مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

حالا اصلا DIRT رو بزاريم كنار برا بازيهاي آينده مثل Crisis كارت 8600GT جواب ميده يا اينكه 4 ماه ديگه بايد كارت رو عوض كنيم ؟ يه سوال ديگه سريه 9 كي به بازار مياد ؟

Neo عزیز چون 8600GT خودش DX10 Support هست پس حتما مطمئن باش Crysis زو جواب میده.
RIP Unknown عزیز من پرسیدم گارانتی گفته اصلا Sonic نداریم و نمیاریم و 512 رو که می گفت 143 الان می گع 147 1 ریال هم کمتر نمیدم !.
من احتمالا بهش بگم همین 512 رو بیاره.
نظرت چیه ؟
---------------------------------------------
آقا از یکی پرسیدم گفت 512 نگیر و 256 بگیر بهشم گفتم مموری کلاک و کور کلاک یکیه گفت همین دیگه 512 سرعت کارش پایین تره ! آیا اینطوره ؟
من آخر نفهمیدم چی کار کنم ؟!؟!!؟! بابا دیوونه شدم !

آخرین ویرایش:
ساسان جان من كه فردا دارم ميرم يه 8600 Gt بخرم بعد هم اور كلاكش كنم (با كمك شما)

من خيلي وقته ديوونه شدم ;)

قيمت رو از كجا گرفتي؟؟؟

همه پستاتو خوندم من همون 8600 Gt ميگيرم فكر تو اين رنج قيمت اين بهترين حالا بايد ببينم فردا 256 چه قيمتيه 512 چقدر ولي معني نداره 512 سرعتش پايين تر باشه !!!

حالا اصلا DIRT رو بزاريم كنار برا بازيهاي آينده مثل Crisis كارت 8600GT جواب ميده يا اينكه 4 ماه ديگه بايد كارت رو عوض كنيم ؟ يه سوال ديگه سريه 9 كي به بازار مياد ؟
وقتی DiRT رو نتونه جواب بده کرایسیس هم نمیتونه جواب بده...منظروم این نیست که نشه روی مدیوم بازی کرد ...ولی خوب روی بهترین حالت 8600 نمیکشه...تازگیها اناندتک تست بازیهای DX10 رو روی 8800 اینا گذاشتن...8800 اینا بدجوری کم اوردن(تازه بازی ها engine dx10 نبودن و بر پایه ی dx9 ساخته شده بودن...همینطور کیفیت چشمگیر تری نداشتند!)
سریه 9 تا کریسمس احتمالا
عزیز من پرسیدم گارانتی گفته اصلا Sonic نداریم و نمیاریم و 512 رو که می گفت 143 الان می گع 147 1 ریال هم کمتر نمیدم !.
من احتمالا بهش بگم همین 512 رو بیاره.
نظرت چیه ؟
---------------------------------------------
آقا از یکی پرسیدم گفت 512 نگیر و 256 بگیر بهشم گفتم مموری کلاک و کور کلاک یکیه گفت همین دیگه 512 سرعت کارش پایین تره ! آیا اینطوره ؟
من آخر نفهمیدم چی کار کنم ؟!؟!!؟! بابا دیوونه شدم !
ببین بین 512 و 256 فرقی نیست...منظروم اینه که 256 بگیر چون خرید 512 حروم کردن پول هست...8600 که نمیتونه بازی رو روی 1920*1080 بکشه که رم زیاد بخواد! روی همون 1280*1024 بکشه باید کلاهتو بندازی هوا!
نظر من روی 256 هست...
ولي معني نداره 512 سرعتش پايين تر باشه !!!
چرا معنی داره! توی 7600 جی اس ها با مموریه 512 از رم های با سرعت پایینتر استفاده شده بود...این پلیت هم مشکوکه...چون کور و ککوریش رو ننوشته! الته بازم بین 256-512 توی این کارت فرقی نیست;)

منم با ممد رضا موافقم.
512 و 256 فرقی ندارن.(حتی تو بنچمارک ها هم یه امتیاز میارن.)
در ضمن مموری بیشتر برای کارتی مثل 8800 خوبه نه 8600.
اگه هم مموری بیشتر خواستین برین ویستا نصب کنین.
از رم میگیره میده به گرافیک.:cool:

آقا منظورت اینه که 8600 نمی تونه Crysis رو خوب اجرا کنه ؟
اگه نمیتونه اجرا کنه که صبر می کنم تا بتونم پول 8600GTS رو جور کنم !.
یعنی اصلا به درد نمیخوره ؟
نکنه palit اونی که 256 هست هم به خاطر رم هاش که خوب نیست انقدر ارزونه.؟

با توجه به اختلاف کمی که 8600gts با 8800gts داره من پیشنهاد میکنم پولت رو جمع کن یه 8800 بخر.
300 هزار تومان.
جالبه بدونی که کرایسیس رو رو آخرین تنظیمات با 50 فریم میاره.

ببین من نگفتم نمیتونه خوب اجرا کنه! روی medium-low روی رزولوشن 1024*768 بدون *****ینگ میتونه اجرا کنه روی dx10...خوب من به این نمیگم خوب:biggrin1:
8600 جی تی اس هم فرقی نداره! قرار شد اگه 8600 جی تی گرفتی با هم جی تی اس کنیمش دیگه!
ببین حداقل کارتی که بتونه کرایسس رو خوب اجرا کنه 8800 جی تی اس 320 هستش...البته هنوز این بازی نیومده که معلوم باشه چی میتونه چی نمیتونه...پس وایسیم بیاشد بعد نظر بدیم خیلی بهتره;)

پس فعلا همین 8600GT رو میگیرم همون 256 مگابایتشو تا سری 9 بیاد و بعدا یکی از سری 9 بگیرم.
حالا که قرار شد 256 بگیرم کسی میتونه Palit GeForce 8600GT Sonic پیدا کنه برای من ؟

آقا من فکرامو کردم پول اصلی رو کارت نمیبره بلکه این پاورو دنگ و فنگ Ddr2 اینها دارن بنابراین فعلا یه 8600gt میگیرم تا سری 9 بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or