داداش نمی خوام حالتو بگیرم اما cpu شما فکر کنم ماله 6 7 سال پیشه !!!! . بی خیال ارتقاو بشو. هر چی بگیری پولتو ریختی دور . چون من فکر کنم همین vga هم که داری یه جاهایی bottleneck می شه .صبر کن بعدا" کل سیستم رو upgrade کن. DX11 هم یه اعتقاد من یه دروغ بزرگه !! زیاد روش حساب نکن. این صحبتا بیشتر جنبه ی تجاری داره . الان این witcher 2 با این گرافیک خفنش dx9 هنوز. یا فرق crysis2 تو dx11 و dx9 واقعا" محسوس نیست. یه سری texture رو قلمبه کردن فکر میکنن چی کار کردن حالا. بعدم اون مانیتوری که شما داری اصلا" نیازی به gpu های جدید نداره . این کارت گرافیک ها ماله res های 2 مگ یه یالاست معمولا" نه 1 مگ.
عزيز جان حال گيري نيست شما تا حدودي درست ميگي من اين سيستم رو سال 87 جمع كردم

ممنون بابت اطلاعاتت، ولي هر جا پرسيدم و تحقيق كردم متوجه شدم كه اين cpu چون pci express هست مشكلي در ساپورت كارت گرافيك هاي جديد نداره نهايتا مي تونم رم سيستم رو افزايش بدم ( البته اگه كمكي ميكنه ) ولي سوالم اين هست كه اگه كارت گرافيك رو ارتقا بدم تو فريم ريت و بالا بردن سطح گرافيك تاثيري نداره با اين سيستم ؟؟ شما در مورد قيمت و يا كارت پيشنهادي خودت با قيمت مناسب و اون پيشنهاد دست دومي كه من نوشتم نظري نداري ؟
---------- نوشته در 08:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 AM ارسال شده بود ----------
<<<<نياز فوري به كمك
سلام دوستان من ميخوام تا روز دوشنبه يه كارت گرافيك بخرم حداكثر قيمت قابل پرداخت 300 تومان
nvidia باشه : مشخصات سيستم هم به شرح زير است :
main : M3A ASUS DUAL CORE AM2+ 6000
RAM : 4G DDR2
RESOLUSION 17" : 1280*1024
POWER : GREEN 515 WATT COMBINE
من الان كارت گرافيك 9600 GT 1G دارم و علت تغيير اين كارت هم اينه كه اين كارت DX11 رو ساپورت نميكنه من كارتي ميخوام كه به بودجه بخوره و DX11 رو ساپورت كنه فريم هم بهم 30 بده كافيه نميخوام 60 فريم بگيرم ولي ميخوام كارتي بگيرم كه آپشن هاي DX11 رو ساپورت كنه
يه كارت دست دومDDR5 GAINWARD 560 GTX 1 G گير آورم كه گاراتني داره تا سال 92 از شركت ساب ¡ قيمت ميده 285 تومان اين مورد آيا خوبه يا اصلا دست دوم نگيرم ؟ كسي قيمت نو اين كارت رو ميده ولي خودم ترجيح ميدم كارت نو بگيرم ؟
تا دوشنبه ميخوام بگيرم لطفا سريع جواب بديد ممنون ميشم