قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
برند هیچ فرقی نداره 1000000000000000 بار!
چیزی به اسم بهترین برند وجود نداره! هر برندی توی یه چیز موفق بوده...ولی به صورت کل بازدهی همشون یکیه و حتی 2% هم با هم فرق ندارن

شما چند جا میپرسی؟حتی توی پیغام خصوصی هم پرسیدید!سلا م بچه ها مادربوردمن دوتا كارت گرافيك وساپورت مي كنه من مي خواستم بدونم كه الان يك گرافيك 7600 gtدارم اگه يك گرافيك ديگهgt7600 باهم ببندم قدرتش چگونه محاسبه ميشه واين بهتره يا مثلا" يك گرافيك 8600 تكي بگيرم باتشكر
غیر ممکن نیست! اون 140 تومن دارن گرون میدن!Palit اش 135 تومن ؟!؟!؟!؟!
غیر ممکنه .
بابا 8500GT 512MB DDR2 ش رو میدن 140 تومن !
OK ببینم حالا بهترین برند برای 8600GT چیه واقعا
برند هیچ فرقی نداره 1000000000000000 بار!

چیزی به اسم بهترین برند وجود نداره! هر برندی توی یه چیز موفق بوده...ولی به صورت کل بازدهی همشون یکیه و حتی 2% هم با هم فرق ندارن
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.همه چیز بستگی به بودجت دارد اگه می خوای 170 تومان بدی خوب معلومه خوبه از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش می خوری
هیمنجا هم سریع جواب میگیریدسلام ممنون ازشما مدیر انجمن من اون تاپیک(8500 یا8600) را که زدم می خواستم سریع جواب خودم را بگیرم این تاپیک مشاوره درباره خرید کارت گرافیک را هم دیده بودم ولی خوب دیگه حالا شما هم اون تاپیک را قفل کردهاید ومن بحث خودم را این جا ادامه می دم

بد که نیستش! من دارم میگم همه ی برند ها یکین...با پلیت 135 تومنی فرقی نداره...سلام حالا geforce 8600 gt مدل xfx 170 تومان خوبه یا نه جواب بدید

اور کلاک ریسکی نداره)