مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
سلا م بچه ها مادربوردمن دوتا كارت گرافيك وساپورت مي كنه من مي خواستم بدونم كه الان يك گرافيك 7600 gtدارم اگه يك گرافيك ديگهgt7600 باهم ببندم قدرتش چگونه محاسبه ميشه واين بهتره يا مثلا" يك گرافيك 8600 تكي بگيرم باتشكر
شما چند جا میپرسی؟حتی توی پیغام خصوصی هم پرسیدید!
Palit اش 135 تومن ؟!؟!؟!؟!
غیر ممکنه .
بابا 8500GT 512MB DDR2 ش رو میدن 140 تومن !
OK ببینم حالا بهترین برند برای 8600GT چیه واقعا
غیر ممکن نیست! اون 140 تومن دارن گرون میدن!
برند هیچ فرقی نداره 1000000000000000 بار!:mad:
چیزی به اسم بهترین برند وجود نداره! هر برندی توی یه چیز موفق بوده...ولی به صورت کل بازدهی همشون یکیه و حتی 2% هم با هم فرق ندارن
همه چیز بستگی به بودجت دارد اگه می خوای 170 تومان بدی خوب معلومه خوبه از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش می خوری
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
سلام ممنون ازشما مدیر انجمن من اون تاپیک(8500 یا8600) را که زدم می خواستم سریع جواب خودم را بگیرم این تاپیک مشاوره درباره خرید کارت گرافیک را هم دیده بودم ولی خوب دیگه حالا شما هم اون تاپیک را قفل کردهاید ومن بحث خودم را این جا ادامه می دم
هیمنجا هم سریع جواب میگیرید;)
سلام حالا geforce 8600 gt مدل xfx 170 تومان خوبه یا نه جواب بدید
بد که نیستش! من دارم میگم همه ی برند ها یکین...با پلیت 135 تومنی فرقی نداره...

R.i.p-unknown عزیز مدیر انجمن و انقدر بد اخلاق ؟!؟!؟!؟!؟!؟
خوب عزیز سوال کردم، من که کاربر فعال این انجمن نیستم که کل پست های انجمن رو خونده باشم که ببینم شما گفتی همه ی برندها با هم یکین یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا توی پیغام خصوصی هم سوال کرده باشم موردی داره ؟؟؟!؟!؟!؟ یا استفاده از سیستم پیغام خصوصی هم جرمه ؟!؟!؟! اونم برای یه سوال.

R.i.p-unknown عزیز مدیر انجمن و انقدر بد اخلاق ؟!؟!؟!؟!؟!؟
خوب عزیز سوال کردم، من که کاربر فعال این انجمن نیستم که کل پست های انجمن رو خونده باشم که ببینم شما گفتی همه ی برندها با هم یکین یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا توی پیغام خصوصی هم سوال کرده باشم موردی داره ؟؟؟!؟!؟!؟ یا استفاده از سیستم پیغام خصوصی هم جرمه ؟!؟!؟! اونم برای یه سوال.

دوست عزیز بد اخلاقی من علت داره! من نمیگم کل تاپیک رو بخونین...ولی لا اقل 1-2 صفحه قبلش رو بخونید;)
توی پیغام خصوصی شما از من سوالی نکردی:confused:منظوره من کاربره Goly بود که توی همه ی تاپیک ها سوالش رو پرسیده...منم جوابش رو توی پیغام خصوصی دادم...من مشکلی از نظره پیغام خصوصی ندارم...منظروه من این بود که جای مشخصش بپرسه کافیه و به جوابش میرسه;)
موفق باشید

سلام
من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم یه سیستم بگید که در حد توان ما باشه و در کل بیشتر از 300 تومن نشه
البته با احتساب اینکه من قطعات فعلیم رو می خوام جایگزین کنم
مثلا cpu من amd64 athlon +3000 هست و گرافیکم fx5200 و ram 512 و مادربورد هم یه مدل از گیگابایت که amd 64 رو ساپورت می کنه مانیتور هم lg f700p
اگه میشه با توجه به سیستم فعلی قطعات مناسب برای جایگزینی پیشنهاد کنید
با تشکر فراوان

سلام
من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم یه سیستم بگید که در حد توان ما باشه و در کل بیشتر از 300 تومن نشه
البته با احتساب اینکه من قطعات فعلیم رو می خوام جایگزین کنم
مثلا cpu من amd64 athlon +3000 هست و گرافیکم fx5200 و ram 512 و مادربورد هم یه مدل از گیگابایت که amd 64 رو ساپورت می کنه مانیتور هم lg f700p
اگه میشه با توجه به سیستم فعلی قطعات مناسب برای جایگزینی پیشنهاد کنید
با تشکر فراوان

با 300 تومن خیلی سخته!!! الان بخوام کارت گرافیک عوض کنم میبینی که باید مین عوض بشه...عوض شدن مین براره با عوض شدن CPU و عوض شدن CPU هم بابره با عوض شدن رم و یه پاور هم میخواد...والا خیلی سخته...
cpu:amd athlon 64 x2 3600=65
main board:asus m2a-vm=75
2x512 transcend 667=60
100 تومنی میمونه...والا بهت بخوام VGA پیشنهاد بدم درست نیست چون برای بازی با همین onboard که روی این مین هست فرقی نداره(هیچ کدوم درست بازی رو نمیکشن)
پاور هم گیرین 480 ریل خوبه...40 تومن بذار روی 100 تومن یه 8600 جی تی palit بخر...

R.I.P-UNKNOWN عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
من فقط فکر می کردم برند ها با هم فرق دارن.
ببینم حالا برای Overclock هم برند مهم نیست ؟
سوال دیگه اینه که XFX GeForce Fatal1ty 8600GT که سریع ترین 8600GT توی جهان هست رو می ارزه 200 تومن بخره آدم یا نه ؟

R.I.P-UNKNOWN عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
من فقط فکر می کردم برند ها با هم فرق دارن.
ببینم حالا برای Overclock هم برند مهم نیست ؟
سوال دیگه اینه که XFX GeForce Fatal1ty 8600GT که سریع ترین 8600GT توی جهان هست رو می ارزه 200 تومن بخره آدم یا نه ؟

من ناراحت نشدم دوست عزیز;)
برای اور کلاک مهم هست! ولی نه خیلی...(کسی که اورکلاکر باشه برند براش فرقی نداره...)
نه به هیچ وجه نمیرزه!200 تومن برای 8600 جی تی!!!!!!:laughing:
ببین من یه مقاله از اورکلاک 8600 جی تی برات میذارم خودت دیگه تا ته بخون...
2.gif

Palit برای بالایی هست...
4.jpg

inno3d
http://www.vr-zone.com/index.php?i=4925&s=4
http://www.vr-zone.com/index.php?i=4925&s=5
میبینی که جفت بردها refrence هستند! (البته Palit کمی فکتری اور شدست که بازم میبینی تاثیری نداشته!)
بازم میگی XFX با اون قیمت مسخرسش؟;):laughing:

آخه ببین عزیز اون Fatal1ty که آورکالاک شده هست کارخونه ای 1.7 گیگاهرتز مموری کلاک داره و 620 مگاهرتز هم کور کلاک داره ! اونم به طور معمولی ! دیگه آدم نمیخواد ریسک آورکلاک کردن رو بکنه.
بهتر نیست اون Fatal1ty 8600GT رو بخرم ؟
اینم مشخصاتش :
Code:
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=1162126&productId=1162176
ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخه ببین عزیز اون Fatal1ty که آورکالاک شده هست کارخونه ای 1.7 گیگاهرتز مموری کلاک داره و 620 مگاهرتز هم کور کلاک داره ! اونم به طور معمولی ! دیگه آدم نمیخواد ریسک آورکلاک کردن رو بکنه.
بهتر نیست اون Fatal1ty 8600GT رو بخرم ؟
اینم مشخصاتش :
Code:
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=1162126&productId=1162176
ممنون میشم راهنمایی کنید.

تو به اون میگی اور کلاک؟:laughing:(اور کلاک ریسکی نداره)
اصلا وقت گذاشتی حداقل یه نگاه به پست بالای من بندازی؟!!!!(اون وقت میگی چرا عصبی میشی!)
شما میتونی برد مرجع رو با یه اور ساده به همین fatal1tyبرسونی!
اور های بالارو دیدی؟
core clock بالای 1000 بود!
اقا اصلا یه پیشنهاد که فکر کنم اینطوری بیشتر خوشت بیاد! اگه 200 داری برو همین xfx رو بخر و دلت هم به این خوش کن که قویترین 8600 دنیاست!
(البته قویترین که Asus 8600 gt top هستش) که اونم با اور عقب میفته...

آخرین ویرایش:
با 300 تومن خیلی سخته!!! الان بخوام کارت گرافیک عوض کنم میبینی که باید مین عوض بشه...عوض شدن مین براره با عوض شدن CPU و عوض شدن CPU هم بابره با عوض شدن رم و یه پاور هم میخواد...والا خیلی سخته...
cpu:amd athlon 64 x2 3600=65
main board:asus m2a-vm=75
2x512 transcend 667=60
100 تومنی میمونه...والا بهت بخوام VGA پیشنهاد بدم درست نیست چون برای بازی با همین onboard که روی این مین هست فرقی نداره(هیچ کدوم درست بازی رو نمیکشن)
پاور هم گیرین 480 ریل خوبه...40 تومن بذار روی 100 تومن یه 8600 جی تی palit بخر...
خیلی ممنون که جواب دادین
شما چی پیشنهاد می کنین که زیاد هم گرون در نیاد ;)
پیشاپیش دستت درد نکنه:love:

ها:blink::o
من الان این بالا پیشنهاد دادم ها!
خوب شما رو حساب 300 تومن من پیشنهاد دادین دیگه؟نه؟:-"
گفتم یه پیشنهاد هم با قیمت خودتون بگین که زیاد هم گرون در نیاد:cool:
اخه من نمی دونم بیشتر از 300 خرج کنم ارزششو داره یا نه;)
با تشکر

خوب شما رو حساب 300 تومن من پیشنهاد دادین دیگه؟نه؟:-"
گفتم یه پیشنهاد هم با قیمت خودتون بگین که زیاد هم گرون در نیاد:cool:
اخه من نمی دونم بیشتر از 300 خرج کنم ارزششو داره یا نه;)
با تشکر

خو اخه اینطوری که نمیشه:confused:
من خودم اگر قرار باشه PC عوض کنم اینو میگیرم:
CPU:Inel Core 2 Dou E6420
VGA:Asus Geforce 8800 GTX
RAM:2x1GB Gskill DDR2 800 CL 4-4-3-4
Main Board:Asus Commando
POWER:Cooler Master 600W Active PFC
Hard:Hitachi 250 Gb sata 2
DVD Writer:Samsung SH-S183A
Monitor:Samsun205 BW
CPU Cooler:Cooler Master
شایدم قویتر...
شما بودجتون رو هر چقدر بالاتر ببرید ارزش داره;)

خو اخه اینطوری که نمیشه:confused:
من خودم اگر قرار باشه PC عوض کنم اینو میگیرم:
CPU:Inel Core 2 Dou E6420
VGA:Asus Geforce 8800 GTX
RAM:2x1GB Gskill DDR2 800 CL 4-4-3-4
Main Board:Asus Commando
POWER:Cooler Master 600W Active PFC
Hard:Hitachi 250 Gb sata 2
DVD Writer:Samsung SH-S183A
Monitor:Samsun205 BW
CPU Cooler:Cooler Master
شایدم قویتر...
شما بودجتون رو هر چقدر بالاتر ببرید ارزش داره;)

خوب یه چیزی که زیاد در نیاد و بازیهارم خوب جواب بده اینه...
cpu:c2d 6420
ram:2x1gig
main:150-200toman
vga:8800 gts 640
power:600w

حدود 1 تومنی میشه فقط یک کیس!البته خوب کمترم میشه...بستگی به بودجه و توقع داره همه چیز

مطمئنی ASUS سری ترینه ؟!؟!؟!
حالا rip unknown عزیز این ASUS که میگی کدوم ایناست ؟
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514
یعنی Fatal1ty اصلا نگیرم ؟
این Fatal1ty مموری کلاکش 1.7 گیگه ها ایسوسم مگه 1.7 گیگی داره ؟
-----------------------------------------------------------------------------
ضمنا اینجا ها رو هم ببین ! :
http://www.rbmods.com/forum/viewtopic.php?t=3370
http://www.fatal1ty.com/news/?type=PR&id=41
http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/xfx-reports-worlds-fastest-8600gt-also-coolest-33818/
http://hardinfo.dk/show.asp?desc=5413

علاوه بر اینکه توی این سایت ها نوشته سری ترین Fatal1ty GeForce 8600GT هست نوشته خنک ترین هم هست !.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or