چرا مدل مین بورد 100 %برای کارت های جدید در ارتباط چرا؟مشخصه 7870 سریعتره ، یجورایی قابل مقایسه نیستن !
نوع و مدل مین هیچ ارتباطی به نوع و مدل کارت نداره میتونه هر چی باشه ، در مورد قطعات دیگه هم تاپیک جداگانه هست !
تو پست قبلی در مورد 680 گفتم بین 1.5 تا 1.8 متغیره ، 670 هم موجود نیست.
از 480 سریعتر و از 580 کمی ضعیفتر عمل میکنه ، این که ارزش داشته باشه یا نه بستگی به هزینه ی 5850 جدید و همینطور وضعیت قطعات دیگه ی شما داره !دوستان به نظرتون یه 5850 بگیرم بندازم تنگ این 5850 خودمون می تونم به پرفرمنس GTX 580 برسم؟
توی مولتی پلیر BF3 چند فریم می تونم بگیرم در 1080 و Ultra Setting ؟
خیر اینطور نیست اینو شما میگی بقیه چیز دیگه ای میگن ، در حال حاضر PCI Express 3.0 بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره تا کارایی این تفاوت کارایی ناچیز با تست سریعترین کارت های موجود مثل 690 , 680 , 7970 و... نسبت به PCI Express 2.0 تائید شده !چرا مدل مین بورد 100 %برای کارت های جدید در ارتباط چرا؟
چون مین بورد هایی هستن که PCI Expres 3.0 رو ندارن و اکثرا PCI Expres 2.0 , 1.6 رو دارن به همین دلیل میگم
فرض کنید سیستم اینا باشه:از 480 قویتر از 580 کمی ضعیفتر عمل میکنه ، این که ارزش داشته باشه یا نه بستگی به هزینه ی 5850 جدید و همینطور وضعیت قطعات دیگه ی شما داره !
خوب قطعات که خوبه فقط مدل MAIN مشخص نیست که قاعدتا باید CFX ساپورت باشه.فرض کنید سیستم اینا باشه:
i5 2500k
Ram 8GB
سایر موارد هم مثل مادربورد و پاور و ... در حد اینکه بخوبی کراس فایر رو ساپورت کنه
5850 هم دست دو می گیرم چون فکر نکنم دیگه نوش توی بازار پیدا بشه
دست دوش چند در میاد تقریباً؟
اگه کارت گرافیک داری خرید کارت جدید توصیه نمیشه (تفاوتش تو نابود شدن پول شماس) اگر هم که نه میتونی Gainward GT530 1GB رو در نظر بگیری !سلام دوستان من با 100ت یک کارت گرافیک میخوام بگیرم
مادربردم ga-8i865gme-775
cpu:intel core i5
ram:4ddr3
هست پاور رو ولش کنید متناسب باهاش میگیرم
شما کارت گرافیک چی پیشنهاد میکنید؟
راستیnvidia8400چنده؟در چه حده برای بازی نمیخوام
فک نمیکنم کسی پیدا شه بتونه تا سال آینده رو پیش بینی کنه چه برسه به 3 سال آینده !درود!
دوستان عزیز الان بهترین گرافیکی که پیشنهاد میشه و حداقل تا 3 سال آینده ساپورت کنه چیه؟
اگر چندتا نمونه هست لطف کنین و یه توضیحی راجع بهشون بدین
قیمت هم بدین ممنون میشم.
نه کارت گرافیک یه اینتل نابود شده (آنبورد)دارم البته اونی نیست که تو پ.خ گفتماگه کارت گرافیک داری خرید کارت جدید توصیه نمیشه (تفاوتش تو نابود شدن پول شماس) اگر هم که نه میتونی Gainward GT530 1GB رو در نظر بگیری !
خواهش
چیزی که مشخصه الان با این قیمت دلار چیز مناسبی نصیبت نمیشه ولی خب اگر عجله داری میتونی Geforce 220 یا 210 بگیری . قیمتش در مقایسه با کارکردش مناسبه خیلی هم مصرف بالایی نداره .نه کارت گرافیک یه اینتل نابود شده (آنبورد)دارم البته اونی نیست که تو پ.خ گفتم
ولی میخوام یه کارت گرافیک در حد 512 روش باشه حالا اینی که شما گفتی قیمتش چنده؟
این الان اینه؟چیزی که مشخصه الان با این قیمت دلار چیز مناسبی نصیبت نمیشه ولی خب اگر عجله داری میتونی Geforce 220 یا 210 بگیری . قیمتش در مقایسه با کارکردش مناسبه خیلی هم مصرف بالایی نداره .
خوب پس هیچی.نه کارت گرافیک یه اینتل نابود شده (آنبورد)دارم البته اونی نیست که تو پ.خ گفتم
ولی میخوام یه کارت گرافیک در حد 512 روش باشه حالا اینی که شما گفتی قیمتش چنده؟
با 10 15 تومن بالاتر میتونی SAPPHIRE HD6870 1GB رو در نظر بگیری که سریعتر از دو مدل مد نظر هستش در غیر اینصورت 560 Phantom انتخاب خوبی میتونه باشه !دوستان sapphaire 6850 بگیرم بهتره یا gainward 560 gtx phantom حدود 300 می خوام پول یه گرافیک بدم!!