مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خسته نباشید به همه ...
رامین جان امروز رفتم 6850 رو خریدم ... فقط یه سوالی من از 2 تا مانیتور استفاده می کنم 1 LED 1CRT هر 2 رو هم با تبدیل DVA به VGA وصل کردم سوال اینه که یکی از تبدیل هام به DVI گرافیک نمی خوره ! نرگیش تو مادگی نمیره :دی !!! اینو چطوری بر طرف کنم :( ؟

سلام
میخواستم ببینم بین کارتای GTX 460 و GTX 550 Ti کدوم بهتره؟
اصلا برا بازی مناسب هست؟
قیمتا چجوریه؟
ممنون
460 خودش 4 تا زیر مجموعه داره شما کدومش مد نظرته ؟
در کل 550Ti از مدل SE سریعتر و از 768MBش ضعیفتر هستش ، با این قیمتا 550 پیشنهاد نمیشه (البته نمیدونم چقدر میخوای هزینه کنی) ولی تو مدلای پایینتر 550 از نظر قیمت همین GTX460 768MB پیشنهاد میشه !
خسته نباشید به همه ...
رامین جان امروز رفتم 6850 رو خریدم ... فقط یه سوالی من از 2 تا مانیتور استفاده می کنم 1 LED 1CRT هر 2 رو هم با تبدیل DVA به VGA وصل کردم سوال اینه که یکی از تبدیل هام به DVI گرافیک نمی خوره ! نرگیش تو مادگی نمیره :دی !!! اینو چطوری بر طرف کنم :( ؟
به سلامتی مبارکه
اونی که نمیخوره احتمالا DVI-D و خود کارت DVI-I هستش ، راهش اینه که یکی دیگه از همون تبدیلی که به کارت میخوره بگیری یعنی DVI-I به VGA.

آخرین ویرایش:
460 خودش 4 تا زیر مجموعه داره شما کدومش مد نظرته ؟
در کل 550Ti از مدل SE سریعتر و از 768MBش ضعیفتر هستش ، با این قیمتا 550 پیشنهاد نمیشه (البته نمیدونم چقدر میخوای هزینه کنی) ولی تو مدلای پایینتر 550 از نظر قیمت همین GTX460 768MB پیشنهاد میشه !

به سلامتی مبارکه
اونی که نمیخوره احتمالا DVI-D و خود کارت DVI-I هستش ، راهش اینه که یکی دیگه از همون تبدیلی که به کارت میخوره بگیری یعنی DVI-I به VGA.

دستت درد نكنه
قيمتم لطفا ميگي؟
بعد بهتر نيست از خارج از ايران gtx 560 بگيرم؟
حساب كردم تقريبا ٣٠٠ تومن ميشه
اينا چقدره قيمتشون؟

دستت درد نكنه
قيمتم لطفا ميگي؟
بعد بهتر نيست از خارج از ايران gtx 560 بگيرم؟
حساب كردم تقريبا ٣٠٠ تومن ميشه
اينا چقدره قيمتشون؟
خواهش
GTX460 768MB بین 220 تا 260 تو برند و مدلای مختلف متغیره کمترین قیمتش هم با برد Gainwardـه البته اگه گیر بیاد.
GTX560 یا GTX560 Ti ؟ اگه اولی با این قیمت در میاد به نظر من نمیصرفه تفاوتش نهایت 60 65 تومن با بازار ما هستش در صورتیکه گارانتی رو هم از دست میدی !

نه gtx 560 هست
تو ايران قيمتاي اينا چطوره؟(gtx560 و gtx 560 ti)
ميبخشيد زياد سوال مسكنم
كسي جز شما جواب نميده
ممنون
خوب اگه اینطوره که در مورد 560 تو پست قبلی توضیح دادم.
GTX560 بین 350 تا 420 و GTX560 Ti هم بین 440 تا 500 بسته به برند و مدل متغیره.
مشکلی نیست
خواهش
GTX460 یک گیگ و ASUS - GeForce GTS 450 یک گیگ قیمت این دو تا الان چنده ؟
GTX460 1GB یه مدته که نایابه تو بازار ما ، اگر هم گیر بیاد بین 280 تا 330 340 تومن تو مدلای مختلف متغیره ، GTS450 هم بین 170 تا 230 240 در میاد.

آخرین ویرایش:
GTX460 یک گیگ و ASUS - GeForce GTS 450 یک گیگ قیمت این دو تا الان چنده ؟

اشتباه نمی کنی من الان یه gtx 460 واسه یکی خریدم gigabyte با قیمت 220 تومن
در مورد قیمت تو پست قبلی توضیح دادم ، GTS450 با برد ASUS هم موجود نیست یا حداقل من ندیدم !
460ـی که شما گرفتی دقیقا کدوم مدل از GIGAـه ؟ من قبل از داستان دلار هم GTX460 1GB با این قیمت ندیدم الان که دیگه جای خود داره اونم با برد GIGA !
شما GTX460 1GB با این قیمت سراغ داشتی من 10 تا میخوام !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or