مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با عرض سلام خدمت دوستان من یه سیستمی با مشخصات زیر دارم:
CPU:intel pentium 4 3000GHZ
Ram:2*512 mg
Graphic card:XFX Geforce 7300LE
MB:ga 8I945pl-g
می خواستم کارت گرافیک و رمم رو ارتقاع بدم تا بتونم بازی ها رو در بالا ترین حد(اگرم نشد در حدود بالا ترین حد:blushing:)اجرا کنم میشه پیشنهاد بدید؟
البته این چند صفحه آخرو که خوندم فهمیدم Geforce 8800gts 320Mg انتخاب خوبیه.می خواستم 4 موردو بدونم
1.آیا با این سیستم و ارتقاع رم وکارت گرافیکی می شه بازی ها رو در حد خوبی اجرا کرد؟یا اینکه بهتره فعلا پول جور کنم یک سیستم کامل بخرم؟
2.نظرتون در مورد کارت گرافیکی R600 ATIچیه؟تو مجله عصر شبکه نوشته بود که این کارت عرضه شده و شرکتی به نام مهندشی اهتمام اونو به قیمت 435ت گارانتی کرده.آیا اختلاف قیمتی که باGeforce 8800gts 320Mg داره واقعا می ارزه؟
3.همون طور که در بالا نوشتم من 2تا رم 512 دارم و می خوام اونو به 2gig ارتقاع بدم آیا بهتره که این 2 تا رو بفروشم و دو تا 1gig بخرم یا این که 2 تا 512 دیگه اضافه کنم.منظورم اینه که آیا تو کارای سیستم تاثیری داره که 2تا 1گیگ باشه یا 4 تا 512.
4.راهی هست که بدون اینکه کیسمو باز کنم بفهمم powerکیسم چند واته چون پوشتش ننوشته و کامپیترن هم گارانتیه و نمیشه بازش کنم.در ضمن powerم green هست.
ممنون میشم جواب بدید.

می خواستم کارت گرافیک و رمم رو ارتقاع بدم تا بتونم بازی ها رو در بالا ترین حد(اگرم نشد در حدود بالا ترین حد)اجرا کنم میشه پیشنهاد بدید؟
8800 gts 640 or 320
.آیا با این سیستم و ارتقاع رم وکارت گرافیکی می شه بازی ها رو در حد خوبی اجرا کرد؟یا اینکه بهتره فعلا پول جور کنم یک سیستم کامل بخرم؟
بهتره پول جور کنی برای سیستم جدید;)سی پی یو 1 هسته ای هست...اگه میخوای موفتی یه چیزی بگیری 8600 جی تی بخر...
.نظرتون در مورد کارت گرافیکی R600 ATIچیه؟تو مجله عصر شبکه نوشته بود که این کارت عرضه شده و شرکتی به نام مهندشی اهتمام اونو به قیمت 435ت گارانتی کرده.آیا اختلاف قیمتی که باGeforce 8800gts 320Mg داره واقعا می ارزه؟
R600 کارت بدی نیست ولی مشکلاتی داره
1-ادر حد همین 8800 gts 320 هست و به 640 نمیرسه...پس قیمتش میشه الکی...
2-تا 00 تومنم گیر میاد ولی تا 8800 320 هست چه کاریه...تازه بسیار مصرف برقش یاده و گرم هم میکنه...8800 هم ماشالا توپ اور میشه...پس از 8800 عقب میفته...
.همون طور که در بالا نوشتم من 2تا رم 512 دارم و می خوام اونو به 2gig ارتقاع بدم آیا بهتره که این 2 تا رو بفروشم و دو تا 1gig بخرم یا این که 2 تا 512 دیگه اضافه کنم.منظورم اینه که آیا تو کارای سیستم تاثیری داره که 2تا 1گیگ باشه یا 4 تا 512.
چون اور نمیکنی فرقی نداره...
.راهی هست که بدون اینکه کیسمو باز کنم بفهمم powerکیسم چند واته چون پوشتش ننوشته و کامپیترن هم گارانتیه و نمیشه بازش کنم.در ضمن powerم green هست.
ممنون میشم جواب بدید.
شاید راهی باشه ولی من بلد نیستم!
گارانتی؟/:): اونم حتما گارانتی اون مغازه داری که سیستم رو بسته! که بیاد برنامه بروزه هو ویندوز عوض کنه و از این حرفا:دی:biggrin1:laughing:

OK ممنون از شما RIP.UNKNOWN عزیز ، من فردا صبح گرافیکمو سفارش میدم ، بنا به مشورت خودمون آخر Palit 8600GT 256MB میخوام بگیرم چون گفتی 256 فرقی با 512 نداره.
وقتی رسید دستم توی همین تاپیک بیام برای مشورت در مورد آورکلاک یا تاپیک دیگه ای ؟ یا شایدم پیغام خصوصی ؟

بارم از جوابت ممنون عزیز.
فردا اگه خدا بخواد میاد دستم چون سفارش دادم از تهران بفرستن.
حالا اگه طرف امروز بفرسته که فردا میاد دستم.
نگفتی توی همین تاپیک بحث کنیم در مورد آور ؟

سلام من ديروز رفتم رضا و ايران همه مغازهارو گشتم ولي برد پليت گير نياوردم يه 8600GT با برد LeadTek براي دوستم گرفتم 143 تومن و يه BF 1750 براي خودم گرفتم 253 اين leadtek چتوره؟؟؟

سلام من ديروز رفتم رضا و ايران همه مغازهارو گشتم ولي برد پليت گير نياوردم يه 8600GT با برد LeadTek براي دوستم گرفتم 143 تومن و يه BF 1750 براي خودم گرفتم 253 اين leadtek چتوره؟؟؟

lead tek هم کارتش خوبه;)
-----------------------------------
برای اور فکر کنم تاپیک هست...ندیدیش یکی بزن;)

سلام
آقا من یه 6600 xfx داشتم که به رحمت خدا امروز سوخت
میخواستم بدونم میتونم یدونه دیگه agp6600 xfx گیر بیارم فعلا باهاش سر کنم تا 2 یا3 ماه دیگه x360 بگیرم
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or