مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

XFX Nvidia GeForce GT 220 DDR3
خوب این در چه حد هست؟
این هم تو همون رنج قیمته؟
GT530 سریعتره کارت به نسبت بروز تری هم هستش.
سلام خدمت دوستان حافظه ی کلی کارت گرافیکم 2033 mg هست که ازاین حین 1024 مگابایتش ماله بازی هست مدل کارت گرافیکمnvidia gefroce gtx 240 چطوری میتونم کارت گرافیکمو اپدیت کنماین کارت گرافیک ماله بازی کامپیوتری تاچندسال دیگه جواب میده؟؟؟
GTX240 نداریم یا GT240ـه یا GTS240 که به نظرم همون مورد اول کارت شما باشه !
شما چی شو میخوای آپدیت کنی ؟ اگه منظورت به درایورش هست میتونی بری تو این تاپیک و آخرین درایور ارائه شده رو بگیری ، سریعترین کارت موجود رو هم نمیشه تا 2 سال آینده پیش بینی کرد چه برسه به این کارت !
در کل GT240 فک میکنم 3 یا 4 سال میشه که به تاریخ پیوسته به غیر از چند تا بازی خاص از نظر فریم دهی در اکثر موارد باید Res و جزئیات رو کاهش داد تا به فریم قابل قبول واسه اجرای بازی رسید !
سلام
میخواستم گرافیک بخرم میخواستم بدونم که nvidia 3D vision kit با گرافیک های AMD هم کار میکنه؟
اسمش روشه nVidia پس ربطی به AMD نداره !

خیر ، من همینجوری یه چیزی میگم شما نباید قبول کنید !
همین میانبر نرمافزاری که میگید رو nVidia ارائه کرده البته فقط واسه کار با کارت گرافیک های ساخت خودش نه کمپانی دیگه !
این لینک سخت افزار و نرمافزار های مورد نیاز برای کار با این کیت هستش . (چیز شکن میخواد)

خیر ، من همینجوری یه چیزی میگم شما نباید قبول کنید !
همین میانبر نرمافزاری که میگید رو nVidia ارائه کرده البته فقط واسه کار با کارت گرافیک های ساخت خودش نه کمپانی دیگه !
این لینک سخت افزار و نرمافزار های مورد نیاز برای کار با این کیت هستش . (چیز شکن میخواد)

مرسی دوست عزیز حالا من باز احتمالا با ساپورت nvidia صحبت میکنم خبرشو میدم احتمالا اینی که شما میگید درسته
اما اخه یه جورایی با عقل جور در نمیاد یک مانیتور به اسم 3D بخری بعد توش nvidia 3d vision kit باشه خیلی مسخرس اومدیمو یکی amd داشت!
امیدوارم اینطور که شما میگید نباشه :دی

---------- نوشته در 02:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------

اره اینجور که مشخص هست باید واسه این کیت گرافیک نویدیا باشه, خوب شنیدم 460 خیلی خوبه واسه 3D چند هست؟ الان من تا حدود 350 هم پاور میخوام هم گرافیک.! البته فک کنم پاور میخوام, پاورم 380 green هست

آخرین ویرایش:
مرسی بابت پیشنهادتون ... میشه نظرتون رو در مورد XFX - ATI RADEON HD 6770 بدونم ؟ قیمت : 230

البته یه 10 تومن از رنج قیمت من بیشتره ...
خواهش
ضعیفتر از مدل پیشنهادی هستش از نظر قیمت هم 6770 نهایت تا 190 ، بالاتر دیگه ارزش خرید نداره !
مرسی دوست عزیز حالا من باز احتمالا با ساپورت nvidia صحبت میکنم خبرشو میدم احتمالا اینی که شما میگید درسته
اما اخه یه جورایی با عقل جور در نمیاد یک مانیتور به اسم 3D بخری بعد توش nvidia 3d vision kit باشه خیلی مسخرس اومدیمو یکی amd داشت!
امیدوارم اینطور که شما میگید نباشه :دی

---------- نوشته در 02:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------

اره اینجور که مشخص هست باید واسه این کیت گرافیک نویدیا باشه, خوب شنیدم 460 خیلی خوبه واسه 3D چند هست؟ الان من تا حدود 350 هم پاور میخوام هم گرافیک.! البته فک کنم پاور میخوام, پاورم 380 green هست
خواهش
واسه فعال سازی 3D Vision باید از طریق درایور nVidia اقدام کرد پس یعنی فقط سازگار با کارت های ساخت خودش نه شرکت دیگه !
اینکه چه کارتی واسه داستان 3D خوبه بستگی شدید به Resـه طبیعی مانیتور داره چون تو مد 3D فعالیت کارت به مراتب بیشتر از حالت 2Dش هستش (یعنی به همون نسبت فریم کاهش پیدا میکنه) و حالا اگه Resـه مانیتور بالاتر باشه فشار بیشتری به کارت وارد میشه ، در کل شما میتونی GTX460 768MB + یه پاور GREEN GP600A-EU رو در نظر بگیری.

مرسی بابت پیشنهادتون ... میشه نظرتون رو در مورد XFX - ATI RADEON HD 6770 بدونم ؟ قیمت : 230

البته یه 10 تومن از رنج قیمت من بیشتره ...
نه ! اگر خواستی 460 بگیری حتما دوباره میگم حتما نمونه 1 گیگش رو بگیر . نمیدونم چرا ولی توی 460 فقط به خاطر همین 256 مگ حافظه کمتر کلی پرفورمنس میاد پایین و دما میره بالا در نتیجه عمرش هم میاد پایین ولی عوضش نمونه یک گیگش رو رزولوشن 1024*768 فعلا همه چیز رو جواب میده .
این الان اینه؟
ASUS - GeForce GT 220 - 1GB / DDR3.
خودشه .
XFX Nvidia GeForce GT 220 DDR3
خوب این در چه حد هست؟
این هم تو همون رنج قیمته؟

ببین دوست عزیز اگر برای بازی میخوای تو این رنج چیزی گیرت نمیاد ... اینا هم که پیشنهاد میشه برای 100 تومن خوبند وگرنه دیگه به درد بازی نمیخورند . البته هنوز هم بازی هایی میاد که قابل اجرا روی انها هستن ...

مرسی رامین جان ... و همینطور دوست خوبم مرتضی ...

امروز عصر دیگه میرم که گرافیک رو بگیرم اشاالله تا عصر هم یه 60 تومن دیگه به دستم میرسه

بودجه به 270 رسیده ... لطف می کنید با این قیمت هم یه کارت پیشنهاد بدین ؟

در آخر هم اگه میشه نظرتون در مورد این کارت بگید ؟ SAPPHIRE HD 6850

مرسی رامین جان ... و همینطور دوست خوبم مرتضی ...

امروز عصر دیگه میرم که گرافیک رو بگیرم اشاالله تا عصر هم یه 60 تومن دیگه به دستم میرسه

بودجه به 270 رسیده ... لطف می کنید با این قیمت هم یه کارت پیشنهاد بدین ؟

در آخر هم اگه میشه نظرتون در مورد این کارت بگید ؟ SAPPHIRE HD 6850
خواهش
خوب تا 270 و کلا تا رنج 300 همین 6850 پیشنهاد میشه در اکثر موارد از GTX460 1GB هم سریعتر عمل میکنه بطور کلی نسبت به قیمتش کارت خوبیه.

نه ! اگر خواستی 460 بگیری حتما دوباره میگم حتما نمونه 1 گیگش رو بگیر . نمیدونم چرا ولی توی 460 فقط به خاطر همین 256 مگ حافظه کمترکلی پرفورمنس میاد پایین و دما میره بالا در نتیجه عمرش هم میاد پایین ولی عوضش نمونه یک گیگش رو رزولوشن 1024*768 فعلا همه چیز رو جواب میده .

خودشه .

ببین دوست عزیز اگر برای بازی میخوای تو این رنج چیزی گیرت نمیاد ... اینا هم که پیشنهاد میشه برای 100 تومن خوبند وگرنه دیگه به درد بازی نمیخورند . البته هنوز هم بازی هایی میاد که قابل اجرا روی انها هستن ...
نه فقط میخوام از nvidia بودنش استفاده کنم چون این اینتل هر چقدر هرچقدرم قوی باشه ولی بعضی از بازیارو نمیتونه اجرا کنه میخوام فقط مکس پین سه رو بازی کنم اونم برای یه کاره برای من فرق نمیکنه که رویlowبازی کنم یا روی extraفقط میخوام اینو بازی کنم b-)
بعدشم حیفه روی یه یه سیستم با گرافیک اینتل ،سی پی یو core i5باشه:d

رامین جان من پاور 530 Memonex دارم اگه بخوام همین 6850 رو بگیرم که مشکلی پیش نمیاد ؟

----

Processor ::: AMD Phenom II x6 1090T 3.20GHz Motherboard ::: Gigabyte GA-MA770T-UD3 Memory::: Kingmax 2x2 Dual Channel

رامین جان من پاور 530 Memonex دارم اگه بخوام همین 6850 رو بگیرم که مشکلی پیش نمیاد ؟

----

Processor ::: AMD Phenom II x6 1090T 3.20GHz Motherboard ::: Gigabyte GA-MA770T-UD3 Memory::: Kingmax 2x2 Dual Channel
Memonex تا اونجایی که من اطلاع دارم 530w نداره 540ـه (2 مدل مختلف) اگه همینه که جواب میده !
سلام
من با ٧٠٠ تومان مي خواهم كارت گرافيك بخرم. رم ٤ گيگ . گرافيكم ١ گيگ انويديا هم باشه.
سريع جواب بدين.
ممنون
دوست عزیز شما 3 روز پیش همین سوال رو پرسیدی دوستان هم جواب دادن ، دلیل تکرار همون سوال چیه ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or