مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام .دوستان کسی در مورد قیمت این کارت اطلا عی داره یه چیز دیگه این کارته خوبه یا نه جنسش من فقط از قیمت خارجیش در این سایت خبر دارم حالا نمی دونم در ایران چند در میاد
این کارتو می گم
MSI NX8800Ultra

مشخصات
Model
Brand = MSI
Model = NX8800Ultra-T2D768E-HD-OC
Interface
Interface PCI Express x16
Chipset
Chipset Manufacturer NVIDIA
GPU = GeForce 8800Ultra
Core clock = 660MHz
Stream Processors = 128
Memory
Memory Clock = 2300MHz
Memory Size = 768MB
Memory Interface = 384-bit
Memory Type = GDDR3
3D API
DirectX = DirectX 10
OpenGL = OpenGL 2.0
Ports
DVI = 2
TV-Out = HDTV / S-Video Out
VIVO = No
General
Tuner = None
RAMDAC 400 MHz
Max Resolution = 2560 x 1600
SLI Supported = Yes
Cooler= With Fan
Dual-Link DVI Supported = Yes
Features
HDCP Ready = Yes
Features NVIDIA unified architecture
NVIDIA nView Multi-Display Technology
NVIDIA Quantum Effects Technology
NVIDIA PureVideo HD Technology
Packaging
Package Contents NX8800Ultra-T2D768E-HD-OC
Driver Disk
Software Disk
HDTV Cable
S-Video Cable
2 x Power Cables
2 x DVI to VGA/D-sub Adapters

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127288

اینم قیمت به دلارش 599$
ارزششو داره کیفیتش به بقیه می رسه ؟ودر تهران مو جود هست

ممنون
این 7600 agp قیمتش چنده ؟
بجز xfx و لیدتک چه مارکهایی خوبن؟
پوینت آف ویو خوبه؟

قیمتش 7600 gt حدود 120-130 تومنه....
به جز اونا asus هم خوبه...
من پوینت او ویو رو زیاد قبول ندارم ولی بد نباید باشه...یعنی کلا برد فرقی نداره...

قیمتش 7600 gt حدود 120-130 تومنه....
به جز اونا asus هم خوبه...
من پوینت او ویو رو زیاد قبول ندارم ولی بد نباید باشه...یعنی کلا برد فرقی نداره...

اینم قیمت به دلارش 599$
ارزششو داره کیفیتش به بقیه می رسه ؟ودر تهران مو جود هست
تو ایران 800 تومنی هست کم کمش...
خوب بهترین کارت گرافیک دنیاست این 8800 اولتراها...توی تهرانم هست...
ولی من 8800 GTX رو پیشنهاد میکنم چون این با اولترا شاید 10% هم فرقی نداشته باشه ولی قیمتش 250 تومنی فرق داره;)

سلام من ديروز يه دستگاه ديگه براي اون يكي دوستم جمع كردم (نميدونم چرا همه با هم به اين فكر افتادن)

KN9S: 92
CPU 4000 x2 AMD : 75
VGA 8600 GT leadtek : 143
RAM 1 GIG transcend 800 : 53
Power 550 coolermaster : 55
بعد آوردم خونه سمبل كردمش LOST PLANET رو نسب كردم با DX9 همه چي رو HIGH

FPS حدود 35 تا 50 بود من كه حال كردم چون خودم با 6600 و CPU 2400 Intell Full و 1 GIG RAM FPS بين 3 تا 7 گرفتم تازه با Option همه چي LOW :(

DX10 رو نداشتم تا با اون آزمايش كنم :laughing:

تو ایران 800 تومنی هست کم کمش...
خوب بهترین کارت گرافیک دنیاست این 8800 اولتراها...توی تهرانم هست...
ولی من 8800 GTX رو پیشنهاد میکنم چون این با اولترا شاید 10% هم فرقی نداشته باشه ولی قیمتش 250 تومنی فرق داره;)

سلام کدوم یک ازاین این 8800gtx ها قیمتش نسبت به بقیه پاینه و در اورکلاک کردن باید از فن خاصی برای کارت گرافیک استفاده کنیم یا فن خودش جواب می ده یعنی یه جورایی به ا اولترا برسه خرجش بالا نره 8800gtx رو می شه چهار تایی سوار کرد مادر بوردش موجوده :(

این سری 9 جی فورس بعدنا موجود می شه یا حالا حالاها بی خیالش بشیم

سلام کدوم یک ازاین این 8800gtx ها قیمتش نسبت به بقیه پاینه و در اورکلاک کردن باید از فن خاصی برای کارت گرافیک استفاده کنیم یا فن خودش جواب می ده یعنی یه جورایی به ا اولترا برسه خرجش بالا نره 8800gtx رو می شه چهار تایی سوار کرد مادر بوردش موجوده

از نظر برد کلا 8800 ها فرقی ندارن...هر کدوم خوش قیمت تر بود رو بگیر...اگه قیمت ایسوز خوب بود ایسوز رو بگیر که از همه بهتر اور میشه...
4 تایی نمیشه;)
فن نمیخواد...با فن خودش به اولترا میرسه
سلام من ديروز يه دستگاه ديگه براي اون يكي دوستم جمع كردم (نميدونم چرا همه با هم به اين فكر افتادن)

FPS حدود 35 تا 50 بود من كه حال كردم چون خودم با 6600 و CPU 2400 Intell Full و 1 GIG RAM FPS بين 3 تا 7 گرفتم تازه با Option همه چي LOW

DX10 رو نداشتم تا با اون آزمايش كنم
دیروز 10:56
خدایی سیستم رو حال کردی؟:biggrin1:
مبارکش باشه...
میشه مشخصات دقیق تری از پاور در اختیارم بذاری؟(real هستش؟ active pfc هستش یا خیر؟)اگر لینک بدی ممنونت میشم;)
من بالاخره 8600gt رو گرفتم الانم رو سیستممه.
بریم برای آور کلاک با وقتی دیدم احتیاجه این کارو بکنم ؟
تصمیم تصمیمه خودته که بخوای روی یه رزولوشن بالاتر بازی کنی یا نکنی...من اگر روزی بگیرم اولین کاری که میکنم اورکلاکه:laughing:

سلام کدوم یک ازاین این 8800gtx ها قیمتش نسبت به بقیه پاینه و در اورکلاک کردن باید از فن خاصی برای کارت گرافیک استفاده کنیم یا فن خودش جواب می ده یعنی یه جورایی به ا اولترا برسه خرجش بالا نره 8800gtx رو می شه چهار تایی سوار کرد مادر بوردش موجوده

از نظر برد کلا 8800 ها فرقی ندارن...هر کدوم خوش قیمت تر بود رو بگیر...اگه قیمت ایسوز خوب بود ایسوز رو بگیر که از همه بهتر اور میشه...
4 تایی نمیشه;)
فن نمیخواد...با فن خودش به اولترا میرسه

FPS حدود 35 تا 50 بود من كه حال كردم چون خودم با 6600 و CPU 2400 Intell Full و 1 GIG RAM FPS بين 3 تا 7 گرفتم تازه با Option همه چي LOW

DX10 رو نداشتم تا با اون آزمايش كنم
دیروز 10:56
خدایی سیستم رو حال کردی؟:biggrin1:
مبارکش باشه...
میشه مشخصات دقیق تری از پاور در اختیارم بذاری؟(real هستش؟ active pfc هستش یا خیر؟)اگر لینک بدی ممنونت میشم;)
من بالاخره 8600gt رو گرفتم الانم رو سیستممه.
بریم برای آور کلاک با وقتی دیدم احتیاجه این کارو بکنم ؟
تصمیم تصمیمه خودته که بخوای روی یه رزولوشن بالاتر بازی کنی یا نکنی...من اگر روزی بگیرم اولین کاری که میکنم اورکلاکه:laughing:
اگر میبینی که واقعا نیازی نداری نکن;)

نمیدونم pc رو که روشن کردم دیدم مانیتور تصویر نمیده و چراغ مانیتور سبز نمیشه تو چندتا pc دیگه هم که گذاشتم همینطور
من نمی دونم دوستان وارد ترن ولی فکر نمی کنم اینکه رو سیستم های مختلف جواب نداده دلیل بر این باشه که کارت کلا سوخته و باید تعویض بشه.
من نمی دونم و می خوام بدونم آیا کارت گراقیکی تعمیر هم میشه؟اگه بشه معمولا به صرفه هست یا نه.

مشکل اینجاست از قیمتای اصلی بی خبرم خوب شما که حرفه اید قیمتاش رو می زاشتی همه رو می گم فرو شگا هشم رو ادر س می دی (:cheesygri:biggrin1:)خیلی ÷رو شدم

قیمتا رو بزار اونایی که خودت تو بازار دیدید خوش قیمتایی که گفتی خدایش دریق نکن به ما هم یه کمکی بده راستی ایسوز بدجور گرونه حال ادمو می گره و لی کار ت گرافیک تمیزیه والایش

کارت گرافیکا تا کدوماش تقلبیی ÷یدا می شه ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان........:)
ببخشید میخواستم بدونم کسی هست که بدونه الان قیمت کارت 8800 جی تی ایکس چقدره؟؟؟؟
چون من خودم تو سایت رایان سبا دیدم که حدودا 600 هست میخواستم بدونم شما جایی رو میشناسید که به قیمت 500 بده؟؟؟؟؟
راستی من مادربوردم اینتل مدیا سریه و 2 گیگ هم رم دیدی ار 2 دارم با یه پاور 580 وات میخواستم بدونم که با این مشخصات کارت 8800 به بوردم میخوره؟؟؟؟؟
راستی این کارتها مشکل گرمایی ندارن؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.........

اینو تقلب کردی نه
چون من خودم تو سایت رایان سبا دیدم که حدودا 600 هست میخواستم بدونم شما جایی رو میشناسید که به قیمت 500 بده؟؟؟؟؟
:(:confused: رایان صبا 640تومان طی کرده اینقدر ارزون هم نمی شه500که خیلی ÷اینه استا من منتظرم یکی ازدوستان قیمت اونی که ÷ایینه بگه ولی کسی نیست می یان قیمتا رو می گن رفیقای خوبین
چرا داشته باشه به گفته ی دوستمون گه گفت می شه با همو ن فن خودش اور کلاک کرد یعنی چی یعنی در حالت عادی حیفه اور کلاک نشه خودانید انتخاب با خودتونه بستگی به کارتون داره ولی اورلاک یه چیز دیگه است فکر شو بکن خودمون یه الترا بسازیم نه که ÷در کارتو در بیاریم استاندارد کا رکرد شو بالا برد
اینم هم بستگی به توانش داره زیاداز حد بره بالا کارت روانی می شه اونوقت فکر یکی دیگه باشیم:(:((:(( خدا اون روزو نیاره ما ور شکست شیم

زیاد از مشکل گرمایی اینجور حر فا نترس اگه زودتر گرفتیش جای ما هم یه بازی مشت بکن
اگه اهل بازی هستی این کارتا جون می ده واسه بازی و
کار کشیدن
این خبرو هم بخونید بد نیست من تازه دیدمش
http://www.sakhtafzar.com/news/nvidia-readies-hybrid-sli-technology.html

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان........
از 550 تا 640
500...نمیدونم...شاید بگردی تو بازار یه بردی مثل pixle view 500 بده...
راستی من مادربوردم اینتل مدیا سریه و 2 گیگ هم رم دیدی ار 2 دارم با یه پاور 580 وات میخواستم بدونم که با این مشخصات کارت 8800 به بوردم میخوره؟؟؟؟؟
اگر مینت PCI e16x داره میخوره
نچ
آقا يه راهنمايي براي اور كلاكش بكنيد چون براي خودمو ميخوام اور كنم

والا خود پاورش مشكيه من كه از طرف و از تعدادي از مغازه هاي ديگه پرسيدم گفتن ريله دقيقا اينه
http://www.extremeoverclocking.com/r...er_550W_1.html

بله avtive هست Active PFC PF>0.99
اوه اوه! اگر این پاوره خوب خریدی!عجب پاوره ردیفیه!;)
برای اورش برو برنامه ی Cool Bits رو دانلود کن از www.guru3d.com یا ریوا تیونر و یا ati tool...یکی از اینارو بگیر بیا:دی
اصلا ببین توی جعبه ی کارتت برنامه ای برای اوور هست یا نیست;)
شکل اینجاست از قیمتای اصلی بی خبرم خوب شما که حرفه اید قیمتاش رو می زاشتی همه رو می گم فرو شگا هشم رو ادر س می دی ()خیلی ÷رو شدم
قیمت گفتم برد اسپارکلش 550 تومنه...
از پاساژ کامپیوتر ایران میتونی بخری...توی 4 راه طالقانی
البته کیوان هم فکر کنم بتونه جور کنه برات:فروشگاه پلانر:66952882
کارت گرافیکا تا کدوماش تقلبیی ÷یدا می شه ؟؟؟؟؟؟
هاوون؟تقلبی چیه؟مگه چاییه که تقلبی داشته باشه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or