ممنون
این 7600 agp قیمتش چنده ؟
بجز xfx و لیدتک چه مارکهایی خوبن؟
پوینت آف ویو خوبه؟
قیمتش 7600 gt حدود 120-130 تومنه....
به جز اونا asus هم خوبه...
من پوینت او ویو رو زیاد قبول ندارم ولی بد نباید باشه...یعنی کلا برد فرقی نداره...
تو ایران 800 تومنی هست کم کمش...اینم قیمت به دلارش 599$
ارزششو داره کیفیتش به بقیه می رسه ؟ودر تهران مو جود هست
تو ایران 800 تومنی هست کم کمش...
خوب بهترین کارت گرافیک دنیاست این 8800 اولتراها...توی تهرانم هست...
ولی من 8800 GTX رو پیشنهاد میکنم چون این با اولترا شاید 10% هم فرقی نداشته باشه ولی قیمتش 250 تومنی فرق داره![]()
از نظر برد کلا 8800 ها فرقی ندارن...هر کدوم خوش قیمت تر بود رو بگیر...اگه قیمت ایسوز خوب بود ایسوز رو بگیر که از همه بهتر اور میشه...سلام کدوم یک ازاین این 8800gtx ها قیمتش نسبت به بقیه پاینه و در اورکلاک کردن باید از فن خاصی برای کارت گرافیک استفاده کنیم یا فن خودش جواب می ده یعنی یه جورایی به ا اولترا برسه خرجش بالا نره 8800gtx رو می شه چهار تایی سوار کرد مادر بوردش موجوده
این سری 9 جی فورس بعدنا موجود می شه یا حالا حالاها بی خیالش بشیم
خدایی سیستم رو حال کردی؟:biggrin1:سلام من ديروز يه دستگاه ديگه براي اون يكي دوستم جمع كردم (نميدونم چرا همه با هم به اين فكر افتادن)
KN9S: 92
CPU 4000 x2 AMD : 75
VGA 8600 GT leadtek : 143
RAM 1 GIG transcend 800 : 53
Power 550 coolermaster : 55
بعد آوردم خونه سمبل كردمش LOST PLANET رو نسب كردم با DX9 همه چي رو HIGH
FPS حدود 35 تا 50 بود من كه حال كردم چون خودم با 6600 و CPU 2400 Intell Full و 1 GIG RAM FPS بين 3 تا 7 گرفتم تازه با Option همه چي LOW
DX10 رو نداشتم تا با اون آزمايش كنم
دیروز 10:56
تصمیم تصمیمه خودته که بخوای روی یه رزولوشن بالاتر بازی کنی یا نکنی...من اگر روزی بگیرم اولین کاری که میکنم اورکلاکه:laughing:من بالاخره 8600gt رو گرفتم الانم رو سیستممه.
بریم برای آور کلاک با وقتی دیدم احتیاجه این کارو بکنم ؟
از نظر برد کلا 8800 ها فرقی ندارن...هر کدوم خوش قیمت تر بود رو بگیر...اگه قیمت ایسوز خوب بود ایسوز رو بگیر که از همه بهتر اور میشه...سلام کدوم یک ازاین این 8800gtx ها قیمتش نسبت به بقیه پاینه و در اورکلاک کردن باید از فن خاصی برای کارت گرافیک استفاده کنیم یا فن خودش جواب می ده یعنی یه جورایی به ا اولترا برسه خرجش بالا نره 8800gtx رو می شه چهار تایی سوار کرد مادر بوردش موجوده
این سری 9 جی فورس بعدنا موجود می شه یا حالا حالاها بی خیالش بشیم
خدایی سیستم رو حال کردی؟:biggrin1:سلام من ديروز يه دستگاه ديگه براي اون يكي دوستم جمع كردم (نميدونم چرا همه با هم به اين فكر افتادن)
KN9S: 92
CPU 4000 x2 AMD : 75
VGA 8600 GT leadtek : 143
RAM 1 GIG transcend 800 : 53
Power 550 coolermaster : 55
بعد آوردم خونه سمبل كردمش LOST PLANET رو نسب كردم با DX9 همه چي رو HIGH
FPS حدود 35 تا 50 بود من كه حال كردم چون خودم با 6600 و CPU 2400 Intell Full و 1 GIG RAM FPS بين 3 تا 7 گرفتم تازه با Option همه چي LOW
DX10 رو نداشتم تا با اون آزمايش كنم
دیروز 10:56
تصمیم تصمیمه خودته که بخوای روی یه رزولوشن بالاتر بازی کنی یا نکنی...من اگر روزی بگیرم اولین کاری که میکنم اورکلاکه:laughing:من بالاخره 8600gt رو گرفتم الانم رو سیستممه.
بریم برای آور کلاک با وقتی دیدم احتیاجه این کارو بکنم ؟
من نمی دونم دوستان وارد ترن ولی فکر نمی کنم اینکه رو سیستم های مختلف جواب نداده دلیل بر این باشه که کارت کلا سوخته و باید تعویض بشه.نمیدونم pc رو که روشن کردم دیدم مانیتور تصویر نمیده و چراغ مانیتور سبز نمیشه تو چندتا pc دیگه هم که گذاشتم همینطور
مشکل اینجاست از قیمتای اصلی بی خبرم خوب شما که حرفه اید قیمتاش رو می زاشتی همه رو می گم فرو شگا هشم رو ادر س می دی (:cheesygri:biggrin1از نظر برد کلا 8800 ها فرقی ندارن...هر کدوم خوش قیمت تر بود رو بگیر...اگه قیمت ایسوز خوب بود ایسوز رو بگیر که از همه بهتر اور میشه...
اینو تقلب کردی نهببخشید میخواستم بدونم کسی هست که بدونه الان قیمت کارت 8800 جی تی ایکس چقدره؟؟؟؟
چون من خودم تو سایت رایان سبا دیدم که حدودا 600 هست میخواستم بدونم شما جایی رو میشناسید که به قیمت 500 بده؟؟؟؟؟
چرا داشته باشه به گفته ی دوستمون گه گفت می شه با همو ن فن خودش اور کلاک کرد یعنی چی یعنی در حالت عادی حیفه اور کلاک نشه خودانید انتخاب با خودتونه بستگی به کارتون داره ولی اورلاک یه چیز دیگه است فکر شو بکن خودمون یه الترا بسازیم نه که ÷در کارتو در بیاریم استاندارد کا رکرد شو بالا بردراستی این کارتها مشکل گرمایی ندارن؟؟؟؟
از 550 تا 640با سلام خدمت دوستان........
ببخشید میخواستم بدونم کسی هست که بدونه الان قیمت کارت 8800 جی تی ایکس چقدره؟؟؟؟
500...نمیدونم...شاید بگردی تو بازار یه بردی مثل pixle view 500 بده...چون من خودم تو سایت رایان سبا دیدم که حدودا 600 هست میخواستم بدونم شما جایی رو میشناسید که به قیمت 500 بده؟؟؟؟؟
اگر مینت PCI e16x داره میخورهراستی من مادربوردم اینتل مدیا سریه و 2 گیگ هم رم دیدی ار 2 دارم با یه پاور 580 وات میخواستم بدونم که با این مشخصات کارت 8800 به بوردم میخوره؟؟؟؟؟
نچراستی این کارتها مشکل گرمایی ندارن؟؟؟؟
اوه اوه! اگر این پاوره خوب خریدی!عجب پاوره ردیفیه!آقا يه راهنمايي براي اور كلاكش بكنيد چون براي خودمو ميخوام اور كنم
والا خود پاورش مشكيه من كه از طرف و از تعدادي از مغازه هاي ديگه پرسيدم گفتن ريله دقيقا اينه
http://www.extremeoverclocking.com/r...er_550W_1.html
بله avtive هست Active PFC PF>0.99
قیمت گفتم برد اسپارکلش 550 تومنه...شکل اینجاست از قیمتای اصلی بی خبرم خوب شما که حرفه اید قیمتاش رو می زاشتی همه رو می گم فرو شگا هشم رو ادر س می دی ()خیلی ÷رو شدم
هاوون؟تقلبی چیه؟مگه چاییه که تقلبی داشته باشه:laughing:کارت گرافیکا تا کدوماش تقلبیی ÷یدا می شه ؟؟؟؟؟؟