مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من مي خوام يه كارت خوب بگيرم كه كه DX10 ساپورت كنه و يه مادر بورد خوب هم مي خوام كه بتونه هم اون كارت گرافيك رو ساپورت كنه هم بتونه 1GB رم و يه CPU AMD Athlon xp 2400
رو ساپرت كنه البته CPU رو دارم فقط قيمت كارت گرافيك و مادربورد رو ميخوام.:)
اگه كارت توي سري 8 باشه خيلي خوب مي شه و من حدودا براي كارت گرافيك و مادربورد 250 تا 300 هزار تومان ميتونم بدم.;)

سلام
main:abit kn9s حدودا 75
vga:Xfx8600gtحدودا165
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
ممنونم.
مدل مادربوردي كه گفتي و كارت گرافيك مال كجا باشه خوبه؟
مال گيگابايته؟
با اين كارت بازي هاي جديد رو مثل Assassin's Creed و Crisis رو ميشه اجرا كرد؟
مدل مادر بورد من هم GA 7N400 PRO 2 و مدل كارت گرافيك هم Geforce fx 5200 128mb است!!
اينها رو چند ميخرن؟

آخرین ویرایش:
اگه خیلی اجله داری الان 8600GT انتخاب خوبیه! ولی اگه میتونی صبر کنی منتظر 2600pro باشی بهتره.
چرا می خوای پلتفرم AMD ببندی مگه چند صفحه قبل رو نخوندی فعلا CPU دوهسته تورنج متوسط و پایین فقط C2D!
مادربرد و کارت گرافیکت رو رو هم 30-35 بر میدارن.

با سلام خدمت دوستان
من یه کارت گرافیگ قوی با Dx10 که بتونه بازیهای جدید رو که در راهن اجرا کنه میخوام .
در ضمن میخوام 2 تا رم 1 گیگ هم بگیرم. در حدود 500 تومان بودجه دارم.لطفا راهنمایی کنید.

با سلام خدمت دوستان
من یه کارت گرافیگ قوی با Dx10 که بتونه بازیهای جدید رو که در راهن اجرا کنه میخوام .
در ضمن میخوام 2 تا رم 1 گیگ هم بگیرم. در حدود 500 تومان بودجه دارم.لطفا راهنمایی کنید.

سلام
آرمان جون در مورد کارت گرافیک میتونی یه 8800gts 320mbبخری که بستگی به نوعی برندش فکر می کنم تو قیمت های 350 تا 400 باشه. در مورد رم هم apeacer2*1 gbکه فکر میکنم حدود 90 تومان در بیاد.
یا علی مدد

با سلام خدمت دوستان

سیستم فعلیت چیه؟
8800 gts 320 قیمتشم بین 320 تا 350 تومنه...
8800 یه پاورم میخواد 70 تومن...green 580 eps
2x1gb transcend 667

دوستان من چه گرافیکی بخرم ؟
170 تومن میتونم بدم.
8600gt و یا Hd 2600xt ؟
اصلا قیمت Hd 2600xt چند هست ؟
من اصفهانم از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یا توی این قیمت بهتر از اینا چیزی پیشنهاد میدید ؟

دوستان من چه گرافیکی بخرم ؟
170 تومن میتونم بدم.
8600gt و یا Hd 2600xt ؟
اصلا قیمت Hd 2600xt چند هست ؟
من اصفهانم از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یا توی این قیمت بهتر از اینا چیزی پیشنهاد میدید ؟

8600 gt
hd 2600 که اصلا توی ایران نیست و حالا حالا هم نمیاد...
8600 gt با برذ پلیت 135 تومن

سلام ممنون ازشما مدیر انجمن من اون تاپیک(8500 یا8600) را که زدم می خواستم سریع جواب خودم را بگیرم این تاپیک مشاوره درباره خرید کارت گرافیک را هم دیده بودم ولی خوب دیگه حالا شما هم اون تاپیک را قفل کردهاید ومن بحث خودم را این جا ادامه می دم

آخرین ویرایش:
سلا م بچه ها مادربوردمن دوتا كارت گرافيك وساپورت مي كنه من مي خواستم بدونم كه الان يك گرافيك 7600 gtدارم اگه يك گرافيك ديگهgt7600 باهم ببندم قدرتش چگونه محاسبه ميشه واين بهتره يا مثلا" يك گرافيك 8600 تكي بگيرم باتشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or