مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام من gts450 رو پیدا کردم با بورد shuttle tech با قیمت 150 تومن و دو سال گارانتی (1024 مگابایت دی دی آر 5) و مشابهش با بورد msi 175 ... کدوم رو بخرم به صرفه تره؟

به خاطر 25 تومن اشتباه نكن. حتما msi را بگير...
من چند سال پيش يكي از دوستام به خاطر قيمت و ... يه همچين اشتباهي كرد، كارت گرافيك يه چيز عجيب قريب و داغوني در اومد (يه جاي مي نوشت 16 مگ حافظه داره، يه جا اصلا وجود خارجي نداشت! و .. )
2 3 روز هم با فروشنده در گير بود تا كارت را عوض كنه و ...

این بستگی به شما داره ، در کل اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره باید CPU و MAIN عوض شه اگه RAMها هم DDR2 باشه اینا هم باید تعویض شه.

پس به نظرم دردسر زیاد داره قوی ترین کارت گرافیکی که میتونم بدون مشکل روی سیستمم با این سی پی یو نصب کنم چیه و و سیستم مورد نیازش و قیمتش چقدر هست
کارت فعلی
gforce 9400 gt
با سپاس فراوان

من می خوام یک کارت گرافیک با قیمت زیر ۲۰۰ تومان بخرم(دیگه حداکثر ۲۰۰ تومان فوقش ۱۰ تا ۱۵ تومن بیشتر) بیشتر نظرم روی nvidia است ولی اگر کسی پیشنهاد ati هم داره ممنون میشم بگه

مشخصات سیستم من
cpu: amd 2 core 3GHZ
hard: hitachi دو عدد
ram: 2GB
power: green 480Wat real
dvd writer یک عدد
کارت گرافیک فعلی 8500GT آیا نیاز به ارتقای پاور هم دارم یا نه(با توجه به این که میخوام یک رم دو گیگ هم به سیستمم اضافه کنم)
یک نفر به من 440 GTX با رم 1GB DDR5 فکر کنم برند asus را پیشنهاد کرد این خوب است یا نه؟ آیا از 450gts که چند پست قبل دربارش حرف زده بودی بهتره یا ضعیفتر هست؟
gtx 460 768 چطوره؟
ممنون
تا 200 میتونی GTX460 768MB یا HD6790 رو در نظر بگیری.
مدل CPU مشخص نیست که ممکنه از کارایی کارت ها کم کنه !
GTX440 نداریم اون GT440ـه ، خیر پیشنهاد نمیشه (اونم با برد ASUS) اون یه نفر هم یا اطلاعات کافی نداشته یا... از 450 هم ضعیفتره !
تا این رنج پیشنهاد خوبیه البته تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط با برد Gainwardش گیر میاد.
خواهش
سلام
بین ۵۶۰ و ۶۸۷۰ چقدر فاصله هست ؟
من قبل از گرونی ها ۵۶۰ گرفتم . اشتباه کردم؟

بدون شک 6870 سریعتره حدودا 7 یا 8 درصد.
این بستگی به برند کارت و کلا هزینه ای که شما کردی داره.
پس به نظرم دردسر زیاد داره قوی ترین کارت گرافیکی که میتونم بدون مشکل روی سیستمم با این سی پی یو نصب کنم چیه و و سیستم مورد نیازش و قیمتش چقدر هست
کارت فعلی
gforce 9400 gt
با سپاس فراوان
شما هم همینطور نهایت کارتی که بتونی بندازی GTS450 هستش (البته همینم افت کارایی خواهد داشت ولی محسوس نیست).
مدل یا خروجی پاورت رو هم نمیدونم چیه ولی این کارت حداقل یه 400w میخواد که باید در نظر داشته باشی.

آخرین ویرایش:
<<<<نياز فوري به كمك
سلام دوستان من ميخوام تا روز دوشنبه يه كارت گرافيك بخرم حداكثر قيمت قابل پرداخت 300 تومان
nvidia باشه : مشخصات سيستم هم به شرح زير است :
main : M3A ASUS DUAL CORE AM2+ 6000
RAM : 4G DDR2
RESOLUSION 17" : 1280*1024
POWER : GREEN 515 WATT COMBINE
من الان كارت گرافيك 9600 GT 1G دارم و علت تغيير اين كارت هم اينه كه اين كارت DX11 رو ساپورت نميكنه من كارتي ميخوام كه به بودجه بخوره و DX11 رو ساپورت كنه فريم هم بهم 30 بده كافيه نميخوام 60 فريم بگيرم ولي ميخوام كارتي بگيرم كه آپشن هاي DX11 رو ساپورت كنه
يه كارت دست دومDDR5 GAINWARD 560 GTX 1 G گير آورم كه گاراتني داره تا سال 92 از شركت ساب ¡ قيمت ميده 285 تومان اين مورد آيا خوبه يا اصلا دست دوم نگيرم ؟ كسي قيمت نو اين كارت رو ميده ولي خودم ترجيح ميدم كارت نو بگيرم ؟
تا دوشنبه ميخوام بگيرم لطفا سريع جواب بديد ممنون ميشم

<<<<نياز فوري به كمك
سلام دوستان من ميخوام تا روز دوشنبه يه كارت گرافيك بخرم حداكثر قيمت قابل پرداخت 300 تومان
من الان كارت گرافيك 9600 GT 1G دارم و علت تغيير اين كارت هم اينه كه اين كارت DX11 رو ساپورت نميكنه من كارتي ميخوام كه به بودجه بخوره و DX11 رو ساپورت كنه فريم هم بهم 30 بده كافيه نميخوام 60 فريم بگيرم ولي ميخوام كارتي بگيرم كه آپشن هاي DX11 رو ساپورت كنه
يه كارت دست دومDDR5 GAINWARD 560 GTX 1 G گير آورم كه گاراتني داره تا سال 92 از شركت ساب ¡ قيمت ميده 285 تومان اين مورد آيا خوبه يا اصلا دست دوم نگيرم ؟ كسي قيمت نو اين كارت رو ميده ولي خودم ترجيح ميدم كارت نو بگيرم ؟

داداش نمی خوام حالتو بگیرم اما cpu شما فکر کنم ماله 6 7 سال پیشه !!!! . بی خیال ارتقاو بشو. هر چی بگیری پولتو ریختی دور . چون من فکر کنم همین vga هم که داری یه جاهایی bottleneck می شه .صبر کن بعدا" کل سیستم رو upgrade کن. DX11 هم یه اعتقاد من یه دروغ بزرگه !! زیاد روش حساب نکن. این صحبتا بیشتر جنبه ی تجاری داره . الان این witcher 2 با این گرافیک خفنش dx9 هنوز. یا فرق crysis2 تو dx11 و dx9 واقعا" محسوس نیست. یه سری texture رو قلمبه کردن فکر میکنن چی کار کردن حالا. بعدم اون مانیتوری که شما داری اصلا" نیازی به gpu های جدید نداره . این کارت گرافیک ها ماله res های 2 مگ یه یالاست معمولا" نه 1 مگ.

آخرین ویرایش:
<<<<نياز فوري به كمك
به نظر من اون 560 رو حتما بگیر پاورت هم بسه فکر کنم ...

داداش نمی خوام حالتو بگیرم اما cpu شما فکر کنم ماله 6 7 سال پیشه !!!! . بی خیال ارتقاو بشو. هر چی بگیری پولتو ریختی دور . چون من فکر کنم همین vga هم که داری یه جاهایی bottleneck می شه .صبر کن بعدا" کل سیستم رو upgrade کن. DX11 هم یه اعتقاد من یه دروغ بزرگه !! زیاد روش حساب نکن. این صحبتا بیشتر جنبه ی تجاری داره . الان این witcher 2 با این گرافیک خفنش dx9 هنوز. یا فرق crysis2 تو dx11 و dx9 واقعا" محسوس نیست. یه سری texture رو قلمبه کردن فکر میکنن چی کار کردن حالا. بعدم اون مانیتوری که شما داری اصلا" نیازی به gpu های جدید نداره . این کارت گرافیک ها ماله res های 2 مگ یه یالاست معمولا" نه 1 مگ.
عزيز جان حال گيري نيست شما تا حدودي درست ميگي من اين سيستم رو سال 87 جمع كردم:> ممنون بابت اطلاعاتت، ولي هر جا پرسيدم و تحقيق كردم متوجه شدم كه اين cpu چون pci express هست مشكلي در ساپورت كارت گرافيك هاي جديد نداره نهايتا مي تونم رم سيستم رو افزايش بدم ( البته اگه كمكي ميكنه ) ولي سوالم اين هست كه اگه كارت گرافيك رو ارتقا بدم تو فريم ريت و بالا بردن سطح گرافيك تاثيري نداره با اين سيستم ؟؟ شما در مورد قيمت و يا كارت پيشنهادي خودت با قيمت مناسب و اون پيشنهاد دست دومي كه من نوشتم نظري نداري ؟

---------- نوشته در 08:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 AM ارسال شده بود ----------

<<<<نياز فوري به كمك

اطلاعاتی که بهت دادن کاملا" اشتباهه .pci-x بودن VGA (نه cpu ) هیچ ربطی یه این مسئله نداره و فقط پهنای باند انتقال اطلاعات رو برای VGA افزایش میده . مشکل اصلی شما ضعیف بودن پردازندست . یعنی حتی اگر یه VGA خیلی خوب داشته باشی ، اطلاعات کافی برای رندر کردن از جانب CPU براش فراهم نمی شه نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه . افزایش مموری هم هیچ کمکی به شما نمی کنه . اگر VGA رو عوض کنی ممکنه تو یه سری صحنه ها در بعضی از بازی ها که بیشتر گرافیک محور هستند (مثل metro ) بهت فریم بهتر بده ولی در کل این طور نخواهد بود.
در ضمن پاور شما هم برای کارت های جدید به هیچ وجه مناسب نیست .
به نظر من تا زمانی که حداقل 1 میلیون بودجه برای سیستم خریدن در نظر نگرفتی قید ارتقاو رو بزن.

آخرین ویرایش:
<<<<نياز فوري به كمك
با 35 40 تومن بالاتر میتونی HD6870 رو در نظر بگیری در غیر اینصورت GTX460 1GB یا HD6850 تا رنج 300 بهترین انتخاب موجود هستش این از این !
در مورد DX11 هم به تنهایی ملاک قدرت کارت نمیتونه باشه اگه فقط دنبال DX11 هستی یدونه GT430 هم کارتو راه میندازه.(البته فقط خروجی تصویر)
اما نکته ی مهم اینه که CPU شما جوابگوی اینجور کارتا نیستن نهایت توانش همون کارت فعلی ت یا همرده ی بروزش یعنی GTS450 هستش بالاتر از این کارتا بندازی رو سیستم افت کارایی محسوس خواهد داشت حالا بسته به مدل این افت کارایی بیشتر یا کمتر میشه !
اون کارت Gainward هم قیمتش خوبه اما بهتره یه مهلت 1 روزه بابت تستش بگیری.
در ضمن GREEN 515W هم نداریم !
میشه اخرین قیمت msi 560 ti -tf رو بگید؟
موجود نیست یا حداقل من ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or