یا GTX570 نیازه که هر دو مدل بالای 600 در میان !

ممنون ...

سلام

به نظر من 6770 بخرید چون فکر کنم تقریبا در حد 550 ti هست قیمتش هم در حد 550 ti هست شایدم کمتر

مثلا میتونید به ASUS Radeon HD 6770 DirectCU Silent review هم مراجعه کنید.

البته هر کدوم تقریبا تو یه جایی برتری دارند .

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

سلام

ببخشید حدودا حداقل قیمت GTX 680 چند هست یا GTX 590 ؟

باتشکر

با سلام و خسته نباشید از زحمات شما . من می خواستم کارت گرافیک ati readon hd 6790 را با بودجه ی 300 هزار تومن تهیه کنم . ولی قبل از ان می خواستم ببینم که این کارت گرافیک در سیستم من اجرا می شود ؟ سیستم من این است مادر برد .msi p41-c31 (ddr3) و . cpu. intel pentuim dual_core E5700 3gh
ram . pariot 2gb ddr 3 ضمنا کارت گرافیک فعلی من این است ati readon hd 5450

دوستان قیمت و محل فروش کارت های QUADRO یا FIREGL رو می دونین؟
اگر مدلی هم پیشنهاد می دین بی زحمت بگین که با کدوم یک از کارت های معمولی تو اجرای گیم برابرن.

دوستان من دل زدم به دریا با توجه به نظرات دوستان کل قطعات سیستم اصلی باید عوض بشه
چی پیشنهاد میدید دور بر 1 ملیون تومن؟
اینجا تاپیک مشاوره کارت هستش نه قطعات !
پست قبلی شما به تاپیک مشاوره قطعات منتقل و جوابش هم داده شد !
با سلام و خسته نباشید از زحمات شما . من می خواستم کارت گرافیک ati readon hd 6790 را با بودجه ی 300 هزار تومن تهیه کنم . ولی قبل از ان می خواستم ببینم که این کارت گرافیک در سیستم من اجرا می شود ؟ سیستم من این است مادر برد .msi p41-c31 (ddr3) و . cpu. intel pentuim dual_core E5700 3gh
ram . pariot 2gb ddr 3 ضمنا کارت گرافیک فعلی من این است ati readon hd 5450
تا 300 میشه HD6850 رو در نظر گرفت 6790 تا 250 ارزش خرید داره بالاتر نه !
شما هم مثل دوست قبلی CPU فعلیتون ضعیفه و برای کارتی مثل 6850 یا حتی 6790 محدودیت ایجاد میکنه نهایت کارتی که بتونید بندازید GTS450 هستش (البته همین مدل هم ممکنه افت کارایی داشته باشه ولی ناچیز) که تو رنج 200 تومن در میاد به شرط اینکه 2GB رم دیگه اضافه بشه و پاور هم محدودیتی ایجاد نکنه !
در کل این سیستم دیگه ارزش ارتقاء نداره بهتره تو فکر تعویض هر سه قطعه اصلی باشید !
دوستان قیمت و محل فروش کارت های QUADRO یا FIREGL رو می دونین؟
اگر مدلی هم پیشنهاد می دین بی زحمت بگین که با کدوم یک از کارت های معمولی تو اجرای گیم برابرن.
خوب 1 یا 2 مدل نیستن که بشه قیمت داد رنج وسیعی دارن ، باید مدل دقیق یا بودجه مشخص شه تا بشه قیمت یا پیشنهاد داد !
در کل این سری کارتا نسبت به کارتای Geforce یا Radeon به اونصورت موجود نیست تو بازار و اکثرا هم سفارش میگرن بعد تحویل میدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or